z.3.x 13 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه g925f اوردن برام که قفل شبکه داشت قبلش هم یه گوشی همین مدل اوردن برام واسه روت که متاسفانه روت کردم رو ارم موند و بالا نیومد فلش زدم بدون فایل بوت بالا اومد ولی سریال نداشت و از اونجایی که با روت گوشی به اون مشکل برخوردم این گوشیه دیگه رو روش فایل مودم رایت کردم که متاسفانه سریالش نول شد و الان بدون فایل بوت که فلش میزنم رو ارم میمونه و بالا نمیاد دیگه کلافه شدم دوستان فایل بوت این مدل اگه دارین برام بزارید که چند تا فایل دانلود کردم همشون قسمت بوت ارور میده و اینکه انترنتم ضعیفه هر فایل فلش کامل این مدل 2 روز طول میشکه تا دانلود شه ممنون میشم فایل بوت این مدل برام بزارید =(( وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) با سلام 4 فایل بوت خدمت شما... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ویرایش شده 10 دی، ۱۳۹۴ توسط steve jobs نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ لینک دانلود اضافه شد.. موفق باشید. نقل قول لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ با سلام 4 فایل بوت خدمت شما... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. سپاس از لطف تون این فایل های که قرار دادین مربوط بوت لودر هست یا pda سیستم؟ وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو نقل قول لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ لینک دانلود اضافه شد.. موفق باشید. شرمنده بنده فایل بوت مربوط قسمت bl همون بوتلودر رو میخواستم این فایل ها مال بخش سیستم هست وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو نقل قول لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ دوستان چند تا فایل بوت لودر برام بزارید لطفا حجمشون 1 ام بی بیشتر نیست بدجور گیرم وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو نقل قول لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ گوشی خود به خود بالا اومد ولی سریال نوله دوستان راهکاری در نظر ندارین وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ گوشی خود به خود بالا اومد ولی سریال نوله دوستان راهکاری در نظر ندارین محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .