تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 500 بازدید
سلام گوشی رو فلش کردم الان رمز عبور گوگل یا کد پین میخواد چجوری میتونم حلش کنم؟؟؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
مشکل رو ارم j510f 1 2
توسط majedj2002- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام یه گوشی برام اومده مشکل ارم داشت رفتم تو ریکاوری اخطار efs میده راه حلی داره برای ترمیم یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 7 پاسخ
- 4k بازدید
سلام دوستان فایل از ساپورت ufs گرفتم فلش کردم رو ارم ریستارت میشه چند فایل هم زدم هم با z3x هم با ufs کسی فایل کامل و تست شده نداره برای ufs
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 975 بازدید
سلام یه تبلت n8000 دارم چند بار فلش کردم رو لوگو ریست می کنه راه حلی وجود نداره؟ cert رو باید پاک کنم؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
مشکل روت a320f
توسط gebal- 6 پاسخ
- 947 بازدید
only official binaries are allowed to be flashed هنگام رایت فایل روت این خطا میده گزینه oem unlock هم فعال کردم فایده نداشت
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
مشکل روت A505F
توسط Mldqlzade- 1 پاسخ
- 729 بازدید
همکاران عزیز a50 روت میخواستم بکنم Ap دادم مجیسک پچ کرد بعد 4 فایل Bl Ap pach shode Cp Csc فلشش کردم گوشی روت شد ولی حافظه از ۱۲۸ به ۱۶ تبدیل شد دوباره فلشش کردم اینبار Ap pach shode تنها رایت کردم گوشی بریک شد حالا فایل تا نصف میگیره و طبق عکس ارور میده ممنون میشم از اساتید راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 5 پاسخ
- 772 بازدید
با سلام a720 روت نمیشه انواع فایل فلش ها و انواع ریکاوریها رو فلش زدم بوت لوپ میشه الان مشکل شبکه پیدا کرده سریال نول شده هیچ باکسی هم ساپورت نمیکنه راهی هسته؟؟؟؟ ا
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
مشکل روت g532f 1 2
توسط gebal- 11 پاسخ
- 2k بازدید
گوشی میخواهم روت کنم این خطا میده secure check fail
آخرین پاسخ توسط cho_chor_nana, -
مشکل روت g570f 1 2 3
توسط gebal- 29 پاسخ
- 2.5k بازدید
گوشی g570f مشکل سریال داره فایل کامبی رایت میکنم بعد فایل روت رایت میکنم رو ارم میونه خطای ریکاوری میزنه ریکاوری رایت میکتم بالا میاد اما فایل روت پاک میشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 10 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان گرامی سلام واسه روت با استفاده از CF-Auto-Root راهنمایی میخواستم. ممنون میشم راهنمایی کنید. من به سایت https://desktop.firmware.mobi/ میرم. مدل گوشیمو وارد میکنم، و طبق عکس گوشیمو انتخاب میکنم. در مرحله بعد بیلد مخصوص گوشیمو انتخاب میکنم (طبق عکس). با اینکار وارد صفحهای میشیم که ریکاوری و بوت اوریجینال مدل مذکور با بیلد موردنظر قرار داده شده (عکس سوم). همچنین یه گزینه داره به نام CF-Auto-Root (تو عکس سوم با باکس قرمز مشخص شده) که واسه ساخت فایل روت هست. من این گزینه رو انتخاب میکنم. به مرحله بعدی میرم (عکس چهارم). همه گزینهها رو پیشفرض میذارم، و GENERATE CF-AUTO-ROOT PACKAGE رو انتخاب میکنم. در مرحله بعد پکیج ایجاد شده …
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی میخوام روت کنم تا قفل شبکهشو باز کنم اما با چند ورژن زدم اما فایل روت داخل سایت که میزنم صفحه سیاه میشه و تصویر میره و دوباره با ورژن های مختلف میزنم تصویر میاد اما نمیشه روتش کنم اگر راهی دیگه به غیر از رایت کرنل و بوت هست راهنمایی کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 3 پاسخ
- 771 بازدید
با سلام یه s6 دارم G920F کامل فلش میشه تو حالت دانلود مد هم میره ولی بعداز فلش تو همون لوگو اول که نوشته Galaxy S6 گیر میکنه یعنی روی لوگو samsung هم نمیره وقتی هم خاموش میشه میزنم به شارژ لوگوی باتری میاد ولی پر نمیشه وقتی هم از شارژ درمیارم فورا خاموش نمیشه یعنی باتری کار میکنه اساتید لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان این مدل گوشی موقع پاور این خطا رو میده چهار تا رام دانلود کردن ولی هیچ کدوم جواب نداد تک هایل و چهار فایل با پیت زدم ولی هیچ جوابی نگرفتم حتی about و چند فایل دیگر که داخل رام بود و رایت نمیشه را حذف کردم ولی جواب نمیده حتی فایل combanetin هم جواب نداد دوستان آگه راه حلی دارند دریغ نکند
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 20 پاسخ
- 1.6k بازدید
مشکل در گوشی s7 مدل G930P Sprint اتصال وای فای hotspat روشن نمیشه میخوام از یه گوشی دیگه از اینترنتش استفاده کنم اما روشن نمیشه و حتی با برنامه شریت هم نمیتونم بفرستم. ممنون میشم کسی راهنمایی بکنه
آخرین پاسخ توسط miladdost, -
- 27 پاسخ
- 4.3k بازدید
یه مشکلی دارم در گوشی s7 مدل G930P اندروید 7 اتصال وای فای hotspat روشن نمیشه میخوام از یه گوشی دیگه از اینترنتش استفاده کنم اما روشن نمیشه اصلا جای تنظیماتش خالیه و حتی با برنامه شریت هم نمیتونم بفرستم چکار باید بکنم ممنون میشم کسی راهنمایی بکنه
آخرین پاسخ توسط miladdost, -
- 5 پاسخ
- 4.3k بازدید
درود اساتید عزیز یه i9500 دارم وای فای و بلوتوث روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید تشکر azad weysi
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
مشکل روی آرم g7102
توسط tifo02- 4 پاسخ
- 780 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ G7102 مشتری آورده رو آرمه با تک فایل و چهار فایل همراه با فایل pit زدم اصلا فلش نمیگیره تو ریکاوری مد هم میری این نوشته میاد
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 3 پاسخ
- 686 بازدید
سلام یه g955u واسم آوردن که آپدیت کنم.اندرویدش 7 فارسی دار بود.فایل رسمی 8 G955USQS5CRI4 تک فایل بهش زدم الان گوشی روی آرم مونده.تو ریکاوری هم نمیره.دوستان خواهشا راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 6 پاسخ
- 977 بازدید
مشکل روی آرم موندن سامسونگ g361h-ds بعد از فلش زدن دوستان عزیز گوشی قفل FRP داشت بنده فلش زدم روی آرم مونده حالا تمام این فایل فلشها فلش کردن باز هم روی آرم هسته!!! دوستان کسی فایل تست شدش رو ندارند؟؟؟ G361HXXU0AOFF_Pre_Rooted_System_v5.1.1 G361HXXU0AOFF_OXE0AOFF_4Files_Full_Repair_Firmware G361HXXU0AOG3_5.1.1_FULL_FARSI G361HXXU0AOG3_Pre_Rooted_System_v5.1.1 XSG-G361HXXU0AOH4-20150811062916
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 748 بازدید
با سلام خدمت اساتید.مشتری خودش با ادین فلش زده یه رام بعد فلش روی ارم سامسونگه روی ریکاوری و دانلود مد هم نمیره
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 13 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت همگی تبلت t211 بعد از فلش رو ارم مونده فایلهای زیادی تست کردم ولیمشکل همچنان باقیست تک فایل و 4فایل هم تست کردم ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود خدمت دوستان این گوشی مشکل بیس باند داشت فایل efs زدم روش،گوشی رمز میخواست وایپ کردم روی آرم موند فلش زدم گوشی روی آرم میمونه و ریست میشه تنها با کامبیشن میاد بالا فایلهای تست شده روی گوشی : G570FXXU1API4 G570FXXU1AQC2 G570FXXU1AQC5 لطفا راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود یه i9192 S4 mini برام اومده روی آرم اول میمونه بعد ریست میشه روش رام زدم 2 تا 4 فایل هم زدم باز همینجوری حتی کامبینیشن هم زدم بالا نیومد باز روی آرم اول . ریکاوری هم میخواد بره تا علامت اندروید میاد ریست میشه. بنظر شما سخت افزاری ؟ هارد ؟ درست میشه؟
آخرین پاسخ توسط JameJam.Apple, -
- 5 پاسخ
- 691 بازدید
سلام مشتری یه گوشی ساسونگ (s6 (g920f اورده ، اینطور که اعلام کرده بدون دلیل شروع به ری استارت کردن میکنه با آخرین ورژن فلش کردم اما بعد 2 روز دوباره همون مشکل پا بر جاست ...اینم بگم که توی ریکاوری و حالت دانلودینگ این اتفاق براش پیش نمیاد لطفا اگه از همکارا کسی راه حلی داره اعلام کنه ... ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 496 بازدید
سلام مشکل گوشی این هست که خود به خود خاموش شده و حالا روی آرم ریست میشه 4فایل فلش زدم بازم درست نشد g920fxxs3dpf3
آخرین پاسخ توسط darabvista,