hamed1028 15 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) باسلام خدمت همکاران...گوشی فوق قفل frp داره..با باکس bst و کرک میراکل قفل باز میشه ولی میری داخل بازم قفل میخاد..با نرم افزار sidesince هم تونستم برنامه bypass رو نصب کنم ولی اونجا هم تیک oem غیر فعاله و قسمت developer option باز نمیشه....با این رام هم فلش کردم اما بازم جوابی نگرفتم XSG-J111FXXU0APD4 ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن واگه فایل تست شده دارن قرار بدن ویرایش شده 3 مرداد، ۱۳۹۵ توسط ei.g.a لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ 1) install SideSync on your computer and open it 2) connect your phone via usb 3)open google chrome 4) and follow this steps its 10000% worked for me... try other 2016 models لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ یه سر به اینجا بزن http://gsm-developers.ir/thread10609.html لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ این باگ ها تو این گوشی بسته شده متاسفانه....دوستان کسی این گوشیو نداشته؟یا فایل ورژن پایینتری ک این باگو داشته باشه... لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان کسی راه حلی نداره منم تست زدم جواب نداد لینک ارسال
modern.carma 12 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ فایل combination بزنین و فول وایپ کنید ... بعد از انجام این کار ها رام اصلی روش فلش کنید .. موفق باشید. لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ خب کسی این فایلو نداره؟بدجور گیر این گوشی هستم...ممنون میشم لینک قرار بدید یا داخل دانلود سنتر بزارید لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز من الان خودم با این روش تست کردم درست شد قفل گوگل اکانت برداشته شد فیلم اموزش لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون گوشی منم راه افتاد....با تشکر از موبایل حسین لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون از اعلام نتیجه تاپیک بسته شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده