dj masud 18 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ با سلام قفل داشت فلش کردم فایلم فارسی نداره لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ خدمت شما... دانلود فایل Download E1200 Farsi rar از آپلود آی آر خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ خاموش شد با ufs micro فلش کردم لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) خاموش شد با ufs micro فلش کردم با z3x دوباره فلش کنید اگه روشن نشد یه فایل دیگه هم هست من خودم همین فایلی که دارم رو تست کردم هم برای قفل هم برای فارسی سازی و یا از لودر مخصوص استفاده کنید. ویرایش شده 17 آذر، ۱۳۹۵ توسط DawoodZzz خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اخه با اون فایل انگلیسی روشن میشه برای این مدلها ufs بهتره لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اخه با اون فایل انگلیسی روشن میشه برای این مدلها ufs بهتره شما با باکس یا لودر یه بار امتحان کنید یه فایل دیگه هم دارم اونو تست نکردم براتون اپ میکنم. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ لودرشو ندارم با z3x هم موفق به فلش نمیشم لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ لودرشو ندارم با z3x هم موفق به فلش نمیشم این فایل ببینید فارسی داره یا نه. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اینم لودرش اموزشش هم توی انجمن هست PNX4848_Downloader_v1.3Lite_For_Eider_CIS_[GT-E1200M] - Download - 4shared خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سلام و درود فایل رید گرفته خدمت دوستان دانلود فایل Download reza 2344 zip از آپلود آی آر لینک ارسال
موبایل الیکا 100 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ خاموش شد با ufs micro فلش کردم سلام...دروود تست شده... خدمت شما... E1200Mjplk2 انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] واکنش ها : akbarim2016 1 لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سلام...دروود تست شده... خدمت شما... E1200Mjplk2 ممنون استاد فایل بین هست باچی فلش کنم؟ لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ هم با z3x ufs میشه زد فایل mcu بین انتخاب کنید لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ با تشکر از همه اساتید گل که با راهنمایی و ارائه فایل کمکم کردن..حل شد لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ ممنون از اعلام نتیجه تاپیک بسته شد// واکنش ها : akbarim2016 1 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده