تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 906 بازدید
سلام و درود خدمت دوستان عزیز فایلی یا هر چیزی دیگه که بتونه این مدل را فارسی کنه میخام ... Model = G900V Android Version = 6.0.1 G900VVRU2DPD1_G900VVZW2DPD1_G900VVRU2DPD1_HOME.tar.md5 با دانگل EFT در اندروید 5.0 فارسی کرد اما مخاطبین و بخش تماس پاک شد که مجبور شدم با رام فلشش کنم ... و در اندروید 6 فایل روت نیست که بتونم این را با EFT فارسی کنم کسی راه داره لطفا اراه بده ممنون ....
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 906 بازدید
TWRP For Galaxy Tablet S MODEL : SM - T80X
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 905 بازدید
خدمت شما SamsungDriversPack_1.5
آخرین پاسخ توسط akbarim2016, -
- 1 پاسخ
- 905 بازدید
با سلام این گوشی دوربین جلوش مشکل داره بعد فورمت درست میشه فقط یه بار باز میشه باز دوباره باید فورمت بشه که باز بشه چندتا فایل زدم درست نشده لطفا راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط takteamh, -
- 0 پاسخ
- 904 بازدید
فایل روت n920c اندروید 7 دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 904 بازدید
حل مشگل بیس باند وسریال سامسونگ A700FD با سلام گوشی رو با فایلی که گذاشتم فلش کنید میبینید که بیس وباند سریال برگشته ودر نهایت اگه سریال مشگل داشت یه سرت رایت کنید یا علی. Dev-Host - 4files.pit.Galaxy.A7.DUOS.LTE.A7
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 2 پاسخ
- 904 بازدید
با سلام رام گوشی j710FXXU4BRB2 هست ریست کرده الان روی گوگل مونده باکس Z3X اکتیو هم ندارم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 903 بازدید
مجموعه فایلهای COMBINATION برای حل مشکل frp Files of kokar: COMBINATION folder
- 2 پاسخ
- 903 بازدید
عرض سلام یه سایت خوب برای روت تمام مدلهای گوشی امیدوارم مورد استفاده تون قرار بگیره https://autoroot.chainfire.eu/
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 0 پاسخ
- 903 بازدید
سلام این روش توسط تیم octopus ارایه شده و من خودم روی دو مدل تست کردم و imei رو صفر کرده... دانلود: How to - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi (قابل اجرا با مدیا پلیر)
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 903 بازدید
[GADGETSDR.COM]COMBINATION_TMB_FA70_J327TUVU1AQC3
- 0 پاسخ
- 902 بازدید
با سلام. شرح مشکل: بعد از فلش ریکاوری کاستوم با کلیدهای ترکیبی به منو ریکاوری خود گوشی منتقل میشیم. راه حل: در برنامه odin تیک reboot phone را بردارید.بعد از فلش گوشی در همون حالت downloading میمونه که با کلیدهای ترکیبی vol-/home/power به ریکاوری کاستوم میره. امیدوارم مفید باشه. اورژانس موبایل بیرجند
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
- 4 پاسخ
- 902 بازدید
یه گوشی برام ا.مده بود هنگ میگرد مدل y336-u02 بعد از فلش الان تماس اضطراری شده از دوستان کسی راه حل داره ممنون میشم بگه y336-u02c468b106 مشخصات رام قبلی ورام جدید که زدم
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 1 پاسخ
- 901 بازدید
http://www.mediafire.com/download/kmf9fifsrgr43p3/sm-g935f_rf8h21af40a_357329073180996_2-7-2016_22-13-17.rar pass:***********************
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 0 پاسخ
- 901 بازدید
آموزش : 1. اول گوشی را روت کنید. 2. نرم افزار root explorer را نصب کنید. 3. به مسیر زیر برید و ان را دونبال کنید. کد: 1) Open Root Explorer 2) Navigate To "efs/FactoryApp/" 3) Open "FactoryMode" File As Text And Edit It "FactoryMode"----OFF Need To ON FactoryMode 4) Open "Keystr" File As Text And Edit It "Keystr" -----OFF Need To ON "Keystr" 5) Reboot Phone
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 2 پاسخ
- 901 بازدید
نصب قابلیت otg بر روی سامسونگE5
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 1 پاسخ
- 901 بازدید
لطفا فایل فلش هواوی g526-l22v100r001c25b193
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 901 بازدید
سلام مشتری گوشی ذکر شده رو اورده طبق گفته هاش چند روزیه باتری گوشیش خراب شده (باد کرده) و با این وضعیت باهاش کار کرده دیروز گوشی توی دستش خاموش شده و روشن نمیشه فقط بعضی وقتا روشن که میشه روی آرم میمونه ... توی ریکاوری میره اما وایپ که میکنم ارور های متعدد قرمز رنگ میده لطفا راهنمایی بفرمایید که سخت افزار هست یا نرم افزار؟ ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 901 بازدید
سرت های تست شده جدید سامسونگ J200G-J500G-J100H-J700F-J700H *********************************************************************** سلام و درود بر دوستان عزیز همه این سرت ها تست شده و صد درصد مشکل گشاست. دانلود کنید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 900 بازدید
سلام ابتدا فایل زیر رو جهت انلاک گوشی دانلود کنید CROM_Service و فایل زیر رو با اودین رایت کنید https://db.tt/Jwz23xCI
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 900 بازدید
http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=659:pit-and-ops-files-for-samsung-android-mobile-phones&catid=55:samsung&Itemid=82
آخرین پاسخ توسط PAYAM, -
- 0 پاسخ
- 900 بازدید
sm-j700f tested cert file by gsm-developers.com SM-J700F_Tested By Alireza Shahrokhi.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
مشکل B110E
توسط dj masud- 1 پاسخ
- 900 بازدید
با سلام گوشی رو وقتی سیمکارت میراری میشناسه و ارم اپراتورها میاد ولی زنگ بهش میزنی میگه خاموش.زنگ هم باهاش میزنی درحال تماس میاد و هیچیس نمیشه....با 2 فایل که تو گوگل پیدا کردم با کرک میراکل فلش کردم فرق نکرده
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 2 پاسخ
- 900 بازدید
این مدل رو برام اوردن هر کاری میکنم با z3x انلاک نمیشه دوستان راهی دارن برای این مدل ؟؟؟ انلاک همراه اول مدل سامسونگ کربی 3563 اشتباه نوشتم عنوانش رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 900 بازدید
خدمت دوستان عزیز Cert&QCN
آخرین پاسخ توسط Hossein92,