تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
گوشی آیفون پیش فرض قابلیت دانلود اهنگ از گوگل ندارد . آیا برنامه هست که قابلیت دانلود اهنگ از گوگل داشته باشد ؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 840 بازدید
درود دوستان سرت کلین J320H دوسیم کارت به همراه EFS خدمت شما عزیزان لینک CERT J320H
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 840 بازدید
یه گوشی برام ا.مده بود هنگ میگرد مدل y336-u02 بعد از فلش الان تماس اضطراری شده از دوستان کسی راه حل داره ممنون میشم بگه y336-u02c468b106 مشخصات رام قبلی ورام جدید که زدم
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 1 پاسخ
- 840 بازدید
درخواست راهنمايي براي آنلاك و برداشتن frp a520f bst فقط دارم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 839 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9500 برام اوردن که زنگ بیدار باشش کار نمیکنه گوشی اندرویش 5.0.1 هستش بنده هم با یه 4 فایله فلشش کردم ولی تغییری نکرد لازم به ذکر هستش برنامه زنگ الارم هم روش انداختم ولی بازم جواب ندادش ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 839 بازدید
درود ب همه همکاران اگر بعد از اپدیت یا فلش با مشکل کار نکردن تاچ برخورد کردید ... کافیه فایل رو رایت کنید... ب باینری دقت کنید... فایل فیکس تاچ j600f u10 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1EaCdCzQ9FDZGEFrf7zliE_wbt18kP5mY/view?fbclid=IwAR0FQVH0ei4T7BS0Gh7f3M7EUMjOYejlsXyQ4BC20GudUSmlj1YkvzE1kCs
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 839 بازدید
درود 1:گوشی را با فایل J700F XXU1AOI1 4FILE بدونه BL یا این فایل KSA-J700FXXU1AOG9 فلـش کنید 2:سپس از طریق otg با samsung bypass google verify.apk FRP را خاموش کنید 3:اگر احتمالا ب مشکل بیس باند و سریال برخوردید نهایتا با این فایل J700FXXU2APC4_J700FODD2APC1_SLK فلش کنید مشکلتون حل خواهد شد. خدم تست کردم...با آرزوی موفقیت.
آخرین پاسخ توسط chero70, -
- 1 پاسخ
- 839 بازدید
درود بدون هیچ توضیح اضافه گوشی رو روت کرده و از فایلهیی که قرار دادم برای حل مشکل سریال استفاده کنید موفق باشید download efs download cert download resat msl
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 839 بازدید
با سلام این مدل گوشی رو میشه قفل شبکه رو باز کرد . چهطوری راهنمایی کنید ..
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 839 بازدید
سلام دوستان گوشی j200f(باینری 3) روی آرم یک گیر کرده اول فایل ap و csc زدم نشد بعدش همراه با BL زدم بازم رو آرم بود با پیت فایل هم زدم ولی هنوزم رو آرمه
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
درخواست cert j7108
توسط iraj- 3 پاسخ
- 839 بازدید
سلام دوستان کسی داره اپ کنه ..j7108
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 838 بازدید
با سلام امروز اومدم فایل فلش و درایور اکسترکت کردم اما اجازه نصب درایور و فایل نمیده. این میاد یعنی چی
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
این مدل گوشی برام اوردن و با اندروید 4.4.2 منتهی با فارسیه n9005 فارسی بود و ازش با cwm بکاپ گرفتم اصل گوشی n900t هست که می میخوام فارسی کنم رام این http://gsm-developers.ir/thread3181.htmlرو هم تست کردم و فول وایپ کردم cwm نصب کردم و رامی هم که خودم اول بکاپ گرفته بودم دوباره ریستور کردم و فول وایپ کردم و رام در هر دو حالت کامل نصب میشه منتهی وقتی میخوای مرحله setup wizard رو تموم کنی خطای متوقف شد میزنه و برمیگرده به مرحله اول و انتخاب زبان کسی میتونه راهنمایی کنه یا بگه کجای کار اشتباس ؟
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
دانگرید سامسونگSamsung Galaxy S6 Edge SM-G925F از 6.0.1 به 5.0.1تست شده Dev-Host - 4file.pit.S6.Edge.SM-G925F.5.0.2.G925FXXU3COI9_G925FBTU3COJ1_BTU.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 838 بازدید
با سلام. فایل های کامبیشن در گوشی های سامسونگ در تعمیرات نرم افزاری و گاها تست های سخت افزاری کاربرد دارد ین فایل ها در کمپانی سامسونگ جهت تست گوشی استفاده می شوند. نصب این رام ها بر روی اکثر گوشی های که به هر نحو روی آرم گیر کرده و یا اکتیو نمی شوند امکان پذیر است. از دیگر مزیت های این نوع رام ها می توان به مواردی اشاره کرد که با دستکاری شما، سریال گوشی ازبین می رود که با نصب این رام می توانید به سریال اصلی گوشی برگردید. ویژگیهای فایلهای COMBINATION : امکان دانگرید بدون دردسر حذف گوگل اکانت رفع مشکلات عدم نصب رام رفع مشکل هنگ پی در پی حل مشکل ارور DRK امکان تست تمامی قطعات دستگاه ترمیم سریال NULL دربعضی موارد …
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 838 بازدید
با سلام دوستان چرا تو گوشی سامسونگ قسمت برنامه ها که میرم نشون نمیده چقدر فضا دارم.. اینم عکسش
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
[GADGETSDR.COM]COMBINATION_TMB_FA70_J327TUVU1AQC3
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
z3x ورژن 22 را نصب کنید گوشی باید روت بشه
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 2 پاسخ
- 838 بازدید
این مدل رو برام اوردن هر کاری میکنم با z3x انلاک نمیشه دوستان راهی دارن برای این مدل ؟؟؟ انلاک همراه اول مدل سامسونگ کربی 3563 اشتباه نوشتم عنوانش رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 1 پاسخ
- 837 بازدید
با سلام اساتید گوشی فلش میخاستم بکنم موقع فلش روی system موند 1 ساعت و رایت نمیشد.به ناچار دراوردم و فایل pit به تنهایی رایت کردم.الان روی دانلود مود نمیره.فقط روی ارم galaxy win میمونه....در ضمن کابل دانلودینگ ندارم ولی نرم افزارهای دانلودینگ که استفاده میکردم ارور میده و نمیشناسه گوشی رو....چکار کنم؟چجور ببرم دانلود مود؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 837 بازدید
چطوری میشه فهمید یه فایل سامسونگ که میخوایم دانلود کنیم چند فایله ست چون بعضی ها تک فایله بعضی ها 3 و بعضی 4 فایل مشخصه خاصی داره ؟؟؟ وبعد اینکه تو اندروید 5 چطور میشه فهمید کدوم فایل فارسی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 836 بازدید
با سلام ودرود خدمت دوستان این هم فایل حذف FRP و custom binary blocked by frp Samsung J1 Ace /SM-J111F بعد از رایت فایل در تنظیمات تلفن گذینه OEM رو فعال کنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 3 پاسخ
- 836 بازدید
یه تبلت t111 اومده بود برام بعد از زدن رام وسطش قطع کرد الان تو درایور ها EMEI میشناسه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 3 پاسخ
- 836 بازدید
سلام خدمت دوستان یه j530f دارم میخوام روتش کنم ورژن قبلیش روت کرده بود اومدم چهار فایل xxu2 زدم الان هر کار میکنم روت نمیشه پیشاپیش تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 0 پاسخ
- 836 بازدید
سلام این روش توسط تیم octopus ارایه شده و من خودم روی دو مدل تست کردم و imei رو صفر کرده... دانلود: How to - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi (قابل اجرا با مدیا پلیر)
آخرین پاسخ توسط ARA6,