تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 778 بازدید
با سلام دوستان این گوشی تا آرم سامسونگ بالا میاد و ریست میکنه ..... خود به خود اینطور شده و با هرچی فایل داشتم زدم ولی راه نیافتاد !!!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 777 بازدید
فایل cert سامسونگb360e با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 777 بازدید
آموزش ساخت فایل سامسونگ مخصوص باکس اوکتاپوس توسط باکس اوکتاپوس درود از انجایی که دیده شده کاربران با مشکل فایل مخصوص خود باکس اوکتا مشکل دارن و اونایی که مثل بنده مبتدی هستن بر آن شدیم اموزش رو بصورت تصویری و نحوه تبدیل هر فایلی را به باکس مورد نظر براتون بذاریم امیدوارم مفید بوده باشد... کاملا تصویری خدمت شما با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست موفق باشید =P~=P~=P~
- 1 پاسخ
- 777 بازدید
سلام قبلا چنین اموزشی رو دیده بودم نیاز به مرور دارم ممنون:5:
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 1 پاسخ
- 776 بازدید
سلام و درود.. دوستان این مدل ذکر شده رو ورژن 5.1.1 و 6.0 هم زدم باز هم تماس به صورت خودکار بعد دوثانیه وصل میشه کارهای انجام شده تعویض چند رام< فرمت فکتوری,روت و حذف اپلیکیشن Voicemail و استفاده از لینک زیر ممنون میشم کمکم کنیدIncoming calls auto answer: Samsung Galaxy Note II | T-Mobile Support
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 0 پاسخ
- 776 بازدید
این رامو بزنید کلیه مشکلات رفع میشه منو فارسی هم داره تست شده توسط خودم Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط omid, -
حذف قفل صفحه
توسط mrc- 1 پاسخ
- 776 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ مدل Samsung GT-S7262 دارم رمزش حروفه انگلیسی هستش و یادم رفته داخلش هم کلی اطلاعات دارم چطوری رمزو باز کنم .؟؟؟
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 775 بازدید
بهترین روش دانگرید گوشی های سامسونگ سری A از لالی پاپ به کیت کت ****************************************************************** سلام بر همه دوستان گوشیهای سامسونگ سری A بعد از دانگرید با مشکل پریدن بوت مواجه میشن، که این سری از سامسونگ ها رو دانگرید نکنید بهتره، ولی در مواقعی که مشتری اصرار بر برگشتنبه کیت کت رو داره به ترتیب زیر عمل کنید: این روش بارها توسط بنده روی این سری تست شده % 1-هزینه معقولانه ای در نظر بگیرید که حداقل به ریسکش بیرزه. 2-سعی کنید قبل از شروع کار از EFS گوشی (ترجیحا با (BSTیه بک آپ بگیرید. -3 برای دانگرید از رام چهار فایل استفاده کنید. 4-برای دانگرید فایل CP)مودم) را انتخاب نکنید. اسکرین از دانگرید مو…
- 0 پاسخ
- 775 بازدید
فایل boot repair recovery سامسونگ نوت 4برای تمامی سری های کوالکام درود فایلی که قرار داده شده به همراه آموزش میباشد خدمت شما
- 1 پاسخ
- 775 بازدید
سلام دوستان این htc دست یکی همکاران بوده در حال فلش خاموش شده صفحه کلا سیاه می باشد تصویر ندارد پردازنده کوالکوم فقط فلشر QFIL شناسایی می کنه اگر فایل بوتش رو دارین ممنون میشم بعد باکس RIFF و EASY JTAG ساپورت نمیکنه
آخرین پاسخ توسط omidsys, -
- 1 پاسخ
- 774 بازدید
سلام اساتید این گوشی اومد ایرانسل میخوند همراه اول نمیخوند دیدم سریال صفره دو تا سریال زدم از جمله سریال خودش ولی فایده نداشته دلیل چی میتونه باشه
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 0 پاسخ
- 774 بازدید
G530H cert and Qcn Password = cert191
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 774 بازدید
دوستان برا برداشتن frp اندروید ۷ گوشی یه کامبی با باینری خود گوشی دان کنید و بزنید روی گوشی بعد توی تنظیمات تیک usb رو فعال کنید و یه رام تک فایل با همون باینری اندروید ۷ دان کنید و با z3x دوتا تیک cashو hidden رو بردارید و اقدام به فلش کنید بعد از بالا اومدن دیگه گوشی frp نداره تیک oem رو فعال بعد گوشی را ریست فکتوری کنید و تمام
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 1 پاسخ
- 774 بازدید
با عرض سلام و صبح بخیر خدمت همه ی شما یه نوت 4 هست که ریست میشد از اندرویید 6به 4.4.4دانگرید کردم مشکل حل شد یه مشکل دیگه پیدا شد اونم اینه که در حالت شبکه فرجی رو نمایش نمیده از این روش (Root/data/property/persist.radio.lteon.xml).فرجی رو اضافه میکنم ولی با تعویض سیم کارت دوباره مخفی میشه و باید از نو همه مراحل رو واسه سیم کارت حدید انجام داد ایا راهی وجود داره که به صورت دائمی گزینه LTE در منو انتخاب حالت شبکه اضافه بشه با تشکر از شما
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 3 پاسخ
- 774 بازدید
باکس z3x سیم کارتش سوخنه آیا میشه این مدل رو با bst ترمیم سریال زد ؟ نیاز به روت داره ؟
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
مشکل با شبکه 3g
توسط vso- 2 پاسخ
- 773 بازدید
گوشی g531h دارم که وقتی روی شبکه 3g قرار می دم ارور روی شبکه ثبت نشد میده و قسمت 3g مشکل پیدا کرده. با تمام اپراتورها هم تست شده می خواستم ببینم دوستان راه حلی بجز باکس bst و repair 3g سراغ دارن که حل بشه...
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
FA81_T830XXU1ARG4 COMBINATION_FAC_FA81_T830XXU1ARG4 https://drive.google.com/uc?id=15HK4zokvQIkOdhmIFwsSe67cFesMEhrm&export=download
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
آوارم یه گوشی i8262 آوردن که به برای کار در ترکیه مجبور شدیم imei یکی از خط ها رو تغیر بدم به z3x تغیر پیدا کرد ولی فقط تماس هاس اضطرای آورد منم rest efc زدم بعد یه آورده روی گوشی و هنوز هم تماس های اضطراری با ریست کلی و فلش هم حل نشد http://uupload.ir/files/em3u_img_20160204_230202.jpg
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 1 پاسخ
- 772 بازدید
J530FXWS3BSA1 android 8.1.0 oem on frp off حذف رمز بدون پاک کردن اطلاعات میخام. با Screen_Locked_Bypass_V1.0 انجام دادم و رمز رو برنمیداره
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 2 پاسخ
- 772 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-A710F ******************************************************* * * * * * * CERT_BY JALILZADEH_SM-A710F PASS: 43573303
- 1 پاسخ
- 772 بازدید
با سلام دوستان این گوشی کد قفل شبکه میخواد .... z3x هم دارم .... ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره ...
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
دوستان عزیز شما میتونین بعد از روت و دستکاری پوشه ی csc اینکار رو دستی انجام بدین.اما بعد از حذف این پوشه گاها گوشی دچار بوت لوپ میشه که عیبه... اما با دانگل bst میشه اینکار رو کرد. Samsung/scan/misc/enable all languages اگر دچار مشکل شدید به عکسی که اسکرین شات شده مراجعه کنید.متشکر Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
سلام همانطور که اطلاع دارید رام رسمی این مدل فارسی ندارد . برای اینکه این مدل وارد بازار ایران کنند با فایل N9005 فارسی میکنند و لیبل N9005 نیز پشت گوشی میزنند. اما این فایل مشکل هات اسپات و کار نکردن برنامه هایی مانند شیریت دارند. برای حل این مشکل میتوان رام رسمی N900T رایت کرد که در نتیجه فارسی گوشی از بین میرود ((قبلا هم اموزشی در انجمن گذاشتن که مشکل هات اسپات حل میکرد اما بعد از مدتی وایفای گوشی دچار مشکل میشد )) با فایل تست شده ای که در اختیار شما قرار میدهیم مشکل وایفای و هات اسپات کاملا رفع میگردد. نکته : در صورتی که رام فعلی گوشی N9005 با اندروید 5 بر روی گوشی بود . در مرحله اول میبایست گوشی را به اندروید 4.4.2 دانگرید کرد. برای…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز تمامی فایلهای frp سامسونگ براتون قرار میدم دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
سامسونگ j5108
توسط dezroid- 2 پاسخ
- 771 بازدید
یه سامسونگ مدل j5108 هست که علامت ورود ممنوع روی انتن داره با دانگرید از 6 به 5 این مشکل براش پیش اومده با ارتقا اندروید دوباره به 6 مشکل ورود ممنوع انتن حل شده ولی هنوز ثبت نشده روی شبکه میزنه این مشکل قابل حل هست؟ راهکارتون چیه
آخرین پاسخ توسط dezroid,