تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
ُسلام دوستان یه گوشی j700f برای فارسی گرفتم با فایی که داشتم و تست شده بود و 4فایل ورزنشو عوض کردم ولی بعد از فلش دیگه بالا نیومد ممنون میشم برای ترمیم بوت این گوشی از طریق atf و کارت sd بندرو راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام یه اس 4 سامسونگ i9500 دستم اومده که بیس باند نداره با 4.2.2 - 4.4.2 - 5.0.1- (شاید 10 تا فایل زدم ) فلش زدم ولی بیس باند برنگشت چطوری باید بیس باند رو برگردوند؟
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 11 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام .دوستان a520f هارد زدم..الان برا سریال این پیغام رو میده.ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 608 بازدید
باکس z3x سیم کارتش سوخنه آیا میشه این مدل رو با bst ترمیم سریال زد ؟ نیاز به روت داره ؟
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
سلام گوشی سامسونگ e1150 هنگ ارم بود فلش زدم بالا میاد ولی مشکل اینجاست که ابتدا که بالا میاد ارم اولیه e1150 می نویسه ولی بعد تصویر سیاه میشه صدا روشن و خاموش شدن هم داره این فایل ها رو فلش کردم e1150jpjb1-rd e1150epkh1 البته گوشی فقط با فایل اولی بالا میاد و با فایل دوم روی ارم میمونه
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 4 پاسخ
- 746 بازدید
سلام من نتونستم قسمت مرتبط برای سوالم رو پیدا کنم بیزحمت قسمتش رو درست کنید گوشی j327a رو رجیستر کردن پیام میفرسته و دریافت میکنه ولی تماس رو انجام نمیده و پیام تماس از دست رفته میاد براش سریال و پچش هم درسته
آخرین پاسخ توسط safari60, -
سلام دوستان یه گوشی c5000 بود اندروید 6 اف ار پی داشت نتونستم بردارم ارتقا دادم به اندروید 8 بعد با پیام کلاس 0 برداشتم ولی الان حافظه ش شده 8 گیگ وایفای بلوتوث و کدهایی ussd هم کار نمیکنه
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 5 پاسخ
- 799 بازدید
میخوام گوشی رو ببرم به حالت adb لطفا راهنمایی کنید frp
آخرین پاسخ توسط Mohamadali18702, -
- 10 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام یه گوشی a510fd آوردن برای برداشتن قفل frp و از جایی هم که این گوشی به آخرین ورزن a510fxxS3BPIAاپدیت شده با هیچ یک از این باکسا نتونستم برش دارم z3x , bst , octouplus , hua dongle روشهای زیادی رفتم تنها روش که مونده سیم پین دار هست اونم تماس میگیرم روی اسپیکر میزنم ولی صفحه به چپ یا راست اسکرول نمیشه که روی ایکون اینترنت بزنم روش هندزفری بلوتوس هم الان در دسترسم نیست هندزفری ممنونم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 27 پاسخ
- 4.6k بازدید
سلام دوستان یه گوشی مشتری اورده به اندروید 6.0.1 اپدیت کرده بعدش رو ارم بود اول وایپ کردم بازم بالا نیومد با فایل J700FXXU3BPJ1_TUR فلش کردم گوشی اوکی شد ولی frp lock داره و هر راهی میزم حذف نمیشه ؟ میشه راهنمایی بدین ؟
آخرین پاسخ توسط faraz68, -
- 4 پاسخ
- 943 بازدید
سلام به همه ی اساتید یه گوشی a810f هست frp روش روشنه با فایل کامبینیشن امتحان کردم نشد چون گرینه ی enable oem نداره . با emergency call.otg.sidesync.realterm.... امتحان کردم متاسفانه نمیشه اگه کسی میتونی راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط jazireh, -
- 3 پاسخ
- 782 بازدید
با درود خدمت همکاران عزیز لطفا در مورد حذف frp مدل g531h اندروید 5.1.1 راهنمایی کنید ///
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
مشکل با دانگرید j500h 1 2
توسط hamed1028- 11 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام خدمت همکاران...یه j500h دارم ک هرکاری میکنم دانگرید نمیشه...با 4 فایل 2تا فایل ap وcsc رو میزنم میخوره ولی مشکل صفحه پیدا میکنه...قبلا به این مشکل میخوردم با یه تک فایل اندروید 5 میزدم راه میفتاد ولی حالا هرکار میکنم ارور میده...حتی فایل کامینیشن میخام بزنم ارور میده.الان با اخرین ورژن گوشیو میزنم کامل میخوره..میرم تیک oem ounlock رو هم میزارم ولی بازم حتی فایل کامینیشن نمیخوره...ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن...اینم لاگ: <ID:0/022> Added!! <ID:0/022> Odin engine v(ID:3.1101).. <ID:0/022> File analysis.. <ID:0/022> SetupConnection.. <ID:0/022> Initialzation.. <ID:0/022> Set PIT file.. <ID:0/022> DO NOT TURN OFF TARG…
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 2 پاسخ
- 773 بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز من هر دفعه پنل دانگل bst رو میبندم دفعه بعد باز نمیشه ارور میده دوباره باید برنامه رو نصب کنم تا مشکل حل شه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
سلام . من فایل j500h fix_Green_and_dark_screen از سایت خریدم . حالا موقع اکسترک ارور p is not a valid integer value میده . دوباره دانلود کنم .
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 6 پاسخ
- 879 بازدید
سلام و درود عزیزان و همکاران گرامی دوستان مشکلم اینجاست که بعد از ادیت و ریپک فایل سیستم موقع رایت با ارورSecure check fail;system مواجه میشم کارهای انجام شده 1چک کردن با هردو بیت 28و 32 2فلش به حالت های img و یا ext4 ولی مشکل همچنان پابرجاست 3غیر فعال کردن Crom برای انپک و ریپک هم از ابزار tool 32bit استفاده کردم ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
مشکل با روت g925a
توسط z.3.x- 8 پاسخ
- 928 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای اضافه کردن یه برنامه به سیستم خود گوشی متاسفانه cfroot واسه این مدل پیدا نشد بنده فایل بوت روت شده رایت کردم و گوشی روته الان ولی ایکون سوپر سو بهش اضافه نشد بنده سوپر سو نصب کردم ولی تو روت ایکسپلور اجازه دسترسی به روت رو نمیاره که بتونم فایل رو اضافه کنم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
مشکل با روت j106f 1 2
توسط سجادبیانی- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام میخام این گوشی رو روت کنم هر کاری می کنم ارور میده recovery is not seandroid enforcing این سه تا رام رو هم از سرور z3x گرفتم بازم روت نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 4 پاسخ
- 717 بازدید
سلام با تشکر از سایت خوبتون یه j730f دارم میخوام روتش کنم.cfroot میزنم رو آرم گیرمیکنه.twrp هم چندتا گرفتم اوناهم همینطوره.دوستان اگه راهکاری بلدین منو راهنمایی کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 1 پاسخ
- 653 بازدید
دوستان J100h ds هست میخوام فایل بوت رو رایت کنم و با iroot روت کنم اما موقع رایت فایل با اودین failed میده لاگ <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> boot.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/024> Added!! <ID:0/024> Odin v.3 engine (ID:24).. <ID:0/024> File analysis.. <ID:0/024> SetupConnection. <ID:0/024> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 3 پاسخ
- 749 بازدید
سلام دوستان گوشی g920f and 7 می خوام روت کنم تا ریکاوریش کنم الا با twrp روتش کردم سوپر یوزر 82 نصب شده ولی برنامه می گه روت نیست راهی دارید روتش کنم گوشی وایپ نشه که برنامه جواب بده؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام به اساتید محترم یه تبلت سامسونگ t211 برام اومده رو ارم گیر کرده وایپ کرد نشد فلش هم کردم نشد تو ریکاوری این ارور رو میده e:faild to verify whole-file signatour e: signatour verification feiled
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
یه سامسونگ g935f هستش که پترن داره . مشتری نمیخواد اطلاعاتش پاک بشه در ضمن اندرویدش 7 . frp روشنه . با باکس زد تری با فایل ENABLE_ADB_SAM G935F زدم میاد رو ارم بعد میزنه اوکی شده . ولی بازم هست . الان هم که رو ارم گیر کرده . دوستان میشه کاریش کرد اطلاعاتش پاک نشه
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 2 پاسخ
- 896 بازدید
با سلام خدمت دوستان یک سامسونگ A7108 اوردن واسم این مدلی شده روشن که میشه خود به خود میره رو ریکاوری اررور efs میده راه حلی دارین واسش من که نتونستم اگه کسی حل کرده ممنون میشم راهنمایی کنه با تشکر
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
- 14 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان. یه گوشی j510f برام اوردن frp فعاله. اندروید 7 بوده روش فایل زدن الان رو حالت دانلودینگ مونده. هیچ رامی و کامبینیشنی روش رایت نمیشه. باتشکر از همه دوستان
آخرین پاسخ توسط solidsnake,