dj masud 18 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2016 با سلام گوشی با باطری که روشن میکنم بعد از چند پانیه میره روی shout down و خاموش میشه با منبع هم این پیام میاد the temperture is higher than the operating temperature of the phon.functionality is limited لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2016 وایپ کردم بعد از اتمام و موقع بالا امدن با خاموش شد برای فلش هم ارور داد و نمیشه لینک ارسال
takteamh 10 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2016 کانکتور باطری و مسیر bsi رو چک کن لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 کانکتور باطری و مسیر bsi رو چک کن مسیر bsi ندارم لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 با سلام گوشی با باطری که روشن میکنم بعد از چند پانیه میره روی shout down و خاموش میشه با منبع هم این پیام میادthe temperture is higher than the operating temperature of the phon.functionality is limited درحالت خاموش با وصل کردن شارژر این پیغام میده؟ error please plug out charger لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 دوست عزیز گوشی رو روشن کنید بعد فلت پاور رو جدا کنید ببینید باز خاموش میشه لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 دوست عزیز گوشی رو روشن کنید بعد فلت پاور رو جدا کنید ببینید باز خاموش میشه دوست عزیز فکر نکنم ربطی به فلت داشته باشه چون اگه اتصال پاور باعث خاموشی میشد در مقابلش باعث روشن شدن خودکارش هم باعثی باید بود . مشکل احتمال زیاد به ای سی که بعد از مسیر کانکتور باتری ربط داره میباشد . لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 با سلام گوشی با باطری که روشن میکنم بعد از چند پانیه میره روی shout down و خاموش میشه با منبع هم این پیام میادthe temperture is higher than the operating temperature of the phon.functionality is limited درود بر شما ... در صورت آب خوردگی گوشی رو با الترا سرویس کنید مشکلتون حل خواهد شد. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.