تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 778 بازدید
با سلام خدمت اساتید برای ریکاوری و بازیابی اطلاعات گوشی برنامه میخام برنامه های معرفی شده تو انجمن باید رجیستربشه یعنی اطلاعات رو پیدا میکمیخاستم همراه با لینک...ممنوننه اما برای بازگشت نمیشه برنامه خوب و کارا
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان همکاران عزیز یه گوشی دارم G920X که خود شرکت سامسونگ برای تبلیغات روش دمو میزاره میخواستم از حالت دمو دربیاد گوشی رو وقتی روت میکنم یا ریکاوری روش نصب میکنم روشن نمیشه روی لوگو میزنه Recovery is not seandroid enforcing قبلا روی G850X و G935X و G928X و G925X فایل F رو میزدم و به راحتی رایت میشد و از حالت دمو بیرون میومد تو G920X فایل G920F رایت نمیشه کسی چیزی به ذهنش میرسه ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
رام کاستوم روت notee
توسط sajadsol- 0 پاسخ
- 526 بازدید
روت کردن موفقیت آمیز note 4 با رایت فایل cf مربوطه
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
حذف موفقیت آمیز frp j5 با کرک میراکل البته این حذف بدین صورت بود که گوشی رو به حالت دانلودینگ برده و پس از مشاهده frp:on مجداا گوشی رو خاموش و روشن کرده و با استفاده از کرک میراکل frp این گوشی رو خاموش کردم و بعد از فلش کردن هیچ گونه ایرادی جهت بالا آمدن و لود شدن نرم افزار نبود
- 0 پاسخ
- 511 بازدید
رایت فایل پیت بر روی گوشی i9195 که قسمت پارتیشن گوشی از بین رفته بود و با هیچ رامی بالا نمی آمد با رایت فایل پیت مربوطه بدون حذف هیچ گونه اطلاعاتی وحتی داشتن قفل سابق گوشی روشن شد
- 0 پاسخ
- 569 بازدید
اضافه کردن زبان فارسی به قسمت زبان های گوشی g351 سامسونگ با رایت csc فایل فارسی
- 2 پاسخ
- 744 بازدید
آموزش فارسی سازی s7562c بدون مشکل سنسور ابتدا تک فایل بامشخصه S7562XXALK1_S7562OJVALL3_S7562XXLJ3_HOME.tar روی گوشی فلش میزنیم در آخر برای رایت csc فیلد میده گوشی رو به حالت دانلودینگ میبریم و csc که گذاشتم رو جدا رایت میکنیم و گوشی بالا میاد و بعد روت و بقیه مراحل رو همه وارد هستن در انتها اگر گوشی مورد سنسور چرخش داشت فایل فیکس سنسور رو در pda رایت کنید تمام csc rotate fix [email protected] Majid.gsm11
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 6 پاسخ
- 876 بازدید
دوستان گل سلام یه دونه اومده برام فکرکنم سفارش چینه هرفایلی میزنم 4فایل یا تک فایل تا آخرا میره فیل میزنه ولی اینو میزنم تا آخر میره منتهی فارسی نداره حتی csc هم پاک کردم نشد S7562ZCAMB2_S7562CHNAMB2_S7562ZCMB2_HOME.tar
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 2 پاسخ
- 726 بازدید
درخواست حل مشکل فلش نگرفتن و imei null مدل j700h *************************************************** مشتری گوشی رو برام آورد اکانت گوگل داشت سر قیمت درست نیومدیم! برده پیش همکار فک کنم فلش زده اکانتش باز شده اما سریال نداره؟ الان هم با هیچ فایل فلشی فلش تحویل نمیگیره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 750 بازدید
حذف frp یا گوگل اکانت در سری جدید سامسونگ j200h فقط کافی این J200HXXU0AOJ3 ورژن را فلش کنید تا otg فعال بشه بعد از طریق او تی جی برنامه ریست فکتوری را نصب و از گوشی لذت ببرید. 2.apk - Google Drive Untitled - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 757 بازدید
یک نرم افزار عالی واسه آنلاک بیشتر مدل ها سامسونگ طریقه استفاده کافیه یه کاستوم ریکاوری برروی گوشی رایت کنید این نرم افزار و از طریق کاستوم ریکاوری برروی گوشی نصب کنید دانلود نرم افزار
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
نرم افزار ادیت فایل tar که اینجا برای شما عزیزان قرار میدیم خوب بریم سراغ آموزش md5 رو از فایل حذف میکنین اینو تایید میکنید اینجا فایل های که میخوایید یکی کنید اکسترکت کنید فایل های که شما اکسترکت کردین به شما نمایش میده اسم فایل و بنویسین و در آخر اینتر و تمام اتمام عملیات لینک دانلود نرم افزار موفق باشین
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 3 پاسخ
- 816 بازدید
سلام این گوشی اومد هر کاری می کنم بازم میزنه ثبت نشده روی شبکه بیس باند دارم با ورژن 18.3 repair network زدم درست انجام میشه ولی گوشی که خاموش روشن میشه بازم ثبت نشده روی شبکه میزنه از طریق ریکاوری کاستوم هم کرنل و مودم رو رایت کردم ولی بازم ثبت نشده روی شبکه میزنه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یه گوشی هست بیس باند unknown و سریال null/null واسه حل بیس باند چیکار باید کرد تا بعد ببینم کرک z3x ترمیم سریال میکنه یا نه
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
حل صد در صدیه مشکل بیس باند و سریال و J500F - NoService این روش تست شده اس و تو سایتای ایرانی اختصاصی GSM-DEVELOPERS.IR می باشد دوستان کافیه فایلیو که گذاشتم دانلود کنید و تمام فایلایی که هستو توی ادین بچینیدو فلش کنید تاکید میکنم هر 4تا فایلو دانلود - GSM-DEVELOPERS.IR
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام وخسته نباشید گوشی J500F قفل شبکه داره باکس z3x دارم اکتیو نیست دانگل bst دارم میخواستم ببینم میشه با دانگل قفل شبکه برداشت اگه میشه یه توضیح بدید هر کاری کردم نتونستم با کرک با برنامه ای اگه میشه ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط محمد همدانی, -
- 0 پاسخ
- 503 بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرامی توضیحی در مورد فایل های تفکیک شده رام های سامسونگ میخواستم که هر فایل چ کاری انجام میده در مورد COMBINATION وقتی گوشی رو با این فایل فلش میزنیم ، باید بتونیم به هر ورژنی که بخوایم گوشی رو فلش بزنیم که متاسفانه من روی چندین گوشی تست کردم جواب نداده و در اکثر موارد فایل sboot و گاهی اوقات فایل cm گیر میکنه و مجبور به حذف این فایل ها از رام شدم ، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم و اینکه انجمن تاپیکی تحت عنوان فایل های دانگرید یا همون فایل های تعمیراتی 4 فایله رو یکجا و مرتب کم داره فکر کنم با تشکر از دوستان و همکاران و اساتید عزیز
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 932 بازدید
سلام دوستان رام فارسی scl25 g900j رو که مشکل شبکه نداشته باشه کسی داره ، لینک بزاره؟
آخرین پاسخ توسط mohammad563, -
- 2 پاسخ
- 861 بازدید
با سلام ریکاوری کاستوم تست شده برایa800fمیخواستم. ممنون برا باز کردن قفل میخوام بدون حذف اطلاعات
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
این گوشی سریال سالم cert سالم بیس باند سالم تازه از کارتن باز شده حتی کیت همراه اول رو توی منو میاره اما علامت انتن ممنوع رو داره با رایتل و ایرانسل هم تست کردم کار های انجام شده روت و انلاک شبکه رایت کردن efs و cert ( از گوشی سالم بکاپ گرفته شده و از اینترنت هم چند تا گرفتم ) همگی با موفقیت رایت شدن ولی بازم علامت انتن ممنوع روی گوشی هست هم با سیم کارت هم بدون سیم کارت توی قسمت جستجوی شبکه هم هم کلن هیچی پیدا نمیکنه کسی همچین مشکلی داشته راهنمایی کنه ؟
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 2 پاسخ
- 812 بازدید
سلام دوستان مشکل دستگاه خاموشی وقتی به سیستم وصل میکنم درایور APX میخواد میخوام با دانگل bst اینفو بگیرم درایور ویندوز 7 64 بیت میخوام خیلی ممنون
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام این گوشی رو فلش زدن با ورژن بالاتر کارهای که انجام دادم 1.با کابل otg جواب نمیده اصلا نشون نمیده 2.با باکس جواب نمیده ارور میده 3. با نرم افزار SideSync این هم رفتم جلو بازم جواب نمیده بیلد نامبر مورد نیاز دانلگرد رو میخواستم ممنون میشم لیک بدید که بعد با باکس frp رو پاک کنم
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
مشکل با فلش s5611
توسط mavi- 4 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان میخواستم این گوشی رو با فایل ترکی بزنم با باکس میزنم میاد بالا ولی منو نداره . با دانلودر هم که میزنم ارور میده خاموش میشه دوباره مجبورم با زد تری بزنم منو نداره . با فایلای دیگه هم میزنم منو نداره . راحه حلش چیه دوستان
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 2 پاسخ
- 816 بازدید
سلام ممنون میشم اگه دارید بزارید واسم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 890 بازدید
اول با ورژن J120HXXU0AOL9_J120HOJV0AOL8_EGY فلش کنید بعد با z3x وزژن 25.2 مدل j500h انتخاب کنید و reset frp را بزنید اینم از رام Firmwares - SamMobile Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-J500H Selected port: Software version: 25.2 Searching Samsung USB Flash Interface... detected COM71 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Searching FRP lock... OK Erasing FRP... OK Searching Reactivation lock... not supported Searching EE lock... OK Erasing EE lock... OK Reset done Done with Samsung Tool PRO v.25.2
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat,