dj masud 18 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ با سلام گوشی با وصل شارزر هی لامپ قرمز بالا و علامت شارز روی السیدی میاد یه لحظه و میره سوکت عوض کردم.....مسیر شارزشو ندارم نقل قول لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ با سلام گوشی با وصل شارزر هی لامپ قرمز بالا و علامت شارز روی السیدی میاد یه لحظه و میرهسوکت عوض کردم.....مسیر شارزشو ندارم باطری رو یه شوک بدین دوباره امتحان کنید نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ اساتید مسیرشو لطف کنین درگیرشم هنوز 5تا سوکت انداختم گوشی روشن هم وصل میکنم شاژ نمیشه و علامت شارژ هم نمیاد نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ اون مربع چیه؟بقیش وصله نقل قول لینک ارسال
Van Mob 10 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) سلام اینم مسیردقیق خدمت شما ویرایش شده 5 دی، ۱۳۹۵ توسط Van Mob نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .