تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 525 بازدید
پیشنیازات: _شارژ بیشتر از 50 درصد _در صورت امکان قبل از روت یبار فکتوری ریست کنید _نصب درایور های سامسونگ لینک درایور ها: >http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201406/20140620182919920/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe _فعال بودن usb debuging دانلود: _رام از پیش روت شده اندروید6: >https://www.androidfilehost.com/?fid=24499762636006907 _اودین: >http://www.4shared.com/zip/mYCcqhMDba/Odin3_v3107.html آموزش نصب روت: _رام دانلودی رو از حالت فشرده خارج کنید _فلشر رو باز کنید _روی سربرگ ap کلیک کنید و رام اکستکت شده رو وارد کنید _گوشی رو در حالت دانلود مود وصل کنید _دکمه start رو بزنید _بعد از نصب رام شاهد برنامه su هستید که ت…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 525 بازدید
سلام متاسفانه نمیتونم در ادروید 7 ب بالا با این برنامه کانکت و بکاپ گیری کنم
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 525 بازدید
سلام..این اموزش برای گوشیهایی هست که بعد از فلش بصورت نرم افزاری مشکل باطری پیدا میکنن وحتی با تعویض باطری مشکل حل نمیشه.معمولا گوشی در حالت استندبای خود به خود شارژ خالی میکنه.من این کا رو روی مدلهای زیردر اندروید 6 انجام دادم g920p..g920t..g920f..g920a بریم سراغ اموزش.. اول از هر چیز گوشی رو فول شارژ کنید..گوشی رو باید روت کنید برنامه زیر رو دانلود کنید و روی گوشی نصب کنید Android Terminal Emulator – Android-Apps auf Google Play برنامه رو باز کنید su رو تایپ کنید و اوکی بزنید.به برنامه دسترسی روت بدین متن زیر رو هم توی برنامه پیست کنید و اوکی کنید گوشی ریبوت میشه mount -o rw,remount /system /system mkdir /system/su.d chmod 0700 /system/su.d ec…
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 525 بازدید
MEGA
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 523 بازدید
نحوه حذف اکانت Galaxy S6, S6_edge remove samsung acount reactivat
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 523 بازدید
دوستان نمیدونم تکراریه یا نه سرچ زدم ولی برای اندروید 6 ندیدم.... دوستان فقط کافیست که با فایل CF-ROOT گوشی G928C که برای اندروید 6 هم هست در قسمت AP فلش کنیدبعد با روش ادیت CSC فارسی کنید گوشی رو.... > http://uploadboy.me/9ng3adi9zr7w/CF-Auto-Root-smg928c.zip.html
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 0 پاسخ
- 520 بازدید
Untitled.jpg
آخرین پاسخ توسط balib13, -
- 3 پاسخ
- 520 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده یه سریال رو گوشی هستش و imei cert:pass هستش با z3x یبار هم آنلاک کردم ولی بازم تماس اضطراری هستش این مدل هم تو z3x که سریال دلخواه نداره که رایت کنی از همکاران گرامی کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 520 بازدید
سلام |ممنون میشم فایل فلش گوشی نوت 5 مدل sm-n920f بذارین برام
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 1 پاسخ
- 520 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یه j500fبرام اومده که رو اف ار پی و سامسونگ اکانت داشت الان اف ار پی رو برداشتم سامسونگ اکانت رو نمیشه برداشت راه چاره چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 519 بازدید
فایل cert سامسونگ a5000با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 519 بازدید
دوستان کسی میدونه چطوری میشه محل ذخیره پیش فرض تو گوشی های سامسونگی که امکان تغییر تو تنظیماتش نیست رو چطوری میشه تغییر داد
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 519 بازدید
فایل روت CF-Auto-Root-g9200 دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 518 بازدید
سلام لطفا فایل فلش 4 فایله i9205 با تشکر
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 518 بازدید
با سلام... فایل زیر رو دانلود کنید و در قسمت AP اودین رایت کنید.. https://mega.nz/#!VPRwjSTI!ZySBPgQMawgTMLa_dstj7w2kFGjueX1ev2LO0fkwQQI موفق باشید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 518 بازدید
درود .... این اموزش چون تست شدست میزارم و ریسکم داشت مشتری حتی حاظر نبود یه ویروس هم از گوشیش پاک بشهً@*&،87941 ابتدا فایل ریکاوری سالم رو دانلود کنید RECOVERY_GT-N5100-toch version بعد از اون هم فایل حذف مورد نظر گوشی رو دانلود کنید چندین فایل دانلود کردم این فقط جوابگو بود. Security DZzz
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 517 بازدید
یه نوت تری اومد واسم بعضی موقع ها وای فای قطع میشد و فقط گاهی کار میکرد. با فلش چهار فایل هم راه نیافتاد. در صورت نبود مشکل سخت افزاری. اول گوشی رو روت میکنیم.با bst از پوشه efs بکاپ میگیریم.بعد از بکاپ پوشه رو حذف میکنیم.بعد از انجام کار گوشی رو با چهار فایل همراه با efs فلش میکنیم. البته این راهکار هم ممکنه فقط در بعضی موارد خواص جواب بده.
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 517 بازدید
با سلام . گوشی Samaung A520f 2017 با اندروید 8 رو با cwm ریکاوری زدم الان میخام بردارمش . لطفا راهنمایی بفرمایید؟؟
آخرین پاسخ توسط soheyl.rastin, -
- 1 پاسخ
- 516 بازدید
دوستان چندی کاستوم ریکاوری برای این گوشی دانلود کردم نصب میشه با ادین ولی به محیط ریکاوری نمیره و گوشی ریبوت میشه N900T اندروید 4.4.2 مثه اینکه سایت اصلی این ریکاوری الان در دسترس نیس میخوام فارسی کنم حتمن cwm لازم دارم
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 516 بازدید
سلام دوستان این مدل گوشی توی ریکاوری خطای efs میده چند تا رام هم زدم روی لوقو گیر میکنه به efs نیاز دارم که قابل رایت با ادین باشه
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 516 بازدید
سلام کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده ویندوزم 10 هس وقتی تو دانلودینگ گوشی رو با کابل وصل میکنم ارور usb device not recognized میده همه درایورام نصبه حتی فک کردم سخت افزاریه سوکت usb هم عوض کردم باز همونه اگه کسی میت.نه راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 515 بازدید
حل مشکل شبکه note 3 fix null این فایل مودم و با ادین رایت کنید
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 515 بازدید
سلام گوشی رو فلش کردم الان رمز عبور گوگل یا کد پین میخواد چجوری میتونم حلش کنم؟؟؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 514 بازدید
سلام دوستان این تبلت رو میخوام رمزشو بردارم مشتری میگه اطلاعاتش خیلی حیاتیه، من با BST نتونستم چون تیک USB Debugging فعال نیست ، کاستوم ریکاوری هم هر چی میگردم براش نیست خواهشا اگه راهی داره بفرمایید ،یادمه یه فایلایی بود که با اودین فلش میشد و رمزش باز میشد اگه هست خواهشا بزارید مشتری تاکید کرده اطلاعاتشو میخواد خیلی اصرار کرد گناه داره بنده خدا، ممنون میشم دوستان
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 0 پاسخ
- 514 بازدید
اين مشکل هم ميتونه نرم افزاري باشه هم سخت افزاري حالا چطور تشخيص بديم ابتدا گوشي رو روت کنيد 1 نرم افزار root explorer رو نصب کنيد و r/o به r/w تغيير بديد 2 پوشه efs رو يکجا ذخيره کنيد و سپس پاکش کنيد 3 بدون خاموش کردن باطري گوشي رو در بياريد و بعد از 03 ثانيه گو شي رو روشن کنيد 4 حالا دوباره برنامه root explorer رو باز کنيد و به پوشه efs بريد 5 اگر فايل nv_data.bin اونجا بود يعني ايراد گوشي شما سخت افزاريه 6 اگر فايل nv_data اونجا نبود يعني ايراد شما نرم افزاريه و با يکي از روش هاي زير اقدام به ترميم کنيد رفع مشکل :فلش با آخرين ورژن رسمي چند فايله همراه با فايل pit ترميم efs يا رايت cert با يکي از باکس هاي تعميراتي
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali,