تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 487 بازدید
خدمت شما اینم لینک Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی
آخرین پاسخ توسط akbarim2016, -
- 1 پاسخ
- 840 بازدید
دوستان اگه دارید لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی مشتری اپدیت کرده به اندروید 6 الان گوشی روی ارم ریستارت میکنه و توی ریکاوری مشکل drk فیلد زده من با ورژن 6 همراه با پیت فلش کردم و cf root 6 زدم اما جواب نداد با ورژن 5.1.1 انجام دادم همین کار رو بازم جواب نداد با باکس اومدم انجام بدم باکس ها ساپورت نمیکه در ضمن هر چی ریکاوری میزنم روی اندروید 5.1.1 و 6 جواب نمیده تا روت کنم و drk حذف کنم در ضمن frp خاموش هستش لطفا راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
اینم لینک خدمت شما pas:mojtaba-akbari J200H_FRPsboot
twrp j700h
توسط akbarim2016- 0 پاسخ
- 693 بازدید
اینم کاستوم ریکاوری خدمت شما https://dl.twrp.me/j7elte/twrp-3.0.2-0-j7elte.img.tar
- 5 پاسخ
- 951 بازدید
سلام به دوستان و همکارن عزیز Samsung Galaxy S7 FRP برنامه قدرتمند برای حذف SM-G930F SM-G930FD SM-G930K SM-G930L SM-G930S SM-G930W8 لینک دانلود پسورد برنامه easy-firmware.com
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 956 بازدید
رید گرفته شده با Z3X لینک دانلود SM-A510FD - Download - 4shared - anower hossain pass:gsmdevelopers.com
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 5 پاسخ
- 743 بازدید
با سلام دوستان من فایل COMBINATION گوشی g925p را از سایت خریداری کردم اما پس از رایت فایل گزینه ای به نام enable oem unlock موجود نیست تا فعالش کنم و با فکتوری هم اکانت پاک نمیشود. لطفا راهنمایی بفرمایید
- 0 پاسخ
- 509 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستان طبق اموزش پیش برید. 1 : Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service = FILE ROOT 2 : twrp-3.0.2-1-graceltexx.tar =TWRP 3 : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3804544&d=1467772303 = ODIN
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 1 پاسخ
- 591 بازدید
امروز اموزش انلاک گوگل اکانت n920c رو با روشی اسان در اختیارتون قرار میدم ابتدا گوشی رو با این فایل فلش کرده و در مرحله بعد گوشی رو با اخرین ورژن z3x انلاک میکنیم اینم لاگ عملکرد خدمت عزیزان
- 13 پاسخ
- 2k بازدید
سلام و درود به دوستان در این پست قصد دارم فایل های ریکاوری کاستوم CWM و twrp همچنین فایل انلاکشون رو براتون قرار بدم پس تا تکمیل پست صبور باشد و از دوستانی که ریکاوری تست شده دارن قرار بدن.یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 560 بازدید
دانلودفایل QCN برای A5000 repair Network A5000 repair Network
- 4 پاسخ
- 3.5k بازدید
سلام گوشی رو در حال خاموش و با گرفتن کلید home یا وسط به حالت بوت ببرید و کابل رو وصل کنید و تمام . فایل فلش فارسی B310E b310e-gsm-developers.ir.jpg
- 3 پاسخ
- 5.1k بازدید
سلام دوستان خیلیا با آنلاک کد این گوشی مشکل دارن و روش های مختلف رو تست میکنن جواب نمیده یا از انجام روش های مختلف عاجز هستند. این آموزش ساده رو میزارم که شاید به درد دوستان بخوره. ابتدا مدل این گوشی رو در باکس انتخاب کرده و در تظیمات طبق عکسی که گذاشتم تیک ها مربوطه رو بزارین و بعد روی گزینه ی read code زده و کابل uart usb رو به باکس وصل کرده و ب گوشی وصل کنید و بعد پاور گوشی رو سه ثانیه نگه دارید تا عملیات رو انجام بده. بعد که تمام شد فریز کدی که با قرمز نوشتم رو به گوشی بدید تا گوشی آنلاک بشه و در آخر هم گوشی رو با کد *2767*3855# ریست کنید. Selected model: C3520 Selected com port: COM114 Selected speed port: 921600 Please, connect phone and press power button …
آخرین پاسخ توسط newsoft, -
- 1 پاسخ
- 661 بازدید
SBOOT_FRP_SMG930F اینم خدمت دوستان دانلود
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 0 پاسخ
- 777 بازدید
دانلود6.0.1 sboot frp SM-G928C Downlaod Link: Sbooet File SM-G928CXXU2BPB8_G928COJV2PB7_MID_6.0.1_IRAQ_HOME
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
چرا بوتلودر دیوایس سامسونگ خود را آنلاک کنیم ؟ برای نصب کاستوم ریکاوری*های معروفی نظیر CWM، TWRP ،Philz فلش رامهای غیر رسمی مانند سیانوژن مود، اسلیم و… روت کردن باز بودن قسمت “Developer Options“ آموزش فعالسازی دولوپر آپشن سامسونگ : 1 . به تنظیمات گوشییتان و به قسمت “About Phone” بروید. 2 . روی گزینه “Build Number” هشت بار کلیک کنید تا منوی “Developers Options” باز شود. 3 . حال قسمت “Developers Options” را در تنظیمات گوشییتان می بینید. نحوه آنلاک کردن بوت لودر سامسونگ : 1 . در تنظیمات، به قسمت “Developers Options” بروید. 2 . گزینه “OEM Unlocking” را On کنید. توجه کنید که اگر سامسونگ شما گزینه “OEM Unlocking” را نداشت بدین معنی است …
- 0 پاسخ
- 516 بازدید
سلام و درود گوشی j5 داشتم با هات اسپات میشناخت ولی کانکنت نمیشد کافی مراحل زیر انجام بدین در قسمت نام نقطه دستیابی سپس در قسمت apn type مقدار زیر را دقیقا مثل نمونه قرار دهید . default,mms,supl تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 594 بازدید
سلام دوستان همونطور که اطلاع دارید این گوشی و تمام گوشی هایی که اندروید 5.1.1 به بالاتر رو دارند بعد از فرمت یا فلش به مشکل گوگل اکانت یا همون frp برخورد میکنند...مشکل بزرگی نیست اما مشکل کوچیکی هم نیست...چه بسا افرادی که با دانگرید اندروید 6 به 5.1.1 برای از بین بردن frp گوشی بریک شده...پس بهتره تجربه هامون رو همینجا به اشتراک بزاریم تا همه استفاده کنند... گوشی A800i اگه اندروید 6 باشه راه حل قطعی نداره تا بدون دانگرید اکانت گوگل رو برداشت...پس برای دور زدن frp باید ابتدا با فایل ap ورژن A800IXXU2AOJ6_OLB2AOJ6_v5.1.1_Repair_Firmware.zip گوشی رو فلش کنید. دقت کنید که فقط با فایل ap فلش کنید که شامل system و recovery و boot هست حالا گوشی رو یه بار وایپ کنید...الان گوش…
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 2 پاسخ
- 638 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-A800F ******************************************************** * * * * * * CERT_BY JALILZADEHSM-A800F
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
فایل RvSecuRitY S6 edge SM-G925f-G925i رایت کردم با او دین حالا گوشی رو ارم مونده حذف قفل اثر انگشت - پین - پترن سامسونگ SM-G925f-G925i با فایل RvSecuRitY
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
حل مشکل dm-verification failed و بوت لوپ سامسونگ SM-G9287C 2016 *********************************************************** با سلام و درود... دوستان عزیز در اندروید 5.1.1 اگر به هر دلیل بعد از فلش این مدل گوشی،با مشکل ریستارت روی آرم سامسونگ و پیغام dm-verification failed مواجه شدید نگران نباشید فقط کافیه فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید و تمام. +++فایل بزودی در مرکز دانلود+++ ***با جی اس دولوپرز هر روز تجربه جدیدی خواهید داشت***
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 447 بازدید
سلام دوستان این مورد با 3فایل 4 فایل حتی با پیت هم میزنن ولی نمیشه(موقع رایت مودم ارور میده)یا بعد از فلش تاچ از کار میافته ...البته بعضی ها هم رایت کرنل اوکی میکنن گوشی رو...ولی..... فقط کافی با اودین 3.7 هر فایلی که دوست داشتید فلش کنید تمام....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 673 بازدید
با سلام به دوستان.یک گوشی سامسونگ اس 3 مدل sc-06d اومده برام که به گفته مشتری فایل کرنل سامسونگ اس تری مدل 9300 رو از ریکاوری روش فلش زده ولی ارور داده که بعداز اون گوشی دیگه خاموش شده . تو سیستم بصورت qhsusb_dload شناسایی میشه.ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن.
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 677 بازدید
دانلود ورژن جدید odin downloader Odin3_v3.12.4_4
آخرین پاسخ توسط adib,