ahmad12 14 ارسال شده در 4 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 سلام دوستان .من اگه بخوام فقط فایل framework و system رو فارسی کنم میشه کاری کرد به زیپ تبدیل کنم و از طریق ریکاوری رایت کنم؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 سلام دوستان .من اگه بخوام فقط فایل framework و system رو فارسی کنم میشه کاری کرد به زیپ تبدیل کنم و از طریق ریکاوری رایت کنم؟ درود. شما باید از این فایل ها یک flashable.zip بسازید و از طریق کاستوم ریکاوری رایت کنید . در این سایت ابزارها و آموزش های زیادی برای اینکار هست سرچ کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 درود. شما باید از این فایل ها یک flashable.zip بسازید و از طریق کاستوم ریکاوری رایت کنید . در این سایت ابزارها و آموزش های زیادی برای اینکار هست سرچ کنید موفق باشید ممنون انجام دادم ولی فایل framework رو کجا بندازم جایی نداره.مثلا app و prive-app داره ولی framework نه لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 موقع فلش کردن کامل رایت نمیشه و وسط کار گیر میکنه لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 4 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 از برنامه TickleMyAndroid استفاده کنید...سرچ کنید هستش تو سایت چه اروری داد بهتون؟ لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 از برنامه TickleMyAndroid استفاده کنید...سرچ کنید هستش تو سایتچه اروری داد بهتون؟ اصلا اروری نمیده.رایت میشه وسطاش یهو گوشی ریست میشه. لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 4 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 اصلا اروری نمیده.رایت میشه وسطاش یهو گوشی ریست میشه. شاید فایلتون مشکلی داشته باشه کلا ارور حین انجام کار توسعه زیاد پیش میاد باید خودتون تست و خطا زیاد انجام بدین و ابزارهای مختلفی رو هم تست کنید فقط باید صبور باشین و با حوصله لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 5 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 شاید فایلتون مشکلی داشته باشه کلا ارور حین انجام کار توسعه زیاد پیش میاد باید خودتون تست و خطا زیاد انجام بدین و ابزارهای مختلفی رو هم تست کنید فقط باید صبور باشین و با حوصله اوکیش کردم فقط وقتی رایت میشه گوشی هنگ میکنه .فایلم براش کوک کردم بازم وقتی رایت میکنم هنگ میکنه مشکل از کجاس؟ لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 مشکل از ادیت کردنتونه و فایل با مشکل ویرایش کردین سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.