تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 696 بازدید
با سلام دوستان عزیز این گوشی روی آرم اول هنگام روشن شدن میمونه و خود به خود اینجور شده و هر چی فایل زدم فلش میشه وای راه نیافتاد ..... بازشم کردم برد کاملا تمیزه و آکه .......لطفا تجربه ای دارید در اختیار بزارید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 32 پاسخ
- 4k بازدید
با سلام یه گوشی j710f صصفر بعد اپدیت تاچش کار نمیکنه.. دانگرید نمیشه.... توی ریکاوری هم ایرور E:failed to find/music partition رو میده....ممنون میشم راهنماییم کنید...
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
مشکل عجیب s3653
توسط dj masud- 4 پاسخ
- 831 بازدید
با سلام گوشی با منبع قشنگ روشن میشه و میاد بالا.اما با باطری روشن نمیشه اصلا و به شارز هم که میزنم هی علامت باطری شارز و لوگو میاد و هی تکرار میشه فلش هم با z3x کردم و با 3 تا باطری هم تست کردم.گوشی اب و ضربه هم نخورده
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام یدونه g900h فلش زدم با 4 فایله الان فقط میره تو ریکاوری روشنم نمیشه اونجام یا ارور efs یا hardمیده با فایلای مختلف تست کردم حل نشد کسی راه حلی داره؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام... دوستان ملاحضه بفرمایید؟؟؟ مطمئنا از lcd نیست.... رام 4 فایله همراه با پیت هم روش رایت کردم..لازم به ذکر هست که به گفته مشتری بعد از اتمام شارژ که خاموش شده بود....همین که زده بود به شارژ اینجوری شده.... گوشی بعد از ارم صفحه سیاه میشه....بصورتی که مشاهده میکنید به دانلود مود میره...ریکاوری هم صفحه سیاه هست...چشم بسته هم وایپ میکنم هیچ عکس العملی نداره...ممنون میشم راهنماییم کنید...
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 1 پاسخ
- 600 بازدید
سلام و خسته نباشید رمز گوشی میخام بردارم با فایل اقاایلیا RvSecuRitY میزنم بعد از رایت گوشی تو حالت دانلودینگ میره با ریکاوری های دیگه هم تست کردم رایت میشه یا نمیبره یا ارور زیر میده البته ریکاوری استوک فقط اوکی میشه توریکاوری خودشم این پیغام میده ایا بدون پاک شدن میشه کاری انجام داد با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 961 بازدید
درود خدمت استاتید متحترم یه سامسونگ s3 neo دستمه که قفل پترن براش فعال نمیشه با فایل keystr هم درست نشد اندروید 4.4.4 روشه =((
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
مشکل عجیب گوشی j120f 1 2
توسط dj masud- 11 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام گوشی با سیمکارت همراه اول و ایرانسل ارور میده شکلش در زیر هست
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 695 بازدید
با سلام گوشی بهد یه مدت صفحه کامل ابی یا سفید میشه...باید باطری دراورد روشن کرد...و بعضی وقتام بعد از ارم روشن نمیشه چند بار باید اینکارو کرد....با فایل J200HXXU0AQG1_J200HOJV0AQG1_J200HXXU0AQF1 فلش و سپس هارد ریست کردم نصف روز خوبه دوباره.....
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
- 8 پاسخ
- 997 بازدید
سلام دوستان و اساتید گوشی من اندروید 7 روش هست ولی هرچی توی تنظیمات میگردم گزینه mobile hotspot وجود نداره که بخام اینترنت رو hotspot کنم تو قسمت APN هم رفتم APN TYPE اینارو هم زدم ولی اوکی نشد default,mms,supl چرا اینطوری هستش ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 508 بازدید
سلام متاسفانه نمیتونم در ادروید 7 ب بالا با این برنامه کانکت و بکاپ گیری کنم
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
سلام استاتید عزیز چند تا پی اسمارت اوردن مشکل شیریت داره فایل رو دریافت میکنه اما ارسال نمیکنه کسی همچین مشکلی اگه داشته که حل کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط Farshadjavan, -
- 3 پاسخ
- 675 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9500 برام اوردن که زنگ بیدار باشش کار نمیکنه گوشی اندرویش 5.0.1 هستش بنده هم با یه 4 فایله فلشش کردم ولی تغییری نکرد لازم به ذکر هستش برنامه زنگ الارم هم روش انداختم ولی بازم جواب ندادش ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
یه گوشی برام اومده مشکل علامت ورد ممنوع اومده روش چه با سیمکارت یا بدون سیم کارت بازم هست بیس باند سالمه چهار فایله هم زدم نشد با z3x میزنم ترمیم بیس باند میپره سریالم نول میشه دوباره فلش میزنم درست میشه اما علامت هنوز هست دوستان راه حلی دارید بگید انجام بدم ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
از دوستان کسی این مدل رو فارسی کرده ؟ با فایل c3222jpjk7(thr) میزنم فارسی نمیاد . با باکس هم انلاک کردم نشد.
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 2 پاسخ
- 999 بازدید
سلام خسته نباشید یه گوشی مشتری اورد هاردش رو عوض کردیم یادم شد efs رو رید بگیرم الان یه فایل سرت روش زدم سریال سیم یک میاد ولی سیم دو نمیاد ممنون میشم کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام به دوستان عزیز یه گوشی s7 که وقتی رمز وایفیای رو میزنی وصل میشه و وقتی که وایفای را یه بار خاموش روشن میکنی دوباره رمز میخاد به عبارتی هر بار رمز میخاد رمز را به خاطر نمیسپاره با چند تا وایفای دیگه تست کردم با دوتا فایل چهار فایل زدم
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 620 بازدید
سلام مشتری گوشی نوت 4 آورده مدل n910f میگه داشته باهاش کار میکرده یهو گوشیش خاموش شده حالا با 3 دکمه وارد دانلودینگ نمیشه و فقط با کابل جیگ خود گوشی هم اصلا روشن نمیشه و فقط با کابل جیگ میشه وارد دانلودینگش کرد با 3 فایل مختلف که یکیشون 4 فایل بود با pit فلشش کردم با دو فایل اول به زور روشن کرد ولی مدام هنگ میکرد و ریست میشد ولی با 4 فایل با pit کمی بهتر شده.ولی باز هم خاموش میشه نظرتون چیه؟ آیا فایل مخصوص دارد یا هارد مشکل دارد؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 1 پاسخ
- 709 بازدید
با سلام گوشی i9082 هست روشن میشه تا حدود 30 ثانیه خوب کار میکنه بعد فریز میشه و کلا از کار میفته. صفحه اش که خاموش میشه کلید بک و منو لمسی روشن میمونه. تا باطری درنیاری همینطوری هست 4 فایله دو تا رام مختلف زدم (اندروید 4.1.1) روش dfg که برای s3 بود هم روش امتحان کردم جواب نداد. دوستان چه احتمالی میدن؟؟
آخرین پاسخ توسط simorgh, -
- 1 پاسخ
- 662 بازدید
سلام دوستان یه j701 قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت بعد اپدیت اندروید 8 میزنه فقط تماس اضطراری با زد تری ایکس نمیزنه فقط یه اموزش تو نت هست با باکس chimera سرت میزنه اوکی میشه بردم پیش همکاری که این باکسو داشت سرت زد سیم 1 انتن میداد دو نه بعد یه پیغام مشکل امنیتی همیشه بالای صفحه میومد که روش میزدی گوشی ریست میشد دوباره میزد فقط تماس اضطراری باید دوباره میبردم سرت میزد تا همونجوری دست و پا شکسته کار کنه نکته ای که میمونه اینه که imei دو سیم هم یکی هست کسی این مشکلو داشته ؟چیکار باید بکنم ؟
آخرین پاسخ توسط REZA4455, -
مشکل فلش c3520
توسط gebal- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
گوشی رو ارم مونده فلش میکنم باکس ارو میده فلشر هم ارو میده لطفا راهنمایی کنید Connect to control pipe... OK Connect to write pipe... OK Connect to read pipe... OK Detected 12 partition Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Start Flash phone Sending part IMAGE... OK Sending part LCDACT... OK Sending part DATA_RW... OK Sending part DSP... OK Sending part PAGE... OK Sending part MAIN... OK Sending part ROOT... OK Software is bad - not found file partition Send PTT - fail Elapsed time: 51 second, sw ver: 3.5.0040
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
مشکل فلش G530h 1 2
توسط nimajafari1498- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان خسته نباشید گوشی پسورد داشت ریکاوری نصب کردم جواب نداد رو ارم موند فلش تک فایل زدم صفحه سیاه شده با ال سی دی دیگه امتحان کردم صفحه رو میاره ولی رو ارم هسته چندتا فایل تست کردم کامل میخوره ولی بالا نمیاد مشتری هم گیره داده اطلاعاتش مهم هست دوستان راهنمایی کنید خیلی گیرم
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 2 پاسخ
- 752 بازدید
با سلام گوشی مذکور ویروسی بود که برای فلش آورده بودن.. اصلا به دانلودینگ نمیرفت. در حالت روشن به دستگاه وصل کردم و با z3x به دانلودینگ بردمش.. بعد از فلش مشکل تصویر پیدا کرد... الان به هیچ وطریقی به دانلودینگ نمیره... دکمه ها هم سالمه...تست شد
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
مشکل فلش i9300 1 2
توسط KKG- 14 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام همکاران عزیز گوشی i9300 دارم مشتری آورد ورژن 4.0.4 بود خواستم فلش بزنم(4.3) بعد اینکه چند مرحله یی رفت ارور داد حالا رو آرمه هر کاری میکنم فلش نمیخوره با BST,OCT,SPT,ODIN Z3X و... فلش زدم بی فایده بود همینطور با ورژن های مختلف بیلد های مختلف
آخرین پاسخ توسط KKG, -
مشکل فلش j500
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 643 بازدید
با سلام گوشی برچسب پشت باطری نوشته j500f ولی روی ریکاوری مود زده j500hxxs1ape1 مشکلش هم خاموش و روشن میشه میخام فلش کنم اول اینکه چه فایلی بزنم؟دوم ایمکه fro on هم هست باید چیکار کنم
آخرین پاسخ توسط mehran72m,