تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 971 بازدید
سلام اموزش روت samsung galexi s6 g920f اول از هر چیز از لینک زیر فایل روت رو دانلود کنید download.chainfire.eu/733/CF-Root1/CF-Auto-Root-zeroflte-zerofltexx-smg920f.zip?retrieve_file=1 وبعد از دانلود اکسترکت کنید وفایل md5 رو در قسمت pda قرار بدهید وگزینه start رو بزنید وزمانی که ریبوت شد. اومد بالا گوشی شما روت شده ..لذت ببرید
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 1 پاسخ
- 970 بازدید
سلام از دوستان کسی راه حلی واسه این مدل داره مه سیم پین داره نه SideSync نه otg جواب داد ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 970 بازدید
مدل:SM-G920F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-G928F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-G925F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-G9200 Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 970 بازدید
سلام گوشی رو با آخرین ورژن سایت فلش میکنم همون اول کار میمونه <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_OJV_G935FOJV1DQB7_CL10552480_QB12447241_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/039> Odin v.3 engine (ID:39).. <ID:0/039> File analysis.. <ID:0/039> SetupConnection.. <ID:0/039> Initialzation.. <ID:0/039> Set PIT file.. <ID:0/039> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/039> Get PIT for mapping.. <ID:0/039> Firmware update start.. <ID:0/039> SingleDownload. <ID:0/039> sboot.bin <ID:0/039> NAND Write Start!! [ATTACH=CONFI…
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 3 پاسخ
- 970 بازدید
با سلام ممنون میشم فایل روت g355h رو بزارید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 1 پاسخ
- 969 بازدید
یکی از بزرگ*ترین شکایت*ها از اندروید کندی و تاخیر آن است. این اتفاق شاید از کم*کاری گوگل در قبال اندروید باشد و یا شاید عدم استفاده*ی صحیح از دستگاه اندرویدی. به هر حال اگر احساس کندی و تاخیر در دستگاه خود می*کنید با این ترفند می*توانید عملکرد آن را بهبود بخشید و با سرعت بیشتری به گشت و گذار درون اندروید بپردازید. گوگل برخی تنظیمات مخصوص توسعه*دهندگان را مخفی کرده و ابتدا باید به این تنظیمات دسترسی پیدا کنید. مراحل زیر را دنبال کنید: ابتدا به قسمت تنظیمات مراجعه کنید و بخش About Phone یا همان درباره*ی دستگاه را باز کنید. سپس 7 بار روی Build Number ضربه بزنید تا منوی مخفی مخصوص توسعه*دهندگان برایتان نمایش داده شود. برای مراجه به این منو به صفحه*ی اصلی تن…
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
CCIT S12
توسط One_Gunner1988- 3 پاسخ
- 969 بازدید
سلام دوستان چطور میشه به حالت ریکاوری گوشی ccit s12 رفت؟ قفل پترن داره میخوام بردارمش... عکس فکتوری مدش هم ضمیمه شده...
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 969 بازدید
سلام دوستان گوشی g920f and 7 می خوام روت کنم تا ریکاوریش کنم الا با twrp روتش کردم سوپر یوزر 82 نصب شده ولی برنامه می گه روت نیست راهی دارید روتش کنم گوشی وایپ نشه که برنامه جواب بده؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 7 پاسخ
- 968 بازدید
با سلام دوستان این گوشی تا حالا 3 تا باتری روش انداختم ولی نمیدونم چرا مشکل داره.. مثلا 3 درصد شارژ باتری داره خاموش روشن میکنم میشه 5 درصد بیشتر میشه ..بعضی وقتا کم میشه. امپر کشی هم کردم یکم بازی میکرد ولی از اخر تو امپر کشی صفر شد. وقتی 0 باشه تو امپر کشی معمولا مشکل سخت افزاری نداره.. در ضمن تک فایل هم زدم.. میشه راهنمایی کنید 4 فایله بزنم یا ن؟؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 968 بازدید
لاگ عملکرد انلاک قفل شبکه سامسونگ j120h خدمت عزیزان با باکس اختاپوس
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 967 بازدید
حذف قفل صفحه سامسونگ a300h اندروید 5.0.2 بدون حذف اطلاعات این اولین محصول هستش و به زودی تمامی مدل های سامسونگ و htc بدون حذف اطلاعات با تمامی ورژن های اندروید عرضه خواهد شد لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 967 بازدید
samsung-galaxy-s8-plus-.jpg با سلام روت: برای روت کردن فایل مخصوص مدل گوشی را دانلود کرده و روی گوشی رایت میکنیم. فایل: SM_G950U SM_G955U نکته : قبل از رایت حالت developer mode و Oem Unlock را فعال میکنیم. آنلاک : برای آنلاک در Z3X برای G950U مدل G930P و برای G955P مدل G935P را انتخاب میکنیم. ضمنا فایل های بالا برای مدل Exynos میباشد برای سری های مشابه استفاده نکنید.
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
مشکل عجیب i8190
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 967 بازدید
با سلام گوشی روی ارم میمونه و به ریکاوری نمیره فلش هم فیلد میزنه حتی فایل سرور ورزنهای تست شده I8190NDXAMB1_QLBAMB1_v4.1.2_Repair_Firmware و I8190XXALJL و I8190XXAMG4
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 967 بازدید
این مدل از سامسونگ قابلیت otg ندارد و با باکس bst میتوان با لاگ زیر به راحتی قفل frp را برداشت
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 0 پاسخ
- 966 بازدید
درود به همه همکاران و دوستان...💥 فایل روت p615 u4 اندروید 11 تست شده...(برای تعمییر سریال و...) از اطلاعات بک آپ بگیرید بعد شروع به کار کنید.... نکات ک باید رعایت کنید تا به مشکل نخورید( به باینری دقت کنید باینری 4 اندروید 11) OFF بودن FRPوOEM و همچنین Checking بودن KGوRMM در دانلودینگ الزامی است. قبل از دانلود فایل روت این قفل ها را در دانلودینگ بررسی و غیر فعال کنید. در صورت ON و Prenormal بودن، فایل روت رایت نخواهد شد و دوچار مشل و رایت مجدد فایل خواهید شد بنابر این دقت کنید... https://www.uplooder.net//files/166bbd82502c4ea8770b027a78496092/P615-11.0.0-U4-Root--test-ok.rar.html آموزش رو بخونید(داخل فایل موجوده)... فایل تست…
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 2 پاسخ
- 966 بازدید
با سلام...نه باکس z3x-octaplusهیچکدوم ساپورت نمیکنن..ممنون میشم اگه راهی باشه محبت کنید...
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 966 بازدید
با سلام و خسته نباشيد لاگ انلاك شبكه گوشي G928F از طريق دانگل Z3X http://uupload.ir/files/iq1s_untitled.jpg ابتدا فايل فاي ريكاوري زير را دانلود كرده و با اخرين ورژن اودين رايت كنيد http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/arter97-recovery-g928fcig-11-0-philz-touch-6-59-0.rar سپس فايل S*U*P*E*R USER را دانلود كرده و از طريق ريكاوري نصب كرده http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/BETA-SuperSU-v2-49.zip بعد از ان فايل كرنل را نصب ميكنيم و ريبوت ميكنيم http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/arter97-kernel-g928fci-5-0.zip تا اينجا گوشي روت شده .. بعد با z3x اناك ميكنيم
آخرین پاسخ توسط vahid_mahmeh, -
- 4 پاسخ
- 966 بازدید
سلام بر اساتید محترم مشتری یه N5100 آورد برام روی آرم بود فلشش کردم و بعد EFS روش رایت کردم گوشی بالا اومد شماره سریالشم درست کردم الان هیچ مشکلی نداره جز اینکه موقع تماس میزنه not registered on network از روشهایی که تو انجمن بود استفاده کردم اما همچنان مشکل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم با 4فایل زدم N5100XXDNH3_2637964_REV01
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 0 پاسخ
- 966 بازدید
سلام دوستان اندروید هشت باینری1 j610fn ....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 965 بازدید
باینری 1 اندروید 6 راه حل اول :رایت اس بوت و فعال کردن ای دی بی http://www.mediafire.com/file/gf7zeq60a22aje0/A520FXXU1AQC2_sboot+by+pakfirmware.com.tar راه حل دوم : وایفای وصل شید تو همون صفحه گزینه add network بزنید یه چیزی تایپ کنید انتخابش کنید و گزینه G (گزینه سوم) رو بزنید گوگل منیجر 6 نصب کنید و .... باینری 2 راه حل اول :کامبینیشن 2 رو نصب کنید تیک oem رو بزنید و ریست کنید بعد رام کامل فلش کنید راه حل دوم :با z3x مدل SM-G928P انتخاب کنید و Reset FRP/React/EE بعد از بالا اومدن تیک oem بزنید و ریست کنید باینری 3 و 4 باینری رایت کنید بعد رام کامل بدون cp و با csc home فلش کنید بعد با z3x یا با هربرنامه adb…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 965 بازدید
با عرض سلام خدمت همكاران گوشي مدل c7000 سامسونگ مشكل drk بعد از فلش پيش اومده برام و مشكل بدتر هم اينه كه frp گوشي روشن هست و اجازه رايت bl داده نميشه لطفا راهنمايي كنيد
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 0 پاسخ
- 965 بازدید
qcn و cert برای a500h Dev-Host - a500h cert qcn.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 965 بازدید
سلام عرض ادب گوشی برام آوردن که پترن داره نه براش فایل بوت هست نه eng نه twrp براش پیدا کردم که جواب بده g5528zmu1aqf2
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 964 بازدید
/http://www.sammobile.com/firmwares
آخرین پاسخ توسط dehganiamin, -
- 2 پاسخ
- 963 بازدید
سلام.گوشی فوق بعداز آپدیت به آندروید6 مشکل سریال پیداکرد.بعداز کلی کار سریال رو برگردوندم ولی الان ثبت نشده روی شبکه داره.ممنون میشم از دوستان راهنماییی کنن هم در مورد ثبت نشده روی شبکه هم فایل روت کامل این گوشی.
آخرین پاسخ توسط mohsen1987,