dj masud 18 ارسال شده در 30 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 گوشی نو هستش 2تاش رو هم دارم همینجوره یکیش رو مجبور شدم خودم دست بگیرم نمیشد بفروشی مشتری پس میاورد ولی یکی دیگش فروختم الان گیر مشتری ام لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 30 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 یه سوال یادم هست فایل رو وقتی میخاستم بچینم یوزر دیتا نداشت و من دستی بهش دادم ممکنه نباید میدادم و بخاطر اون باشه؟ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 30 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 یه سوال یادم هست فایل رو وقتی میخاستم بچینم یوزر دیتا نداشت و من دستی بهش دادم ممکنه نباید میدادم و بخاطر اون باشه؟ اگه یوزر دیتا نداره حتما فرمت کن گوشیو تا مشکلت حل شه لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 30 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 یعنی بدون یوزر دیتا فلش کنم اما بعد وایپ کنم؟ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 یعنی بدون یوزر دیتا فلش کنم اما بعد وایپ کنم؟ درود بر شما... دوست من اگر فایلتون یوزدیتا داره خب فلش کنید. اگرم نداره بعد از فلش یه وایپ هم انجام بدین. تمام [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 30 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 عرض کردم وقتی فایل اسکاتر رو بارگذاری کردم یوزر دیتاش خالی بود منم دستی یوزر دیتا رو اضافه کردم و فلش شد موفقیت امیز لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 31 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2016 عرض کردم وقتی فایل اسکاتر رو بارگذاری کردم یوزر دیتاش خالی بود منم دستی یوزر دیتا رو اضافه کردم و فلش شد موفقیت امیز سلام ...دوست عزیز شما با با کدوم باکس فلش میکنید چون فایل امیر خان رو من رو چند مدل تست کردم راحت اوکی بوده و با کرک Miracle نباید تیکی نخوده باشه...شما تست کن.... تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2016 عرض کردم وقتی فایل اسکاتر رو بارگذاری کردم یوزر دیتاش خالی بود منم دستی یوزر دیتا رو اضافه کردم و فلش شد موفقیت امیز فایل یوزر دیتا داره خودش من هم تست کردم.. اگه پارتیشن سیستم fat32 بشه اکسترکت نمیشه..... چون فقط فایل یوزر 5 گیگ هست باید روی پارتیشن ntfs اکسترکت کنید. موفق باشید ً@*&،641 If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 31 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2016 سیستم من ویندوز7 32 بیت هست خب منم دستی خودم اد کردم یوزردیتا رو و فلش زدم با موفقیت اما مشکل گوشی همچنان هست.... لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2016 سیستم من ویندوز7 32 بیت هستخب منم دستی خودم اد کردم یوزردیتا رو و فلش زدم با موفقیت اما مشکل گوشی همچنان هست.... من این فایلو همین دیروز زدم بدون مشکل بود یوزر دیتا هم خودش زد... هیچ نیازی به دستی وارد کردنش نبود شاید شما یه مرحله اشتباه میری. از اول همه فایل ها رو اکستکرت کنید و سپس با Miracle Crack یا CM2 Dongle فلش کنید If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.