تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 731 بازدید
فایل جدید قرار داده شده در دانلود سنتر موقع دانلود یک فایل چند مگ دانلود میکن و خراب . J700F DRA-L42
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 10 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان و اساتید عزیز نمیدونم این مشکلات عجیب غریب چیه برای من پیش میاد میخام زبان فارسی اضافه کنم به کیبرد دانلود نمیکنه با سرور ارتباط برقرار نمیکنه با قند.شکن هم تست کردم نشد راهی هست از طریق روت و فایل سیستمی فارسی اضافه کنم نمیخام گوشی رو فلش بزنم یا از کیبرد دگ استفاده کنم
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 565 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان چندتا مشتری داشتم با دوربین سلفی گوشی j5 pro و j7 pro مشکل داشتن دوربین سلفی گوشی جوری بود که مثلا یک خال سمت راسته بعد تو عکس سلفی میاورد سمت چپ بعد باید با نرم افزار حالت اینه ای بزنی تا درست کنه میخواستم بدونم میشه کاری کرد که دیگه اینجوری نباشه ؟ مثلا کوک کرد ؟
آخرین پاسخ توسط ebrahim2e, -
- 6 پاسخ
- 781 بازدید
سلام خسته نباشید میخوام فایل سرت روی گوشی i9500 بزنم ولی نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خسته نباشید گوشی j500f میخوام فایل سرت روش بزنم نمیخوره و ارور میده فایلهایی که روش زدم http://forum.gsm-developers.com/thread16232.html http://forum.gsm-developers.com/thread13654.html این فایلهای Qcn . efs . cert رو زدم ولی cert رو نمیزنه ارور میده http://uupload.ir/files/d119_capture.png
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian1, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید Operation: Write CERT Selected model: SM-G920F Software version: 29.7 Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G920F Android version: 7.0 Product code: Phone version: G920FXXU5EQHC PDA version: G920FXXU5EQJ1 CSC version: G920FOJV5EQJ1 CSC country code: MOROCCO CSC sales code: MWD HW version: Phone SN: Chip name: EXYNOS7420 Modem board: SHANNON333 Security patch: 2017-10-01 RF cal date: IMEI: 350000000000006 Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Initialization zTool... OK Running zTool, please wait... OK HWID: 08 E…
آخرین پاسخ توسط ehsan724, -
- 14 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان یک گوشی g900h اوردن برام سریال ندارم میخوام فایل CERT رو روش رایت کنم Checking magic این اررو و میده Reset EFS هم زدم ممنون میشم راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 17 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان یه گوشی j710f دارم سریال نداره میخوام cert یا سریال رایت کنم این ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید. Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-J710F Android version: 6.0.1 PDA version: J710FXXS3AQG1 CSC version: J710FOJV2AQB2 Phone version: J710FXXU4BRA5 Product code: CSC country code: UAE CSC sales code: XSG Phone SN: IMEI: 000000000000000 HW version: RF cal date: Chip name: EXYNOS7870 Modem board: SHANNON315 Security patch: 2017-07-01 Boot Warranty bit: 1 Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Reading data... OK Detecting MODEM... OK Reading MODEM...…
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 4 پاسخ
- 898 بازدید
سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم. گوشی سامسونگ j5 pro مدل j530f موقع رایت کاستوک ریکاوری twrp ارور میده. قفل یوزر داره frp خاموش oem روشن در واقع به دلیل روشن بودن oem lock اجازه رایت کاستوم ریکاوری نمیده. دوستان راهی وجود داره؟؟ [ATTACH=CONFIG]1473[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام از دوستان کسی روی این مدل سرت زدن هر کاری کردم نشد Chimera ساپورتش میکنه آیا کسی تست کرده با چیمرا که بزنه یا نه ؟ تشکر.
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 10 پاسخ
- 2.5k بازدید
اساتید محترم نرم افزار Z3x Samsung Pro 24.3 Crack دانلود کردم باکس ندارم ولی Z3X کرک اجرا میکنم باز میشه میخام فایل سرت بزنم ارور میده QCN میخام بزنم ارور میده http://up2www.com/uploads/d083AAAAA.jpg
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 958 بازدید
سلام. اساتید موقع رایت فایل RVsecurity روی گوشی j730f با frp خاموش ارور زیر رو داد : custom binerry blocked by oemlock برای استفاده از فایل rvsecurity روی گوشیهای سری جدید سامسونگ که در حالت پیشفرض oem lock روشن هست راهی نیست؟؟؟ بهتر بود این نکته قبلش تو صفحه خرید ذکر می شد.
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام خسته نباشید گوشی i9500 هاردشو تعویض کردم چهارفایل زدم اومد بالا الان میخوام سریال بزنم روی گوشی فایل سرت رو میزنم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنین دوستان اگه فایل cert qcn efs تست شده هم دارن ممنون میشم لینک بدن
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 15 پاسخ
- 2k بازدید
سلام خدمت اساتید عزیز یه گوشی اومده میگه دادم فلش کردن سریالش رفته الان روت کردم میخوام سرت بزنم این ارور رو میده Checking CERT file... Ok KEY ID: 0053 Waiting ADB device... Ok Reading phone info... Model: SM-G920P Android version: 6.0.1 Product code: Not Active Phone version: G920PVPS4CPJ1 PDA version: G920PVPS4CPJ1 CSC version: G920PSPT4CPJ1 CSC country code: USA CSC sales code: XAS HW version: G920P.02 Phone SN: R38G9825PVL Modem board: MDM9635M RF cal date: 2015.05.06 IMEI: Initialization AT RIL... error اصلا کلا هرکاری میکنم ارور میده نه ریسیت MSL میشه نه وایپ ESF ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
یک گوشی با مدل G570 می خوام روش فایل کاستوم ریکاوری twrp نصب کنم ولی فایل نمی گیره و رایت نمی شه گزینه OME نداره اصلا فقط FRP =OFF و SECURE DOWNLOAD=ENABLE دستگاه فایل نمی گیره ... مشکل چیست لطفا راهنمایی فرمایید که کدام گزینه امنیتی در دانلود مد از رایت فایل بر روی دستگاه جلوگیری می کند
آخرین پاسخ توسط javadnoori, -
- 4 پاسخ
- 713 بازدید
گوشی G935fقفل جیمل داشت فایل کامبی زدم حالا رو این ارم مونده هر رامی میزنم رایت نمیشه . لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل RvSecuRitY S6 edge SM-G925f-G925i رایت کردم با او دین حالا گوشی رو ارم مونده حذف قفل اثر انگشت - پین - پترن سامسونگ SM-G925f-G925i با فایل RvSecuRitY
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 591 بازدید
باسلام به دوستان و اساتید مشکل من این که این مدل اومد و frp روشنه گوشی ن هارد ریست میشه (قفل داره مشتری فراموش کرده) و ن فایلی روش رایت میشه ن تک فایل م 4فایل فایل COMBINATION روش رایت نمیشه ممنون میشم راه حلی پیشنهاد بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان سلام با هر پاسپورتی تو سایت گمرک میخوام عوارضی رو پرداخت کنم میگه "هر مسافر می تواند یک گوشی تلفن همراه ثبت کند." در صورتی که با دو تا پاسپورت تست کردم که مطمئنم هیچ گوشی مسافری باهاشون ثبت نشده. کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار کنم واسه رجیستر کردن؟ گوشیم J510f هست. ممنون میشم راهنمایی کنید...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 4 پاسخ
- 802 بازدید
گوشی سامسونگ از خارج کشور آوردن IMEI گوشی و زیر باطری یکی هست . گمرکی پرداخت شده موقع ثبت میزن فرمت IMEI صحیح نیست . چند بار تست کردم و چند بار همکارم تست کرد مرتب پیام میزن فرمت IMEI صحیح نیست . چند بار تماس گرفتم همتا مرتب میگن باید پیگیری کنیم ..... الان بیشتر یک ماه .
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
مشکل در روت a320
توسط mohsen20- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان یه a320f اندروید 7 روت نمیشه کاستوم ریکاوری هم روش نصب نمیشه کسی راه حلی داره برام بزاره ممنون
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 7 پاسخ
- 875 بازدید
crom service : lock twerp نصب میکنم نصب نمیشه میاد تو rqt_close !! ارورر میده چطوری میشه این مدل رو روت کرد ؟
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 5 پاسخ
- 991 بازدید
درود با نرم افزار های عمومی روت نشد کاستوم ریکاوری هرچی میریزم بازم میره ریکاوری استوک دوستان راهنمایی میکنید
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام دوستان این مدل هر twrp که در نت موجوده میزنم روی RECOVERY IS NOT SEANROID ENFORCING میمونه و نمیره ریکاوری فایل تست شده برای این مدل کسی نداره؟ در ضمن روی کامبینیشن هم ریکاوری ها تست شد و همون مشکل بود و موقع رایت oem unlock کردم و تیک ریبوت هم برداشتم ممنون میشم کسی فایل تست شده اگه داره
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
مشکل در روت j260f
توسط gebal- 1 پاسخ
- 983 بازدید
گوشی روت کردم میخوام پچ بزن گزینه دسترسی به روت فعال نمیشه
آخرین پاسخ توسط OREO2018,