تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 890 بازدید
روت سامسونگGALAXY NOTE 5 SM-N920T / SM-N920C Download Noble Kernel for Galaxy Note 5 Download ODIN 3.10.7 Download GalaxyNote5/Kernels/Noble/N920T/Noble_Kernel_Auto-Root_N920T_v0.1_Rebuid3.tar at DownloadAndroidROM.com Tá»�ng Hợp - [Tool] New Odin V3.10.7.1: Support new devices 2015-2016 (S7, S7e, S6, S6e, Note5, S6e+,...) | ChÆ¡iMobile.Vn
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 890 بازدید
download from mega size:240 mb MEGA
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 889 بازدید
سلام.فایل حذف قفل صفحه برای G920F در اندروید 7رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید. بعد از رایت فایل و حذف قفل صفحه یک فایل بوت از رام اصلی توی فایل زیپ هست که میتونین رایت کنین تامشکل قفل جدید نداشته باشین https://www.mediafire.com/file/0yjmzi46849ni38/G920F U5 7.0 RESET LOCK.zip
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 889 بازدید
سلام دوستان اندروید هشت باینری1 j610fn ....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 889 بازدید
سلام.. کافیه فایل زیر رو رایت کنید و مشکل حل بشه لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 889 بازدید
دروود ابتدا دستگاه خودتان روت نمایید توجه داشته باشید اگر پس از نصب super user این نرم افزار از شما اپدیت خواست ابتدا فریمور را اپدیت نمایید به 5.1.1 سپس مجدد روت نمایید فایل روت:5.1.1 cf root j700h فایل فلش فارسی j700hxxu1aoj5 5.1.1 بعد از روت می توانید با باکس های z3x , octopus_samsung به راحتی انلاک نمایید لاگ انلاک UNLOCK INSTRUCTIONS: Phone must be rooted! If the software can't root the phone automatically, then you must root your device manually. 1. Power on the phone. 2. Enable 'USB debugging' in 'Settings'-'Developer options' for Android 4.0 - 4.1.2 or tap 7 times on 'Build number' in 'Settings'-'About phone' to enable '…
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 3 پاسخ
- 888 بازدید
با سلام دوستان این گوشی ظاهرا با فلش چیش یکی از همکاران سریالش پریده بود که من اقدام به رایت cert کردم که رایت هم نشد و الان دیگه بالا نمییاد و ارور drk میده که با zex اقدام به رایت کردم ولی حالا تاچ بد کار میکنه ...در واقع بر عکس میزنه تاچش!!!! لطفا راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 0 پاسخ
- 888 بازدید
با سلام خدمت دوستان گرامی برای حل این مشکل کافیست فایل SEC زیر را با z3x رایت کنید : در ضمن با این فایل سریال اصلی گوشی بالا میاد برای اینکه سریال تغییر داده شده بالا بیاد با دانگل بی اس تی repair network کنید دانلود فایل
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 2 پاسخ
- 888 بازدید
سلام.گوشی فوق بعداز آپدیت به آندروید6 مشکل سریال پیداکرد.بعداز کلی کار سریال رو برگردوندم ولی الان ثبت نشده روی شبکه داره.ممنون میشم از دوستان راهنماییی کنن هم در مورد ثبت نشده روی شبکه هم فایل روت کامل این گوشی.
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 0 پاسخ
- 888 بازدید
احتمال داره با این موضوع برخورد داشته باشید. کافیه این فایل رو روش رایت کنید مشکل حل میشه. samsung galaxy note 8
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 887 بازدید
در اپلیکیشن Tutu : اپلیکیشن؛ دسترسی به اپلیکیشنها در موضوعات مختلف، لیستی غنی، بهترینترینها بازی؛ دسترسی به بازیها در سبکهای مختلف، لیستی غنی، بهترینترینها تصویر پس زمینه؛ موضوعات پر طرفدار، جدیدترین ها، هزاران عکس بر اساس دسته بندیهای متنوع امکان نمایش قیمت هر اپ یا بازی؛ صرفا جهت اطلاع امکان جستجو، و پیدا کردن اپ به کمک اسکن کد QR مدیریت فضای داخلی، مشاهدهی اپهای به روز شده نصب رایگان بازی ها و نرم افزارهای پولی در app stoer به صورت رایگان لــیــنــک دانــلــود
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 887 بازدید
دوستان و همکاران عزیز یه G850m هست یه مدت خودش کار میکرد بعداز چند وقت از دیروز کد آنلاک شبکه میخواد اصلا همچین چیزی امکان داره ؟! واسه آنلاکش چیکار باید کرد ؟! هیچ فایلی براش پیدا نمیکنم
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 1 پاسخ
- 886 بازدید
با سلام دوستان اگه کسی راه حلی داره یا فایلی داره ممنون میشم راهنمای کنن چون با چندتا فایل زدم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 886 بازدید
حل مشکل سریال سامسونگ e1207t توسط ufs hwk درود خیلی از دوستان موقع فلش این مدل با مشکل سریال روبرو میشن با فایلی که قرار دادیم براحتی مشکلتون قابل حل خواهد بود خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 886 بازدید
از دوستان کسی سرت g9250 رو داره ممنون میشم بذاره
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 0 پاسخ
- 886 بازدید
بنام خدا آموزش حل مشکل ثبت شبکه (no network) گوشی n910c سامسونگ توسط باکس z3x(بدون اکتیو) همانطور که همه مطلع هستید برای حل این مشکل باید باکس را اکتیو کنید تا در لیست z3x مدل n910c ساپورت شود و بتوانید فایل cert را رایت کنید در این آموزش به شما عزیزان یاد میدهیم که چطوری مشکل خود را بدون اکتیو کردن باکس حل کنید برای حل این مشکل گوشی خود را روت کنید ورژن 18.4 باکس z3x را نصب و باز کنید مدل n910t را انتخاب کنید و فایل cert زیر را بر روی گوشی رایت کنید بعد از رایت cert گوشی ریست میشود و مشکل حل میشود نکته : اگر بعد از حل شدن شبکه گوشی مشکل ریستارت شدن گوشی را داشتید فقط کافی گوشی را یکبار فلش کنید تا مشکل حل شود من با فایل (XEO-N910…
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 3 پاسخ
- 886 بازدید
سلام n910u مشکل سریال داره بیس باند سالمه سریال 49 هست z3x گزینه ای برای ترمیم نداره Bst هم با Usb failed میده با uart هم شناسایی نمیشه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 886 بازدید
با سلام دوستان یک گوشی سامسونگ j500h دارم می خوام قفل صفحه و قفل FRP رو حذف کنم لطفا راهنمایی فرمایید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 3 پاسخ
- 885 بازدید
سلام آموزش حذف frp j500h رو میخوام فوری نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط navidamini, -
- 4 پاسخ
- 885 بازدید
گوشی G935fقفل جیمل داشت فایل کامبی زدم حالا رو این ارم مونده هر رامی میزنم رایت نمیشه . لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
درخواست برنامه
توسط amin.gsm- 3 پاسخ
- 885 بازدید
درررود کسی برنامهMotoReaper FRP Removal Toolداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از همه...:u_e032: All Motorola Frp Solutions 2017 - New Method Step By Step Very Easy New Tool - YouTube این برا حذف frp
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 885 بازدید
سلام برای تغییر IMEI اول باید تبلت خودتونو روت کنید من با برنامه KING ROOT از سایت زیر دانلودش کردم KingRoot 5.0.1 for Android - Download و نصبش کنید در ضمن باید تبلتتونو MULTI USER کنید که برنامه SUPER USER رو استفاده می کنیم وقتی برنامه KING ROOT و SUPER USEاجرا می کنید حتما باید به اینترنت وصل باشید بعد از انجام روت کردن , MULTI USER یه آپ دیت براتون میاد اونو اوکی کنید بعد می تونید برید سراغ باکس Z3X تو قسمت REPAIR می تونید خیلی راحت IMEI تبلتتونو تغییر بدید... موفق باشیدً@*&،641ً@*&،641ً@*&،641
آخرین پاسخ توسط s0maye, -
- 3 پاسخ
- 885 بازدید
دوستان ی گوشی g610fds دارم که frp one هست و میخوام پترنشو بردارم که اطلاعاتش پاکنشه آیا با فایل RvSecuRitY قایل حل هست یا اول باید frp off شه؟ اگه آره چطور میشه frp روبدون پاک شدن اطلاعات اوکی کرد.
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 2 پاسخ
- 885 بازدید
مدل:SM-G920F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-G928F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-G925F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-G9200 Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 885 بازدید
با سلام ممنون میشم فایل روت g355h رو بزارید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313,