تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همکاران گرامی یه گوشی a7108 هست که قفل اثر انگشت داشته اما به گفته مشتری امروز گوشیش قفل اثر انگشتش رو قبول نمیکرده و وقتی چند دفعه تست کرده گوشی رمز پشتیبان رو میخواد خواستم بدونم راهی هست بدون حذف اطلاعات این قفل رو حذف کرد؟ با تشکر
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان نیازمند فایل کامبی یا فایل فعال کردن adb سامسونگ a310f باینری 3 اندروید 7 هستم ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط khaneh.mobiles, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام گوشی رو با آخرین ورژن سایت فلش میکنم همون اول کار میمونه <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_OJV_G935FOJV1DQB7_CL10552480_QB12447241_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/039> Odin v.3 engine (ID:39).. <ID:0/039> File analysis.. <ID:0/039> SetupConnection.. <ID:0/039> Initialzation.. <ID:0/039> Set PIT file.. <ID:0/039> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/039> Get PIT for mapping.. <ID:0/039> Firmware update start.. <ID:0/039> SingleDownload. <ID:0/039> sboot.bin <ID:0/039> NAND Write Start!! [ATTACH=CONFI…
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
باسلام! این مدل گوشی که برای آنلاک شبکه اش اول MSL code نیاز است تا حالا کسی با باکسهای تعمیراتی آنلاک شبکه کرده و یا بدون اکونت کسی آنلاک این مدل را انجام داده؟ اگر کسی این مشکل را حل کرده لطفا همکاری کنید. و یا کدام راه حلی اگر باشد لطفا هدایت دهید. ممنون
آخرین پاسخ توسط shojaee, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان ی گوشی g610fds دارم که frp one هست و میخوام پترنشو بردارم که اطلاعاتش پاکنشه آیا با فایل RvSecuRitY قایل حل هست یا اول باید frp off شه؟ اگه آره چطور میشه frp روبدون پاک شدن اطلاعات اوکی کرد.
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام گوشی g610 اوره بودن برا فلش داخل گوشی u00 زده بود پشتش u20 من با بلید 125 u20 فلش کردم هم بیسباند هم سریال پرید با تمامی بلید های u20 زدم ولی بیس باند برنمیگشت همچنین با تمامی بلید های u00 ب ارور های مختلف میخوردم کسی از دوستان راهنمایی داره
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان خسته نباشی من میخوام یه گوشی سامسونگ ت710ب اندروید 7 رو بدون این ک اطلاعاتش حإف بشه بردارم بدون باکس کسی راه حلی داره؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
احتمال داره با این موضوع برخورد داشته باشید. کافیه این فایل رو روش رایت کنید مشکل حل میشه. samsung galaxy note 8
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام n910u مشکل سریال داره بیس باند سالمه سریال 49 هست z3x گزینه ای برای ترمیم نداره Bst هم با Usb failed میده با uart هم شناسایی نمیشه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
کمک برای روت g532f
توسط eza68- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت اساتید چگونه میتونم این گوشی را روتش کنم
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام بر اساتید محترم مشتری یه N5100 آورد برام روی آرم بود فلشش کردم و بعد EFS روش رایت کردم گوشی بالا اومد شماره سریالشم درست کردم الان هیچ مشکلی نداره جز اینکه موقع تماس میزنه not registered on network از روشهایی که تو انجمن بود استفاده کردم اما همچنان مشکل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم با 4فایل زدم N5100XXDNH3_2637964_REV01
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
اموزش فارسی سازی سامسونگSamsung Galaxy S7 SM-G930Pبرای اولین بار در gsm-developers سلام دوستان همون طور میدوند این مدل به سفارش چین هست وفارسی نداره وکلان ساپورت فارسی نیست اموزش و فایهای مربوطه در دانلود سنتر قرار میگیره فردا اپلود میشه و فارسی ساز اندروید6هست تست شده بدونه باگ
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام لطفا آموزش برداشتن قفل frp a710fd 7.0
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام گوشی رو میخام تنظیمات نقاط دسترسی تنظیم کنم برای اینترنت نمیشه وقتی سیو میکنم میا د بیرون و هیچ نقطه دسترسی درست و ایجاد نمیشه هم برای همراه اول هم رایتل وایپ کردم فلش کردم با فایل i8552XXAND1
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام آموزش باز کردن پسورد a800f میخواستم که اندرویدش 5.1.1 هست
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 1 پاسخ
- 999 بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز پیشاپیش عید رو هم تبریک میگم به تمامی اعضای گروه ممنون میشم کلیپ رو تماشا کنید و راه حل این مشکل رو به من بگین تبلت خاموش هست و به شارژ روشن میشه یکم شارژ مجدد ریستارت میشه با شارژر های مختلف هم تست کردم شارژر گوشی سامسونگ شارژر ایفون شارژر هواوی ولی همین آش و همین کاسه video-output-3C9030E9-56EB-4356-BCC5-EC7DA69DA0AB.mov بازم ممنون
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 998 بازدید
باینری 1 اندروید 6 راه حل اول :رایت اس بوت و فعال کردن ای دی بی http://www.mediafire.com/file/gf7zeq60a22aje0/A520FXXU1AQC2_sboot+by+pakfirmware.com.tar راه حل دوم : وایفای وصل شید تو همون صفحه گزینه add network بزنید یه چیزی تایپ کنید انتخابش کنید و گزینه G (گزینه سوم) رو بزنید گوگل منیجر 6 نصب کنید و .... باینری 2 راه حل اول :کامبینیشن 2 رو نصب کنید تیک oem رو بزنید و ریست کنید بعد رام کامل فلش کنید راه حل دوم :با z3x مدل SM-G928P انتخاب کنید و Reset FRP/React/EE بعد از بالا اومدن تیک oem بزنید و ریست کنید باینری 3 و 4 باینری رایت کنید بعد رام کامل بدون cp و با csc home فلش کنید بعد با z3x یا با هربرنامه adb…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 5 پاسخ
- 998 بازدید
سلام دوستان راهی هست که بوتلودر هواوی رو بدون حذف شدن اطلاعات آنلاک کرد؟
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
CCIT S12
توسط One_Gunner1988- 3 پاسخ
- 998 بازدید
سلام دوستان چطور میشه به حالت ریکاوری گوشی ccit s12 رفت؟ قفل پترن داره میخوام بردارمش... عکس فکتوری مدش هم ضمیمه شده...
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 998 بازدید
با سلام خدمت دوستان ایا میشه سرت گوشی رو با سریال خود گوشی تغییر داد دلیلش هم اینه که گوشی یکی از دوستانم رو دزدیدن سریال گوشی عوض کردن سرت دیگه زدن روش الان گه پیدا شده میشه سریال خودشو برگردونم :؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
قفل شبکه j510
توسط alka30r- 1 پاسخ
- 998 بازدید
سلام دوستان و همکاران قفل شبکه j510 چطور میتونم باز کنم ؟ تازه کار هستم و قفل شبکه کلا باز نکردم نمیدونم دقیق چطور باز میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 997 بازدید
سلام از دوستان کسی راه حلی واسه این مدل داره مه سیم پین داره نه SideSync نه otg جواب داد ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 997 بازدید
حل مشکل عجیب قطع صدای زنگ سامسونگ E1205Y بدون باکس *********************************************************** سلام بر همه کاربران عزیز اکثر دوستان احتمالا مشکل رو از اسپیکر گوشی بدونند ولی در مواقعی که گوشی بدون ضربه و آبخوردگی هست و حتی اثری از رسوب در سوکت شارژ هم نیست مشکل میتونه نرم افزاری باشه. با فایلی که در زیر ضمیمه کردم بدون باکس و با لودر مخصوص گوشی رو فلش کنید. تمام% D O W N L O A D
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 997 بازدید
سلام میخواستم بدونم راهی هست که منوی ریکاوری سامسونگ را غیر فعال کرد که کسی نتونه وایپ کنه یعنی طرف ولوم بالا+هوم+پاور بگیره توی ریکاوری نرود
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 3 پاسخ
- 997 بازدید
سلام دوستان گوشی g920f and 7 می خوام روت کنم تا ریکاوریش کنم الا با twrp روتش کردم سوپر یوزر 82 نصب شده ولی برنامه می گه روت نیست راهی دارید روتش کنم گوشی وایپ نشه که برنامه جواب بده؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991,