ahmad12 14 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 با سلام خدمت شما دوستان عزیز .میخوام فایل سیستم اندروید 7 رو باز کنم ولی اصلا تغییری نمیکنه و روی صفحه میمونه و باز نمیکنه.اروری هم نمیده مشکل از کجاس؟ با برنامه lollipop&marshmallow tool_32bit استفاده میکنم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 با سلام خدمت شما دوستان عزیز .میخوام فایل سیستم اندروید 7 رو باز کنم ولی اصلا تغییری نمیکنه و روی صفحه میمونه و باز نمیکنه.اروری هم نمیده مشکل از کجاس؟با برنامه lollipop&marshmallow tool_32bit استفاده میکنم درود. از این آموزش استفاده کنید . http://forum.gsm-developers.com/thread11517.html موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 درود.از این آموزش استفاده کنید . http://forum.gsm-developers.com/thread11517.html موفق باشید انجام دادم ولی توی setting و چند تا دیگه خالیه.و برای فارسی سازی برنامه هایی هم که هست برنامه اندروید رو آنپک نمیکنه که بخوام تغییر ایجاد کنم.ممنون میشم راهنمایی کنین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 انجام دادم ولی توی setting و چند تا دیگه خالیه.و برای فارسی سازی برنامه هایی هم که هست برنامه اندروید رو آنپک نمیکنه که بخوام تغییر ایجاد کنم.ممنون میشم راهنمایی کنین . درود دوباره یعنی نرم افزار ناقص لود میکنه یا ناقص آنپک میکنه . وقتی با نرم افزار سیستم رو باز میکنید برید به پوشه settings بعد ببینید محتوای پوشه موجوده یا نه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 .درود دوباره یعنی نرم افزار ناقص لود میکنه یا ناقص آنپک میکنه . وقتی با نرم افزار سیستم رو باز میکنید برید به پوشه settings بعد ببینید محتوای پوشه موجوده یا نه وقتی پوشه رو باز میکنم هیچی توش نیست.بعضی پوشه ها هم قاطی هستش مثلا فایل منیجر رو باز میکنم چندین برنامه مثل بلوتوث و این چیزا توشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 وقتی پوشه رو باز میکنم هیچی توش نیست.بعضی پوشه ها هم قاطی هستش مثلا فایل منیجر رو باز میکنم چندین برنامه مثل بلوتوث و این چیزا توشه درود با ext2explore باز کنید و اسکرین شات از بخش هایی که میفرمایید قرار دهید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 درود با ext2explore باز کنید و اسکرین شات از بخش هایی که میفرمایید قرار دهید موفق باشید اینم عکسا.اینا دو نمونش هست.خیلی اینجور داره.اونایی هم که داخلش برنامه هست و خارج میشه رو نمیشه آنپک کرد که زبان فارسی بهش اضافه کنی.یعنی با ایراد خارج میشه لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 درود با ext2explore باز کنید و اسکرین شات از بخش هایی که میفرمایید قرار دهید موفق باشید داداش فرستادم میشه راهنمایی کنین؟ لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 داش ایلیا شما که راهنمایی نکردین ولی برای محض اطلاع اوکی شد با روش شما ارور میده.با cygwin اوکی میشه.موفق باشین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.