تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 819 بازدید
دوستان این گوشی قفل اثر انگشت داره و الان رفته رو قفل پشتیبان و باز نمیشه آیا مراحلش اینه که قفل frp باید اول off بشه و روش ریکاوری کاستوم نصب کنم و قفلاش رو حذف کنم؟ اطلاعات مهمه
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 3 پاسخ
- 819 بازدید
سلام دوستان اگه امکانش هست کسی داره اپ کنه ..تست شده باشه ....ممنون
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 818 بازدید
سلام دوستان. گوشی سامسونگ گرند پرایم پرو با شماره J250FXXS2ARE1 برام آوردن مشکل FRP داره. اندروید نسخه 7.1.1 هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 818 بازدید
نرم افزار ادیت فایل tar که اینجا برای شما عزیزان قرار میدیم خوب بریم سراغ آموزش md5 رو از فایل حذف میکنین اینو تایید میکنید اینجا فایل های که میخوایید یکی کنید اکسترکت کنید فایل های که شما اکسترکت کردین به شما نمایش میده اسم فایل و بنویسین و در آخر اینتر و تمام اتمام عملیات لینک دانلود نرم افزار موفق باشین
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 1 پاسخ
- 818 بازدید
با سلام این گوشی دوربین جلوش مشکل داره بعد فورمت درست میشه فقط یه بار باز میشه باز دوباره باید فورمت بشه که باز بشه چندتا فایل زدم درست نشده لطفا راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط takteamh, -
- 1 پاسخ
- 817 بازدید
دوستان کسی لینک اندروید 5 مدل samsung g5520 رو داره بهم بده ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط amir gsm, -
- 2 پاسخ
- 817 بازدید
سلام برای انلاک این مدل ابتدا ریکاوری رو نصب کنید و بعد از نصب فایل انلاک رو از منوی ریکاوری رایت کنید. دانلود ریکاوری انلاک
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
سلام ابتدا فایل زیر رو جهت انلاک گوشی دانلود کنید CROM_Service و فایل زیر رو با اودین رایت کنید https://db.tt/Jwz23xCI
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
آموزش روت بدون دردسر و تست شده سامسونگ GT-I9301I 4.4.2 درود فایلی که قرار دادیم را در قسمت PDA گذاشته و اقدام به فلش کنید دانلود فایل
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
samsung galaxy ace s5830 unlock done by z3x model: s5830 status: lock to smart need to unlock tools: z3x box Procedure: Quote: 1. Enter code *#7284# - choise phone usb. 2. Enter code *#9090# - choise usb diag. (or *#197328640# -> 9 -> 4 -> usb diag ) then reboot phone 3. Connect cable. Setup drivers 4. Select Diagnostic port in port settings 5. Press Unlock SP button.
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
مشکل سامسونگs7562
توسط iraj- 3 پاسخ
- 816 بازدید
سلام دوستان مشکلش اینه secure check fail s7562 تو دانلودینگ نسون میده موقع رایت فایل فقط این رو نشون میده تو تصویر گوشی و بعد از اتمام فلش باز گوشی بالا نمیاد ...
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
درخواست رام i9301i
توسط ei.g.a- 2 پاسخ
- 816 بازدید
سلام دوستان گوشی i9301i با تک فایل فلش شده الان مشکل دوربین داره.بیزحمت فایلی برای حل مشکلش لطف کنید. با تشکر
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
با سلام. شرح مشکل: بعد از فلش ریکاوری کاستوم با کلیدهای ترکیبی به منو ریکاوری خود گوشی منتقل میشیم. راه حل: در برنامه odin تیک reboot phone را بردارید.بعد از فلش گوشی در همون حالت downloading میمونه که با کلیدهای ترکیبی vol-/home/power به ریکاوری کاستوم میره. امیدوارم مفید باشه. اورژانس موبایل بیرجند
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
انلاک تبلت t531
توسط apadana22- 3 پاسخ
- 815 بازدید
درود خدمت دوستان . تبلت t531 سامسونگ دارم ک پسور داره میخوام بدون پاک شدن اطلاعات قفل برداشته شه. لطفا دوستان راهنمایی ... باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 1 پاسخ
- 815 بازدید
سلام من گوشی a10رو باچیمرا سریالشو ترمیم کردم ولی فایل پچ سرتش بعداز رایت گوشی میره توحالت ریکاوری دوباره راه اندازی میکنم بازم بوت سیستم نمیشه میره حالت ریکاوری .باmagisk روت کردم
آخرین پاسخ توسط mehraction, -
- 1 پاسخ
- 815 بازدید
عرض سلام و خسته نباشید گوشی i9200 به 4.4.2 اپدیت شد الان تاچش کار نمی کنه میخواستم بپرسم چطور میتونم دانگریدش کنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 815 بازدید
سلام یه کور2 مشکل تاریخ وساعتش بود فلش زدم ولی حل نشد بعد هرخاموشی بدون اینکه باطری دربیاری به هم میریزه رو اپدیت خودکارهم تنظیم کردم ولی مشکل پابرجاست
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 815 بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز گوشی (s5 (g900h بعد از ارتقا به اندروید 5 مشکل بر عکس نشان دادن مخاطبین رو پیدا میکنه که برای رفع این مشکل با این فایل g900hxxu1bob1 گوشی رو فلش کنید. موفق باشید=p~=p~
آخرین پاسخ توسط hamidjoon01, -
- 3 پاسخ
- 815 بازدید
دوستان ی گوشی s7 edge هستش که این مشکل رو روی لوگو داره و بالا نمیاد.میشه بدون خون ریزی و پاک شدن اطلاعات گوشی رو بالا آورد؟ ضمنا گوشی لایو هستش...
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 815 بازدید
مدل گوشی برای چین هست دوستان اگه سرت دارند ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 814 بازدید
<ID:0/030> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> BL_N5100XWDNF1_1312853_REV01_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_OJV_N5100OJVDNF1_1312853_REV01_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_OJV_N510…
آخرین پاسخ توسط reza_68, -
- 0 پاسخ
- 814 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 813 بازدید
مجموعه فایلهای COMBINATION برای حل مشکل frp Files of kokar: COMBINATION folder
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 813 بازدید
با سلام و درود خدمت اساتید مشتری گوشیشو ب 5 اپدیت کرده بود و به گفته خودش پرش انتن گرفته بود بعد اپدیت. بعد از دانگرید 1. گزینه LTE داخل تنظیمات شبکه موجود نیس و فقط 3G داره.ً@*&،8855 2.توی قسمت تنظیمات قفل صفحه وقتی روی گزینه اثر انگشت میری میزنه سنسور با خطا مواجه شد گوشی رو راه اندازی مجدد کنید.ً@*&،985 با این ورژن دانگرید شده G900FDXXU1ANJ2_G900FDOJV1ANJ2_4.4.2_UnitedArab_4Files نکته: مجددا 4 فایل فلش زدم مشکل قفل اثر انگشت حل شد.ً@*&،2222
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 2 پاسخ
- 813 بازدید
درود دوستان این مدل چجوری فارسی میشه؟
آخرین پاسخ توسط mobilejavan,