تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 3.1k بازدید
سلام و درود به همه دوستان بهد از نصب بودن درایور طبق عکس زیر عمل کنید برا بوتشدن کلید یک با سبز با باطری انجام بدین موفق باشید
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز گوشی (s5 (g900h بعد از ارتقا به اندروید 5 مشکل بر عکس نشان دادن مخاطبین رو پیدا میکنه که برای رفع این مشکل با این فایل g900hxxu1bob1 گوشی رو فلش کنید. موفق باشید=p~=p~
آخرین پاسخ توسط hamidjoon01, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
ترمیم بوت سامسونگ گالکسی گرند2 . g7102 16GB or 32GB microSD card (all data will be erased from this sdcard) microSD card reader Download your debrick image Unzip both items and run win32diskimager Run win32diskimager browse for your extracted debrick image Select your microSD in the dropdown box Click write Instructions required for both remove the microSD card from the reader remove the battery, sim and external microSD card from your device insert your debrick microSD into your phone insert the battery and down your power button (at this point your ph…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم n920c برام اوردن که مشکل عدم کار نکردن تاچ داره ولی نکته ای که هست با قلم خود گوشی راحت کار میکنه ولی با انگشت خیر ممنون میشم از اساتید من رو راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
یه گوشی i9000 برام اومده فلش ناقص گرفت الان بریک شده علامت کامپیوتر و گوشی میاد با کابل دانلودینگم نمیره از بچه ها راحکار تازه ای دارن ممنون میشم بزارند
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
مشکل g925f
توسط z.3.x- 7 پاسخ
- 913 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه g925f اوردن برام که قفل شبکه داشت قبلش هم یه گوشی همین مدل اوردن برام واسه روت که متاسفانه روت کردم رو ارم موند و بالا نیومد فلش زدم بدون فایل بوت بالا اومد ولی سریال نداشت و از اونجایی که با روت گوشی به اون مشکل برخوردم این گوشیه دیگه رو روش فایل مودم رایت کردم که متاسفانه سریالش نول شد و الان بدون فایل بوت که فلش میزنم رو ارم میمونه و بالا نمیاد دیگه کلافه شدم دوستان فایل بوت این مدل اگه دارین برام بزارید که چند تا فایل دانلود کردم همشون قسمت بوت ارور میده و اینکه انترنتم ضعیفه هر فایل فلش کامل این مدل 2 روز طول میشکه تا دانلود شه ممنون میشم فایل بوت این مدل برام بزارید =((
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 2 پاسخ
- 735 بازدید
سلام اخیرا به مشکلی برخوردم گوشی های جدید _صفحه بوتلودر سبز ابی هست سری a j e وقتی تغییر سیستمی ایجاد می کنم حتی یه ir-fa به زبان اضافه میشه بعد از فکتوری ریست از تنظیمات گوشی گوشی به ریکاوری میره و پیغام dm-verity failed میده میشه کاری کرد دیگه اینجوری نشه و راحت فکتوری ریست بشه ؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 630 بازدید
سلام این روش توسط تیم octopus ارایه شده و من خودم روی دو مدل تست کردم و imei رو صفر کرده... دانلود: How to - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi (قابل اجرا با مدیا پلیر)
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 1 پاسخ
- 551 بازدید
سلام راه حل برطرف شدن ازکارافتادن دوربین S3 بعد ازفارسی سازی دوستان برای فارسی سازی سعی کنن روت کنن وبعد با فایل اکسپلورفارسی کنن یا باموربوروبدون روت هستش زبان فارسی روتومنوی گوشی قابل رویت کنن حال اون کسایی که این دو روش رفتن جواب نداده یا رام فارسی زدن روگوشی و دوربین گوشی ارورمیده برای حل مشکل خودتون باید رام ایتالیا یا تایوان روی گوشی فلش کنید تا مشکل ارور دوربین شما برطرف بشه وبعد ازان میتونید گوشی روبا یکی از دو روش بالا که گفتم فارسی کنید.... خوب اگربازهم مشکل همچنان باقی است میتوانید با دانلود فایل زیر و فلش کردن روی گوشی موبایل خود را فارسی کنید دقت شود که فایل زیرفقط مختص مدل I9301I میباشد CSC_OJV_I9301IOJVUANF1_1036356_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
به نام او فایل رو با ادین ODIN Multi Downloader v1.85 Odin3 v1.85 - Download - 4shared - Andy Suwito فایل مورد نیاز S7582 By yalil-SH PASS: yalil
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض خدمت دوستان گوشی i9300 برام آوردن به گوشی زنگ میزنی صدای میکروفون داره جواب که میدی نه صدا میره نه صدا میاد رو میکروفون هم میذاری صدا نمیاد با هندزفری هم تست کردم صدا نمیاد به تک فایل فلش کردم بعد وایپ درست نشد
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
فایل روت j110hفایل را دانلود کرده ودر قسمت pdaانتخاب کرده وفلش بزنید download
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
مشکل سریال g925f 1 2
توسط z.3.x- 10 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه روت cf روت داشتم رایت کردم رو ارم موند و بعد با چهار فایل فلش زدمو خلاصه گوشی بالا اومد ولی سریال رو نشون نمیده و بیسباند هم ناشناسه باکس z3x دارم که اکتیو نیست راهی هست با bst بشه ترمیم کنم؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 2 پاسخ
- 825 بازدید
دوستان اگه efs سالم دارن بزارن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 778 بازدید
با سلام و خسته نباشيد لاگ انلاك شبكه گوشي G928F از طريق دانگل Z3X http://uupload.ir/files/iq1s_untitled.jpg ابتدا فايل فاي ريكاوري زير را دانلود كرده و با اخرين ورژن اودين رايت كنيد http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/arter97-recovery-g928fcig-11-0-philz-touch-6-59-0.rar سپس فايل S*U*P*E*R USER را دانلود كرده و از طريق ريكاوري نصب كرده http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/BETA-SuperSU-v2-49.zip بعد از ان فايل كرنل را نصب ميكنيم و ريبوت ميكنيم http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/arter97-kernel-g928fci-5-0.zip تا اينجا گوشي روت شده .. بعد با z3x اناك ميكنيم
آخرین پاسخ توسط vahid_mahmeh, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
ُسلام دوستان یه گوشی j700f برای فارسی گرفتم با فایی که داشتم و تست شده بود و 4فایل ورزنشو عوض کردم ولی بعد از فلش دیگه بالا نیومد ممنون میشم برای ترمیم بوت این گوشی از طریق atf و کارت sd بندرو راهنمایی کنید
- 4 پاسخ
- 688 بازدید
سلام این گوشی با تک فایل i8160 فلش زدم off شد الان گوشی روشن نمیشه رو حالت دانلودینگ هم نمیره
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
دوستان سلام من تازه وارد انجمن شدم که در خدمتتون باشم این آموزش با عکس هست البته برنامه یکی از دوستان گذاشته من فقط آموزش و میذارم
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
سلام فایل cert برای مدل a700fd رو می خواستم کد 0011 که میزنم سرت روی fail می زنه
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 548 بازدید
با سلام اگه این گوشی با اندروید 5 بیاد براتون و نیاز به روت داشته باشه احتمالا میرید سراغ cfroot اما این روش فقط برای اندروید 4 هست. پس میریم که recovery کاستوم و بعد supe.....rsu بزنیم اما با این کار روی آرم میمونه و بالا نمیاد. پس مجبوریم دانگرید کنیم فایلا رو میچینیم و فلش میزنیم اما بازم بالا نمیاد (من بدون BL تست کردم نشد . فقط AP تست کردم . AP+CSC هم تست کردم در هیچ حالتی بالا نمیاد). چاره ی کار اینه: این فایل N915F_Bootloader_Kitkat(4.4.4) - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi رو در قسمت bl بذارید و بقیه ی فابل های 4.4.4 رو طبق معمول بذارید. این فایل ارور md5 میده پس اینو از آخر فایل حذف کنید. فقط با odin 3.10 بزنید و تیک bootloader update رو بزنید. نکته ی دی…
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام گوشی رو 4 فایل فلش زدم ایت مشکل براش پیش اومد
- 5 پاسخ
- 860 بازدید
با سلام خدمت دوستان درخواست آموزش کامل باز کردن قفل شبکه گوشی A500Fu اندروید 5.0.2 با دانگل بست را دارم گوشی تا سیم کارت میزنی کد میخواد با تشکر
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 7 پاسخ
- 869 بازدید
سلام و درود دوستان من گوشی روت کردم با این CF-Auto-Root-e53g-e53gxx-sme500h این فایلم تو رم و گوشی کپی کردم PACH FARSI SM-J500G BY ILYA20 فایل پچ اجرا میکنم ولی فارسی نیست ممکنه راهنمایی کنید دو گزینه میاد هر دو انجام میدم اوکی میده ولی فارسی نداره
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 615 بازدید
آموزش ساخت فایل سامسونگ مخصوص باکس اوکتاپوس توسط باکس اوکتاپوس درود از انجایی که دیده شده کاربران با مشکل فایل مخصوص خود باکس اوکتا مشکل دارن و اونایی که مثل بنده مبتدی هستن بر آن شدیم اموزش رو بصورت تصویری و نحوه تبدیل هر فایلی را به باکس مورد نظر براتون بذاریم امیدوارم مفید بوده باشد... کاملا تصویری خدمت شما با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست موفق باشید =P~=P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 723 بازدید
سلام خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه اس 6 مدل ذکر شده اوردن برام برای انلاک بدون حذف اطلاعات ریکاوری نصبه ولی متاسفانه وقتی وصل میکنم و اسکن رو میزنم بعد عملیات انلاک رو انجام نمیده راه دیگه ای هست دوستان ؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x,