chero70 11 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ درود اساتید عزیز یه i9500 دارم وای فای و بلوتوث روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید تشکر azad weysi azad weysi نقل قول لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. ضربه خورده؟ یا فلش خورده و اینجوری شده؟ یا ...؟ نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ درود اساتید عزیز یه i9500 دارم وای فای و بلوتوث روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید تشکر azad weysi 4فایله فلش کنید اگه درست نشد با تعویض آی سی وای فای وبلوتوث مشکل حل میشه موق باشید نقل قول لینک ارسال
chero70 11 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ درود مدل گوشی sph-l720t میباشد ضربه خورده نیس خود ب خود اینطوری شده از همکاران کسی 4 فایل این مدل رو داره بی زحمت آپ کنه تشکر azad weysi نقل قول لینک ارسال
matador5550 10 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ داداش من اینارو تونستم پیدا بکنم ببین به کارت میاد : >http://www.androidayos.com/samsung-galaxy-s4-odin-stock-firmware/ نقل قول لینک ارسال
g0dsend313 20 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اگر 9500 هست تو Bst یه قسمت برای همین کار هست اگر متفرقه و sph-l720t هست با 4 فایل فلش کن این پیت Dev-Host - L720T.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service این Nvm Dev-Host - l720t.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .