آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش و مباحث نرم افزاری مربوط به دستگاه های شیائومی
119 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 24 پاسخ
- 2.8k بازدید
گوشی اکانت شیاموئی داره انگار این مدل با فلش اکانت حذف میشه redmi note 4 سی پو گوشی هم مدیا تک هست اندروید 6.0 با اموزش ها تو انجمن رفت اوکی میزنه اما اکانت همچنان سر جای خود هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان اگه امکانش هست کمکم کنید ممنون مشکل گوشی: روی آرم Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1620.10.01 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 110100303034473930519996B49F51D1 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Preloader DAgent sent , init HW now eMMC F…
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
گوشی اکانت داره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 25 پاسخ
- 3.2k بازدید
گوشی قفل هست هر کاری کردم به حالت ریکاوری نرفت انگار نداره لطفا راهنمایی کنید کابل edl هم دارم هرکاری کردم دانگل بست شناسی نکرد سی پو گوشی هم کولکام هست اندروید 5.1.1
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان سیستم من متاسفانه یوتیوب نمیاره ...عزیزان راهکار بدید تشکر....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 974 بازدید
سلام شهر ما تازه گوشی شیایومی داره جا میافته و قبلا با گوشی شیایومی کار نکردم . درخواست راهنمایی و اموزش نحوه فلش گوشی شیایومی دارم .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان تا حالا کسی می اکانت redmi 7a آندروید 10 حذف کرده ؟ این یکی موندم توش چجوری باز میشه ؟
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 0 پاسخ
- 906 بازدید
با سلام ..گوشی در حین کار خاموش شده و تو حالت 9008 فقط شناسایی میشه . احتیاج ب دامپ xml برای هوا داشتم
آخرین پاسخ توسط mili_n, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام عرض ادب دوستان. این مدل رو میگه دادم تهران فلش کردن منتها سریالش الان با کارتن یکی نیست میخوام سریال خود گوشی رو بزنم منتها چیزی پیدا نکردم bst پشتیبانی نمیکنه تو سریال اینفو هم میگیری سی پی یو رو مدیاتک میزنه با infinity هم نمیزنه ...
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 894 بازدید
باسلام خدمت همکاران این گوشیو اورده بودن برام که قفل بود..منم راستش اوردم رو حالت فست بوت با کرک میراکل وایپ دیتا زدم....حالا دیگه گوشی بالا نمیاد میره رو حالت mi suite .. من تاحالا شیایومی فلش نزدم... الان فقط fastboot میاد...دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن الان چکار کنم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 871 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی مشتری گوشی فوق رو آورده رست کرده الان رو مای اکانت مونده شماره ای که اکانت رو باهاش فعال کرده گم کرده کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 933 بازدید
سلام خدمت دوستان ردمی نوت 10اس m2101k7bg روشن میشه میر تو فست بوت میخاام فلش کنم منتها نمیدونم مشخصه فایل خودش چیه با mi flash pro قبلا ببعضی از مدل ها رو تو حالت پی سی سویت شناسایی می کرد منها این نمیشه لطفا راهنمایی ککنید چطورر بفهمم رامش چه مششخصه ای داره و بررا کردومم مننطقه هست تا با همون بزنمش یه رامی معرفی کنین کهه بدونه ریسک فلشش کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط Miflash.ir, -
- 1 پاسخ
- 900 بازدید
درخواست فایل pit سامسونگ j530f
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 948 بازدید
سلام دوستان کسی لینک دانلود فایل فلش این مدل رو داره؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود درخواست فایل فلش فارسی شیامی mi 4w لطفا فول فارسی باشه حتما اخرین اپدیت ضروری ممنون
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 1 پاسخ
- 702 بازدید
با سلام همکارای عزیز راهنمایی میخواستم برای غیر فعال کردن اکانت mi گوشی k20 pro با چه باکسی یا دانگلی میشه حذف کرد ؟
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 0 پاسخ
- 992 بازدید
رام نایاب روت شده و منو فارسی گوشی شیائومی Redmi 3 Pro از جی اس ام دولوپرز *********************************************************************** سلام بر همه عزیزان قابل فلش با فلشر Miflash ******************************* Redmi 3 Pro Rooted & Farsi Firmware
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 797 بازدید
سلام شیامی اومده رو ارمه وایپ زدم نیومد بالا با می فلش تولز میشاسه ولی نمیره برافلش ایفو چجوربگیرم بفهمم ورزنش چیه نیاز ب الاک بوتلودر داره یانه ازطریق فست بوتم بادستور فلش نشد ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط OXEYGEN, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام. ببخشید اگه کسی اطلاعات کامل داره این سوالارو جواب بده. ۱-الان واسه گوشیهای هواوی باکسی هست که قفل بدون حذف اطلاعات برداره؟ ۲-واسه سامسونگ با frp روشن باکسی هست که بدون حذف اطلاعات برداره؟ الان قیمت باکس های furious و اختاپوس lg و lg اکیتو z3x چند هست؟ اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه. اگه باکس دست دومم کسی سراغ داره زیر همین پست بنویسه چون خریدارم.
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 3 پاسخ
- 990 بازدید
درود خدمت همکاران عزیز گوشی روی آرم هست میخوام فلش بزنم کوالکام هست. فایلش رو دانلود کردم (miui_HM4XGlobal_V9.2.5.0.NAMMIEK_c6f74c37a1_7.1) فایل از زیپ درآوردم عکس رو ضمیمه میکنم لطفا بگید که کدوم فایل رو در فلش تولز مخصوص شیائومی قرار بدم؟
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 9 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام میخام واسه گوشی های شیائمی باکس بگیرم یه باکس کامل میخام مولتی برند نباشه که چند مدل بزنه یا چند مدل نزنه مثلا واسه گوشی های سامسونگ کامل ترین و به صرفه ترین باکس z3x هست میخام کامل باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط وثوقی, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان عزیز کسی میتونه در مورد frp redmi 4x راهنمایی کنه ممنون میشم .
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 823 بازدید
با سلام.. دوستان کسی اظلاع داره چ جوری باید اکانت authentication خرید..برای فلش زدن گوشی های شیاومی
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 14 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام دوستان من رام های شیاومی رو از خود سایت شیاومی میگیرم... اما یک چیز رو متوجه نمیشم اونم اینه که مثلا رام یک گوشی رو دانلود کردم از کجا بفهمم اون رام از طریق خود گوشی اپدیت میشه یااز طریق فست بوت و ... از کجا باید بفهمیمیم؟؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 971 بازدید
با سلام.. دوستان برای فلش مدل فوق باید بوت لودر انلاک کرد یا ن؟؟ محبت میکنید راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018,