mohsen20 24 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) سلام دوستان یه a320f اندروید 7 روت نمیشه کاستوم ریکاوری هم روش نصب نمیشه کسی راه حلی داره برام بزاره ممنون ویرایش شده 26 آذر، ۱۳۹۷ توسط mohsen20 نقل قول لینک ارسال
SYS113 66 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، mohsen20 گفته است : سلام دوستان یه a320f اندروید 7 روت نمیشه کاستوم ریکاوری هم روش نصب نمیشه کسی راه حلی داره برام بزاره ممنون کاستوم ریکاوری نصب نمیشه؟! بعضی مدل ها باید کاستوم ریکاوری مدل های دیگه رو بزنی معمولا میگیره :)) مثلا j106f باید twrp مدل j105 رو فلش کنی روش ... تو یوتیوب بگرد دوستان هندی حتما یه فیلمی سرش در اوردن ... :)) واکنش ها : mohsen20 1 نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۷ در 17 ساعت قبل، mohsen20 گفته است : سلام دوستان یه a320f اندروید 7 روت نمیشه کاستوم ریکاوری هم روش نصب نمیشه کسی راه حلی داره برام بزاره ممنون اول برید دانلود مود FRP رو چک کنید ON یا OFF احتمال زیاد ON هست اونو غیرفعال کنید راحت نصب میشه هر ریکاوری بزنی رو گوشی واکنش ها : mohsen20 1 نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۷ در 17 ساعت قبل، mohsen20 گفته است : سلام دوستان یه a320f اندروید 7 روت نمیشه کاستوم ریکاوری هم روش نصب نمیشه کسی راه حلی داره برام بزاره ممنون اول برید دانلود مود FRP رو چک کنید ON یا OFF احتمال زیاد ON هست اونو غیرفعال کنید راحت نصب میشه هر ریکاوری بزنی رو گوشی واکنش ها : mohsen20 1 نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۷ در 7 ساعت قبل، mohsen8 گفته است : اول برید دانلود مود FRP رو چک کنید ON یا OFF احتمال زیاد ON هست اونو غیرفعال کنید راحت نصب میشه هر ریکاوری بزنی رو گوشی off هست چند بار تست کردم نمیشه نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، mohsen20 گفته است : طبق این خطا که میگه فقط باینری رسمی قابل رایت هست یه عکس از دانلود مود خود گوشی بدید بی زحمت تا بفهمیم مشکلتون چیه نقل قول لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ این مدل ورژن هشت بوده و دانگرید شده به هفت در ورژن هفت باید rmm stat فیکس بشه و بعد میتونی روت کنی وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو واکنش ها : RaminGsm 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .