تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 730 بازدید
G530H cert and Qcn Password = cert191
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 730 بازدید
سلام قبلا چنین اموزشی رو دیده بودم نیاز به مرور دارم ممنون:5:
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 3 پاسخ
- 730 بازدید
سلام بنده یه صب تا شب وقت گذاشتم تا متوجه این موضوع شدم. اگر همه کارها رو انجام دادی و نتیجه نگرفتین وقتی به قسمت تنظیمات راه پیدا کردین اشکال زدایی رو فعال کنین و تیک oemرو بزنین و فعالش کنین سپس بازگشت به تنظیمات بزنین. صد در صد جواب میده.
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 3 پاسخ
- 729 بازدید
سلام یه a700fd باید روتش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 729 بازدید
سلام دوستان یه g925f هست میخوام از 7 به 6 دانگرید کنم کسی تست کرده. بدون باکس z3x؟؟ چون میخوام سرت رایت کنم bst ارور failed with msl میده احتمال داره با دانگرید این ارور رفع بشه؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
سلام مشتری میگه هر دو سه روز یه چند ساعت قطع و وصل میشه وایفایش کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط mansourhelfi, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز تمامی فایلهای frp سامسونگ براتون قرار میدم دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 729 بازدید
با سلام...ممنون میشم از همکارا اگه کسی این فایل رو داره محبت کنه..پولیم باشه مشکلی نداره....
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
گوشی راروشن کنید کد #7284#* بعد گزینه phone usb را انتخاب کنید بعد کد #197328640#* بعد گزینه common- diag canfig- usb diag راانتخاب کرده و گوشی را ری استارت کنید گوشی را روت کرده و با x3x الاک را بزنید sam.jpg
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
سلام همانطور که اطلاع دارید رام رسمی این مدل فارسی ندارد . برای اینکه این مدل وارد بازار ایران کنند با فایل N9005 فارسی میکنند و لیبل N9005 نیز پشت گوشی میزنند. اما این فایل مشکل هات اسپات و کار نکردن برنامه هایی مانند شیریت دارند. برای حل این مشکل میتوان رام رسمی N900T رایت کرد که در نتیجه فارسی گوشی از بین میرود ((قبلا هم اموزشی در انجمن گذاشتن که مشکل هات اسپات حل میکرد اما بعد از مدتی وایفای گوشی دچار مشکل میشد )) با فایل تست شده ای که در اختیار شما قرار میدهیم مشکل وایفای و هات اسپات کاملا رفع میگردد. نکته : در صورتی که رام فعلی گوشی N9005 با اندروید 5 بر روی گوشی بود . در مرحله اول میبایست گوشی را به اندروید 4.4.2 دانگرید کرد. برای…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 3 پاسخ
- 728 بازدید
سلام g520f اندروید 7.0 بدون حذف اطلاعات امکانش هست>؟frp on بیلد u4 اگه راهی هست ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
http://uploadboy.me/52itcv5syciy/SM-N910F-5.0.1.zip.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
سلام مشتری گوشی نوت 4 آورده مدل n910f میگه داشته باهاش کار میکرده یهو گوشیش خاموش شده حالا با 3 دکمه وارد دانلودینگ نمیشه و فقط با کابل جیگ خود گوشی هم اصلا روشن نمیشه و فقط با کابل جیگ میشه وارد دانلودینگش کرد با 3 فایل مختلف که یکیشون 4 فایل بود با pit فلشش کردم با دو فایل اول به زور روشن کرد ولی مدام هنگ میکرد و ریست میشد ولی با 4 فایل با pit کمی بهتر شده.ولی باز هم خاموش میشه نظرتون چیه؟ آیا فایل مخصوص دارد یا هارد مشکل دارد؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 1 پاسخ
- 728 بازدید
سلام دوستان این htc دست یکی همکاران بوده در حال فلش خاموش شده صفحه کلا سیاه می باشد تصویر ندارد پردازنده کوالکوم فقط فلشر QFIL شناسایی می کنه اگر فایل بوتش رو دارین ممنون میشم بعد باکس RIFF و EASY JTAG ساپورت نمیکنه
آخرین پاسخ توسط omidsys, -
- 1 پاسخ
- 727 بازدید
سلام وقت بخیر گوشی j120fd با مشخصه j120fxxu1aol4 برام آوردن با کد دستوری ستاره مربع 1234مربع مودم ندارد و شماره imei هم ندارد ؟
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 0 پاسخ
- 727 بازدید
روشن کردن USB SETTING در اندروید 5 برای ترمیم سریال با باکس z3x برای اینکه بتوانیم تنظیمات USB SETTING در cpu های کوالکام داشته باشیم باید گوشی را به ریکاوری ببرید و روی گزینه enable cp logging کلیک میکنید
آخرین پاسخ توسط mobilereza, -
- 2 پاسخ
- 727 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-A710F ******************************************************* * * * * * * CERT_BY JALILZADEH_SM-A710F PASS: 43573303
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 726 بازدید
سلام یه g935 آوردن شبکه رو ترمیم کنم خلاصه با چن تا سرت زدم ج نداد یه efs رایت کردم سریال کلا رفت دیگ سریال نداره و بیسباند نداره خواهشا کمکم کنین خیلی ممنون ازتون
آخرین پاسخ توسط SALAMBAR, -
- 1 پاسخ
- 726 بازدید
با سلام گوشی a510f اندروید 6 در حالت frp on میخواستم قفل صفحش رو حذف کنم.فایل eng-root براش نیست. hua و z3x دارم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 726 بازدید
گوشی قفل هست فایل ریکاوری نصب میکنم بست گوشی شناسایی نمیکنه فایل remove password samsung نصب میکنم از طریق ریکاوری باز گوشی قفل هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
درود ب همه فایل ENG MODEM T815XXU2AOK1 جهت دانگرید مودم... برای ترمیم سریال و شبکه... و رفع ارور unsupported modem ... گوشی رو به دانلود مود برده و eng modem رایت کرده و ترمیم سریال و پچ کنید... تست شده... 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1glWQVgIiJeCHlLZvU-dqIeHB1S_IEkDq/view 👽🎓
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
آموزش دانگرید Note Edge N915f از 5.1 به 4.4.4 ابتدا اینو تو bl برنامه ادین بذارید و تیک Phone bootloader update رو بذارید و فلش کنید Dev-Host - N915F_Bootloader_4.4.4_g
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
اولین بار > مجموعه کامل فایل هایEfs Samsung دانلود pss..12345
آخرین پاسخ توسط m-gsm, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
سلام خذمت اساتید در خواست ورژن 15.50 samsung tool
آخرین پاسخ توسط eza68, -
حذف الگو a520f
توسط jimbo_raha- 3 پاسخ
- 725 بازدید
سلام اساتید a520f binary u2 از کامبی system.boot.recovery.sboot رایت کردم توی محیط کامبی رمز میخواد هنوز راهی داره آیا؟؟ ممنونم
آخرین پاسخ توسط mehran72m,