تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان عزیز باین فایل ها براحتی میتونید گوشیتون رو روت کنید مخصوصا برای مدل هایی که براحتی با twrp و یا نرم افزار روت نمیشوند C7000_AUTOROOT - - - Updated - - - C5000_AUTOROOT - - - Updated - - - C5520_AUTOROOT - - - Updated - - - G610F_AUTOROOT - - - Updated - - - J3110_AUTOROOT - - - Updated - - - J3119_AUTOROOT - - - Updated - - - J200G _AUTOROOT - - - Updated - - - J200F_AUTOROOT - - - Updated - - - J700F_AUTOROOT - - - Updated - - - N915D_AUTOROOT - - - Updated - - - S5 ACTIVE AUTOROOT - - - Updated - - - T561-T5…
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
محسن جان میخوام از طریق انپک فایل سیستم اندروید 4.4.4 این مدل و جایگزینی فایل های سیستمی فارسی رو اکتیو کنم. وقتشو داری کمک کنی
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام.گوشی فوق بعداز آپدیت به آندروید6 مشکل سریال پیداکرد.بعداز کلی کار سریال رو برگردوندم ولی الان ثبت نشده روی شبکه داره.ممنون میشم از دوستان راهنماییی کنن هم در مورد ثبت نشده روی شبکه هم فایل روت کامل این گوشی.
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
لینک دانلود pass gsm-developers.com
آخرین پاسخ توسط shahinphone, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان گوشی رو با cfroot روت کردم از efs qcn بکاپ گرفتم طبق کد باکس عمل کردم اینم لاگ عمل کرد http://s6.uplod.ir/i/00602/49esvwmq5rfu.jpg شاید کمکی کرده باشم)
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اموزش روت samsung galexi s6 g920f اول از هر چیز از لینک زیر فایل روت رو دانلود کنید download.chainfire.eu/733/CF-Root1/CF-Auto-Root-zeroflte-zerofltexx-smg920f.zip?retrieve_file=1 وبعد از دانلود اکسترکت کنید وفایل md5 رو در قسمت pda قرار بدهید وگزینه start رو بزنید وزمانی که ریبوت شد. اومد بالا گوشی شما روت شده ..لذت ببرید
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
در اپلیکیشن Tutu : اپلیکیشن؛ دسترسی به اپلیکیشنها در موضوعات مختلف، لیستی غنی، بهترینترینها بازی؛ دسترسی به بازیها در سبکهای مختلف، لیستی غنی، بهترینترینها تصویر پس زمینه؛ موضوعات پر طرفدار، جدیدترین ها، هزاران عکس بر اساس دسته بندیهای متنوع امکان نمایش قیمت هر اپ یا بازی؛ صرفا جهت اطلاع امکان جستجو، و پیدا کردن اپ به کمک اسکن کد QR مدیریت فضای داخلی، مشاهدهی اپهای به روز شده نصب رایگان بازی ها و نرم افزارهای پولی در app stoer به صورت رایگان لــیــنــک دانــلــود
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان این گوشی ظاهرا با فلش چیش یکی از همکاران سریالش پریده بود که من اقدام به رایت cert کردم که رایت هم نشد و الان دیگه بالا نمییاد و ارور drk میده که با zex اقدام به رایت کردم ولی حالا تاچ بد کار میکنه ...در واقع بر عکس میزنه تاچش!!!! لطفا راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام گوشی سامسونگ g930fd قفل داره می خوام قفل بردارم بدون حذف اطلاعات لطفا راهنمایی کنید. قفل جی میل داره با سرویس انلاین برداشتم .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
شاید بعضی از دوستان در آنلاک این مدل دچار مشکل بشن این آموزش کاملا تست شده و مطمئن هستش... GSM-DEVELOPERS
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
درخواست برنامه
توسط amin.gsm- 3 پاسخ
- 1k بازدید
درررود کسی برنامهMotoReaper FRP Removal Toolداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از همه...:u_e032: All Motorola Frp Solutions 2017 - New Method Step By Step Very Easy New Tool - YouTube این برا حذف frp
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
chek kardan louck ya unlouck bodan samsung http://up.persianscript.ir/uploads2/04c9-chek-kardan-louck-ya-unlouck-bodan-samsung-by-kiamobile.zip پسوردفایل:kia
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام گوشی فوق دایم ارور حافظه usb اسیب دیده میده هارد ریست کردم فرقی نکرد model-i9100g android-2.3.6 baseband version-i9100gdzkh5 build number-gingerbread.jpkh8
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
فایل روت هم میتونید از لینک زیر دانلود کنید root file and flasher - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
مدل:SM-A800F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-A8000 Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام لطفا اگر ** cert برای A9000 داره بهم بده . گوشی هر دو سیم سریال نداره ممنون
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش ترمیم سریال سامسونگ e1207t با باکس z3x از جی اس ام دولوپرز درود این مدل از گوشی زیادی با مشکل سریال رو برو میشه برا ترمیم این مدل از گوشی خیلی ها به مشکل بر خوردن کافیست مدل را تو تب E1202 قرار بدین و اقدام به ریپیر کنین تمام.. موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر دوستان رام کوک شده برای فارسی این مدل دارن لطفا بزارن اگر روشی برای فارسی کردن یا ریکاوری برای این مدل هست بزارتن در ضمن اندروید 5 هستش و مورکال کامل فارسی نمیشه تنظیمات و بقیه فارسی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام یه گوشی برام اوردن که نه بیسباند داره نه سریال با رام اندروید5.1.1 چهارفایله با pit و اندروید 6 موجود توی انجمن فلش زدم اما روی ارم میمونه و فقط با اندروید 4.4 میاد بالا که بیسباند نداره !!! فایل modem اندروید 4.4 هم رو زدم اما فایده نداشت ! ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ! باکس z3x و bst هم دارم !!!
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت شما همکاران عزیز امروز اموزش اضافه کردن Call recording به گوشی j7 سامسونگ رو براتون قرار میدیم خب همونطور که میدونید برای تماس این گزینه وجود نداره و برای فعال سازی این گزینه کافیه طبق آموزش پیش برید. ابتدا گوشی را روت کنید. سپس با Root.Explorer به قسمت زیر برید SYSTEM - CSC ابتدا شما از فایل زیر حتما کپی بگیرید. ( در کامپیوتر خود ذخیره کنید و نگه دارید ) OTHERS.XML حالا شما فایل زیر رو درهمون قسمت کپی کنید. DOWNLOAD دقت کنید اگر مشکلی پیش اومد فایل اصلی رو دوباره جایگزین کنید.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
به نام خدا با سلام و عرض ارادت خدمت کاربران گرامی انجمن من لازم دونستم آموزش ترمیم سریال S7 Edge رو تو انجمن بزارم چون فعلا باکسهای موجود به صورت کامل مشکل سریال این مدل رو برطرف نمیکنند این آموزش بدون باکس هستش و بروی 2مدل تست شده خوب بریم سراغ آموزش این گوشی تو حالتیه که سریال نداره خوب من اینجا براتون فایلهای لازمرو تو یه پک آماده کردم که به ترتیبی که شماره گذاری شده باید روی گوشی فلش کنید تا مشکل گوشی حل شه دانلود با لینک مستقیم از سرور قدرتمند سایت حل مشکلات احتمالی: * اگر نتونستید گوشیرو به دانلودمد ببرید و روی لوگوی سامسونگ گوشی ریستارت میشد فقط کافیه ولوم بالا + ولوم پایین + پاور رو همزمان فشار دهید تا گوشی ریستارت شود هم…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام و خسته نباشيد لاگ انلاك شبكه گوشي G928F از طريق دانگل Z3X http://uupload.ir/files/iq1s_untitled.jpg ابتدا فايل فاي ريكاوري زير را دانلود كرده و با اخرين ورژن اودين رايت كنيد http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/arter97-recovery-g928fcig-11-0-philz-touch-6-59-0.rar سپس فايل S*U*P*E*R USER را دانلود كرده و از طريق ريكاوري نصب كرده http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/BETA-SuperSU-v2-49.zip بعد از ان فايل كرنل را نصب ميكنيم و ريبوت ميكنيم http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/arter97-kernel-g928fci-5-0.zip تا اينجا گوشي روت شده .. بعد با z3x اناك ميكنيم
آخرین پاسخ توسط vahid_mahmeh, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خودم به این مشگل برخوردم گفتم آموزش رو بذارم اگه از دوستان کسی به این مشگل برخورد با سرچ کردن تو سایت زودتر به نتیجه برسه ً@*&،641 خب آموزش 1.گوشی نیازی به روت بودن نداره 2.فعال کردن USB debugging 3.زدن کد #0808#* و انتخاب کردن گزینه DM+MODEM+ADB 4.گوشی رو به سیستم وصل کنید 4.از طریق باکس Z3X PRO رفتن به سربرگ unlock و در قسمت com پورت مورد نظر رو انتخاب و گزینه unlock تمام ممنون از استاد عزیز که کمک کردن تا این مشگل رو بطرف کنم آقای jalilzadeh این چند تا عکس
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-J700F Software version: 24.3 Searching Samsung USB Flash Interface... detected COM3 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Searching FRP lock... OK Erasing FRP... OK Searching Reactivation lock... not supported Searching EE lock... OK Erasing EE lock... OK Reset done Done with Samsung Tool PRO v.24.3
آخرین پاسخ توسط saed.danger, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام یه g920f اثر انگشت داره فایل ریست شو میخام بدون اینکه اطلاعاتش پاک شه ایا هست همچین فایلی ؟؟
آخرین پاسخ توسط sadra.z,