تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 933 بازدید
سلام در خواست کامبیشن j710gn u4
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 933 بازدید
فایل cert و qcn سامسونگ SM-A700FD لینک دانلود Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی & QCN.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 3 پاسخ
- 933 بازدید
سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید اگه تو سامسونگ بیس باند ناشناس باشه با چه راه هایی میشه حلش کرد ( اگه مشکل نرم افزاری باشه ) اگه سریال ناشناس باشه با null فرقشون چیه ریست efs کلا چه کارهایی انجام میده
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 933 بازدید
فایل روت هم میتونید از لینک زیر دانلود کنید root file and flasher - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 1 پاسخ
- 932 بازدید
با سلام دوستان اگه کسی راه حلی داره یا فایلی داره ممنون میشم راهنمای کنن چون با چندتا فایل زدم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 932 بازدید
سلام.. کافیه فایل زیر رو رایت کنید و مشکل حل بشه لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 931 بازدید
سلام گوشی سامسونگ e1150 هنگ ارم بود فلش زدم بالا میاد ولی مشکل اینجاست که ابتدا که بالا میاد ارم اولیه e1150 می نویسه ولی بعد تصویر سیاه میشه صدا روشن و خاموش شدن هم داره این فایل ها رو فلش کردم e1150jpjb1-rd e1150epkh1 البته گوشی فقط با فایل اولی بالا میاد و با فایل دوم روی ارم میمونه
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 4 پاسخ
- 931 بازدید
سلام، میشه A510 رو از اندروید 7 به 5 دانگرید کرد؟
آخرین پاسخ توسط poriya8040, -
- 0 پاسخ
- 931 بازدید
دروود ابتدا دستگاه خودتان روت نمایید توجه داشته باشید اگر پس از نصب super user این نرم افزار از شما اپدیت خواست ابتدا فریمور را اپدیت نمایید به 5.1.1 سپس مجدد روت نمایید فایل روت:5.1.1 cf root j700h فایل فلش فارسی j700hxxu1aoj5 5.1.1 بعد از روت می توانید با باکس های z3x , octopus_samsung به راحتی انلاک نمایید لاگ انلاک UNLOCK INSTRUCTIONS: Phone must be rooted! If the software can't root the phone automatically, then you must root your device manually. 1. Power on the phone. 2. Enable 'USB debugging' in 'Settings'-'Developer options' for Android 4.0 - 4.1.2 or tap 7 times on 'Build number' in 'Settings'-'About phone' to enable '…
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 0 پاسخ
- 930 بازدید
روت سامسونگGALAXY NOTE 5 SM-N920T / SM-N920C Download Noble Kernel for Galaxy Note 5 Download ODIN 3.10.7 Download GalaxyNote5/Kernels/Noble/N920T/Noble_Kernel_Auto-Root_N920T_v0.1_Rebuid3.tar at DownloadAndroidROM.com Tá»�ng Hợp - [Tool] New Odin V3.10.7.1: Support new devices 2015-2016 (S7, S7e, S6, S6e, Note5, S6e+,...) | ChÆ¡iMobile.Vn
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 5 پاسخ
- 930 بازدید
سلام دوستان راهی هست که بوتلودر هواوی رو بدون حذف شدن اطلاعات آنلاک کرد؟
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 2 پاسخ
- 930 بازدید
فایل سرت سامسونگ A8000 کاملا تست شده جهت حل مشکل شبکه
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 930 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9003 برام اورده بودن که مشکا هارد داشت بنده هم هارد رو خارج کردم ویه رم 8 گیگ گذاشتم و گوشی بالا اومدش وبنده گوشی رو روتش کردم والان میخوام رم رو به عنوان حافظه داخلی به گوشی معرفی کنم ولی هر کاری میکنم با موبوروبو نمیتونم فایلش رو روگوشی نصب کنم ممنون میشم از اساتید که بنده رو راهنمایی کنید وباقی مراحل رو به بنده بفرمایید که چکار کنم
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 930 بازدید
احتمال داره با این موضوع برخورد داشته باشید. کافیه این فایل رو روش رایت کنید مشکل حل میشه. samsung galaxy note 8
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 929 بازدید
download from mega size:240 mb MEGA
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
درخواست برنامه
توسط amin.gsm- 3 پاسخ
- 929 بازدید
درررود کسی برنامهMotoReaper FRP Removal Toolداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از همه...:u_e032: All Motorola Frp Solutions 2017 - New Method Step By Step Very Easy New Tool - YouTube این برا حذف frp
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 929 بازدید
در این پست فایل روت مدل های SM-A قرار داره SM-A3000 - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/646/CF-Root1/CF-Auto-Root-a3ltezh-a3ltezh-sma3000.zip?retrieve_file=1 SM-A3009 - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/647/CF-Root1/CF-Auto-Root-a3ltectc-a3ltectc-sma3009.zip?retrieve_file=1 SM-A300F - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/648/CF-Root1/CF-Auto-Root-a3lte-a3ltexx-sma300f.zip?retrieve_file=1 SM-A300FU - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/697/CF-Root1/CF-Auto-Root-a3ulte-a3ultexx-sma300fu.zip?retrieve_file=1 SM-A300G - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/698/CF-Root1/CF-Auto-Root-a3ltedd-a3ltexso-sma300g.zip?retrieve_file=1 …
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 929 بازدید
سلام دوستان این گوشی رو مشتری فلش زده و بوتش پریده من با مدوسا ترمیم کردم الان روشن شده و درسته اما سریال نول هست بیس باند داره انواع بلاها رو سرش آوردم اما سریال نول هست چیکار کنمش؟
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 4 پاسخ
- 929 بازدید
یکی از توسعه دهنده های مالزیایی با یکی از بچه های میانمار یه برنامه برای دانگل خودشون درست کردن که حدود 400دلار میشه فیلمش هم پخش کردن ولی در حد نظریه چون هیچ جای معتبری اونو تایید نکرده(البته این مطلب رو 2 3 ماه پیش خوندم طرف هم درست ج نمیداد) در حقیقت مشکل کد sign هست که انحصاری خود کمپانی با توجه به سریال و Imei میسازه ضمن اینکه بعضی جاها (به گفته خودشون )بطور غیر مستقیم با کمپانی در ارتباط هستن و سریال ،سرت و ای اف اس میسازن اونا هم بالای 100ت درمیات پ.ن سعی کنید سوالات رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 929 بازدید
با سلام خدمت دوستان جذفFRP تمام مدلهای سامسونگ بدونه ریسک S7 & S7 Edge Frp Remove این گوشی در دومدل سی پی یو EXYNOSوQualcomm - USA MODELS Download:MEGA
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 1 پاسخ
- 929 بازدید
frp = on j510fxxs3bti2 7.1.1
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 1 پاسخ
- 929 بازدید
از دوستان کسی سرت g9250 رو داره ممنون میشم بذاره
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 3 پاسخ
- 928 بازدید
با سلام گوشی بهد یه مدت صفحه کامل ابی یا سفید میشه...باید باطری دراورد روشن کرد...و بعضی وقتام بعد از ارم روشن نمیشه چند بار باید اینکارو کرد....با فایل J200HXXU0AQG1_J200HOJV0AQG1_J200HXXU0AQF1 فلش و سپس هارد ریست کردم نصف روز خوبه دوباره.....
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
CCIT S12
توسط One_Gunner1988- 3 پاسخ
- 928 بازدید
سلام دوستان چطور میشه به حالت ریکاوری گوشی ccit s12 رفت؟ قفل پترن داره میخوام بردارمش... عکس فکتوری مدش هم ضمیمه شده...
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 928 بازدید
سلام میخواستم بدونم راهی هست که منوی ریکاوری سامسونگ را غیر فعال کرد که کسی نتونه وایپ کنه یعنی طرف ولوم بالا+هوم+پاور بگیره توی ریکاوری نرود
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm,