تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 2.6k بازدید
App not installed. The package conflicts with an existing package by the same name. چیکارش کنم؟چطوری میشه دوتاشو نصب کرد اخه سبستمیه
آخرین پاسخ توسط Shaahin, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان برای نصب رام کاستوم میخوام نصب کنم هر کاری کردم از طریق رویکاوری خودش نصب نمیشه وارد رم نمیشه .فلش هم کردم ولی باز وارد رم نمیشه روت کردم با iroot
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام به دوستان عزیز تازگیا خیلی مدل j700h ds خاموش از سمت همکارا میرسه دستم که بعد از فلش فایل اشتباه به این روز میوفته پس لازم دونستم تا این موضوع رو با دوستان به اشتراک بزارم تا اونا با این مشکل برخورد نکنن فقط چنتا نکته عرض کنم تا با این مشکل مواجه نشید اول اینکه اگه 4 فایل فلش میکنید حتما بدون فایل بوت فلش کنید اگر میخواید دانگرید کنید تا frp رو حذف کنید فقط از فایل تست شده ی من استفاده کنید ورژنهای زیر و به هیچ وجه فلش نکنید که گوشی صد در صد بعد اتمام فلش خاموش میشه و احتیاج به ترمیم بوت خواهد داشت خاموشی ام به دلیل تفاوت منطقه هست J700HXXU1AOG9_J700HOJV1AOGA J700H_XXU1AOG3_OXY1AOFG و اما این ورژن تست شده و گوشیو خاموش نمیکنه J700HXXU1AOI3_J700HOJ…
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 752 بازدید
دوستان اگر دیدین موقع رایت فایل/ آغازرایت کردن/ با ارور مواجه شدید کلیه فایل های با پسوند bin را از رام خارج کرده و فایل زیپ جدید بدون این فایل ها درست کرده و رایت نمایید و چون فایل مودم هم ازین رام خارج میشود اگر با مشکل شبکه با سریال موجه شدید فایل مودم را به تنهایی رایت نمایید. بنده تست کردم و حتی بدون فایل مودم مشکلی پیش نیامد. هدف دانگرید گوشی برای حذف fpr بود که با موفقیت انجامید/
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
متاسفانه سری های جدید سامسونگ منطقه های مختلف گاها تفاوت سخت افزاری دارن و فلش منطقه دیگه ممکنه باث خاموشی بشه سعی کنید برای فلش ، فایل منطقه خودش گوشی رو بزنید فایل های مناطق زیر رو هم در صورت اطمینان از منطقه گوشی رایت کنید و ترجیحا روی سایر مناطق رایت نشه ins inu srk slk chn tgy
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام سامسونگ a12 مشتری اورده وقتی تغییر رمز میزنی پیغام میده که قبلا رمز عوض شده تنظیمات کارخانه خورده فلش خورده وایپ شده کامبی زدم دوباره فایل زدم بازم جواب نداد یه نرم افزار نصب میکگنم میشه رمز گذاشت با خود گوشی نمیشه
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام و خسته نباشيد خدمت همه عزيزان دوستان نياز شديد به مودم اين مشخصه دارم J710FXXU2AQA8 ?
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه qcn مدل e700f رو برام بزارید ممنون.
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 4 پاسخ
- 763 بازدید
با سلام twrp برای j110h میخاستم ممنون میشم لطف کنید اینا جواب ندادن [h=3] twrp-3.1.1-0-j1acelte.img.tar[/h]وارد ریکاوری نمیشه دیگه
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 887 بازدید
سلام کسی از دوستان فایل efs j700h-ds داشت بده لطفا خیلی گیرم یکی تست کردم اما واسه تک سیم بود دیگه گیرم نیومده مرسی
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 1 پاسخ
- 927 بازدید
من تا حالا اصلا این مدل رو فلش نزدم گوشی خاموش شده احتمال زیاد نیاز به رام داره دوستان کسی هست که راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 922 بازدید
سلام دوستان فایل Android Dump Tool رو دارین؟
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان واسه حل مشکل شبکه g710 نیاز به فایل cert z3x دارم کسی از دوستان داره ممنون
آخرین پاسخ توسط mamad1370, -
- 12 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام دوستان نیاز به efs , cert سالم وتست شده دارم از چند جا گرفتم ولی سالم نیست
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 14 پاسخ
- 2.9k بازدید
نیاز به efs , cert , qcn سالم j500h مشکل تماس اضطراری سرت که حامد جان گذاشتند تو فروم زدم جواب نمیده
آخرین پاسخ توسط ali-y, -
- 0 پاسخ
- 506 بازدید
سلام دوستان این مدل گوشی توی ریکاوری خطای efs میده چند تا رام هم زدم روی لوقو گیر میکنه به efs نیاز دارم که قابل رایت با ادین باشه
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 5 پاسخ
- 892 بازدید
دوستان این مدل مشکل آنتن داره و نیاز به efs دارم
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 1 پاسخ
- 927 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s7500l برام اوردن که فارسی کنم از اساتید محترم ممنون میشم رام فارسی این مدل رو برام بزارن با تشکر
- 3 پاسخ
- 806 بازدید
با سلام خدمت اساتیدمحترم بنده یه گوشی s6500dدستم هستش که صاحبش گفته رام کاستوم4.2.2روش نصب کنم ولی هرچی تو نت گشتم فایلشو نتونستم دانلود کنم ممنون میشم از اساتید محترم بنده رو راهنمایی بفرمایید وفایلشو برام قرار بدین با تشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 3 پاسخ
- 793 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه تبلت n5100 برام اوردن که قفل امنیتی داره وصاحبش نمیخواد اطلاعاتش به هیچ وجه پاک بشه ممنون میشم از اسالتید بزرگوار بنده رو راهمنمایی کنن که بدون پاک شدن اطلاعات قفلش رو باز کنم لازم به ذکر هستش که با bst انلاک نمیشه ممنون میشم فایل ریکاوری کاستوم وفایل انلاک این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
نیاز به راهنمایی روت g313 1 2
توسط taher- 17 پاسخ
- 1.8k بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم g313 برام اوردن که روتش کنم ولی هر کاری میکنم به i rootگوشی روت نمیشه ممنون میشم از اساتید محترم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 3 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم j110f برام اوردن که نیاز به روت داره ولی با vroot روت نشدش ممنون میشم روش روت این مدل رو برام بزارین
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 693 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i8200 برام اوردن که بعد از چند دقیقه کار ریست میشد بنده هم اومدم فلشش کنم ولی متاسفاته اول فلش fild شدش و گوشی هر کاری میکنم فلش نمیگیره و این تصویر رو گوشی اومده بنظرتون نیاز به ترمیم بوت داره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه فایل cert n9005 رو برام بزارید ممنون.
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
نیاز به فایل حذف پترن وپسورد بدون حذف اطلاعاتj510f
آخرین پاسخ توسط MR.Majid,