dj masud 18 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ با سلام گوشی با باطری که روشن میکنم بعد از چند پانیه میره روی shout down و خاموش میشه با منبع هم این پیام میاد the temperture is higher than the operating temperature of the phon.functionality is limited نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ وایپ کردم بعد از اتمام و موقع بالا امدن با خاموش شد برای فلش هم ارور داد و نمیشه نقل قول لینک ارسال
takteamh 10 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ کانکتور باطری و مسیر bsi رو چک کن نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ کانکتور باطری و مسیر bsi رو چک کن مسیر bsi ندارم نقل قول لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) با سلام گوشی با باطری که روشن میکنم بعد از چند پانیه میره روی shout down و خاموش میشه با منبع هم این پیام میادthe temperture is higher than the operating temperature of the phon.functionality is limited درحالت خاموش با وصل کردن شارژر این پیغام میده؟ error please plug out charger ویرایش شده 24 آذر، ۱۳۹۵ توسط apadana22 نقل قول لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز گوشی رو روشن کنید بعد فلت پاور رو جدا کنید ببینید باز خاموش میشه نقل قول لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز گوشی رو روشن کنید بعد فلت پاور رو جدا کنید ببینید باز خاموش میشه دوست عزیز فکر نکنم ربطی به فلت داشته باشه چون اگه اتصال پاور باعث خاموشی میشد در مقابلش باعث روشن شدن خودکارش هم باعثی باید بود . مشکل احتمال زیاد به ای سی که بعد از مسیر کانکتور باتری ربط داره میباشد . نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 225 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ با سلام گوشی با باطری که روشن میکنم بعد از چند پانیه میره روی shout down و خاموش میشه با منبع هم این پیام میادthe temperture is higher than the operating temperature of the phon.functionality is limited درود بر شما ... در صورت آب خوردگی گوشی رو با الترا سرویس کنید مشکلتون حل خواهد شد. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .