تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
حل مشکل wifi در گوشی سامسونگ i9505 download مراحل کار: 1-روت گوشی 2-رایت ریکاوری از طریق odin 3-رایت فایل wifi_fix_i9505_XXUFND.zip از طریق ریکاوری.
آخرین پاسخ توسط Royalgsm, -
- 1 پاسخ
- 2.3k بازدید
درود فایل رو دانلود و با اودبن اقدام به فلش کنید و با تشکر از دوست عزیزم ارش جان با کینگ روت اقدام به روت کنید لینک دانلود.. Samsung Galaxy Core Prime
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
گوشی راروشن کنید کد #7284#* بعد گزینه phone usb را انتخاب کنید بعد کد #197328640#* بعد گزینه common- diag canfig- usb diag راانتخاب کرده و گوشی را ری استارت کنید گوشی را روت کرده و با x3x الاک را بزنید sam.jpg
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود خدمت دوستان.. این گوشی بعضی مواقع دچار مشکل سنسور و چرخش صحفه میشه که با فلش هم حل نمیشه .... برای حل این مشکل میریم سراغ اموزش ... 1.گوشی رو روت میکنیم...... 2.برنامه Flashfiy رو نصب میکنیم 3.فایل Boot.img رو کپی میکنیم توی گوشی 4.برنامه Flashfiy رو باز کنید و توی تب Flash گزینه اول رو میزنید Boot imgeفایل Boot.img رو توی گوشی کپی کردیم رو انتخاب میکنیم... گوشی ریستارت.. وتمام 5.توی تمام مراحل اجازه دسترسی روت به برنامه یادتون نره... پکیج روت وبرنامه و اموزش تصویری هم توی فایلی که برای دانلود قرار دادم موجود هست... لینک دانلود'''' Galaxy GRAND Neo Plus تهیه و تنظیم... میثم فرزام موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
1.DOWNLOAD THE ROOTING PACKAGE LINK=" CF-Root Download 2. ROOT YOUR DEVICE I9301I BY FLASHING THE ABOVE ROOTING PACKAGE WITH ODIN. (FIRMWARE TESTED : I9301IXXUANH1 ). 3. ENABLE USB DEBUGGING. 4. CHANGE USB SETTINGS TO [DM+MODEM+ADB] {{{{ press *#0808# --> toggle "DM+MODEM+ADB" --> press ok }}}}. 5.OPEN Z3X AND SELECT THE APPROPRIATE PORT. [ Z3X VERSION 18.8] 6. WIPE EFS ( by checking on 'Skip backup/restore NVM'). 7.WRITE QCN. 8.WRTE CERT. 9.-----DONE------. arash167-z3x_cert_qcn_2
- 9 پاسخ
- 9.5k بازدید
سلام و سپاس اموزش ترمیم سریال و بیس باند not3 n900 در صورتی که n900 بیس باند ناشناخته بود فقط کافیه با فایل مودم زیر گوشی را فلش کنید http://d-h.st/uep بعد از رایت فایل بیس باند برمیگرده و بدون مشکل میشه تماس گرفت اما سریال 0049 می باشد برای حل این مشکل z3x باز کرده و مدل i9500 انتخاب کنید و ریپیر کنید تست شده بر روی n900 اندروید 5 Selected model: I9500 Selected port: COM13 Z3X BOX Serial Port Selected port speed: 115200 Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-N900 Android version: 5.0 Product code: Unknown Phone version: Unknown PDA version: N900XXUEBOB2 CSC version: N900ODDEBOB1 IMEI: Unknown P…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
سلام مدل تست شده i9100 مشکل هنگ روی لوگو راه حل : وایپ کش پارتیشن نتیجه :حل مشکل و عدم پاک شدن اطاعات
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 6 پاسخ
- 3.3k بازدید
i9300 E:failed to mount /efs (Invalid Argument به ریکاوری میری این خطا را میده و موقع روشن کردن روی ارم سامسونگ میمونه وفایل فلش هم کامل میگیره ولی ... واکثر همکارا هم فکر میکنن مشکل هاردشه من خودم سه چهار روز بود درگیرش بودم تو gsm و xda هم گفته بودند مشکل سخت افزاریه خوب بریم سراغ اموزش http://www.4shared.com/zip/NzDPaksrba/I9300_Repair_efs.html? pass:rasol_mohabbat
آخرین پاسخ توسط saeid js, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان اگه گوشی i9082 براتون اوردن که رو لگو مونده یا در منوی ریکاوری ارور efs میده این کار انجام بدین 1.فایل pit 2.odin3 v1.85 3.I9082XXAMB3_I9082ODDMB2 انشا الله فایل تا شب اپلود میکنم
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 1 پاسخ
- 717 بازدید
شاید ای پست جایی دیده باشین ولی من برای اون دوستانی میگم که نمیدونن@-):dddddd اموزش »» گوشی رو روت کنید برنامه روت اکسپلوره رو نصب کنید وارد پوشه System بشین و فایل csc رو حذف یا تغییر نام بدین وخارج بشین از برنامه و به تنظیمات برید از فارسی لذت ببرید.
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود خدمت دوستان... این تبلت بعضی مواقع بعد از فارسی سازی سریال null میشه.. که برای حل این مشکل فایلی ک قرار میدم رو با اودین در تب مودم قرار بدین و فلش کنید... لینک دانلود: T211
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 11 پاسخ
- 2.9k بازدید
فایل EFS تست شده N5100-TAB دانلود این فایل خیلی براتون کاربرد داره به خصوص واسه وقتی که هر چی فلش می کنید و ای تبلت بالا نمیاد و وقتی وارد منوی ریکاوری میشین می بینین ارور efs خورده و با رایت ای فایل مشکل حل میشه
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
فایل efs تست شده سامسونگ i9505 خدمت شما
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
این گوشی سیم کارت میندازی مشکل network lock میزنه باکس سامسونگ ندارم ایا راهی هست ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 992 بازدید
به نام او I9301IXCUANJ6 I9301IXCUANJ6 I9301IITVANJ1 IT | 4server.info
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 3.5k بازدید
درود خدمت دووستان...... برای اولین بار باز کردن قفل چه پترن چه پین و رمز............. بدون پاک شدن اطلاعات... Samsung Galaxy S5 اموزش بزودی...... موفق باشید.....
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود خدمت دوستان... گوشی Samsung Galaxy V SM-G313HZ بعد از فلش با مشکل سفید شدن صحفه مواجه میشید ک برای حل این مشکل رامی که قرار میدم رو دانلود و روی گوشی فلش کنید... لینک داانلود...... Samsung Galaxy V SM-G313HZ موفق باشید....
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
آموزش روت و آنلاک سامسونگ s7580 نیازمندیها: یو اس بی دیباگ فعال روت گوشی با VRoot 1.7.4.4996 روی گزینه unlock کلیک تمام...
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز برای رفع ای مشکل فقط کافیه فایلی که با مشخصات زیر داخل ساپورت z3x هست روش رایت کنید تا گوشی بالا بیاد در ضمن وقتی بالا میاد تصویر یکم انگار بی کیفت شده و پیکسل پیکسله که انجام عملیات وایپ ای مشکل هم بر طرف میشه.یاعلی نسخه تست شده S7580XXUBOA1_OXXBOA1
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 2 پاسخ
- 836 بازدید
با تمامی روشها امتحان کردم فارسی نمیشه...کسی تا حالا این گوشی رو فارسی کرده؟
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 7 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام به اساتید محترم یه n5100 اومده مشکل imei داره 0049 من میخوام فلش کنم رو دانلودینگ که میبرم ادین شناسایی نمیکنه با چندتا سیستم هم امتحان کردم اما تو حالت روشن به سیستم وصل میشه در ضمن رو صفحه نوشته های زرد اومده اطلاعات گوشی رو نشون میده ممنون میشنم اگه راهنمایم کنید.
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 0 پاسخ
- 863 بازدید
آموزش روت سامسونگ 7562 به روشی متفاوت از استور فریمور درود کافیست فایل زیر را دانلود و از طریق CMD اقدام به روت کنید دانلود پسورد:مادر صد در صد تست شده خودم میباشد =))
- 0 پاسخ
- 2.6k بازدید
به نام خدا آموزش روت و ترمیم سریال g355h با باکس z3x سلام دوستان عزیز ابتدا روت گوشی فایل زیر را دانلود کرده http://www.4shared.com/zip/390xpsWxce/Kinguser-340.html? گوشی را به حالت ریکاوری میبریم وبه گزینه Apply update from external storage میرویم و فایل روت را انتخاب مکنیم تا فایل روی گوشی رایت شود وبعد گوشی را ریبوت میکنیم و کار تمام است ترمیم سریال هم طبق تصویر عمل کنید NUC5Yl5.jpg teZb5FF.jpg در تصویر بالا حتما تیک reset efs را بزنید p9hgzHd.jpg 42WtLVk.jpg
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان توجه این روش بر روی تمامی مدلهای سامسونگ عمل نمیکند ولی در این روش بعد از فارسی سازی...زبان فارسی حتی با فکتوری رسیت هم پاک نمیشود فایل زیر را دانلود کنید...اموزش درون فایل موجود است farsi sazi samsung.rar - 2.4 MB موفق باشید
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 4 پاسخ
- 2.3k بازدید
فایل روت سامسونگ samsung G350E G350E RooT - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط e30-851,