تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 932 بازدید
درود بر همه یه گوشی برای یکی از رفیقام اومده و علامت 4جی نمیاد مدل گوشی n9005هست و همیشه eهست و کارایی کرده اینه ریست کار خانه فلش 4 فایل با پیت انواع سیم کارت رایت فایل مودم رایت فایل کامبیشن N9005XXUGBNL8_OXAGBNL8_v5.0_Repair_Firmware.rar | ROM by Tsar3000 for Generic Device/Other http://dl12.iranmobile.org/Rom/Samsung/SM-N9005/KSA-N9005XXSGBQD5-N9005OJVGBPF1.zip [REF] GALAXY NOTE 3 (SM-N9005) GSM MODEM'S C… | Samsung Galaxy Note 3 COMBINATION_FA43_N9005XXUGNH1_N9005OXAGNH1 مشخصات فایلی که الان روی گوشی هست PDA N9005XXSGBQD5 CSC N9005OJVGBPF1 من برای این گوشی فایل کوک شده پیدا نکردم کسی میتونه راهنمایی کنه مرسی
آخرین پاسخ توسط arashmaleki, -
مشکل 4g نشدن n9005
توسط iraj- 5 پاسخ
- 826 بازدید
سلام دوستان رو تنظیمات داره گزینه lte رو اما انتن و نت رو نمیاره ....فقط +hمیاره ....
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 2 پاسخ
- 811 بازدید
سلام خدمت اساتید..یه g900f برام اوردن ک 4 جی شوفعال کنم . خودش 4.4.2 بود... به 5.0 اپدیت کردم. تک فایل ...اما تومنو 4جی اضاف نشد...بازم ی بار با فایل پیت فلش زدم نشد...ی بارم با 4فایل با پیت زدم..ب منو اضاف نشد...اما برنامه تغییر شبکه نصب کردم با برنامه گوشی به حالت 4 جی رفت..دوستان میتونن راهنمایی کنن ...برا اضافه شدن 4 جی ب منو چه کار باید رو گوشی انجام داد...تشکر
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 18 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام من بعدازروت کردن گوشی وانروت کردن اون به مشکل زیربرخوردکردم ابتداگوشی روبه روش زیرروت کردم آموزش نصب ریکاوری و روت گوشی گلکسی A5 2017 وبعدش تصمیم گرفتم که گوشی روانروت کنم یه قسمت هایی ازکارانروت روکسی دیگه انجام دادومن دقیقانمی دونم چیکارکرد بعدش خودم برای صفرکردن ناکس اومدم وگوشی روبافریم رسمی منتهابااپدیت جدیدفلش کردم (بابرنامه ادین)بخیال اینکه بااین کاراناکس صفرمیشه ولی خب همچین اتفاقی نیافتادوهمه ی این کارابدلیل نااگاهی انجام شدوبه توصیه ی افرادناآگاه!الان گوشی مشکل خاصی نداره وخوب کارمیکنه ولی میخواستم اگه بشه این مشکلاتی که وجودداره روبرطرف کنم.این عکس نرم افزارگوشی هست قبل ازروت http://uupload.ir/files/mpnw_untitled.png واین بعدازفلش فریم رسمی http…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
سلام علیکم عید همگی مبارک باشه انشالله که سلامت باشید از خدمت اساتید یک سوالی داشتم اگر به اشتباه یه فریمور روی گوشی رایت بشه و API ساپورت گوشی 3 باشه و شما با Api 4 فلش کنید امکانش هست که بوت لودر رو دانگرید کنیم به 3 ؟ اگر هست چطوری الان یک گوشی دمه دست دارم که اشتباهی با منطقه ایران فلشش کردم و منطقه اپلای شده Xsg هست برای ایران APi 4 به تازگی منتشر شده و برای xsg فقط Api 3 وجود داره در صورت امکان راهنمایی کنید روی رام ایران گوشی تیک میزنه
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام دوستان یه گوشی a5 سریالش B000000 شده بود بعد از رایت SUPER IMEI سریالش برگشت الان توی *#0011# توی imei cert: pass pass هستش پایین نوشته ASM MIPI DEVICE FAIL انتن و شبکه نداره ولی سریال اینا همه چی اوکی هست REPAIR NETWORK میکنم بیسباند میپره qcn و efs و cert هم زدم باز اوکی نشد 4فایل فلش زدم اوکی نشد wr defult efs و wipe efs و آنلاک هم کردم جواب نداد باز الان سریال هست ولی مشکل پابرجاس همچین چیزی ندیده بودم دوستان اگر به این مشکل برخوردن راهنمایی کنند تشکر.
آخرین پاسخ توسط [email protected], -
مشکل B110E
توسط dj masud- 1 پاسخ
- 705 بازدید
با سلام گوشی رو وقتی سیمکارت میراری میشناسه و ارم اپراتورها میاد ولی زنگ بهش میزنی میگه خاموش.زنگ هم باهاش میزنی درحال تماس میاد و هیچیس نمیشه....با 2 فایل که تو گوگل پیدا کردم با کرک میراکل فلش کردم فرق نکرده
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 4 پاسخ
- 880 بازدید
با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان یه گوشی گلکسی الفا g850f دارم مشکلش اینه که بیس باند ورژن ناشناخته و ایمی نول هست.چهار فایل زدم درست نشد فایل کامبینیشن زدم بازم فایده نداشت.روت کردم با روت اکسپلور پوشه efs پاک کردم مجدد ادامه دادم بقیه راه رو بازم فایده نداشت.ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mehrdad.bmw-e34, -
- 2 پاسخ
- 809 بازدید
سلام دوستان میخوام گوشی J500h فایل Cert و روش رایت کنم این ارور و میده Bypass MSL... error 2 ممنون میشم راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 3 پاسخ
- 703 بازدید
دوستان ی گوشی s7 edge هستش که این مشکل رو روی لوگو داره و بالا نمیاد.میشه بدون خون ریزی و پاک شدن اطلاعات گوشی رو بالا آورد؟ ضمنا گوشی لایو هستش...
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 15 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام...هیچگونه فایلی رایت نمیشه... موقع رایت frp ریست ایرورر rqt closed میده...... ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان یه j730f دارم باینری u2 یک سره ریستارت میشه میاد تا رو ریکاوری اونجا هم dm verity میزنه لطفا راهنمایی کنید ?
آخرین پاسخ توسط hamidnaser, -
- 2 پاسخ
- 812 بازدید
سلام اخیرا به مشکلی برخوردم گوشی های جدید _صفحه بوتلودر سبز ابی هست سری a j e وقتی تغییر سیستمی ایجاد می کنم حتی یه ir-fa به زبان اضافه میشه بعد از فکتوری ریست از تنظیمات گوشی گوشی به ریکاوری میره و پیغام dm-verity failed میده میشه کاری کرد دیگه اینجوری نشه و راحت فکتوری ریست بشه ؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
مشکل drk a7108
توسط jimbo_raha- 5 پاسخ
- 935 بازدید
سلام a7108 با cf root twrp z3x eft ارور drk فیکس میکنم ولی همچنان مشکل داره بعد از آرم میره تو صفحه سیاه
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
مشکل DRK G610F
توسط viper27- 3 پاسخ
- 725 بازدید
سلام دوستان G610F اندروید 8 ، frp off ، رو آرم اول ریست میشد. مشتری اطلاعات میخواست. 4 فایل با Home_csc زدم اومد بالا اما وقتی رمز میزنم یه لحظه صفحه سیاه میشه دوباره میاد رو صفحه قفل!! با کرک eft فایل ریکاوری برای برداشتن قفل میزنم اما قفل صفحه هنوز سرجاشه! با ویرایش فایل سیستم هم میزنم drk فعال میشه گوشی رو آرم وایمیسه. فایل روت هم که میزنم میاد بالا میخواد اما پیغام فکتوری ریست میاد. راهی داره؟
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
مشکل drk g920p
توسط رامین ملکی- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام...گوشی بعد از آبدیت به آندروید 6.0.1 روی آرم میمونه و توی منوی ریکاوری ایرور drk میده..ممنون میشم راهنماییم کنید.. خیلی ضروریه...
آخرین پاسخ توسط hamidjoon01, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود دوستان دوستان کسی این مشکل drk بعد از آپدیت به 6.0.1 رو حل کرده ؟؟ با چند ورژن متفاوت اندروید 6 تست شده بعد از آپدیت گوشی اصلا بالا نمیاد .
آخرین پاسخ توسط 0098gsm.si, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام. من دوتا گوشی g611f و a730f سامسونگ دارم ک هردوشون مشکلشون یکسانه. مشکلشون اینه ک وقتی فلش میخوره خود ب خود میره تو حالت ریکاوری و اونجا میزنه که efs گوشی مشکل داره. این مشکلو تونستم با eft حل کنم.ولی الان وقتی روشن میشن توی تنظیمات و درباره دستگاه بیس باند گوشی رو unknown نشون میده. با فایل های مختلف تست کردم. اندروید های متفاوت زدم. اول کامبینیشن زدم بعد فایل زدم رو گوشی. اگه راهی به ذهنتون میخوره یا قبلا تست کردید جواب گرفتید منو راهنمایی کنید. ممنون
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
مشکل frp LGv20
توسط mohsen20- 8 پاسخ
- 925 بازدید
سلام دوستان یه LG v20 هست مشکل جیمیل داره فقط با روش یوتوب میشه اونم باید پ.ر.و.ک.س.ی. بزنی که هر کاری میکنم نمیشه ممنون میشم رانمایی کنید
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 23 پاسخ
- 2.4k بازدید
از دوستان کسی تونسته تو اندروید 6 مدل a510f frp شو حذف کنه ممنون میشم اگه راهی هست قرار بده
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
مشکل frp a750gn u4 1 2
توسط iraj- 10 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان راهی دارن بشه با باکس برداشت؟اندروید9باینری4 با راهکارهاییوتیوبی نشد امنیتش بالاست a750gn u4
آخرین پاسخ توسط Nader-g, -
مشکل FRP C5000 1 2
توسط JameJam.Apple- 10 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود یه c5 هست frp = on با z3x فایل کامپینیشن نمیزنه این ارور رو میده frp is enabled not allow download non-frp چکار باید کرد نمیذاره فایل بوت بزنه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
مشکل frp c7000
توسط رامین ملکی- 3 پاسخ
- 757 بازدید
با سلام.... به گفته مشتری گوشی رو خاموش روشن کرده که صفحه سیاه و ایرورر frp اومده... کارهای انجام شده فلش که ایرور frp داد.. رایت تنهایی recovery که بازم همون ایررور میده... سعی برای آنلاک frp با باکس z3x که ایرور userdata میده... اپدیت با kise که ایرور فایل pit د اد.. کمکککککککک:54::54:
آخرین پاسخ توسط mobile.baran, -
مشکل frp j415
توسط رامین ملکی- 5 پاسخ
- 796 بازدید
با سلام.. اندروید 8 از همکارا کسی این مشکل رو حل کرده؟؟؟؟؟ همه متدها رو تست کردم...جواب نگرفتم..
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
مشکل frp j700f
توسط mohsen1987- 1 پاسخ
- 579 بازدید
با سلام دوستان چندتا از این مدل داشتم که اونا رو با دو روش تماس اضطراری (برقراری تماس و هم عدم برقراری تماس ) باز میکردم .......اما الان یه دونه آپدیت اکتبر دارم هر کاری میکنم با این روش ها باز نمیشه .... ظاهرا الان روشی امده که از طریق سیستم و با سیم کارت گذاشتن روی گوشی مشکل حل میشه و کاری هم به مدل گوشی نداره ..... لطفا اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بزارین
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,