تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 707 بازدید
سلام دوستان یه گوشی n920c هست رو frp lock مونده و بالا نمیاد چیکار کنم؟ با ادین فقط بفرمایید ن باکس ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
باسلام خدمت همکاران...گوشی فوق قفل frp داره..با باکس bst و کرک میراکل قفل باز میشه ولی میری داخل بازم قفل میخاد..با نرم افزار sidesince هم تونستم برنامه bypass رو نصب کنم ولی اونجا هم تیک oem غیر فعاله و قسمت developer option باز نمیشه....با این رام هم فلش کردم اما بازم جوابی نگرفتم XSG-J111FXXU0APD4 ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن واگه فایل تست شده دارن قرار بدن
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 633 بازدید
سلام کسی از دوستان فایل bl برای ریست FRP N910g نداره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 677 بازدید
دوستان این گوشی قفل اثر انگشت داره و الان رفته رو قفل پشتیبان و باز نمیشه آیا مراحلش اینه که قفل frp باید اول off بشه و روش ریکاوری کاستوم نصب کنم و قفلاش رو حذف کنم؟ اطلاعات مهمه
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 4 پاسخ
- 975 بازدید
باسلام یک گوشی سامسونگ sm-j500f دارم که ریست فکتوریش کردم وحین بالا اومدن اکانت جیمیل میخواد من هم اکانتی که روی گوشی بوده بدرستی وارد میکنم وپسوردش هم درست است ولی باپیغام (لطفا بایکی ازحسابهای مالک برای این دستگاه وارد شوید) روبرو میشم اساتید گرامی لطف کنند بنده را راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 12 پاسخ
- 2.3k بازدید
مشکل frp گوشی g930fd در اندروید 7 با z3x هرکاری میکنم حذف نمیشه گوشی هم روی ارم میمونه باید فلش کنم دوباره بیاد بالا.با بست هم نمیشه.
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 6 پاسخ
- 959 بازدید
سلام دوستان مشتری این گوشی رو اورده بعد از ری استارت با حالت زیر مواجه شده توی ریکاوری هم که میرم این ارور رو میده
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 698 بازدید
سلام دوستان. گوشی سامسونگ گرند پرایم پرو با شماره J250FXXS2ARE1 برام آوردن مشکل FRP داره. اندروید نسخه 7.1.1 هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 12 پاسخ
- 2.9k بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم. G355h هارد تعویض کردم با اخرین ورژن فلش زدم روی لوگوی نام دستگاه می ایسته و رو حالت ریکاوری طبق عکس ضمیمه ارورهایی رو میده.ممنون میشم علت رو بفرمایید
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 4 پاسخ
- 893 بازدید
سلام دوستان به g530h prime برام اومده هرچی رام اندروید 5 میزنم fail میده ولی با رام 4.4.4 مشکلی نداره .
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 11 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یه گوشی g850f هست مشکل داره میتونید راهنمایی کنید emergency call only
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
مشکل g900v سفارش امریکا (وریزون) بعد از ارتقا به اندروید 6 سلام و عرض ادب به همه ی اساتید عزیز این گوشی برای اپدیت اومده بود و نسخه ی اندروید 4 بود بعد از اپدیت به اندروید 6 فارسی پرید و الان با سیم کارت 4g گوشی به محض اینکه آرم رو رد میکنه دوباره ریست میشه ولی با سیم کارت 3g مشکلی نداره و گوشی قشنگ کار میکنه اومدم دانگرید کنم ارور داد و combination هم همینطور ارور میده اومدم ریکاوری نصب کنم که کاستوم فارسی بزنم باز هم نصب ریکاوری ارور داد و متوجه شدم بوتلودر بستست برای روت هم به مشکل خوردم و موفق نشدم که روت کنم تا بوتلودر رو باز کنم مشتری رو مخم هست و میگه برگردون به حالت اول وگرنه میرم اتحادیه دوستان تو این بازار خرابی بنده رو دریابی…
آخرین پاسخ توسط siavashxxxx, -
مشکل g925f
توسط z.3.x- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه g925f اوردن برام که قفل شبکه داشت قبلش هم یه گوشی همین مدل اوردن برام واسه روت که متاسفانه روت کردم رو ارم موند و بالا نیومد فلش زدم بدون فایل بوت بالا اومد ولی سریال نداشت و از اونجایی که با روت گوشی به اون مشکل برخوردم این گوشیه دیگه رو روش فایل مودم رایت کردم که متاسفانه سریالش نول شد و الان بدون فایل بوت که فلش میزنم رو ارم میمونه و بالا نمیاد دیگه کلافه شدم دوستان فایل بوت این مدل اگه دارین برام بزارید که چند تا فایل دانلود کردم همشون قسمت بوت ارور میده و اینکه انترنتم ضعیفه هر فایل فلش کامل این مدل 2 روز طول میشکه تا دانلود شه ممنون میشم فایل بوت این مدل برام بزارید =((
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
بعد از فلش وارد ریکاوری میشه و ارور need to check drk first میده اندروید 6
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 14 پاسخ
- 2k بازدید
یه گوشی g930fd برام اومده اندروید 7 پیغام emergency calls میده از دوستان کسی راهی داره ممنون میشم روش روت کردنشم بود بازم ممنون میشم سریال و بیس باندم سالمه[h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h]
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 4 پاسخ
- 795 بازدید
سلام گوشی فوق بعد از فلش display image faile این مشکلو داره
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 619 بازدید
سلام دوستان گوشی A510fd میخواستم frp شو باز کنم فایل اشتباهی زدم الان imei نداره ممنون میشم راهنمایی کنید . Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-A510F Android version: 7.0 PDA version: A510FXXS5CRC3 CSC version: A510FDOJP4CQK2 Phone version: Product code: CSC country code: UAE CSC sales code: XSG Phone SN: R58H21HBRKE IMEI: HW version: RF cal date: Chip name: EXYNOS7580 Modem board: Security patch: 2018-03-01 Boot Warranty bit: 1 Incorrect model selected. This may damage your phone. Continue? Yes Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Can not detected modem …
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 705 بازدید
دوستان گوشی g570f دست مشتری بوده سریالش پریده فلش کنم یا فایل مخصوصی داره که رایت کنم با بکس دوستان راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
مدل گوشی: G850y مشکل: Imei تبدیل شده به 0049 لطفا کمک کنید b-)
آخرین پاسخ توسط S-R-M, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
j120f هارد تویض شده بیس باند نداره فایل ترمیم بیس باندمیخوام درمورد سریال هم با چه باکسی بزنم اکتاپلاس زدم ارور داد
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 0 پاسخ
- 604 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه g928p اوردن برام که invalid sim هست توسط bst و z3x انلاک کردم متاسفانه جواب نداد دوستان ممنون میشم بنده رو جهت حل این مشکل راهنمای کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 572 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه فلش که رام کوک شده نصب بود با مدل i9500 و بنا به مشکلاتی که داشت با رام اصلی خودش فلش زدم سریالش B000000 شد و بعد با bst ترمیم کردم العان invalid sim مینوسه راهی هست دوستان؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 4 پاسخ
- 906 بازدید
درود یه J5108 هست رام چینی 6 داشت توی خود سایت رام کوکش نبود من از یجا دیگه خریدم اونی که خریدم 5.1.1 بود. بعد فلش روی لوگو میمونه و بعد چند دقیقه ریست میشه. چکارش میشه کرد ؟
آخرین پاسخ توسط JameJam.Apple, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام خدمت همکاران محترم. گوشی j700f دارم که پیغام sim network unlock pin میدهد. منتظر راهنمایی صحیح و کامل دوستان. البته کد انلاک بدون نیاز ب باکس راهنمایی کنید ک عالیه. چون از مغازم سرقت شده باکس موجود ندارم متاسفانه
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان یدونه گوشی j700h مشتری آورده میگه خود به خود اینطور شده روشن که می کنی روی همون اسپلاش ایکرین اولی میمونه به بوت نمیرسه اصلا هم ریکاوری نمیره در دانلودینگ مود frp فعال آخرین ورژن فریمور رو هم دانلود کردم کامل میگیره ولی بازم تغییری در وضعیتش ایجاد نمیشه دوستان تجربه ای ندارن مشکل میتونه سخت افزاری باشه با اینکه مشتری ادعا میکنه خود به خود به این روز افتاده؟؟
آخرین پاسخ توسط M@HDi,