dj masud 18 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ با سلام گوشی ضربه خورده السیدیش شکسته بود ولی روشن میشد السی دی تعویض شد و روشن هم شد اما یکبار خاموشکردم الان روشن میکنم 6 صدم جریان میکشه و چراغهای ابی روشن میشه فقط سرویس و هیت کشی هم کردم فلش هم نمیگیره نقل قول لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ این مشکل معمولا با فلش کردن برطرف می شد.با کابل f-bus امتحان کردی فلش نشد؟ TALESH People نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ بله نمیشه هیت کشی و حتی تعویض کلید پاور هم کردم باز همونه نقل قول لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ بله نمیشه هیت کشی و حتی تعویض کلید پاور هم کردم باز همونه درود دوست عزیز مشکل از ای سی فلش میباشد و با هیت و یه تکون دادن خیلی یواش مشکل حل شدنیست. موفق باشید نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ شماره فنیش؟؟؟؟؟؟؟/ نقل قول لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ شماره فنیش؟؟؟؟؟؟؟/ d3000 موفق باشید نقل قول لینک ارسال
[email protected] 10 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) درود نبایدهیت کشی می کردی وچون گوشی ضرب دیده است احتمال مشکل نرم افزاری ضعیفه این مشکل توی این مدل عوامل مختلفی داره دراین زمینه پست زیاده اگه سرج می کردی اگه گوشی 0.02این جریانکشی داشته باشه ایرادازسی پی یواست جریان کشی متغیر0.03 و 0.04ایرادازایسی فلش می باشد دربعضی مواردایرادازایسی tahvoاست قطعی مسیرbsiهم این مشکل به وجودمیاره اولین کارچک کردن مسیرbsiاست برداشتن ایسی مموری وبقیه مراح که ذکرشد موفق باشید ویرایش شده 27 آذر، ۱۳۹۵ توسط [email protected] انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... نقل قول لینک ارسال
reza_2344 300 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سلام من هم نظرم مسیر bsi چندین موارد داشتم ً@*&،894 نقل قول لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ سلام از این تصویر کمک بگیرین نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .