تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 653 بازدید
با سلام گوشی i9082 هست روشن میشه تا حدود 30 ثانیه خوب کار میکنه بعد فریز میشه و کلا از کار میفته. صفحه اش که خاموش میشه کلید بک و منو لمسی روشن میمونه. تا باطری درنیاری همینطوری هست 4 فایله دو تا رام مختلف زدم (اندروید 4.1.1) روش dfg که برای s3 بود هم روش امتحان کردم جواب نداد. دوستان چه احتمالی میدن؟؟
آخرین پاسخ توسط simorgh, -
- 1 پاسخ
- 619 بازدید
با سلام این مدل گوشی رو میشه قفل شبکه رو باز کرد . چهطوری راهنمایی کنید ..
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 3 پاسخ
- 915 بازدید
با سلام فایل رو از لینک زیر دانلود کنید. با توجه به مدل چیپست از فایل ها استفاده کنید. آموزش هم داخل فایل هست دانلود MEGA
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 26 پاسخ
- 2.3k بازدید
فایل های جدید حذفFRP برای سامسونگ Index of ./ftp/mob/SAMSUNG Firmware/1 COMBINATION File/MD5 For ODIN/
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 942 بازدید
فایل تست شده ریکاوری a700h خدمت عزیزان openrecovery-twrp-2.8.6.0-a73g.tar.md5
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 505 بازدید
فایلcert مدلهای جدید سامسونگ cert files A300F A500F GC100 g313mu g850l G900T g925f g925t n910c I8258 I8262 I8268 I8558 G313MU G530F G530Y G920A G920S G920T G925A G925F G925S G925T N915T DepositFiles
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
فایل های جدید حذفFRP برای سامسونگ برای 58مدل FRP Reset Files SM-A500F NEW SM-A510F NEW SM-A800F NEW SM-A800I NEW SM-A800IZ NEW SM-A800YZ NEW SM-G550FY NEW SM-G600FY NEW SM-G9200 NEW SM-G9208 NEW SM-G920A NEW SM-G920AZ NEW SM-G920F NEW SM-G920G1 NEW SM-G920I NEW SM-G920K NEW SM-G920L NEW SM-G920P NEW SM-G920R4 NEW SM-G920S NEW SM-G920T NEW SM-G920T1 NEW SM-G920W8 NEW SM-G925A NEW SM-G925F NEW SM-G925I NEW SM-G925ID NEW SM-G925K NEW SM-G925L NEW SM-G925P NEW SM-G925R4 NEW SM-G925R7 NEW SM-G925S NEW SM-G925T NEW SM-G925W8 NEW SM-G9287 NEW SM-G9287C NEW SM-G928C NEW SM-G928F NEW SM-G928G NEW SM-G928I NEW SM-G928S NEW SM-G…
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
باسلام خدمت همکاران...گوشی فوق قفل frp داره..با باکس bst و کرک میراکل قفل باز میشه ولی میری داخل بازم قفل میخاد..با نرم افزار sidesince هم تونستم برنامه bypass رو نصب کنم ولی اونجا هم تیک oem غیر فعاله و قسمت developer option باز نمیشه....با این رام هم فلش کردم اما بازم جوابی نگرفتم XSG-J111FXXU0APD4 ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن واگه فایل تست شده دارن قرار بدن
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 4 پاسخ
- 711 بازدید
سلام و درود به اساتید گوشی اندروید 6 هست وبا روت و برنامه لنگویج اینابلر فارسی نشد ممکنه راهنمایی کنید؟ فایل انجمن هم زده فارسی ولی تو بخش ویژه نوشته فارسی ندارد و اندرویدشم 5 هست فکر کنم نیاز به کوک باشه؟ با تشکر
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 604 بازدید
efs چیست؟efs یک پوشه حاوی اطلاعات اعم از اطلاعات شماره سریال , بیس باند ,imei و... میباشد که در زمان فلش زدن و هر اتفاق دیگری ممکن است صدمه دیده و این مشکل می تواند انتن گوشی شما را از بین ببرد و گوشی شما هرگز انتن ندهد.پس پیشنهاد میشه حتما از این پوشه در شاخه روت بکاپ تهیه کنید تا بتوانید در صورت بروز مشکل انرا به راحتی رفع کنید. 1. برنامه Root Explorer را دانلود و اجرا کنید. 2.در تب ROOT روی mount R/W کلیک کنید تا muont R/O شود(دسترسی سوپر یوزر را بدهید) 3. فولدر EFS تاچ کنید و نگه دارید بعد گزینه zip this folder بزنید و سپس stay رو بزنید(پوشه EFS فشرده و در پوشه speedsoftware ریخته میشود) 4.از برنامه بیرون برید,فایل منیجر خود را باز کنید در …
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 1 پاسخ
- 770 بازدید
ریکاوری twrp G925F برای اندروید 6.0.1 تست شده DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام ممنون میشم فایل مذکور رو لطف کنید..
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 453 بازدید
اموزش روت J500FN وارد مورد نیاز کاستوم ریکاوریTWRP فایل روت کد: Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! ابتدا فایل را به حافظه منتقل می کنیم با گرفتن کلیدهای ترکبی (ولوم+...پاور...هوم) وارد محیط ریکاوری شده و گزینه installرا زده فایل را انتخاب می کنیم و بعد از swipe کردن دستگاه را restart می کنیم اکنون باید برنامه superSU نصب شده یاشد
آخرین پاسخ توسط reza.khoshnazar, -
- 0 پاسخ
- 718 بازدید
حل مشکل داغ کردن گوشی سامسونگ s4 با دانگرید از اندروید 5.1.1 به اندروید 4.4.2 و حل شدن داغ کردن ببش از حد آن
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 5 پاسخ
- 977 بازدید
سلام خدمت دوستان این گوشی بعد از فلش روی ارم هنگ میکنه و بالا نمیاد چندتا فایلم امتحان کردم جواب نداد در صورت امکان رام ی که این مشکلو برطرف کنه قرار بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
درخواست فایل سرت
توسط mavi- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان کسی فایل cert برای نونت 5 نداره ؟ n920c دو سیم
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 15 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام میخوام کدش رو بردارم کسی ریکاوری داره بزاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی میخوام روت کنم تا قفل شبکهشو باز کنم اما با چند ورژن زدم اما فایل روت داخل سایت که میزنم صفحه سیاه میشه و تصویر میره و دوباره با ورژن های مختلف میزنم تصویر میاد اما نمیشه روتش کنم اگر راهی دیگه به غیر از رایت کرنل و بوت هست راهنمایی کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 1 پاسخ
- 895 بازدید
با سلام خدمت همکاران...دوستانی که تابه حال ازین سری گوشی برای قفل frp داشتن میدونن که حتی بعد از نصب برنامه bypass google accaunt و فرمت کردن گوشی بازم قفل gmail داره حتی با زدن بیلد مورد نیاز برای frp ک دوستان زحمتشو کشیدن و گذاشتن باز هم مشکل حل نمیشه....با این راه حل ک اینجا براتون گذاشتم با یه ریزه کاری میتونین قفل frp رو باز کنید... ابتدا از طریق کابل otg یا این فیلم:https://www.youtube.com/embed/S2Nv0w6T0gk فایل bypass google accunt رو نصب کنید. بعد نصب به قسمت تنطیمات گوشی منتقل میشید...قسمت مهم کار اینجاس که شما قبل ازینکه بازگشت به تنظیمات کارخانه بزنید باید به این قسمت برید و این گزینه هارو فعال کنید: حالا کافیه گوشیو بازگشت به تنظیمات کارخانه بزنی…
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
مشکل با گوشی note 3 1 2
توسط hamedhhpp- 18 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان یه گوشی نوت 3 هست که اندروید 5 خورده روش و بعد اومدن گوشی رو ریسیت کردن حالا وقتی گوشی بالا میاد میگه اکانت سامسونگتون رو وارد کنید اکانت رو درست هم وارد میکنم ولی مینویسه پردازش انجام نشد.اگرم رمز رو اشتباه بزنم مینویسه که اشتباهه هر کاری میکنم این مرحله رد نمیشه دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
مشکل فلش c3520
توسط gebal- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
گوشی رو ارم مونده فلش میکنم باکس ارو میده فلشر هم ارو میده لطفا راهنمایی کنید Connect to control pipe... OK Connect to write pipe... OK Connect to read pipe... OK Detected 12 partition Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Erasing... OK Start Flash phone Sending part IMAGE... OK Sending part LCDACT... OK Sending part DATA_RW... OK Sending part DSP... OK Sending part PAGE... OK Sending part MAIN... OK Sending part ROOT... OK Software is bad - not found file partition Send PTT - fail Elapsed time: 51 second, sw ver: 3.5.0040
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 865 بازدید
با سلام دوستان این مشکل با یک دقت کوچیک و فلش حل خواهد شد این مدل دارای 2 نوع بیس باند هستش با توجه به بیلد نامبر گوشی ورژن فلش های زیر رو رایت کنید و مشکل رو به راحتی حل کنید. مدل دقیق گوشی SM-J320F ورژن اندورید 5.1.1 بیس باند J320FDD NPL-J32
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 522 بازدید
نحوه روت و دانگریدSamsung SM-J120Fبرای انلاک شبکه دوستان این مدل گوشی اندروید6قابل روت نیست با فایل که هست دانلود کنید به راحتی دانگرید میشه راحتم روت میشه. فایل فلش:Download firmware: J12FXXU1AOL4_J12FOJV1AOL4_LYS - SamMobile دوستان برای روت این مدل از کینگ روت یا CFROOTروت استفاده کنید یاعلی.
- 0 پاسخ
- 503 بازدید
حذفSamsung account مدلNOTE 3,NOTE4,NOTE5,S6 EDGE,S5 های تست شده تقدیم به دوستان. دانلودبرنامه:Bypass any Samsung Google Account Lock.rar - Google Drive فیلم اموزش با ق ن د ش ک ن:
- 1 پاسخ
- 612 بازدید
ریپیر سریال موفق گوشی سامسونگ n7000 که بعد از فلش شدن دچار مشکل ثبت شبکه شده بود و آنتن دهی نداشت با این کار مجددا به شبکه موبایل وارد شد.
آخرین پاسخ توسط steve jobs,