تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
حذف قفل صفحه
توسط mrc- 1 پاسخ
- 745 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ مدل Samsung GT-S7262 دارم رمزش حروفه انگلیسی هستش و یادم رفته داخلش هم کلی اطلاعات دارم چطوری رمزو باز کنم .؟؟؟
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 744 بازدید
باسلام درود گوشی فوق مشتری آورده مشکل سریال داشت قط شده بود الان سریال خودشو رایت کردم ولی وضعیتimei cert:fail هستش خیلی گیرم کسی راهنمایی کنه ممنون میشم درضمن این گوشی تو محیط دانلودینگ i9300i زده ولی تو محیط ریکاوریi9301i زده اندروید روی گوشی هم 4.4.2 هست ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 2 پاسخ
- 744 بازدید
سلام یه g935 آوردن شبکه رو ترمیم کنم خلاصه با چن تا سرت زدم ج نداد یه efs رایت کردم سریال کلا رفت دیگ سریال نداره و بیسباند نداره خواهشا کمکم کنین خیلی ممنون ازتون
آخرین پاسخ توسط SALAMBAR, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
FA81_T830XXU1ARG4 COMBINATION_FAC_FA81_T830XXU1ARG4 https://drive.google.com/uc?id=15HK4zokvQIkOdhmIFwsSe67cFesMEhrm&export=download
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 744 بازدید
سلام قبلا چنین اموزشی رو دیده بودم نیاز به مرور دارم ممنون:5:
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 2 پاسخ
- 744 بازدید
لطفا آموزش روت با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
گوشی راروشن کنید کد #7284#* بعد گزینه phone usb را انتخاب کنید بعد کد #197328640#* بعد گزینه common- diag canfig- usb diag راانتخاب کرده و گوشی را ری استارت کنید گوشی را روت کرده و با x3x الاک را بزنید sam.jpg
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
https://app.box.com/s/3jer1a80xtss2yv73aosspfqxo4a6x00
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 743 بازدید
دوستان این مدل رو به غیر از چیمرا چه ابزارهای دیگه ای برای ترمیم سریال پشتیبانی میکنن؟؟
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 1 پاسخ
- 743 بازدید
با عرض سلام و صبح بخیر خدمت همه ی شما یه نوت 4 هست که ریست میشد از اندرویید 6به 4.4.4دانگرید کردم مشکل حل شد یه مشکل دیگه پیدا شد اونم اینه که در حالت شبکه فرجی رو نمایش نمیده از این روش (Root/data/property/persist.radio.lteon.xml).فرجی رو اضافه میکنم ولی با تعویض سیم کارت دوباره مخفی میشه و باید از نو همه مراحل رو واسه سیم کارت حدید انجام داد ایا راهی وجود داره که به صورت دائمی گزینه LTE در منو انتخاب حالت شبکه اضافه بشه با تشکر از شما
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 743 بازدید
گوشی قفل هست فایل ریکاوری نصب میکنم بست گوشی شناسایی نمیکنه فایل remove password samsung نصب میکنم از طریق ریکاوری باز گوشی قفل هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
این فایل رو از طریق اودین بر روی گوشی رایت کنید AZ_autoroot_G610F_1AQB1 - Download - 4shared بعد فایل سوپر یوزر رو از لینک زیر دریافت و نصل کنید Superuser رمز فایل :mahmod abas
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
G530H cert and Qcn Password = cert191
- 1 پاسخ
- 742 بازدید
با سلام دوستان این گوشی کد قفل شبکه میخواد .... z3x هم دارم .... ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره ...
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
COMBINATION_FAC_FA90_A505FDDU1ASB4
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
اموزش ترمیم بوتi9500
توسط iraj- 0 پاسخ
- 742 بازدید
سلام دوستان اموزش به همراه فایل هست boot i9500 - Download - 4shared - asre gsm
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
روشن کردن USB SETTING در اندروید 5 برای ترمیم سریال با باکس z3x برای اینکه بتوانیم تنظیمات USB SETTING در cpu های کوالکام داشته باشیم باید گوشی را به ریکاوری ببرید و روی گزینه enable cp logging کلیک میکنید
آخرین پاسخ توسط mobilereza, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز تمامی فایلهای frp سامسونگ براتون قرار میدم دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
سلام oem را انلاک کنید Download twrp-3.0.2-0-s5neolte.img.tar https://bitbucket.org/Serverbee/downloadbee/downloads/BETA-SuperSU-v2.74-2-20160519174328.zip
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
سلام از دوستان کسی این مدل را ترمیم سریال کرده لطفا راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط GELARIS, -
- 2 پاسخ
- 741 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-A710F ******************************************************* * * * * * * CERT_BY JALILZADEH_SM-A710F PASS: 43573303
- 1 پاسخ
- 741 بازدید
محبت میکنید مدل فوق رو بگین با چ روشی بردارم.جا سیم کارتی گوشی خرابه نمیشه سیم کارت گذاشت برای حذف frp
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 1 پاسخ
- 741 بازدید
سلام دوستان این htc دست یکی همکاران بوده در حال فلش خاموش شده صفحه کلا سیاه می باشد تصویر ندارد پردازنده کوالکوم فقط فلشر QFIL شناسایی می کنه اگر فایل بوتش رو دارین ممنون میشم بعد باکس RIFF و EASY JTAG ساپورت نمیکنه
آخرین پاسخ توسط omidsys, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
آموزش دانگرید Note Edge N915f از 5.1 به 4.4.4 ابتدا اینو تو bl برنامه ادین بذارید و تیک Phone bootloader update رو بذارید و فلش کنید Dev-Host - N915F_Bootloader_4.4.4_g
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
فایلهای روت J600F
توسط mohsen8- 0 پاسخ
- 740 بازدید
گوشی J600F به مجموعه فایلهای روت اضافه شد تا اندروید 9 باینری 5 اضافه شد تمام فایلها تست شده و توسط خودم درست شدند http://root.gsm-developers.com/samsung-galaxy-sm-j600f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8,