تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 895 بازدید
آموزش آنلاک قفل سیم سامسونگ E2550 به روایت تصویر با باکس Z3X درود مطابق عکس زیر براحتی گوشی تان آنلاک خواهد شد موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 895 بازدید
نسخه جدید نرم افزار 3utools در این تایپیک 2.18
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 895 بازدید
عرض سلام و ادب چند روز پیش اعلام مشکل برای گوشی A510fd در هنگام دانگرید و مشکل فریمور اضطراری کرده بودم و اما روش حل نرم افزارkeis 3 یا smart switch رو دانلود کنید از تب more software recover and .... رو انتخاب کنید سپس نرم افزار از شما مدل گوشی رو میخواد بعد از ارائه مدل شماره سریال گوشی سپس برای شما رام مخصوص اولیه گوشی شما رو ارائه میکنه که توسط خود نرم افزار دانلود میشه وقتی دانلود تموم شد نرم افزار به شما اخطار میده که گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرید سپس عملیات فلش زدن توسط نرم افزار شروع میشه و یکمی بیشتر از اودین طول میکشه امیدوارم که شما هم اگر مشکلی مانند مشکل من داشتین با این روش مشکلتون برطرف بشه
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 2 پاسخ
- 895 بازدید
با سلام و درود خدمت اساتید مشتری گوشیشو ب 5 اپدیت کرده بود و به گفته خودش پرش انتن گرفته بود بعد اپدیت. بعد از دانگرید 1. گزینه LTE داخل تنظیمات شبکه موجود نیس و فقط 3G داره.ً@*&،8855 2.توی قسمت تنظیمات قفل صفحه وقتی روی گزینه اثر انگشت میری میزنه سنسور با خطا مواجه شد گوشی رو راه اندازی مجدد کنید.ً@*&،985 با این ورژن دانگرید شده G900FDXXU1ANJ2_G900FDOJV1ANJ2_4.4.2_UnitedArab_4Files نکته: مجددا 4 فایل فلش زدم مشکل قفل اثر انگشت حل شد.ً@*&،2222
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
انلاک g610 u00
توسط diplomat- 2 پاسخ
- 895 بازدید
سلام چندروزی هست که ب مشکل فلش کردن واسه g610 u00 و g730 u10 برخوردم که هیچ جور فلش نمیشد امروز توسایت شما دیدم یک فایل گذاشتید انلاک g730گفتید انلاک کنید وسپس با اخرین بیلد نامبر فلش کنید استاد عالی بود حال کردم اوکی شد یه همچین فایلی برا g610 u00هست
آخرین پاسخ توسط diplomat, -
- 5 پاسخ
- 895 بازدید
سلام گوشی سامسونگ بعد از فعالسازی فروخته شده و الان انتن نمیده . استعلام که میگیرم میزن دستگاه قانونی نیست و در شبکه سرویس نخواهد گرفت . جریان چی چرا قطع شده ؟ راه حل چی ؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 1 پاسخ
- 894 بازدید
سلام بی زحمت کسی راهکاری داره بدون سرویس سام انجام بپذیره ...
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 894 بازدید
سلام وقت همگی بخیر من g532g رو سریال زدم. پچ هم کردم. ولی این مدل سریال نمیخوره. من cert هم زدم واسه این. لطفا کمک کنید تا سریال اولیه یا همون سرت خودش رو برگردونم. با تشکر
آخرین پاسخ توسط Alipour, -
- 1 پاسخ
- 894 بازدید
شاید ای پست جایی دیده باشین ولی من برای اون دوستانی میگم که نمیدونن@-):dddddd اموزش »» گوشی رو روت کنید برنامه روت اکسپلوره رو نصب کنید وارد پوشه System بشین و فایل csc رو حذف یا تغییر نام بدین وخارج بشین از برنامه و به تنظیمات برید از فارسی لذت ببرید.
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 894 بازدید
فایل های فیکس drkوبوت لوپ Verification Failed Boot loop bypass بدون فلش ودرد سر می تونید با این فایل های کم حجم با اودین فلش کنید. دوستان این فایلها برای frpکاربرد ندارند SM-A500F_5.0.2_dm_verification_Bypass SM-A5
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 894 بازدید
سلام مدل تست شده i9100 مشکل هنگ روی لوگو راه حل : وایپ کش پارتیشن نتیجه :حل مشکل و عدم پاک شدن اطاعات
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 894 بازدید
دانلود ورژن جدید odin downloader Odin3_v3.12.4_4
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 894 بازدید
سلام و خسته نباشید نخست برنامه ی زیر رو از گوگل استور یا لینک مستقیم زیر دانلود کنید google play : tethering/Wi-Fi repeater Download From apkmirror و در گوشی که روت شده باشد نصب شود برنامه گذر از تحریم رو فعال می کنید برنامه رو باز می کنید گزینه wifi hotspot رو فعال می کنید در گوشی هدف به وایفای متصل میشوید اما اینترنت متصل نمیشه نگران نباشید برمیگردید به برنامه خواهید دید در منوی Clients عدد 1 سبز رنگ ظاهر شده میزنید روش که در اونجا آی پی رو بهتون میده که در گوشی هدف باید وارد کنید اسم وایفای تو گوشی هدف رو فشار میدید و نگه میدارید تا گزینه Modify Network در بیاد اگه گزینه show advanced بود اونو فعال کنید…
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 2 پاسخ
- 893 بازدید
دوستان سلام برای برداشتن frp فایل sboot کامبی رایت کردم الان گوشی فلش نمیگیره همش ارور میده g955f اندروید8 با z3x eft و ادین هم تست کردم جواب نداد فایل sboot از رام رسمی هم زدم کامبی کامل رایت کردم کلا فلش نمیشه همون اول ترور میده و گوشی ریست میشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 2 پاسخ
- 893 بازدید
درود دوستان این مدل چجوری فارسی میشه؟
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 0 پاسخ
- 893 بازدید
سلام خدمت دوستان باز کردن قفل جیمیل سامسونگ برای سکوریتی اکتبر 2016 برای اولین بار این روش کاملا جدیده که کلیپشو خودم تهیه کردم دوستان میتونن از یوتیوب دانلود کنن و روی گوشی های j710 2016و g935f تست شده بدون احتیاج به سیستم و کابل otg و هر گونه کابل موارد لازم داشتن سیم کارت پین دار و هندزفری بلوتوث ""کپی با ذکر منبع بلا مانع میباشد "" لینک :https://youtu.be/2xTYfbhrDXU
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 3 پاسخ
- 892 بازدید
سلام ایا با رایت فایل کامبیشن اطلاعات گوشی پاک میشه ؟ اگر پاک میشه راهی هست با رایت کامبیشن اطلاعات گوشی پاک نشه ؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 2 پاسخ
- 892 بازدید
مدل گوشی برای چین هست دوستان اگه سرت دارند ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 891 بازدید
فلش این فایل برای فعال کردن adb J510F_Enable_ADB.tar و remove frp با z3x ورژن 26.9 این فایل وای فای رو غیره فعال میکنه که بعد از عملیات به فلش نیازه
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
سلام به همه مشتری این گوشی رو آورده روشن می کنی کد سیم کارت می خواهد فقط سیم کارت خودشو می خونه بقیه سیم کارت ها رو جواب نمی ده کد می خاد ممنون میشم راهنمایی کنید باکس z3x دارم
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 891 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ g316hu مشتری آورده میگه خودبه خود خاموشی شده بعد از پاور 0.09 جریان میکشه توسط سیستم هم اصلا شناسایی نمیشه.
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 0 پاسخ
- 891 بازدید
سلام دوستان ممنون میشم اگه فایل دامپ سامسونگ n5100دارید که تست شده باشه بزارید با باکس esy jtag خیلی گیرشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 4 پاسخ
- 890 بازدید
با سلام کسی راه حلی برای مشکل وای فای این مدل داره؟ از 4.3 تا 5.0.2 فول فلش زدم نشده...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 2 پاسخ
- 890 بازدید
سلام یه کور2 مشکل تاریخ وساعتش بود فلش زدم ولی حل نشد بعد هرخاموشی بدون اینکه باطری دربیاری به هم میریزه رو اپدیت خودکارهم تنظیم کردم ولی مشکل پابرجاست
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 890 بازدید
سلام دوستان فایل فعال ساز adb برای گوشی a510f u5 میخواستم فوریه، بیزحمت اگه دارین بفرستین
آخرین پاسخ توسط rahi_sr,