تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 792 بازدید
سلام دوستان گوشی j200f(باینری 3) روی آرم یک گیر کرده اول فایل ap و csc زدم نشد بعدش همراه با BL زدم بازم رو آرم بود با پیت فایل هم زدم ولی هنوزم رو آرمه
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 792 بازدید
درخواست راهنمايي براي آنلاك و برداشتن frp a520f bst فقط دارم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 791 بازدید
حذف موفقیت آمیز frp j5 با کرک میراکل البته این حذف بدین صورت بود که گوشی رو به حالت دانلودینگ برده و پس از مشاهده frp:on مجداا گوشی رو خاموش و روشن کرده و با استفاده از کرک میراکل frp این گوشی رو خاموش کردم و بعد از فلش کردن هیچ گونه ایرادی جهت بالا آمدن و لود شدن نرم افزار نبود
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 791 بازدید
چطوری میشه فهمید یه فایل سامسونگ که میخوایم دانلود کنیم چند فایله ست چون بعضی ها تک فایله بعضی ها 3 و بعضی 4 فایل مشخصه خاصی داره ؟؟؟ وبعد اینکه تو اندروید 5 چطور میشه فهمید کدوم فایل فارسی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 3 پاسخ
- 791 بازدید
سلام وقت همگی بخیر من g532g رو سریال زدم. پچ هم کردم. ولی این مدل سریال نمیخوره. من cert هم زدم واسه این. لطفا کمک کنید تا سریال اولیه یا همون سرت خودش رو برگردونم. با تشکر
آخرین پاسخ توسط Alipour, -
- 2 پاسخ
- 791 بازدید
سلام خدمت دوستان a750f frp:off oem:on پسورد داره ممنون میشم جهت باز کردن بدون حذف اطلاعات راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 0 پاسخ
- 791 بازدید
درود دوستان سرت کلین J320H دوسیم کارت به همراه EFS خدمت شما عزیزان لینک CERT J320H
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 791 بازدید
با عرض سلام و صبح بخیر خدمت همه ی شما یه نوت 4 هست که ریست میشد از اندرویید 6به 4.4.4دانگرید کردم مشکل حل شد یه مشکل دیگه پیدا شد اونم اینه که در حالت شبکه فرجی رو نمایش نمیده از این روش (Root/data/property/persist.radio.lteon.xml).فرجی رو اضافه میکنم ولی با تعویض سیم کارت دوباره مخفی میشه و باید از نو همه مراحل رو واسه سیم کارت حدید انجام داد ایا راهی وجود داره که به صورت دائمی گزینه LTE در منو انتخاب حالت شبکه اضافه بشه با تشکر از شما
آخرین پاسخ توسط aaaaa400, -
- 0 پاسخ
- 791 بازدید
مشکل در کانکت شدن وای فای داره فلش کردم درست میشه ولی بعد از یه مدت باز هم همینطور میشه یعنی موقع وصل شدن به وای فای مینویسه در حال وصل شدن ولی وصل نمیشه یه فایل فیکس داشتم براش الان ندارم ممنون میشم یکی اون فایلو برام بفرسته
آخرین پاسخ توسط sajad662, -
- 5 پاسخ
- 791 بازدید
سلام گوشی سامسونگ بعد از فعالسازی فروخته شده و الان انتن نمیده . استعلام که میگیرم میزن دستگاه قانونی نیست و در شبکه سرویس نخواهد گرفت . جریان چی چرا قطع شده ؟ راه حل چی ؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
سلام استاتید عزیز چند تا پی اسمارت اوردن مشکل شیریت داره فایل رو دریافت میکنه اما ارسال نمیکنه کسی همچین مشکلی اگه داشته که حل کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط Farshadjavan, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
با سلام فایل FRP قابل رایت با odin >http://uplod.ir/f3ve9mzcjoik/S__FRP_SMG930F.tar.htm ریکاوری twrp >https://dl.twrp.me/herolte/twrp-3.0.2-2-herolte.img.tar.html فایل SuperSU-v2.70 >http://uplod.ir/hw43x9ujy7qe/RC-SuperSU-v2.70-20160314191951.zip.htm
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 2 پاسخ
- 789 بازدید
حل مشگلS7&S7Edge DRK fix&Root G930F G930FD G930X G935F G935FD G935X G935W8 G930W8 ریکاوری رو ازلینک زیر دانلود کنید Download TWRP for herolte فایل ریکاوری رو با اودین فلش کنید و وایپ ها رو هردو انجام بدیدبعد فایل Disable_dm-verity_opt-encrypt_GalaxyS7.zipرو دانلود کنید ودر یک فلش ریخته وبه وسیله otgبه گوشی وصل کنید از ریکاوری نصب کنید قبل نصب mount otg storageرو انجام بدید ودوباره وایپ بعدش ریبوت باز به ریکاوری برید فایلsuper user zip رونصب کنید pass file-Disable_dm:http://www.gsm-developers.ir Disable_dm-verity_opt-encrypt_GalaxyS7.zip http://up.persianscript.ir/uploads2/371e-Disable-dm-verity-opt-encrypt-GalaxyS7-www-gsm-develo…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 2 پاسخ
- 789 بازدید
اساتید کسی هست در این باب راهنمایی کنه که چطور میشه لایو رو برداشت یا حداقل روت یا ریکاوری روش نصب کنم که بشه وایپش کرد بدون بوتلوپ
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
سلام این روش توسط تیم octopus ارایه شده و من خودم روی دو مدل تست کردم و imei رو صفر کرده... دانلود: How to - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi (قابل اجرا با مدیا پلیر)
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
این گوشی وقتی سیمکارت غیر از اپراتور خودش بگذارید اصلا بالا نمیاد به روش زیر گوشی رو سیمکارت بگذارید و بالا بیارید و میبینید که قفل شبکه هم بطور خودکار غیر فعال میشه جاهایی که باید لمس کنید : چپ - راست - چپ - راست - ولوم بالا بزنید خود گوشی اکتیو میشه اینم فیلم اموزش موفق باشین Simple File Sharing and Storage.
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
FLASH INSTRUCTIONS: 1. Choose correct flash file(s). 2. If you have PIT file chosen, then you must check 'Repartition' option. 3. Check flashing options if needed (Repartition, EFS clear, Boot update). 4. Power on phone in download mode (turn off phone, press vol.down + home + power). 5. Connect phone to PC with USB cable, install drivers if needed. 6. Press 'Flash' button. Operation: Flash Selected model: SM-G130E Software version: 20.5 File analysis... OK Total file size: 0x3C2590A8 (962 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM11 Setup connection... OK Set PIT file... OK Reading PIT from phone... OK Sending spl.img... OK Se…
آخرین پاسخ توسط reza_68, -
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
efs چیست؟efs یک پوشه حاوی اطلاعات اعم از اطلاعات شماره سریال , بیس باند ,imei و... میباشد که در زمان فلش زدن و هر اتفاق دیگری ممکن است صدمه دیده و این مشکل می تواند انتن گوشی شما را از بین ببرد و گوشی شما هرگز انتن ندهد.پس پیشنهاد میشه حتما از این پوشه در شاخه روت بکاپ تهیه کنید تا بتوانید در صورت بروز مشکل انرا به راحتی رفع کنید. 1. برنامه Root Explorer را دانلود و اجرا کنید. 2.در تب ROOT روی mount R/W کلیک کنید تا muont R/O شود(دسترسی سوپر یوزر را بدهید) 3. فولدر EFS تاچ کنید و نگه دارید بعد گزینه zip this folder بزنید و سپس stay رو بزنید(پوشه EFS فشرده و در پوشه speedsoftware ریخته میشود) 4.از برنامه بیرون برید,فایل منیجر خود را باز کنید در …
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 2 پاسخ
- 788 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر دوستان رام کوک شده برای فارسی این مدل دارن لطفا بزارن اگر روشی برای فارسی کردن یا ریکاوری برای این مدل هست بزارتن در ضمن اندروید 5 هستش و مورکال کامل فارسی نمیشه تنظیمات و بقیه فارسی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
سلام گوشی G600-U8950 با CPU کوالکامه ، قفل داره. با کرک میراکل جواب نداد ، اصلا شناسایی نمیشه میگه ولوم پایین بالا رو بگیر وصل کن ، صفحه بنفش میاد روی گوشی و پورت COM67 و COM68 باهم شناسایی میشن ولی جواب نمیده راهی داره برای برداشتن قفل ؟
آخرین پاسخ توسط JameJam.Apple, -
- 2 پاسخ
- 788 بازدید
با سلام رام گوشی j710FXXU4BRB2 هست ریست کرده الان روی گوگل مونده باکس Z3X اکتیو هم ندارم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
سلام.دوستان اگه کسی ای اف اس سالم n910c روداره زحمت بکشه اپ کنه ممنون میشم..
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
خسته نباشید کلا چه دلیلی داره که بخاییم sphl-720 رو به i9505 تبدیل کنیم؟ مزیت خاصی داره؟ ممنون میشم توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط armann, -
- 0 پاسخ
- 787 بازدید
سلام دوستان s6 رو یکی ازهمکار ها با فایل اشتباهی روت کرده بود و تاچ برعکس کار میکرد هر کاری کرد درست نشد بجز روش زیر دوستان برای حل این مشکل در 80 درصد جواب میده در سامسونگ های جدید و تست شده در s6 , j7 کافیه شما کد ستاره مربع دو شش شش سه مربع تماس رو بگید تا منویی باز بشه برای فیکس کردن تاچ و وای فا امیدوارم به کارتون بیاد کسانی که تست میکنن نتیجه رو قرار بدن در این تاپیک یا علی
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 787 بازدید
درود ب همه همکاران اگر بعد از اپدیت یا فلش با مشکل کار نکردن تاچ برخورد کردید ... کافیه فایل رو رایت کنید... ب باینری دقت کنید... فایل فیکس تاچ j600f u10 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1EaCdCzQ9FDZGEFrf7zliE_wbt18kP5mY/view?fbclid=IwAR0FQVH0ei4T7BS0Gh7f3M7EUMjOYejlsXyQ4BC20GudUSmlj1YkvzE1kCs
آخرین پاسخ توسط amin.gsm,