hosseingh810 15 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 با سلام دوستان یه گوشی a5 سریالش B000000 شده بود بعد از رایت SUPER IMEI سریالش برگشت الان توی *#0011# توی imei cert: pass pass هستش پایین نوشته ASM MIPI DEVICE FAIL انتن و شبکه نداره ولی سریال اینا همه چی اوکی هست REPAIR NETWORK میکنم بیسباند میپره qcn و efs و cert هم زدم باز اوکی نشد 4فایل فلش زدم اوکی نشد wr defult efs و wipe efs و آنلاک هم کردم جواب نداد باز الان سریال هست ولی مشکل پابرجاس همچین چیزی ندیده بودم دوستان اگر به این مشکل برخوردن راهنمایی کنند تشکر. لینک ارسال
hosseingh810 15 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 دوستان نظری ندارید؟ لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 1 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2017 اگر تو منو 0011 اخرین خط نوشته DEVICE MID=0x20c, PID=0x008 ایراد سخت افزاری هست برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 1 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2017 با سلام دوستان یه گوشی a5 سریالش B000000 شده بود بعد از رایت SUPER IMEI سریالش برگشت الان توی *#0011# توی imei cert: pass pass هستش پایین نوشته ASM MIPI DEVICE FAIL انتن و شبکه نداره ولی سریال اینا همه چی اوکی هست REPAIR NETWORK میکنم بیسباند میپره qcn و efs و cert هم زدم باز اوکی نشد 4فایل فلش زدم اوکی نشد wr defult efs و wipe efs و آنلاک هم کردم جواب نداد باز الان سریال هست ولی مشکل پابرجاس همچین چیزی ندیده بودم دوستان اگر به این مشکل برخوردن راهنمایی کنند تشکر. دوست عزیز با چی باکسی ریپیر انجام دادید منم دقیقا چندین مورد از همین رو فقد با دانگل بیست با گزینه Write Super imei نتیجه گرفتم تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
hosseingh810 15 ارسال شده در 1 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2017 دوست عزیز با چی باکسی ریپیر انجام دادیدمنم دقیقا چندین مورد از همین رو فقد با دانگل بیست با گزینه Write Super imei نتیجه گرفتم مشکل سخت افزاری بود حل شد. لینک ارسال
[email protected] 13 ارسال شده در 2 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 مشکل سخت افزاری بود حل شد. اگه لطف کنید توضیح بدید مشکل دقیقا چی بود و چیکار کردید ممنون میشیم. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.