sbr0651 23 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 از دوستان هرکس بتونه لینک دانلود این برنامه گیر بیار عالی میشه من حاضر هر چقد باشه بابتش پول بدم اینم لینک سایت برنامه Download – DoulCi Activator الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 لینک برنامه ورژن خدمت شما انجام دادید علام نتجه بکنید موفق باشی لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 لینک برنامه ورژن خدمت شما انجام دادید علام نتجه بکنید موفق باشی درود دوست عزیز میتونید در رابطه با کارایی این اکتیویتر و چگونگی کارکردش توضیح بدین؟ ممنون خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
K47EH 13 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 سلام علیک دوستان لینک دانلود برنامه نیست لینک ویدیو هست خودمم خیلی لازم دارم از دوستانی که دارند یا لینک دارن بدن این برنامه را v3 لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 خود سایت برنامه ورژن 5 ارائه داده این برنامه کارش اینکه اپل ایدی فراموش شده از گوشی رو حذف میکنه بدون نیاز به سرویس های حذف ایکلود اپل به راحتی اب خوردن در عرض چند ثانیه فقط باید نسخه اروجینال این برنامه گیر بیاد من الان یک ماه دنبالشم گیر نیوردم این لینک های یوتیوب از اول تا اخر گشتم هیچ کدوم جواب نداده تا الان الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 خود سایت برنامه ورژن 5 ارائه داده این برنامه کارش اینکه اپل ایدی فراموش شده از گوشی رو حذف میکنه بدون نیاز به سرویس های حذف ایکلود اپل به راحتی اب خوردن در عرض چند ثانیه فقط باید نسخه اروجینال این برنامه گیر بیاد من الان یک ماه دنبالشم گیر نیوردم این لینک های یوتیوب از اول تا اخر گشتم هیچ کدوم جواب نداده تا الان گوشی هایی که ریستور شده رو حذف ایکلود میکنه یا گوشی هایی که توی حالت عادی از توی قسمت ایکلود حذف نمیشه حذفشون کرد؟ خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 گوشی هایی که ریستور شده رو حذف ایکلود میکنه یا گوشی هایی که توی حالت عادی از توی قسمت ایکلود حذف نمیشه حذفشون کرد؟ گوشی که ریستور نشده راه واسش زیاده ولی این واسه گوشی ریستور شده اس الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 سلام علیک دوستان لینک دانلود برنامه نیست لینک ویدیو هست خودمم خیلی لازم دارم از دوستانی که دارند یا لینک دارن بدن این برنامه را v3 دوست عزیز لینک دانلود خدمت شما شما Download Doulci Activator: http://www.mediafire.com/download/7r7...SERVER PATCH(Required): http://vfastdownload.com/download.php... موفق باشید لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 خب طرز کارشو کسی میدونه؟؟ لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 خب طرز کارشو کسی میدونه؟؟ طرز کار نداره دیگه گوشی وصل کن استارت کن همین فعلا وجود خود برنامه مهم که فعلا نیست الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.