تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
درود خدمت عزیزان برای برادشتن FRP کافیه فقط فایل BL با مشخصه J700FXXU2APC4-OJV2APC3 بر روی گوشی رایت و از طریق کابل OTG بقیه مراحل حالا به هر دلیلی سریال شما پریده و در تنظیمات گوشی بیس باند ناشناخته هستش رایت فایل CP از نسخه J700FXXU2APC4-OJV2APC3 و راه حل سریال 35000000000000 که بعد روت و رایت سرت شما با ارور سکوریتی دیمیج مواجه میشین و با فول فلش و هر کاری که میکنید مشکل حل نمیشه و یه جورای کلافتون میکنه کافیه فایل NV زیر رو از طریق باکس Z3X ACTIV بر روی گوشی رایت کنید http://www.mediafire.com/download/u3...+for+j700f.rar
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
تمامی فایلهای All_Samsung_Clean_Cert_Files_ دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
درود فایل زیر را دانلود و بعد اینکه گوشی را به دانلود مود بردین فایل را در قسمت PDA قرار بدین دانلود 2015-03-07_235746.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 699 بازدید
سلام مشتری این مدل اورده موقعه ی که نت روشن میکنه انتنش قطع میشه همه ی تنظیماتش چک کردم مشکلی نداشت فقط مشکلش این که نت روشن بشه تماس قطع میشه فقط نت کامل کار میده
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
فایلها سالم و تست شده هستند..... اموزشش هم که لازم به ذکر نیست قفل OEM رو باز میکنید فایل کاستوم ریکاوری TWRP رو با ادین فلش میکنید. نهایتا فایل supersu رو از همون ریکاوری کاستوم رایت میکنید.گوشی یه دوباری ریستارت میشه بالا میاد.
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
موزش روت سامسونگ گلگسی E7 اندروید ۵٫۱٫۱ ابتدا از قسمت تنظیمات گوشی تیک موارد زیر را فعال کنید: به آدرس زیر بروید و بر روی Build Number / شماره ساخت ۷بار پشت سرهم ضربه بزنید تا حالت برنامه نویس در گوشی فعال شود: Settings > About device > Build Number تنظیمات > درباره گوشی > شماره ساخت اکنون قسمت Developer Option یا به فارسی “گزینه های برنامه نویس” در قسمت تنظیمات گوشی قابل نمایش است؛ بر روی آن ضربه بزنید و تیک اشکال زدایی یو اس بی / USB Debugging را علامت کنید. در همان قسمت Developer Option تیک گزینه OEM unlock را نیز علامت بزنید. ( اگر این گزینه وجود نداشت بیخیال شوید! ) فایل CF-ROOT را برای SM-E700H از لینک ♣️ دانلود فایل روت SM-E700H ♣️ دریافت و آن…
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian, -
- 1 پاسخ
- 698 بازدید
J530FXWS3BSA1 android 8.1.0 oem on frp off حذف رمز بدون پاک کردن اطلاعات میخام. با Screen_Locked_Bypass_V1.0 انجام دادم و رمز رو برنمیداره
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
نیاز به فلش فارسی G900P در اندروید 6.0.1 یا فایل فلش چهار فایل فارسی G900f در اندروید 6.0.1 یا 5
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 1 پاسخ
- 697 بازدید
با سلام گوشی a510f اندروید 6 در حالت frp on میخواستم قفل صفحش رو حذف کنم.فایل eng-root براش نیست. hua و z3x دارم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
فایل روت تست شده سامسونگ S6 G925f از جی اس ام دولوپرز درود فایل خدمت شما
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
با استفاده از نرم افزار POT android tools میتونید به راحتی گوشی سامسونگ خودتون رو به حالت دانلودینگ ببرید برای استفاده از این نرم افزار نیازه که usb debugging گوشی روشن باشه و گوشی رو روشن به کامپیوتر وصل کنید تصویری از محیط نرم افزار POT android tools By POPDA v1.89 - Download - 4shared - nima ba
آخرین پاسخ توسط nima_b0, -
- 3 پاسخ
- 695 بازدید
سلام یه a700fd باید روتش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
درود ب همه فایل ENG MODEM T815XXU2AOK1 جهت دانگرید مودم... برای ترمیم سریال و شبکه... و رفع ارور unsupported modem ... گوشی رو به دانلود مود برده و eng modem رایت کرده و ترمیم سریال و پچ کنید... تست شده... 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1glWQVgIiJeCHlLZvU-dqIeHB1S_IEkDq/view 👽🎓
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 1 پاسخ
- 695 بازدید
دورد SamSony Rom || سامسوني
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
درود فایل زیر رو با اودین رایت کنید و گوشی به راحتی روت میشود A520L by halabtech
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
سلام دوستان اگه براتون اس6 مدل G920F آردن که روی آرم بود و ریکاوری هم نره و هیچ فایل فلشی هم نگیره و یا اگه هم بگیره فایل بوت رو نگیره میتونین از این روش حلش کنین. اون گوشی هایی که روی اندروید 5 هستند از رام زیر استفاده کنن G92FXXU3DPBG_BTU3DPB1_UK_v6..1_Repair_Firmware.zip | ROM by Tsar3 for Generic Device [/url]و اونایی که گوشیشون روی ندروید 6 بوده هم از این رام استفاده کنن تا به راحتی گوشیشون بالا بیاد: G92FXXU3DPBG_BTU3DPB1_UK_v6..1_Repair_Firmware.zip | ROM by Tsar3 for Generic Device دوستان نکته داره اگه اونایی که روی اندروید 5 هم هستند با رام بالا ننونستن بزنن باز میتونن با رامی که برای اندروید 6 هست بزنن و کار تمامه. این کار توسط خودم تست شده و برای اولین …
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
دانلودفایل QCN برای A5000 repair Network A5000 repair Network
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
آموزش و فایل روت سامسونگ Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos درود برا روت این مدل کافیست فایلی که قرار دادیم را دانلود و در قسمت pda قرار دهید اندروید 4.3 دانلود
مشکل با شبکه 3g
توسط vso- 2 پاسخ
- 694 بازدید
گوشی g531h دارم که وقتی روی شبکه 3g قرار می دم ارور روی شبکه ثبت نشد میده و قسمت 3g مشکل پیدا کرده. با تمام اپراتورها هم تست شده می خواستم ببینم دوستان راه حلی بجز باکس bst و repair 3g سراغ دارن که حل بشه...
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 2 پاسخ
- 694 بازدید
سلام یه g935 آوردن شبکه رو ترمیم کنم خلاصه با چن تا سرت زدم ج نداد یه efs رایت کردم سریال کلا رفت دیگ سریال نداره و بیسباند نداره خواهشا کمکم کنین خیلی ممنون ازتون
آخرین پاسخ توسط SALAMBAR, -
- 2 پاسخ
- 694 بازدید
سلام دوستان. A510FD دارم بلوتوث روشن میشه اما نه قابل رویته نه چیزی پیدا میکنه.. فایل هم زدم تا 7 هم ارتقا دادم نشد. کسی میتونه راهنمایی کنه که با فایل کامبینیشن درست میشه یا سخت افزاریه؟!!!!!
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
سلام کاستوم ریکاوری برای GAlaxy Note 3 Neo N7502 میخواستم من هر ریکاوری امتحان کردم mount /system نمیکنه
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
sboot a310f (فوری)
توسط vso- 0 پاسخ
- 694 بازدید
نیاز مبرم به sboot combination a310f
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
Download twrp-3.0.0-0-nobleltezt-nobleltezt.img.tar
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
آموزش دانگرید A9000 از 6.0.1 به 5.1.1 اختصاصی forum.gsm-developers.com ****************************************************************** برای هر دلیلی خواستید دانگرید کنید این مدل رو از این فایل استفاده کنید. >http://d-h.st/search?search_by=1&search_for=A9000ZHU1APA8_A9000ZZH1APA8_TGY_FULL
آخرین پاسخ توسط MR.Majid,