تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 785 بازدید
سلام گوشی a500h برام اومده که به گفته مشتری هیچ مشکلی نداشت فقط اپدیت میخواست که اندرودید 6 کردم دیگه بالا نمیاد تو لوگو هی ریست میشه خستم کرده با هرچی فایل بود زدم هیچ نمیدونم چیکار کنم فلش رو کامل میگیره فکتوری ریست میشه
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 680 بازدید
دوستان ریکاوری تست شده کسی داره بزاره ممنون میشم با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
با سلام. ممنون میشم از دوستان و همکاران فایل سرت و efs سامسونگ A800I رو که خودشون رید گرفتن قرار بدن.ضروریه.ممنونم.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود دوستان دوستان کسی این مشکل drk بعد از آپدیت به 6.0.1 رو حل کرده ؟؟ با چند ورژن متفاوت اندروید 6 تست شده بعد از آپدیت گوشی اصلا بالا نمیاد .
آخرین پاسخ توسط 0098gsm.si, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام مطلبی در مورد رفع مشکلات nvram و مشکلات imei گوشیهایی با چیپست MTK اکثرا چیپست های استفاده شده با مدل یکسان در برندهای مختلف دارای nvram یکسانی هستند مثلا nvram mt6572 گوشی lenovo با nvram mt6572 گوشی هوایی یکسان هست من در اینجا کلکسیون nvram backup گوشی های lenovo به اشتراک میگذارم خب توضیح:مثلا گوشی هوایی g610-u10 با پردازنده ی Mediatek MT6589 دارید که imei null داره توی گوکل سرچ کنید lenovo mt6589 models میبینید که لیست گوشی های لنوو که با پردازنده ی mt6589 هستند رو میاره از داخل فایل زیپ آن را بیابید و با برنامه ی mtkdroid tools ریستور کنید.با این کار شماره سریال خود گوشی نمیاد ولی میتوانید دوباره با همین برنامه imei خود گوشی رو ترمیم کنید. لینک دا…
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
با این روش می توانید هر نوع قفل صفحه گوشیهای سامسونگ رو حذف کرد حتی بدون پاک شدن کوچکترین اطلاعات این روش بارها روی انواع گوشی تست شده روش کار : ابتدا twrp یا ریکاوری کاستوم مربوط به گوشی مورد نظر رئ دانلود و نصب کرده سپس فایل ضمیمه شده رو در حافظه رم یا فلاش ( گوشیهایی که otg رو ساپورت میکنند ) کپی نموده و فایل زیپ رو نصب میکنیم. گوشی رو روشن کرده و میبینید که قفل باز شده و اطلاعات پاک نشده. امیدوارم مفید باشد واسه همکاران منبع اندروید زوم Pattern&Lock%20Screen%20Remover_AndroidZoom_ir.zip
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 409 بازدید
Operation: Flash Selected model: SM-G900H Software version: 26.7 File analysis... OK Total file size: 0x906DF2E0 (2310 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM19 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Sending sboot.bin... OK Sending boot.img... OK Sending recovery.img... OK Sending system.img... OK Sending modem.bin... OK Sending cache.img... OK Sending hidden.img... OK Flashing done (time - 00:03:24) Done with Samsung Tool PRO v.26.7
آخرین پاسخ توسط pooyabooter, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
این فایل رو دانلود کنید و اکسترکت کنید و تو قسمت مودم رو گوشی فلش کنید دانلود فایل Download N9005 zip از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 482 بازدید
سلام گاهی با باکس حذف frp میکنیم باکس اکی میده ولی در انتها مشکل سر جاشه برای حل این مشکل اول با این رام فلش کنید و بعد FRP رو با کمک باکس حذف کنید . SAMSUNG GALAXY J700F : PDA =J700FXXU1AOG9 CSC = J700FOJV1AOG9 IRAN 5.1.1
- 0 پاسخ
- 468 بازدید
سلام اگر j200f مشکل خواندن otg داشت با رایت این ورژن مشکل حل میشه با اندروید 5.1.1 j200f XXU1AOJ1
- 0 پاسخ
- 587 بازدید
فایل تست شده خدمت دوستان a500h cert qcn - Download - 4shared - ALI RAZA CHAK NO9/G
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
سلام چند سال سابقه کاریم خیلیا رو دیدم با ترمیم سریال یا شبکه این گوشی مشکل دارن طبق اموزش کی واست میزارم در عرض چند ثانیه مشکل imei و شبکه این گوشی میتونید حل کنید آموزش ساده اس فایل موجود رو دانلود کنید حاوی ریکاوری تست شده و دو فایل هست بعد رایت ریکاوری این دوفایل رو روی sd کارت کپی کنید و اونا رو رایت کنید و تمام موفق باشید iemi null test sbr0651 تشکر یادتون نره
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 1 پاسخ
- 646 بازدید
درود توجه داشته باشید آموزش زیر روی اکثر مدل های سامسونگ با اندروید 5 یا پایینتر به راحتر جواب میده : ابتدا فایل TWRP مدل مورد نظر را رایت کرده و بعد از اون وارد ریکاوری شده و بعد وارد گزینه Advence و بعد واردشده و در پوشه data/system فایل هایی که پسوند key دارند رو پاک کنید . توجه: در برخی مدل ها پسوند فایل ها db هستش.اسم فایل ها هم مشخصه مثل : paasword یا lock setting finger
- 6 پاسخ
- 944 بازدید
حذفFRP تمام مدلهای سامسونگ بدون درد سر دراندروید5و6ازgsm-developers.ir پسوورد:kiamobilebygsm-developers.ir دانلود:دانلود فایل Download kiamobilebygsm developers rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 4 پاسخ
- 708 بازدید
سلام دوستان یک عدد i9060i اوردن که بر اثر رایت فایل اشتباه کاملا خاموش شده و اصلا روشن نمیشه فقد موقعی که به سیستم وصل میکنم یه صدای اتصال میاد و توی دیوایس منیجر Unknown device میزنه دوستان راه حلی برای فلش و روشن کردن گوشی هست؟مشکل قبلی گوشی هم این بوده که گوشی دو سیم هست و یکی از سیم ها کار نمیکرده.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 0 پاسخ
- 591 بازدید
ابتدا با فایل زیر اقدام به روت میکنید : https://download.chainfire.eu/951/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-a8hplte-a8hpltedx-sma800i.zip در ادامه فایل cert رو با z3x رایت می کنید : SM-A800İ_R58G71WV0HR_3530020704987by mastro rami gem flash86 (1) - Download - 4shared - المايسترو ابو الرور
- 2 پاسخ
- 710 بازدید
سلام.گوشی فوق بعداز آپدیت به آندروید6 مشکل سریال پیداکرد.بعداز کلی کار سریال رو برگردوندم ولی الان ثبت نشده روی شبکه داره.ممنون میشم از دوستان راهنماییی کنن هم در مورد ثبت نشده روی شبکه هم فایل روت کامل این گوشی.
- 2 پاسخ
- 660 بازدید
ی چند وقت پیش سامسونگ s6 واسم اومد که فلش زدم و تاچش برعکس کار می کرد و از چند نفر از اساتید کمک خواستیم که گفتن باید رام رو عوض کنی که بنده بجای رام کرنل رو عوض کردم و اکی شد. کرنل رو عوض کنید...
آخرین پاسخ توسط iman1991, -
- 2 پاسخ
- 634 بازدید
سلام دوستان یه گوشی n920c هست رو frp lock مونده و بالا نمیاد چیکار کنم؟ با ادین فقط بفرمایید ن باکس ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 824 بازدید
Latest SideSync 4.6.0.56.exe http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201609/20160909182918525/SideSync_4.6.0.56.exe
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 1 پاسخ
- 712 بازدید
Odin3_v3.12.3
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 727 بازدید
با سلام گوشی رو میخام تنظیمات نقاط دسترسی تنظیم کنم برای اینترنت نمیشه وقتی سیو میکنم میا د بیرون و هیچ نقطه دسترسی درست و ایجاد نمیشه هم برای همراه اول هم رایتل وایپ کردم فلش کردم با فایل i8552XXAND1
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 484 بازدید
امروز اموزش انلاک گوگل اکانت n920c رو با روشی اسان در اختیارتون قرار میدم ابتدا گوشی رو با این فایل فلش کرده XSG-N920CXXU2AOK6-20151124154640.zip و در مرحله بعد گوشی رو با اخرین ورژن z3x انلاک میکنیم اینم لاگ عملکرد خدمت عزیزان
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 3 پاسخ
- 745 بازدید
سلام دوستان برای حل مشکل قفل جیمیل ی راه حل ساده دارم که امیدوارم بدردتون بخوره من این روش رو روی j7.j5.s6... جواب گرفتم قبل از هر کاری نرم افزار bypass.apk را از لینک زیر دانلود کرده و درمموری کارت بریزید و به گوشی متصل کنید فقط کاربران ویژه میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. [ اطلاعیه بخش ویژه ] نرم افزار side sync رو دانلود و نصب کنین(حتما از این ورژن برنامه استفاده کنید) فقط کاربران ویژه میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. [ اطلاعیه بخش ویژه ] گوشی را به وای فای وصل کنید مراحل را رد کنید در مرحله ای که از شما جیمیل میخواهد نرم افزار را جرا کنید سپس گوشی را با کابل به سیستم وصل کنید ایکون مرورگرها باز میشودیکی مرورگر chrome را انتخاب کنید در صفحه باز شده accept &…
آخرین پاسخ توسط yasin97,