تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 941 بازدید
من آموزش آنلاک قفل صفحه گوشی های سامسونگ در حالت frp و oem روشن و یا خاموش بدون باکس رو از انجمن خریداری کردم و طبق آموزش پیش رفتم وهمه چیز بدون خطا بود حتی آخر هم گوشی با موفقیت فلش شد تا زمانی که می خواست بالا بیاد خطای زیر رو میزد و هر کاری می کردم گوشی بالا نمی یومد .... اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم گوشی مشتری مونده رو دستم و گیر داده اطلاعاتم می خوام عذرخواهی میکنم بابت گذاشتن این پست اونجا توی نظرات گفتم ولی تا الان پاسخی نگرفتم گفتم اینجا بگم شاید کسی بدونه چون مشتری بدجور روی مخمه و بیرون نمی ره لینک آموزش http://www.gsm-developers.com/how-to-bypass-screen-lock-in-frp-on-or-oem-on-or-off/
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 941 بازدید
سلام یه گوشی برام اوردن که نه بیسباند داره نه سریال با رام اندروید5.1.1 چهارفایله با pit و اندروید 6 موجود توی انجمن فلش زدم اما روی ارم میمونه و فقط با اندروید 4.4 میاد بالا که بیسباند نداره !!! فایل modem اندروید 4.4 هم رو زدم اما فایده نداشت ! ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ! باکس z3x و bst هم دارم !!!
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 2 پاسخ
- 941 بازدید
سلام.گوشی فوق بعداز آپدیت به آندروید6 مشکل سریال پیداکرد.بعداز کلی کار سریال رو برگردوندم ولی الان ثبت نشده روی شبکه داره.ممنون میشم از دوستان راهنماییی کنن هم در مورد ثبت نشده روی شبکه هم فایل روت کامل این گوشی.
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 2 پاسخ
- 941 بازدید
دانگرید موفق اندروید 11 به اندروید 10 A215f
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
مشکل انتن n910c
توسط iraj- 0 پاسخ
- 940 بازدید
سلام قبلا انتن نمیاورد یا علامت انتن گرد میشد با cert درست شد اما قبل مسائل ریجستری..باز الان هم اینطوری شده انتن کم وزیاد و خیلی مواقع کلا میره ....دوستان کسی تجربه داره تو این مورد....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 940 بازدید
باینری 1 اندروید 6 راه حل اول :رایت اس بوت و فعال کردن ای دی بی http://www.mediafire.com/file/gf7zeq60a22aje0/A520FXXU1AQC2_sboot+by+pakfirmware.com.tar راه حل دوم : وایفای وصل شید تو همون صفحه گزینه add network بزنید یه چیزی تایپ کنید انتخابش کنید و گزینه G (گزینه سوم) رو بزنید گوگل منیجر 6 نصب کنید و .... باینری 2 راه حل اول :کامبینیشن 2 رو نصب کنید تیک oem رو بزنید و ریست کنید بعد رام کامل فلش کنید راه حل دوم :با z3x مدل SM-G928P انتخاب کنید و Reset FRP/React/EE بعد از بالا اومدن تیک oem بزنید و ریست کنید باینری 3 و 4 باینری رایت کنید بعد رام کامل بدون cp و با csc home فلش کنید بعد با z3x یا با هربرنامه adb…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 4 پاسخ
- 940 بازدید
گوشی G935fقفل جیمل داشت فایل کامبی زدم حالا رو این ارم مونده هر رامی میزنم رایت نمیشه . لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 3 پاسخ
- 940 بازدید
سلام گوشی رو با آخرین ورژن سایت فلش میکنم همون اول کار میمونه <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_OJV_G935FOJV1DQB7_CL10552480_QB12447241_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/039> Odin v.3 engine (ID:39).. <ID:0/039> File analysis.. <ID:0/039> SetupConnection.. <ID:0/039> Initialzation.. <ID:0/039> Set PIT file.. <ID:0/039> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/039> Get PIT for mapping.. <ID:0/039> Firmware update start.. <ID:0/039> SingleDownload. <ID:0/039> sboot.bin <ID:0/039> NAND Write Start!! [ATTACH=CONFI…
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 940 بازدید
سلام خدمت کاربران شریف انجمن مشکل برعکس کار کردن تاچ بعد از اپدیت یا روت برای خیلی از همکاران پیش اومده که با هیچ روشی به نتیجه نرسیدن در اینجا یه روش ساده معرفی میکنم که 100 در صد این مشکل حل میشه فقط کافیه گوشی روشن کنید به اینترنت متصل بشید کد زیر را شماره گیری کنید >*#2663# بعد از شماره گیری این کد فریمور تاچ را اپدیت کنید ضمنا یاداور میشم در صورتی که نتونستید با تاچ کار کنید کیبورد را توسط کابل otg به گوشی وصل کنید اموزش ساده بود اما مهم . یادتون باشه ارزش کار رو بدونید موفق و سر بلند باشید
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 1 پاسخ
- 939 بازدید
آموزش حل مشکل coustom binery lock by frp j200h/ds بدون پاک شدن اطلاعات ***************************************************************** بریم سراغ آموزش: گوشی فوق رو با این فایل فلش کنید اینم مشخصات فایل: J200HXXU0AOIB_5.1.1_Pre_Rooted.tar.md5 تمام.ً@*&،632
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 938 بازدید
این کدها معمولا برای تست و استفاده تعمیرکاران هستش درضمن این کدها کامل نیستن!!! امیدوارم براتون کاربردی باشن
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 938 بازدید
فایله ریکاوری سامسونگ j110h twrp-2.8.7.0-j1acelte
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 938 بازدید
سلام مشکل جدیدی که گوشی j700f بعد از آپدیت به آخرین ورژن ماه اکتبر به وجود میاد که بعداز آپدیت از داخل خود گوشی دیگه گوشی بالا نمیاد و اگر هم frp روشن باشه با هیچ فایلی هم فلش نمیگیره و خطا میده.برای اینکه گوشی بالا بیاد با فایل زیر گوشی رو فلش کنید. دانلود (اگه بازم موقع فلش خطا داد فقط فایل سیستم رو از داخل فایل بیرون بکشید و روی گوشی فلش کنید صد در صد بالا میاد) بعد از بالا اومدن گوشی اگه گوشی گوگل اکانت داشت همراه ما باشید با ادامه آموزش فایل زیر رو دانلود و اکسترکت کنیدو روی مموری ریخته ودر گوشی قرار دهید. دانلود از روش سیم کارت پین کددار استفاده میکنیم ابتدا گوشی رو روشن کنید بعد به وایفای متصل کنید و بعد خاموش کنید و بعد سیم کارت را جا بندازید هنگام روش…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 938 بازدید
ترمیم بوت سامسونگ گالکسی گرند2 . g7102 16GB or 32GB microSD card (all data will be erased from this sdcard) microSD card reader Download your debrick image Unzip both items and run win32diskimager Run win32diskimager browse for your extracted debrick image Select your microSD in the dropdown box Click write Instructions required for both remove the microSD card from the reader remove the battery, sim and external microSD card from your device insert your debrick microSD into your phone insert the battery and down your power button (at this point your ph…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 3 پاسخ
- 938 بازدید
با سلام روش باز کردن قفل شبکه g357fz با اندروید 4.4.4 رو میخواستم
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 937 بازدید
qcnکمیاب SM-N7502 دانلــــود
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 4 پاسخ
- 936 بازدید
سلام گوشی سامسونگ g930fd قفل داره می خوام قفل بردارم بدون حذف اطلاعات لطفا راهنمایی کنید. قفل جی میل داره با سرویس انلاین برداشتم .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 3 پاسخ
- 936 بازدید
با سلام ممنون میشم فایل روت g355h رو بزارید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 2 پاسخ
- 935 بازدید
HOW TO UNLOCK SAMSUNG E1200/E1200T/E1200Y WITH MIRACLE CARCK دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 4 پاسخ
- 935 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ A710fd با اندروید 7 قفل جیمیل داره اگه روش تست شده ای هس لطفا قرار دهید یا فایل دانگرید 6 برام بذارید تشکر
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 934 بازدید
سلام گوشی G350e دارم مشکل وایفایوش روشن نمیشه بلوتوزش روشن میشه ولی براش ارسال نمیشه؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 934 بازدید
با عرض سلام خدمت همكاران گوشي مدل c7000 سامسونگ مشكل drk بعد از فلش پيش اومده برام و مشكل بدتر هم اينه كه frp گوشي روشن هست و اجازه رايت bl داده نميشه لطفا راهنمايي كنيد
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 0 پاسخ
- 934 بازدید
سلام.فایل حذف قفل صفحه برای G920F در اندروید 7رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید. بعد از رایت فایل و حذف قفل صفحه یک فایل بوت از رام اصلی توی فایل زیپ هست که میتونین رایت کنین تامشکل قفل جدید نداشته باشین https://www.mediafire.com/file/0yjmzi46849ni38/G920F U5 7.0 RESET LOCK.zip
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 3 پاسخ
- 934 بازدید
سلام n910u مشکل سریال داره بیس باند سالمه سریال 49 هست z3x گزینه ای برای ترمیم نداره Bst هم با Usb failed میده با uart هم شناسایی نمیشه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 933 بازدید
سلام دوستان گوشی a710 سامسونگ قفل گوگل اکانت داره و فقط bst و ولکانو دارم کسی با اینا اوکی کرده
آخرین پاسخ توسط nokia5800,