تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 802 بازدید
لطفا آموزش روت با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 801 بازدید
سلام دوستان با آموزش حل مشکل تماس اضطراری درخدمتون هستم . در اندورید 7 همه چیز در عکس زیر موجوده همراه با فایل اگر این روش کار نکرد که حتما کار میکنه میشه تنها با زدن Patch Cretiflcate این مشکل را حل کنید . .فایل روت تست شده در اندروید 7
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 801 بازدید
تمامی فایلهای All_Samsung_Clean_Cert_Files_ دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 801 بازدید
با عرض سلام و صبح بخیر خدمت همه ی شما یه نوت 4 هست که ریست میشد از اندرویید 6به 4.4.4دانگرید کردم مشکل حل شد یه مشکل دیگه پیدا شد اونم اینه که در حالت شبکه فرجی رو نمایش نمیده از این روش (Root/data/property/persist.radio.lteon.xml).فرجی رو اضافه میکنم ولی با تعویض سیم کارت دوباره مخفی میشه و باید از نو همه مراحل رو واسه سیم کارت حدید انجام داد ایا راهی وجود داره که به صورت دائمی گزینه LTE در منو انتخاب حالت شبکه اضافه بشه با تشکر از شما
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 801 بازدید
سلام قبلا چنین اموزشی رو دیده بودم نیاز به مرور دارم ممنون:5:
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 0 پاسخ
- 801 بازدید
سلام .برای حذف frp این مدل در اندروید7 ابتدا فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید G928C+G928F 7.0 FRP st 1 .tar - Google Drive سپس نسخه 26.7 از باکس z3x رو ازلینک زیر دانلود ونصب کنید SamsungToolPRO_26.7.exe - Google Drive گوشی رو به دانلود مد ببرید و ازطریق باکس ریست frp بزنید و در اخر فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید و تمام G928C+G928F 7.0 FRP st 2 .tar - Google Drive
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 800 بازدید
درود فایل زیر را دانلود و بعد اینکه گوشی را به دانلود مود بردین فایل را در قسمت PDA قرار بدین دانلود 2015-03-07_235746.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
حذف قفل صفحه
توسط mrc- 1 پاسخ
- 800 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ مدل Samsung GT-S7262 دارم رمزش حروفه انگلیسی هستش و یادم رفته داخلش هم کلی اطلاعات دارم چطوری رمزو باز کنم .؟؟؟
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
G530H cert and Qcn Password = cert191
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
سلام و درود فایل حذف قفل a320f u4 frp on فقط روی باینری 4 جوابگو هست.... 👇👇 https://drive.google.com/u/0/uc?id=1Q185U0ghaXoIE8tXmF31KMgaRRg8NdhU&export=download
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
https://www.mediafire.com/folder/f107j4gfa670b/n900
آخرین پاسخ توسط jazireh, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
با سلام فایل فلش تست شده a710fd خدمت دوستان دانلود فایل COMBINATION برای A710fd دانلود رمز: gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
تمام نرم افزار های روت گوشی های اندروید درقالب1برنامهAndroid_total_root _tool DAWONLOD:ANDROID TOTAL ROOT tools By Gsm_zone V1
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 798 بازدید
با سلام گوشی i9295 نه سریال داره نه بیس باند. write Def. Efs هم زدم اما سریال null هستش هنوز. ممکنه سخت افزاری باشه؟
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 2 پاسخ
- 798 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-A710F ******************************************************* * * * * * * CERT_BY JALILZADEH_SM-A710F PASS: 43573303
- 1 پاسخ
- 798 بازدید
دوستان برا برداشتن frp اندروید ۷ گوشی یه کامبی با باینری خود گوشی دان کنید و بزنید روی گوشی بعد توی تنظیمات تیک usb رو فعال کنید و یه رام تک فایل با همون باینری اندروید ۷ دان کنید و با z3x دوتا تیک cashو hidden رو بردارید و اقدام به فلش کنید بعد از بالا اومدن دیگه گوشی frp نداره تیک oem رو فعال بعد گوشی را ریست فکتوری کنید و تمام
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 1 پاسخ
- 798 بازدید
سلام دوستان این htc دست یکی همکاران بوده در حال فلش خاموش شده صفحه کلا سیاه می باشد تصویر ندارد پردازنده کوالکوم فقط فلشر QFIL شناسایی می کنه اگر فایل بوتش رو دارین ممنون میشم بعد باکس RIFF و EASY JTAG ساپورت نمیکنه
آخرین پاسخ توسط omidsys, -
- 0 پاسخ
- 797 بازدید
موزش روت سامسونگ گلگسی E7 اندروید ۵٫۱٫۱ ابتدا از قسمت تنظیمات گوشی تیک موارد زیر را فعال کنید: به آدرس زیر بروید و بر روی Build Number / شماره ساخت ۷بار پشت سرهم ضربه بزنید تا حالت برنامه نویس در گوشی فعال شود: Settings > About device > Build Number تنظیمات > درباره گوشی > شماره ساخت اکنون قسمت Developer Option یا به فارسی “گزینه های برنامه نویس” در قسمت تنظیمات گوشی قابل نمایش است؛ بر روی آن ضربه بزنید و تیک اشکال زدایی یو اس بی / USB Debugging را علامت کنید. در همان قسمت Developer Option تیک گزینه OEM unlock را نیز علامت بزنید. ( اگر این گزینه وجود نداشت بیخیال شوید! ) فایل CF-ROOT را برای SM-E700H از لینک ♣️ دانلود فایل روت SM-E700H ♣️ دریافت و آن…
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian, -
- 0 پاسخ
- 797 بازدید
سلام و درود خدمت اساتیر عزیز آنلاک موفقیت آمیز FRP SM-G5700 با باکس Z3X Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-J500F Selected port: Software version: 28.1 Searching Samsung USB Flash interface... COM3 detected Setup connection... Ok Reading PIT from phone... Ok Searching FRP lock... Ok Erasing FRP lock... Ok Reset done For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset' Done with Samsung Tool PRO v.28.1
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 797 بازدید
بهترین روش دانگرید گوشی های سامسونگ سری A از لالی پاپ به کیت کت ****************************************************************** سلام بر همه دوستان گوشیهای سامسونگ سری A بعد از دانگرید با مشکل پریدن بوت مواجه میشن، که این سری از سامسونگ ها رو دانگرید نکنید بهتره، ولی در مواقعی که مشتری اصرار بر برگشتنبه کیت کت رو داره به ترتیب زیر عمل کنید: این روش بارها توسط بنده روی این سری تست شده % 1-هزینه معقولانه ای در نظر بگیرید که حداقل به ریسکش بیرزه. 2-سعی کنید قبل از شروع کار از EFS گوشی (ترجیحا با (BSTیه بک آپ بگیرید. -3 برای دانگرید از رام چهار فایل استفاده کنید. 4-برای دانگرید فایل CP)مودم) را انتخاب نکنید. اسکرین از دانگرید مو…
- 1 پاسخ
- 797 بازدید
با سلام دوستان این گوشی کد قفل شبکه میخواد .... z3x هم دارم .... ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره ...
- 0 پاسخ
- 797 بازدید
حل مشکل عمل نکردن فلش دوربین سامسونگ J120F *********************************************** سلام و درود بر همه عزیزان دوستان اگه هنگام عکاسی و فیلمبرداری فلش دوربین گوشی عمل نکرد فایل زیر رو از ساپورت سایت دانلود و روی گوشی رایت کنید,تمام. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]J120F[/TD] [TD]5.1.1[/TD] [TD]*****J120FXXU[/TD] [TD]1File[/TD] [TD]Saudi Arabia[/TD] [TD]فارسی دارد[/TD] [TD]DOWNLOAD[/TD] [/TR] [/TABLE] 100% TESTED BY ME
- 3 پاسخ
- 797 بازدید
باکس z3x سیم کارتش سوخنه آیا میشه این مدل رو با bst ترمیم سریال زد ؟ نیاز به روت داره ؟
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 1 پاسخ
- 796 بازدید
سلام اساتید این گوشی اومد ایرانسل میخوند همراه اول نمیخوند دیدم سریال صفره دو تا سریال زدم از جمله سریال خودش ولی فایده نداشته دلیل چی میتونه باشه
آخرین پاسخ توسط iran_gsm,