تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 841 بازدید
دوستان این گوشی با z3x فلش کردم که کامل فلش نشد وقطع شد ...الان گوشی خاموش شده ودوباره فلش نمیشه و usb not recognized میده....ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ..اینم لاگ عملکرد Z3x Selected model: E2202 Selected port: COM7 Z3X BOX Serial Port Selected port speed: 921600 Waiting phone... detected COM197 Sending FDL... OK Reconnecting phone... OK Reading NV... OK Saved to C:\Program Files\Z3X\Samsung\SamsungTool\Backup\nvitem_E2202_21-4-2013_14-27-43.bin Sending SSBoot... OK Sending PS... OK Sending CSC... OK Erasing UDISC... error Done with Samsung Tool v.14.1
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام. A520F 2017 رو کاستوم ریکاوری زدم درست کار میکرد دفه آخر ریستارت کردم مستقیم میره تو ریکاوری مد میمونه. فریم ور اصلیشو گرفتم 5 فایل هستش(AP - CP - CSC - HOME CSC ) ولی زمانی که 4 فایل رو با ادین استارت میزنم LOADING نمیشه و خط آخر نوشته boot.img.lz4 و در قسمتی که باید pass یا failt بنویسه set partition نشون میده . مشکل چیه راهنمایی کنید؟؟؟
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 933 بازدید
سلام می خوام از طریق adb sideload فلش بزنم کسی میدونه adb sideload cannot read مشکل چیه؟
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 3 پاسخ
- 776 بازدید
سلام خدمت دوستان یک گوشی هست مدلش I9105P فلش نمیشه چه با باکس چه با ادین pit روش رایت نمیشه و فلش نه 4 فایل قبول میکنه نه تک فایل ذیکاوری هم نمیره رو ارم مونده من خودم احتمال میدم هارد باشه دوستان نظری دارن در این زمینه Selected model: I9105P Selected port: Selected port speed: 115200 File analysis... OK Total file size: 0x595F9D36 Searching USB Flash Interface... detected COM27 Setup connection... Error Done with Samsung Tool v.19.1 Done with Samsung Tool v.19.1
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 2 پاسخ
- 615 بازدید
سلام دوستان، این گوشی روی آرمه، ریکاوری کاستوم داره، اما نمیدونم رام کاستوم داره یا رام اصلیه یه مشکلی هست توی دانلود مد که میرم، این پیام رو میاره مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 6 پاسخ
- 12k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم.گوشی رو وقتی سیم کارت میندازی میگه قفل سیم.هرسیمکارتی باشه.میخام با z3x فلش کنم مشکل دارم.با کابل باکس نمیشناسه با کابل یو اس بی هم همینطور.
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
آوارم یه گوشی i8262 آوردن که به برای کار در ترکیه مجبور شدیم imei یکی از خط ها رو تغیر بدم به z3x تغیر پیدا کرد ولی فقط تماس هاس اضطرای آورد منم rest efc زدم بعد یه آورده روی گوشی و هنوز هم تماس های اضطراری با ریست کلی و فلش هم حل نشد http://uupload.ir/files/em3u_img_20160204_230202.jpg
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 1 پاسخ
- 987 بازدید
سلام یه گوشی s7582 برام اوردن مشکل انتن داره سریال و بیسباند سالمه no سرویس میزنه مشتری خودش میگه روت کرده یه چیزی پاک کرده دستش خورده :dddddd فلش زدم ریست efs ولی گوشی هیچ چی ازش پاک نشد مودم رایت کردم سریال ریپیر کردم اما هیچ
آخرین پاسخ توسط بهمن آبسته, -
- 1 پاسخ
- 701 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9003 برام اورده بودن که مشکا هارد داشت بنده هم هارد رو خارج کردم ویه رم 8 گیگ گذاشتم و گوشی بالا اومدش وبنده گوشی رو روتش کردم والان میخوام رم رو به عنوان حافظه داخلی به گوشی معرفی کنم ولی هر کاری میکنم با موبوروبو نمیتونم فایلش رو روگوشی نصب کنم ممنون میشم از اساتید که بنده رو راهنمایی کنید وباقی مراحل رو به بنده بفرمایید که چکار کنم
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 4 پاسخ
- 651 بازدید
با سلام کسی راه حلی برای مشکل وای فای این مدل داره؟ از 4.3 تا 5.0.2 فول فلش زدم نشده...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
مشکل درdrk گوشی c7000 1 2 3
توسط kaveh1_M- 27 پاسخ
- 2.8k بازدید
باسلام گوشی روباهررامی فلش کردم ولی بالانیامده ومشکل drk داره de-verity verification failed ned to check drk first e:failed setting up dirty target مشخصه رام فلش زده شده c7000zhu2aqa3 اگرکسی ازاساتیدراه حلی داره لطفا راهنمایی کنیدباتشکر
آخرین پاسخ توسط kaveh1_M, -
مشکل درفلش زدن G900v 1 2
توسط DawoodZzz- 10 پاسخ
- 2.2k بازدید
فایل کوک شده داخل دانلودسنتر رو رایت میکنم ارور میده اینم عکس ارور.....
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 6 پاسخ
- 850 بازدید
سلام دوستان گوشی نو هست تقریبا برنامه با شیر وبلوتوث فرستاده به این مشکل خورده .وایپ وفلش کردم درست نشد....؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 10 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام گوشی رو 4 فایل فلش زدم ایت مشکل براش پیش اومد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام این گوشی 10 تا همکارم داره همش مشکل دوربین دارن camera feild من با رام 4.4.4 فلش کردم 4 فایله رام SXG امارات متحده عربی درس شد وقتی فارسی کردم دیگه درس نشد حتی فلشم زدم بازم اما دیگه نشد با چند تا فایل دیگه هم زدم که نشد راهنمایی بفرمایید؟
مشکل دوربین i9301i
توسط tifo02- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی i9301i مشکل دوربین داره با فایل مخصوص ایتالیا زدم اوکی نشد ریکاوری twrp نصبیدم بعد فایل fix camera رو از ریکاوری نصب کردم بازم اوکی نشد
- 6 پاسخ
- 965 بازدید
سلام خدمت دوستان این گوشی بعد از فلش دورببینش مشکل داره و ارور میده میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Reza2010, -
- 11 پاسخ
- 2.5k بازدید
مشتری گوشی آورده یه رام فارسی رو گوشی رایت کرده حالا گوشی تو دوربین خطای متوقف دوربین میده.. چندتا رام تست کردم مشکل حل نشد. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام و خسته نباشید دوستان گرامی.جدیدا گوشی های سامسونگ a20s وقتی میری به دوربین سلفی و روی تایمر میزاری از برنامه میاد بیرون و خطا میده .دوستان کسی تونسته راه حلی پیدا کنه .چون گوشی ها نو هست و غیر فلش کردن راه حل دایمی اگه دوستان دارند لطفا دریغ نکنید و از خود گوشی هم آپدیت نمیده. A207f
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 12 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام دوستان مشکلی برای یکی از مشتری ها پیش اومده نمیدونم چرا رمز وای فای ذخیره نمیشه و هر وقت بخواد به وای فای وصل بشه نیازز به وازد کردن دوباره رمز وای فای هست.گوشی رو یه بار فلش زدم بازم همین مشکل پایداره.دوستان کسی راهنمایی در این خصوص داشت لطفا کمک کنه ممنون
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 7 پاسخ
- 937 بازدید
با سلام.... گوشی بعد از روت صفحه سیاه شده بود که با کمی دردسر مشکل حل شد...الان کاملا روت شده و اندرودشم 6 هستش.... ولی مشکل اجرا کد داره...نمیتونم حالت گوشی رو با کد *#0808# عوض کنم...تا درایو adb باکس گوشی رو شناسایی کنه..ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 3 پاسخ
- 846 بازدید
دوستان اگه فایل مودم یا برا حل این مشکل نظری دارن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 5 پاسخ
- 672 بازدید
فایل کامبینش از فروشگاه گرفتم متاسفانه رایت نمیشه [h=1][/h]
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خسته نباشید یه اس 5 سری G900T دارم و میخوام این رام فارسی رو از کاستوم ریکاوری روش رایت کنم اما موقع رایت گوشی ریست میشه...قبل از رایت وایپ ها رو هم انجام میدم لطفا اگه کسی توی این مورد تجربه ای داره اعلام کنه ... ممنون
آخرین پاسخ توسط reza.seven, -
- 1 پاسخ
- 643 بازدید
سلام دوستان .موجودی حساب میدی اما شارژ میکنی بلافاصله میزنه رد شد...فلش و ریست هم کردم ...؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj,