تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
مشکل شبکه N950N
توسط seren- 0 پاسخ
- 785 بازدید
سلام دوستان گوشی N950N دارم که بیلد 5 هست وقتی رام اصلی میزنم شبکه Limited service میشه ولی وقتی رام پورت شده براش نصب میکنم گوشی دو سیم کارت میشه و میتونم imei دلخواه رایت کنم و باکس اختا پچ هم میکنه ولی متاسفانه گوشی انتن دهی نداره و Imei:NG میشه
آخرین پاسخ توسط seren, -
- 4 پاسخ
- 752 بازدید
سلام وقتتون بخیر n900 مشکل شبکه داره .سریال و بیس باند داره .ارور روی شبکه ثبت نشده است میده فایل سرت روش رایت میکنم درست میشه ولی رسریالی که میاره مشکل همتا(سریال بطور همزمان روی چند گوشی و..) داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 11 پاسخ
- 15.2k بازدید
سلام.دوستان همه ی گوشیهای سامسونگ وقتی سریال چنج میکنیم با یک بار وایپ باید ترمیم شبکه بشن؟؟
آخرین پاسخ توسط rezabarani, -
- 1 پاسخ
- 607 بازدید
سلام گوشی j106f، سیم رو میشناسه. اما اصلا سرچ شبکه نمیکنه. imei هم درسته، بیس باند هم داره. با کد 0011 هم این اطلاعات رو میاره: imei Certi: Verified- Pass ممنون
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 2 پاسخ
- 714 بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی فوق طرف رفته مسافرت خارج از ایران برگشته الان گوشی ضعف انتن داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hadysalmani, -
- 7 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام یه گوشی سامسونگ G5510 برام رسیده که no service هست و علامت ورود ممنوع روی آنتن اومده. بیسبلند و imei هم اوکی هست. با آخرين نسخه هم فلش شده کسی میتونه راهنمایی کنه؟
آخرین پاسخ توسط se7en.net, -
- 0 پاسخ
- 918 بازدید
درود دوستان گوشی سامسونگ j510f مشکل شبکه داره و آنتن نمیده ، سخت افزاری روی کل بلوک آنتن کار کردم ولی متاسفانه جواب نداده ،کسی نرم افزاری این مشکل رو حل کرده ؟
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 3 پاسخ
- 826 بازدید
سلام دوستان یک گوشی سامسونگ g900p فلش زدم شبکه نداره با باکس هم نمیشه انلایک کرد میشه راهنماییی کنید با تشکر دوستان کسی فایل کاستوم ریکاوری این گوشی رو داره واسم اپلد کنه
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 1 پاسخ
- 933 بازدید
سلام G930F دو سیم کارت باینری 2 فایل کامبینیشن COMBINATION_FA60_G930FXXU2ARA2_CL7964511_QB16581296_REV00_user_mid_noship رایت کردم سریال و بیس باند در محیط کامبینیشن ندارد رام 4 فایلG930FXXS2DRC3 xsg اندروید 7 نصب کردم فایده ای ندارد سریال ندارد بیس باند ندارد
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 756 بازدید
بنده یک g920p دارم که همکار دوماه پیش پیش برام آورد.در حین کار ریستارت شده و سریال و بیسباندش پریده بود. گوشی بالا میامد بعد از 10 ثانیه ریستارت میشد.بنده تمام رام هارو براش دانلود کردم .(که البته بعد از رایت کامبینیشن فقط 3 تا رام روش رایت میشه) با تک فایل و چهار فایل تست کردم..رایت چندین مودم ..تاثیری نداشت.که در نهایت با wipe efs و رایت یک تک فایل دیدم بیسباند برگشته و شبکه رو ترمیم کردم و دادم برد. بعد از یک ماه آورد و دوباره بیسباند پریده بود و ریستارت میشد که با روش قبلی حل شد. الان دوباره اومده و مشکل رو داره.اما با هیچ کدام از روش ها جواب نداد.بعد هیچ باکسی تو حالت دانلود مد این مدل رو ریست efs نمیکنه..کامبینیشن میزنم و میخوام ریست کنم دسترسی روت مخواد که با ر…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
لطفا کمک کنید اندروید 6 موقع رایت سرت اررور 1 میده
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 783 بازدید
سلام دوستان یه گوشی g530h هست که وقتی روی دانلودینگ میبرم و به کامپیوتر وصل میکنم صدای اتصال میاد ولی در برنامه ادین تو قسمت id com شناخته نمیشه.گوشی ریسیت شده و این مشکل حل نشده با چند تا سیستم تست شده و همه همین مشکل رو داشتن گوشی رو روت کردم و با نرم افزار mobile odine pro هم باز نشد.مشکل گوشی هم این هست که ویروسی بود و ویروس ها رو پاک کردم ولی همینجور الکی حافظه رم کامل پر میشه و کل نرم افزار ها بسته میشه.دوستان اگه میتونید در این موارد کمک کنید ممنونتون میشم.تشکر
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
مشکل صدا در note4
توسط masoud- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام دوستان یه note 4 مدل n910g هست که اسپیکر بازر و میکروفون هیچ کدوم کار نمیکنن به گفته مشتری خود به خود این مشکل پیش اومده.
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
با عرض خدمت دوستان گوشی i9300 برام آوردن به گوشی زنگ میزنی صدای میکروفون داره جواب که میدی نه صدا میره نه صدا میاد رو میکروفون هم میذاری صدا نمیاد با هندزفری هم تست کردم صدا نمیاد به تک فایل فلش کردم بعد وایپ درست نشد
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 2 پاسخ
- 741 بازدید
این گوشی رو روت کردم صداش از کار افتاد صدای موسیقی راه حلی دارین
آخرین پاسخ توسط behnam4, -
- 1 پاسخ
- 640 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ G935f در حین مکالمه صدا رد و بدل نمیشه فقط تو واتس اب یا بقیه مسنجرها صدا داره فلش کردم درست نشد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
این مدل گوشی خود به خود اینظور شده یعنی گوشی که ذوشن میشه ارم اول رو که میخواد رد کنه وارد ارم دوم شه یهو صفحه آبی میشه و گوشی ریستارت میشه هم کامبینیشن و فایل فلش روش زدم ولی درست نشده اب نخورده و ضربه هم نخورده ممنون میشم کمک کنند دوستان
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 519 بازدید
سلام اساتید عزیز یه نوت 4 دارم کاستوم رام eRobot نصب کردم روش کاستوم نوت 8 بود الان رام رسمی خود سامسونگ زدم صفحه اول بوت بجای samsung note 4 میزنه samsung note 8 چندین بارهم رام زدم فول وایپ زدم از ریکاوری ولی بازم همونه چیکارش کنم که صفحه اصلی رام رسمی خود نوت 4 بیاد
مشکل صفحه سبزی j500f 1 2
توسط mohsen1987- 14 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام دوستان این گوشی صفحش بعد از لوگو هنگ میکنه وسبز رنگ میشه ...... با فایل موجود در سایت هم زدم ولی راه نیوفتاد .ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید در اختیار بزارید کارهای انجام شده: فلش - تعویض کامل lcd
- 17 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام یه i9082 اندرویدش اپدیت کردم بدون مشکل اما بعد از چند ساعت صفحه سیاه شد دانگرید کردم صفحش برگشت و یه رام دیگه با اندروید 4.2 تست کردم اینم درست بود چند روز خاموش گذاشته الان روشنش میکنم باز صفحه سیاه شده چندین ورژن تست کردم جواب نداد I9082XXAMAE_I9082OJVAMA2_THR I9082XXUBMHF_I9082OJVBMH4_XSG I9082XXAMAC_I9082OLBAMA4_XTC_Android_4.1.2 I9082XXUBMGA_I9082OXEBMGA_SER_2 I9082XXUBMHC_I9082OJVBMH3_I9082XXUBMH1
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و درود متاسفانه شبکه با 112و911 همیشه اشغال هست فایل adb پیغامcustom binary boot میده فایل کامبونیشن با باکس اوکی میده ولی بازم جیمیل داره با فایل کامل و فایل بوت واسبوت از طریق تالک بک مشکل assistنمیاره وگزینه اخر Realterm گزینه okنمیده ممنون میشم راهنمایی کنید G610FDDU1APJ2_G610FOJV1APJ1 چهار فایل زدم G610FDDU1APHD_CL8984664 با این فایلها فلش شده AdbEnabled_ODI_FA60_G610FXXU1API
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
مشکل عجیب i8190
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 778 بازدید
با سلام گوشی روی ارم میمونه و به ریکاوری نمیره فلش هم فیلد میزنه حتی فایل سرور ورزنهای تست شده I8190NDXAMB1_QLBAMB1_v4.1.2_Repair_Firmware و I8190XXALJL و I8190XXAMG4
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
مشکل عجیب j110f 1 2 3
توسط dj masud- 29 پاسخ
- 4.7k بازدید
با سلام گوشی رو مشتری اورده وقتی روشن میکنی یا حالت دانلود مو و ریکاوری مد میرنی یه حالت میاد بالا که عکسشو میزارم http://uupload.ir/files/43mt_۲۰۱۷۰۷۱۵_۲۱۰۶۲۱.jpg
آخرین پاسخ توسط matinfathi19, -
- 8 پاسخ
- 983 بازدید
با سلام... مشتری گوشی آورده بود که تاچش خود به خودی از کار افتاده بود..گوشی رو باز کردم...چیزیش نبود..با یه تاچ دیگه هم تست کردم...فرقی نکرد..گوشی رو فلش کردیم...که روی آرم ریستارت میکنه...به یه ورژن دیگه هم تست کردم..فرقی نکرد...به ریکاوری هم اصلا نمیره...با kies آپدیتشم کردم..باز جواب نداد...ممنون میشم کمکم کنید..
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
مشکل عجیب j700f 1 2 3
توسط رامین ملکی- 21 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام.. گوشی دارای frp بود که با زدن فایل http://gsm-developers.ir/thread9154-2.html گوشی مشکل عجیبی پیدا کرد که به صورتی که موقع روشن کردن یک علامت تعجب میاد با نوشته های َAn error has occurred while updating the device softwaer.. use the emergency recovery function in the smart swich pc softwaer.... از نرم افزار kies و Smart Switch هم استفاده کردم که پس ار رایت s/n با مشکل پشتیبانی نمیشود مواجه میشوم... کمککککککککککککککککککککً@*&،5265
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat,