tandisgonbad 12 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 همه میگن اصلاحات ولی هیچ وقت شروع نمیشه امید به اون روز یاحق بنده حرفم بابت اون موضوع پس میگیرم وویرایششم کردم هرکس مختار به کار خودشه داستان بازار ایران مثل اون داستانه که طرف توی کشتی داشته جای که خودش نشسته بود سوراخ میکرد میگفت ما خودمه جای که خودم نشستمه همین بس بدرود لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 دوست عزیز من متوجه نشدم شما از چی ناراحت شدید ؟؟؟؟ توی فروم و کلا دنیای مجازی همه جور ادمی هست و ما هم هر کدوم یه نمونش و همیشه بحث وجود داره چون سلایق و علایق متفاوته ولی این دلیل نمیشه که ما ناراحت بشیم. در مورد اموزش سخت افزار هم خدمت شما عرض کردم اموزشهای بنده حتی به اندازه یک دوزاری برای کاربر خونگی ارزش نداره و اموزش نرم افزاری نیست که با یه فرمت سه کلید طرف سریع تعمیرکار بشه ضمن اینکه خدمتتون عرض کردم بنده کاملا با گفته شما موافقم و اگرم چند سالیه تو هیچ فرومی کار نکردم دلیلش همین بوده و بس تازه همینجا هم با خودم عهد کردم دیگه جواب هیچ کاربری رو ندم مگر اینکه کاملا بشناسمش پس دلیلی برای قهر و ناراحتی نیست. لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 @-)اقا جعفر شما دیگه چرا؟استارت کار که خورده یه ... آموزش میده دیگه=)) http://forum.gsm-developers.ir/thread1513.html#post3887 من هم میخوام آموزش ببینم . به من هم آموزش میدی ؟ لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 من هم میخوام آموزش ببینم . به من هم آموزش میدی ؟ اختیار داری داداش من فقط در حدی که بلدم مینویسم شاید کسی یه کمی از من کمتر بلد بود بدردش بخوره. لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 مشکل اینجاست که من اصلا بلد نیستم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.