rezakeshavarza 15 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام این گوشی 10 تا همکارم داره همش مشکل دوربین دارن camera feild من با رام 4.4.4 فلش کردم 4 فایله رام SXG امارات متحده عربی درس شد وقتی فارسی کردم دیگه درس نشد حتی فلشم زدم بازم اما دیگه نشد با چند تا فایل دیگه هم زدم که نشد راهنمایی بفرمایید؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فایل های رسمی غیر فارسی تست کنید چند نوع تست کنید نقل قول لینک ارسال
cheshmak_gsm 10 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من این مشکلو با تعویض لنز حل کردم نقل قول لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ صد درصد با تعویض لنز درست میشه تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست غزیز مشکل رو اول از راه ساده پیش برید. لنز رو تعویض نکنید این مورد رو کاملا من توضیح داده بودم شما این پست رو ابتدا مشاهده کنید اگر درست نشد بعد میریم سراق راه حل دوم ... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست غزیز مشکل رو اول از راه ساده پیش برید.لنز رو تعویض نکنید این مورد رو کاملا من توضیح داده بودم شما این پست رو ابتدا مشاهده کنید اگر درست نشد بعد میریم سراق راه حل دوم ... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. آقا با این روش نشد در ضمن لنزش که خراب نیست چرا عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب حالا شما با یک فایل اصلی و ارجینال گوشی رو فلش کنید... فایل اصلی و بدون ربان فارسی!!!!! بعد این پست رو مطالعه کنید.. من با همین روش خیلی این مدل رو فارسی کردم محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .