مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
رام فارسی HTC Desire 816h -MT6592 کوک شده توسط ehsan_zamani_68 و تیم توسعه دهنده
توسط ehsan_zamani_68- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان رام فارسی شده مدل HTC Desire 816g plus ملقب به HTC Desire 816h نحوه تشخیص: اسکرین شات از گوشی: لینک دانلود http://support.gsm-developers.com/816h-mtk6592-cooked/ نکته: دقت کنید مشخصات یکی باشه فلشر در کنار رام موجود میباشد برای فارسی سازی فقط تیک boot-android -userdata-recovery رو بزارید و بزنید بدون مشکل
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 4 پاسخ
- 2.1k بازدید
نقش فایل SECR.IMG موجود در رامهای scatter نقش اساسی این فایل آنلاک بوتلودر و آنبریک کردن گوشی به هنگام سافت بریک میباشد. به عبارتی هنگام سافت بریک شدن گوشی میتوانید این فایل رو به تنهایی رایت کرده و عمل فرمت را انجام دهید سپس میتوانید رام دلخواه را روی دیوایس بریک شده رایت کنید . موفق باشید
آخرین پاسخ توسط software, -
- 15 پاسخ
- 2k بازدید
تایپک جامع توضیحات و رفع تمامی باگهای رام اندروید در برخی رامها به دلایلی باگهایی نظیر wifi ، دوربین ، بلوتوث و... وجود دارد . این مشکلات اکثرا در رامهای کاستوم و در برخی مدلای سفارشی مشاهده میشود.در این بخش قصد داریم نحوه رفع هر یک از باگهای موجود در رام را آموزش دهیم.پچ ها و فایلهای باینری مربوط به هر بخش مختلف را در این آموزش قرار میدهیم و شما میتوانید در صورت معیوب بودن بخش مربوطه فایلها را با پچ های سالم رام مشابه جایگزین کنید. توجه داشته باشید این آموزش برای رامهایی که بر اثر معیوب بودن پچ ها باگ دار شدن میباشد و برخی رامهای کوک شده که با فایل apk باگ تولید میکنند مبحثش با این آموزش فرق داره و در تایپکی جدا دربارش بحث خواهیم کرد. تا پایان آموزش صبور با…
آخرین پاسخ توسط hirsh, -
- 0 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام در ادامه آموزشهای ساخت کاستوم رام سامسونگ امروز در خدمتتان هستیم در این بخش به مبحث دئودکس کردن رام می پردازیم برای دسترسی به بخشهای قبلی آموزش به لینک زیر مراجعه نمایید بحث اودکس و دئودکس مربوط به برنامه های رام می باشد نه خود رام برای درک فرق این دو قبلا در پستی جدا بنده توضیح کامل داده ام به پست زیر مراجعه نمایید اودکس و دئودکس فرق میان این دو چیست؟ بصورت خلاصه رام رسمی بصورت پیشفرض اودکی می باشد در اودکس رام سریعتر بوت می شود ولی در دئودکس می توان رام را سفارشی کرد و مودهای فراوانی به آن اضافه کرد پس رام کاستوم ما باید دئودکس شود با روش زیر راحت می توان تمام برنامه های رام …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 12 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام آقای صوری با عرض پوزش من رام رو تدیت میکنم ولی در موقع رایت ارور میده مشکل از چی میباشد ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 0 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان . عزیزانی که برنامه نویسی با اندروید استودیو رو انجام میدن شاید متوجه این شدند که با وارد کردن کمی الگوریتم و... و build کردن نرم افزار حجم سورس به صورت وسیعی بالا میره و در صورتی که بخوایم سورس نرم افزارمون رو به کسی بدیم به مشکل برمیخوریم . نتیجه میگیریم که در سورس نرم افزارمون فایل هایی وجود دارد که اصلا نیازی به آنها نیست و صرفا کش ها و build های gradle هستند که حذف کردن آنها هیچ آسیبی به اپلیکیشنمون وارد نمیکنه. دایرکتوری های اضافی و زائد : خب به پوشه ای که به هنگام ایجاد کردن پروژتون ساخته اید وارد شوید و دایرکتوری های زیر را حذف کنید. پوشه: >build از داخل پوشه app پوشه build را حذف کنید. پوشه: …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان بنده وقتی فایل teleservice.apk بدون هیچگونه تغییری میخوام کامپایل کنم ارور 26 میده و ادرس ارور هم پیدا نمیشه جهت حذف ارور
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 5 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی I9507V اندروید 4.4.2 و دانگرید از 5.0 بدون کوچکترین باگ به همراه فایل چند مگابایتی جهت فارسی سازی و فایل مخصوص رایت با اودین برای اولین بار در ایران توسط ILYA20 دوستان در جریان هستند که این مدل سفارش چین و ژاپن میباشد و قطعا رام فارسی برای این مدل عرضه نشده و نخواهد شد.... برای فارسی سازی پچی رو جهت فارسی سازی اماده کردم که از اتلاف وقتتون جلوگیری میکنه و همینطور رام مخصوص رایت از طریق اودین رو اوکی کردیم... I9507V 4.4.2 ROOTED FULL FARSI FIXED BUG DEV…
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
سلام من یک نوت پنج امروز دیدم که در ریکاوری. N920p بود ولی در منوی گوشی n920f. نشان میداد منوی فارسی و کیبورد فارسی بدون مشکل؟؟؟ چطور اینکار انجام شده؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام برنامه های زیادی برای ساخت فایل قابل فلش معرفی کرده ام همچنین روشهای زیادی برای ساخت فایلهای زیپ قابل فلش اما در این تایپیک نحوه ساخت دستی این فایلها و توضیحات لازم رو براتون آماده کرده ام موارد مورد نیاز برای شروع فایلهای adb و فست بوت نصب باشند Notepad++ 7zip یه پوشه هم درست کنید به نامی که می خواهید چند پوشه بسازید با نامهای زیر در یک شاخه /META-INF/com/google/android در پوشه آخری اندروید دو فایل قرار می گیرند به نامهای زیر update-binary: در مورد این فایل زیاد اطلاعاتی نیست اما اگر برنامه نویس هستند و علاقه دارید در مورد این فایل اطلاعاتی کسب کنید سورس فایل در اینجا موجود می باشد …
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
[h=2]v2.2.2[/h]2017.01.23 Added Android 7.1 Resources (Issue 1349) Update aapt to android-7.1.1_r4. Upgrade to gradle 3.3 Fixed NPE with styles that had a parent that didn’t exist. (Issue 1370) Fixed issue with TYPE_DYNAMIC_ATTRIBUTE treating improperly which affected Nougat based applications. (Issue 1382) / Thanks xpirt Fixed issue with APKs that have invalid characters. (Issue 885), (Issue 1389) Fixed issue with versioning vector images during build. (Issue 1384) Fixed issue with APKs that have invalid characters in filename. (Issue 1369) Fixed build issue where space was in build path. (Issue 1394) Fixed issue with APKs that have 3 non positio…
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بعد از یک مدت خواب زمستانی طولانی هم اکنون در خدمتتون هستم .:4: راستش برخی از دوستان شاکی شدن که کم کار شدم ولی نزدیکان من شاهد هستند سخت داشتیم روی پروسه مرکز دانلود کار میکردیم که به کمال رسیده خدا را شکر. حالا این کرنل RvSecuRitY و حقوق آن چی هست؟ [h=3][/h]فایل آنلاک قفل امنیتی RvSecuRitY ارائه شده اختصاص تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز بوده و انتشار آن در صفحات اینترنتی و آرائه آن به دوستان و آشنایان غیر قانونی هست و ما هیچ گونه راضی نیستیم و هر چقدر درآمد از این فایل شود کاملا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. همینطور این متد اختصاصی هست و دستبرد به سورس مدیفای شده کار غیر اخلاقی و غیر خرفه ای بوده و از طرف وکلای ما پیگیری میشو…
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 8 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام این ابزار را قبلا هم معرفی کرده بودم ولی بخاطر پشتیبانی از اندروید 6 و کمی تغییر در ریپک و آنپک فایل در پستی جدا ورژن جدید را برای معرفی داریم باز هم مثل ورژن قبلی برای اجرا نیاز به برنامه های جاوا و پایتون دارید اکنون فایلهای SYSTEM.IMG یا SYSTEM.NEW.DAT را همراه با file_contexts کپی کنید فایلfile_contexts را در مسیر boot.img\ramdisk یا در فایل ریکاوری میتونید پیدا کنید طبق دستورات ابزار راحت فایلهای خود را ریپک و آنپک کنید تمام موفق باشید لینک در پرتال سایت برای مشاهده لینکها و دانلود ابزار
خطا در نصب SystemUI 1 2
توسط dalannews- 14 پاسخ
- 1.9k بازدید
هنگام نصب SystemUI.apk خطا میده و نصب نمیشه اما بقیه برنامه ها به درستی نصب میشه apktool if Settings.apk و apktool if framework-res.apk اینم تصویر خطا
- 16 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام و احترام چندین سوال در رابطه با کوک رام داشتم : 1.رام های چین از google play service پشتیبانی نمی کنند، چجوری رامی که داریم کوک می کنیم رو بهش google play service اضافه کنیم ؟ 2.برخی رام های چین مشکل USSD دارند و زمانی که شما می خواهید شارژ خود را ببینید . .شارژ بخرید یا هر کار دیگه ای با USSD ارور میدن .. باید چی کار کرد ؟ 3.بعضی رام ها 4G یا 3G رو ساپورت نمی کنند چجوری باید اضافه کنیم ؟ برای مثال هم این 3 مدل رو در نظر بگیرید الان دارم روی این 3 مدل کار می کنم و هر 3 سوال بالا کاملا به این 3 مدل مرتبطه : A7108 A9100 J7109
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
به نام خدا سلام در این اموزش یاد میگیرید که یه برنامه برای تولید Rvsecurity محصولات سامسونگ درست کنید --------------------------------------------------------------------------- پیش نیاز ها: داشتن سیستم مناسب برای برنامه نویسی نصب برنامه ویژوال استودیو اشنایی به زبان ویژوال بیسیک -------------------------------------------------------------------------- خب میریم سراغ اموزش قبل اموزش میتونید از اینجا اموزش ساخت پروژه در ویژوال استودیو رو مشاهده کنید یه پروژه به نام دلخواه ایجاد میکنیم و به فرم اصلی برنامه دو تا button و دوتا textbox اضافه میکنیم. خب برای قسمت انتخاب فایل بوت کد زیر رو قرار میدی…
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
درود استادان عزیز یه موتورلا moto g برام اومد اندروید شش ستینگ رو دیکامپایل کردم بعدش کامپایل و با روت اکسپلورر جایگزین کردم اما بعد از ریست ستینگ کاملا مخفیه.کجای کارم اشتباه بوده؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
رام فارسی و بدون مشکل گوشی J3Pro J3110 این رام بصورت کامل فارسی می باشد و مانند برخی رامهای موجود در اینترنت ترجمه ناقص نمی باشد رام بصورت TAR می باشد و با اودین قابل فلش می باشد اندروید 5.1.1 آخرین نسخه موجود برای گوشی SM-J3110 می باشد بدون مشکل گوگل پلی تست شده زبان پیش فرض رام فارسی می باشد دارایی ضبط کننده صدا در حین تماس بصورت پیش فرض دارایی لیست رد تماس و پیام بصورت پیش فرض در رام گزینه 4G در تنظیمات بدون مشکل نشناختن سیمکارت اول تصاویر دیگر محیط رام را نیز در زیر ببینید بدون مشکل منوی استفاده از داده …
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
دوستان خواهش میکنم برای این آموزش ارزش قائل بشید و اینکه سریع پخش نشه خودم شخصن دارم باهاش شدیدن پول پیدا میکنم چون بقیه دوستان از رام های کوک شده استفاده میکنن که مشکلاته خاموش صحفه حین تماس نشان ندادن کسی که تماس میگیره از کار افتادن وایرلس و اینکه در قسمت شبکه های موبایل حق انتخابی وجود نداره رو داره من زیاد با این گوشی کلنجار رفتم اخر سر فایل system.img رام 5.1.1 مشخصه ی A710FXXU1AOLG رو به system.tar تبدیل کرده و فلش و نهایتن یه فاکتوری ریست کردم گوشی کامل و بدون مشکل فارسی شده بدون هیچ مشکلی امیدوارم اساتید و همکاران عزیز استفاده کنند بنده روی 20 مورد بیشتر تست کردم روی a7108 بالای 20 مورد تست شده
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 5 پاسخ
- 1.8k بازدید
رام کوک شده-فارسی -انبریک و حل مشکل شبکه و ساعت g700-t00 توسط ehsan_zamani_68 اندروید 4.2.1 قابل فلش با sp-flash link download http://www.mediafire.com/download/u6fyt7op1lvox48/g700-t00.rar
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 12 پاسخ
- 1.8k بازدید
? بسم الله الرحمن الرحیم ✋ سلام خدمت عزیزان - یک سوال داشتم؛ ممنون میشم کمک کنید ؛ چون راه حل های زیادی داخل سایت ها هست و کمی بنده سردرگم شدم : ? بنده میخوام که یک اپلیکیشن ساده بتوانم درست کنم که داخلش دسترسی های سیستمی مثل برخی عملکردهای StatusBar که بصورت عادی داخل نرم افزارها امکانش نیست ایجاد کنم(برای مثال الان روشن خاموش کردن وای فای داخل اپ معمولی هم امکان پذیر هست ولی فعال کردن حالت پرواز امکان پذیر نیست و یکسری دسترسی ها که نیاز به write secure setting permission دارند) . ? درخواست بنده نوشتن اپ نیست(بنده چند سال است که برنامه نویس اندروید هستم) .. در واقع فقط خواستار توضیح راجع به نحوه تبدیل یک برنامه به یک برنامه سیستمی با این قابلیت ها هست…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
نقش فایل preloader.bin موجود در رام مدیاتک این فایل به عنوان نقشه برای سیستم سخت افزاری برای خواندن پارتیشن های مربوط به بخش های خود ، (مانند بوت شدن – دوربین – تصویر – تاچ و ... )از هارد مدیاتک عمل میکند . قطعا دستکاری این کرنل با هیچ ابزاری توصیه نمیشه و در صورت دستکاری شدن فایل از طریق فلشر رایت نخواهد شد و در صورت رایت شدن هم احتمال هاردبریک شدن دیوایس حتمیست! موفق باشید
- 13 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام هر چه مقدار حجم رو کم وزیاد میکنم نمیشه ورژن 4.1تست کردم جواب ندادورژن 5.1تست کردم جواب نداد فایل سیستمی مربوط به I9300هستش با اندروید 4.4 وحجم فایل سیستمی 1.67گیگ میباشد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 11 پاسخ
- 1.8k بازدید
درود به تمامی توسعه دهنده های ایرانی به خصوص جناب صوری. در خصوص ساخت پچ فارسی ساز و حذف یوزر کد بدون پاک شدن دیتا اگه امکانش باشه آموزش میخواستم. ابزار آنپک ریپک فایل های محتوای csc رو میشه معرفی کنین؟
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام خدمت تمامی همراهان همیشگی Gsm-Developers با یک آموزش به روز در خدمتتان هستم همان طور که میدانید سیانوژن به LineageOS تغییر نام داده است ما آموزش ساخت کامل رام کاستوم را داریم در سایت با آموزشهای مرتبط اما گفتم یک آموزش کامل براتون بزارم با ساخت جدیدترن نسخه این رام پرطرفدار در این آموزش گوشی مورد استفاده برای ساخت رام گوشی OnePlus 3 می باشد(گوشی خود بنده) میشه گفت OnePlus 3 اکنون یکی از پرطرفدارترین گوشیها برای توسعه دهندگان است تقریبا از این آموزش می شود برای تمام دستگاهای دیگر نیز استفاده کرد توصیه های اولیه ساخت رام بر روی سیستم عامل اوبونتو 64 بیتی می باشد اگر می خو…
آخرین پاسخ توسط ALIILAPRO,