eza68 15 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام گوشی رو 4 فایل فلش زدم ایت مشکل براش پیش اومد لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اگر مدل 5360 هست و اخرش پسوندی نداره با فایل زیر تست کنید محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام گوشی رو 4 فایل فلش زدم ایت مشکل براش پیش اومد درود دوست عزیز فایل بوتلودر شما مشکل داره بایه بوتلودر سالم اقدام به فلش کنید مشکلتون صد در صد حل میشه اعلام نتیجه کنید موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ ممنون میشه فایل تست شده اپ کنید برام لینک ارسال
موبایل الیکا 103 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام...دروود بدون فایل بوت لودر فلش کنید... اعلام نتیجه کنید... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ ممنون میشه فایل تست شده اپ کنید برام دوست عزیز این مشکل با فلش زدن این کرنل stock_XXLA2kernel.tar حل میشه اگه مشکل هنوز پا برجاست بفرمایید تا براتون آپ کنم ! لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ این فایل از یه فروم خارجی پیدا کردم گفتن با این فایل مشکل دو تیکه شدن تصویر حل میشه محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. لینک ارسال
Mohammad Bagherzade 13 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ ممنون میشه فایل تست شده اپ کنید برام دروود اگر فایل دوستان جواب نداد بفرمایید برای شما اپلود کنم یادباد انکه مرا یاد اموخت ادمی نان خورد از دولت یاد ID:mohammad_mobile لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ این فایل از یه فروم خارجی پیدا کردم گفتن با این فایل مشکل دو تیکه شدن تصویر حل میشه محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ممنونمشکل حل شد با فایل اقا ارش لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام فایل های تست شده در سرور درج شد .... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. با تشکر رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده