تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 705 بازدید
آنلاک موفقیت امیز سامسونگ G900H مدل S5 با کس اوکتاپوس بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات درود تصویر زیر خدمت شما سامسونگ:G900H اندروید:5
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 705 بازدید
دوستان سلام برای برداشتن frp فایل sboot کامبی رایت کردم الان گوشی فلش نمیگیره همش ارور میده g955f اندروید8 با z3x eft و ادین هم تست کردم جواب نداد فایل sboot از رام رسمی هم زدم کامبی کامل رایت کردم کلا فلش نمیشه همون اول ترور میده و گوشی ریست میشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 1 پاسخ
- 705 بازدید
سلام به دوستان و همکارن عزیز دوستان برای حذف اکانت گوکل Samsung G928C (دوستان در بیشتر سامسونگ ها جواب میده ولی من فقط این مدل رو تست کردم) کافیه گوشی رو در حالت دانلود مد به سیستم وصل کنید و با باکس اکتیو z3x طبق تصویر زیر اقدام به انلاک کنید یا علی
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 0 پاسخ
- 705 بازدید
ببخشید پست قدیمی بود برای کابران تازه کاری که برای هر مدل دنبال یه اودین میگردن کاربرد داره Odin | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 705 بازدید
http://samsung-updates.com/details/136992//SM-J730G/XTC/J730GDXU5BRI3.html
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
درخواست روت j710
توسط mohsen20- 3 پاسخ
- 704 بازدید
درخواست روت j710 اندروید 7 ممنون میشم چند مورد تست کردم نمیشه
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 0 پاسخ
- 704 بازدید
نرم افزار انلاک کد و پترین برای اندروید دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 704 بازدید
اضافه کردن زبان فارسی به قسمت زبان های گوشی g351 سامسونگ با رایت csc فایل فارسی
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 2 پاسخ
- 703 بازدید
با سلام.گوشی فوق مشکل سریال داشت که ترمیم شد با رایت سرت بعد از رایت سرت ثبت نشده روی شبکه میداد که qcn زدم درست شد ولی الان تو حالت فقط wcdma آنتن نداره .ممنون میشم راهعنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 703 بازدید
برای حل این مشکل باکس z3x رو باز کنید ومدل g930f رو انتخاب کنید و گزینه set sim count انتخاب کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 703 بازدید
سلام دوستان گوشی j200f(باینری 3) روی آرم یک گیر کرده اول فایل ap و csc زدم نشد بعدش همراه با BL زدم بازم رو آرم بود با پیت فایل هم زدم ولی هنوزم رو آرمه
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 702 بازدید
با سلام دوستان یه گوشی sm-g610f دارم می خواستم روتش کنم بعد از رایت فایل رفته روی لوگو.. فایل کاستوم TWRP برای این مدل تست شده دارید معرفی کنید ... ورژن اندرویدش 8.1 هستش دوم : بعد از اینکه فایل درست را رایت کنم گوشی از حالت لوگو خارج خواهد شد یا باید رامشو بگیرم...
آخرین پاسخ توسط david2018, -
- 0 پاسخ
- 702 بازدید
با سلام ودرود خدمت دوستان این هم فایل حذف FRP و custom binary blocked by frp Samsung J1 Ace /SM-J111F بعد از رایت فایل در تنظیمات تلفن گذینه OEM رو فعال کنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 702 بازدید
با سلام دوستان خیلی از همکاران توی رایت سریال این مدل مشکل دارن. این مشکل به راحتی با این روض قابل حله. ابتدا یه عایق مثل تصویر زیر روی این پایه از باطری بزارین. حالا باکس BST رو اجرا کنید بعد از انتخاب مدل و روت بودن گوشی حتما یبار در سربرگ Service گوشی رو reset msl کنید و بعد با کابل uart گوشی رو super imei کنید. تمام. اینم لاگ عملکرد خود من Scanning devices ... 1 found dev[1] Manufactory: SAMSUNG Model: SM-G530H Hardware: QCOM Mode: normal Detect 1 USB devices not install driver Bypass MSL ... done Time used : 6.8 s Connect to device ... Device Authentication ... Writing IMEI ... Writing IMEI certific…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 1 پاسخ
- 701 بازدید
ریپیر سریال موفق گوشی سامسونگ n7000 که بعد از فلش شدن دچار مشکل ثبت شبکه شده بود و آنتن دهی نداشت با این کار مجددا به شبکه موبایل وارد شد.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 701 بازدید
http://www.mediafire.com/download/kmf9fifsrgr43p3/sm-g935f_rf8h21af40a_357329073180996_2-7-2016_22-13-17.rar pass:***********************
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 3 پاسخ
- 701 بازدید
گوشی قفل هست ریکاوری کاستوم نصب کردم فایل حذف قفل تو مموری ریختم ..از طریق ریکاوری نصب کردم اما همچنان گوشی داری قفل هست لطفا راهنمایی کنید....
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
فایل حذف -FRP-Google Account توسط ODIN مدل (A800f) فقط فایل زیر رو با اودین فلش کنید و تمام =P~ لینک دانلود A800FXXU1AOJ3_FRP_RESET
آخرین پاسخ توسط masoudsoftware, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
لیست certهای سازگارو مشابه از طریق key id ازطریق این لیست میتوان فهمید چه مدلهایی باهم یکی هست https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YWqp8m__QVDo4DqZfmRCBEbCm9Im4SABaFio0dchTSE/edit#gid=0 موفق باشید
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 3 پاسخ
- 700 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9500 برام اوردن که زنگ بیدار باشش کار نمیکنه گوشی اندرویش 5.0.1 هستش بنده هم با یه 4 فایله فلشش کردم ولی تغییری نکرد لازم به ذکر هستش برنامه زنگ الارم هم روش انداختم ولی بازم جواب ندادش ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
حل مشگل بیس باند وسریال سامسونگ A700FD با سلام گوشی رو با فایلی که گذاشتم فلش کنید میبینید که بیس وباند سریال برگشته ودر نهایت اگه سریال مشگل داشت یه سرت رایت کنید یا علی. Dev-Host - 4files.pit.Galaxy.A7.DUOS.LTE.A7
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 700 بازدید
با عرض سلام درخواست سرت سالم و تست شده برای g570f رو داشتم ممنون میشم اگه لطف کنید.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
دوستان کسی اموزش ترمیم بوت g531h و انجام میده راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 700 بازدید
سلام خدمت دوستان a750f frp:off oem:on پسورد داره ممنون میشم جهت باز کردن بدون حذف اطلاعات راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 3 پاسخ
- 700 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ s7582 اول دو ثانیه رو صفحه میومد بعد صفحه شطرنجی و ریستارت میشد با فایل های موجود صفحه دیگه شطرنجی نمیشه منتهی ریستارت میشه با چهار فایل تک فایل تست کردم درست نشد
آخرین پاسخ توسط hacker,