تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 938 بازدید
سلام دوستان با یه حرکت ساده میشه frp این گوشی رو از طریق نرم افزار frp hijacker حذف کرد ابتدا گوشی رو به حالت دانلود مد ببرید، مدل رو انتخاب کنید بعد از اینکه پورت اسکن شد، گزینه hijack it رو بزنین توی این مرحله frp رو بر نمیداره، اما adb رو فعال میکنه، بعد از این که گوشی بالا اومد، از تب adb operation گزینه حذف frp رو بزنین، و بعد از اتمام مراحل، گزینه ی factory reset رو بزنین به همین سادگی!!! اینم لاگ حذف frp j510fn > Connecting Device OK Device is connected on COM4 > Detecting Device Interface OK Device is connected to DOWNLOAD MODE > Removing FRP …
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 938 بازدید
لیستی از رام های چهار فایل کافیه به ادرس زیر برید و رام مورد نظرتون رو دانلود کنید لینک سایت
آخرین پاسخ توسط hadimoosavi, -
- 0 پاسخ
- 937 بازدید
download from mediafire EFS_SM-T531_T531XXU1ANI1_352961062390387_R52G11DMN0W_6-10-2016_14-1-50
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 937 بازدید
دروود هارد این مدل رو عوض کردم همه چیز هش اکی شده تو ترمیم سریالش موندم ممنون میشم کمک کنین
آخرین پاسخ توسط fardin1369, -
- 0 پاسخ
- 937 بازدید
حل مشکل داغ کردن گوشی سامسونگ s4 با دانگرید از اندروید 5.1.1 به اندروید 4.4.2 و حل شدن داغ کردن ببش از حد آن
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 937 بازدید
درایور اصلی و کامل مخصوص USB دستگاه های samsung SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.33.0
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 937 بازدید
سلام j200F ساعت تغییر مکنه وایفای هم سرچ میکنه و ویدا میکنه اما اتصال مشکل داره و کانکت نمیشه و یا اگر بشه سریع خارج میشه این ورزن را هم زدم اما تغییری نکرد 200FXXU3AQL1_4file_United Arab Emirates_R
آخرین پاسخ توسط rohanimojtaba, -
- 2 پاسخ
- 937 بازدید
سلام دوستان میخوام warranty void 0*1 تبدیل کنم به 0*0 کسی میتونه راهنمایی کنه [ATTACH=CONFIG]1571[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 1 پاسخ
- 936 بازدید
دوستان ریکاوری تست شده کسی داره بزاره ممنون میشم با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
فایل روت برای e500h
توسط iraj- 0 پاسخ
- 936 بازدید
سلام دوستان این فایل رو با اودین فلش کنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 4 پاسخ
- 935 بازدید
درود خدمت همکاران کسی ریکاوری تست شده G5528 سامسونگ داره بذاره. ممنون
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 1 پاسخ
- 934 بازدید
عرض سلام و خسته نباشید گوشی i9200 به 4.4.2 اپدیت شد الان تاچش کار نمی کنه میخواستم بپرسم چطور میتونم دانگریدش کنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 934 بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 934 بازدید
10 2016 Bypass FRP Google Account All Samsung Devices Galaxy A7, J7, S7 edge, 100% FREE لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 3 پاسخ
- 934 بازدید
سلام درخواست فایل روت s7262 با اموزش
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 934 بازدید
حذف قفل شبکه سامسونگ core prime توسط باکسz3x Samsung core prime-(sm-g360h) network unlock done by z3xbox Selected model: SM-G360H Selected port: Selected port speed: 115200 Searching ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G360H Android version: 4.4.4 Product code: SM-G360HZWDKSA Phone version: G360HDDU0ANK5 PDA version: G360HDDU0ANK5 CSC version: G360HOJV0ANK5 IMEI: 357xxxxxxxxxxxx Phone S/N: R21xxxxx Checking Super user right... true Unlocking... OK Rebooting phone... OK Unlock done Done with Samsung Tool v.19.0 Done with Samsung Tool v.19.0
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 933 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده فلش کردم ولی بازم قفل سیم روش مونده آیا از دوستان کسی فایلی یا روشی هست کسی راهنمایی کنه ممنون میشم ضروریه.......
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
درخواست رمز فایل
توسط RaminGsm- 1 پاسخ
- 933 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز رمز این فایل را میخاستم لینک که گذاشته شده مشکل داره خیلی هم فوریه کسی داره برام بفرسته . ممنون ... https://docs.google.com/open?id=0B2lzQjURmEZCUFQ4UmtHNU5sSjg
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 933 بازدید
سلام و خسته نباشید نخست برنامه ی زیر رو از گوگل استور یا لینک مستقیم زیر دانلود کنید google play : tethering/Wi-Fi repeater Download From apkmirror و در گوشی که روت شده باشد نصب شود برنامه گذر از تحریم رو فعال می کنید برنامه رو باز می کنید گزینه wifi hotspot رو فعال می کنید در گوشی هدف به وایفای متصل میشوید اما اینترنت متصل نمیشه نگران نباشید برمیگردید به برنامه خواهید دید در منوی Clients عدد 1 سبز رنگ ظاهر شده میزنید روش که در اونجا آی پی رو بهتون میده که در گوشی هدف باید وارد کنید اسم وایفای تو گوشی هدف رو فشار میدید و نگه میدارید تا گزینه Modify Network در بیاد اگه گزینه show advanced بود اونو فعال کنید…
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 1 پاسخ
- 932 بازدید
برای گوشی سریال نامبر دستی هم وارد کردم ولی باز هم سیم کارت رو نشناخت راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 5 پاسخ
- 932 بازدید
فایل کامبینش از فروشگاه گرفتم متاسفانه رایت نمیشه [h=1][/h]
آخرین پاسخ توسط gebal, -
مشکل فلش j500
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 932 بازدید
با سلام گوشی برچسب پشت باطری نوشته j500f ولی روی ریکاوری مود زده j500hxxs1ape1 مشکلش هم خاموش و روشن میشه میخام فلش کنم اول اینکه چه فایلی بزنم؟دوم ایمکه fro on هم هست باید چیکار کنم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 932 بازدید
تغییر آنچنانی در این ورژن از اندروید دیده نمیشه PROP در این بیلد جهت آشنایی کاربران عزیز # # ADDITIONAL_DEFAULT_PROPERTIES # persist.security.ams.enforcing=1 ro.oem_unlock_supported=1 ro.secure=1 security.perf_harden=1 ro.adb.secure=1 ro.allow.mock.location=0 ro.debuggable=0 persist.sys.usb.config=mtp ro.zygote=zygote64_32 ro.telephony.default_network=9 ro.supportmodel.mptcp=1 ro.radio.noril=no ro.telephony.default_cdma_sub=0 dalvik.vm.image-dex2oat-Xms=64m dalvik.vm.image-dex2oat-Xmx=64m dalvik.vm.dex2oat-Xms=64m dalvik.vm.dex2oat-Xmx=512m ro.dalvik.vm.native.bridge=0 dalvik.vm.usejit=true dalvik.vm.usejitprofiles=true dalvik.vm.dexopt.secondary=true dalvik.vm.a…
- 0 پاسخ
- 932 بازدید
دانلود: MT6580__alps_gxq6580_weg_l__5.1__ALPS.L1.MP6.V2_GXQ6580.WEG.L_P62 A7 - Download - 4shared - عبداللہ بشیر رمز : Samsung A7)6(
- 1 پاسخ
- 932 بازدید
شاید ای پست جایی دیده باشین ولی من برای اون دوستانی میگم که نمیدونن@-):dddddd اموزش »» گوشی رو روت کنید برنامه روت اکسپلوره رو نصب کنید وارد پوشه System بشین و فایل csc رو حذف یا تغییر نام بدین وخارج بشین از برنامه و به تنظیمات برید از فارسی لذت ببرید.
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی,