مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام طبق ویدیو جلو رفتم فقط جایی که گفتید مقدار فایل سیستم رو به مگابایت بنویسید متوجه نشدم سوالم در مورد پست دومی هست http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html من یه فایل سیستم i9500 رو استرکت کردم و حالا می خام ریپک کنم اما نمی دونم مقدار فایل سیستم من 2.12GB هست مقدار این رو چقدر باید وارد کنم ؟ I9500 4.4.2 راستی باید با ریپک 5.1.0 این کار رو انجام بدم؟ البته فایل سیستم رو دستکاری نکردم فقط میخواست ببینم می تونم ریپک کنم؟ http://uupload.ir/files/0ziu_capture.jpg
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 10 پاسخ
- 2.3k بازدید
نحوه کامپایل (آرشیو کردن) فایل های رام سامسونگ به فرمت tar.md5 پس از استخراج کردن رام و انجام ویرایش های مورد نیاز نوبت به کامپایل یا همون آرشیو کردن به tar.md5 میرسد. تا بتوانید رام مورد نظر خود را به صورت استوک stock از طریق نرم افزار odin فلش کنید. در اینجا دونوع از کامپایل را در ویندوز یادتون میدم . گذینه 1- استفاده از نرم افزار: این نرم افزار رو خود بنده کدنویسی کردم که میتوانید بدون نیاز به نوشتن کد فایل ها را کامپایل کنید گذینه 2- آموزش ریپک به فرمت tar.md5 فایلهای دلخواه به صورت دستی آموزش استفاده از نرم افزار: 1- به پوشه ابزار tar.md5 …
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
ویندوز حل مشکل استخراج نشدن فایل system.img مدلای s7 و فایل system با حجم بالای 4 gb 1 2
توسط ILYA20- 10 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام و درود خدمت توسعه دهندگان محترم . همانطوری که در جریان هستید حجم رامهای s7 و مدلهای جدید بالای 4 گیگابایت هستند و ابزارهای ارایه شده قادر به استخراج نیستند و در نصفه با خطای stop مواجه خواهید شد . برای حل این نوع مشکلات امروز با اموزش اختصاصی در خدمتتان هستیم . با ما همراه باشید. 1- ابزار موجود در تایپک زیر را دانلود کنید و فایل حجیم system.img را داخل همین ابزار کپی کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11176.html 2- در پوشه مربوطه دکمه shift را گرفته و کلیک راست بزنید سپس گذینه open commond window here را انتخاب کنید تا cmd باز شود. 3- سپس با استفاده از کد زیر فایل system.img تان را به ext4 تبدیل کنید. imgextracto…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 10 پاسخ
- 3.3k بازدید
با سلام فایل Build.prop یکی از فایلهای اساسی و مهم در گوشیهای اندرویدی می باشد با اضافه یا حذف کد در این فایل تغییرات زیادی را می توان داد با ما باشید با بهترین ترفندهای Build.prop برای استفاده بهتر از رام گوشی با اطلاع از اینکه ممکن هر یک از این کدها باعث بوت لوپ شدن گوشی شود سراغ آموزش می رویم فایل Build.prop را در پوشه System خود می توانید پیدا کنید قبل از اعمال هر کد از فایل Build.prop یک پشتیبان داشته باشید مدیریت بهتر رم گوشی >ro.HOME_APP_ADJ=1 بالا بردن کیفیت ضبط صدا و ویدیو >ro.media.enc.jpeg.quality=100 ro.media.dec.jpeg.memcap=8000000 ro.media.enc.hp…
آخرین پاسخ توسط ehsan14756, -
- 10 پاسخ
- 6.5k بازدید
دوستان سلام یه فایل سیستم رو ویرایش کردم حجم فایل اصلی سیستم هم 3/494/627/344 با انواع مختلف حجم ریچک میکنم اما باز موقع رایت فایل فیلد میده از چه حجمی باید استفاده کنم ممنون
برای اولین بار آنبریک FIX IMEI و حل مشکل هنگ روی لوگو LG X155 Cook FIX BUG MEYSAM FARZAM
توسط Cortana- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
برای اولین بار آنبریک FIX IMEI و حل مشکل هنگ روی لوگو LG X155 Cook FIX BUG MEYSAM FARZAM درود باز هم خدمت دوستان با یک رام و کم یاب دیگه هستم این فایل خیلی خیلی ارزشمند هست و هیچ جایی شما پیدا نمی کنید پس قیمت و ارزش کار رو نیارید پایین بقیه رام های سری مدیاتک LG آماده شده و کوک که به نوبت میزارم فایل فلش از طریق SPFLASHTOOL هست Sp مخصوص هم اپلود میکنم امروز چون بجز این Sp سخت میشه فلش کنید موفق باشید PAS:CortanaX155lg تهیه تنظیم :میثم فرزام LGX155 Savebreak &Repair IMEI Cook BY Meysam Farzam
- 9 پاسخ
- 4.1k بازدید
آنپک (استخراج) فایل system.img نسخه های 2.3 تا 6.0 برای دسترسی به محتویات فایل پارتیشنی system نیاز به استخراج این فایل میباشد . برای استخراج این فایل ابزارهای مختلفی برای لینوکس و ویندوز ارایه شده است ، سالمترین روش برای استخراج فایل system.img استفاده از فایل باینری میباشد. فایلهای سیستم برندها با ساختار ، فرمت و نسخه های مختلفی ارایه میشود مثلا رامهای سامسونگ با ساختار ext4 برخی رامهای htc با ساختار yaffs ارایه میشوند اکنون اکثر رام برندهای مختلف با ساختار ext4 ارایه میشوند و برای هر نوع از این رامها ابزار باینری extractor از سوی توسعه دهندگان شرکت سازنده ارایه میشود. در اینجا برنامه نویسان جهت آسان کردن کار توسعه دهندگان ابزارها ر…
آخرین پاسخ توسط amirtna18, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان در جریان فارسی سازی گوشی g900d فایل های سیتینگ و سیستم یو آی رو فارسی کردم و فایل فریمورک و تی دبلیو فریمورک رو هم نصب کردم برای کامپایل هم فارسی کردم به این مشکل برخوردم که فایل contact رو اصلا کاری نداشتم باهاش همون اورجینال خودشه ولی وقتی روی گوشی رام کوک شده رو رایت می کنم وقتی گوشی بالا میاد برنامه مخاطبین کار نمی کنه حالا نمی دونم کجای کار ایراد داره البته خودم روی پوشه contact شک دارم چون همه برنامه ها توی پوشه خودشون فقط apk هستند و تمام ولی توی پوشه contact غیر از فایل apk یک پوشه هم هست یعنی SecContacts_M_OSup_Legacy_DCM.apk و پوشه oat که باز یه پوشه به اسم arm هست که داخلش این هست SecContacts_M_OSup_Legacy_DCM.odex بنظرم ای…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام رام g500d از نوع ext4 هستش و ابزاری رو نتونستم پیدا کنم برای ریپک اون چون 28 بیتی هستش البته برای 32 بیتی ابزار دارم ولی کنترلی روی تبدیل به 28 بیتی در ابزار قرار ندادن و فقط file-context باید بزارم ولی تبدیل به 32 بیتی و فرمت img می کنه من فرمت ext4 میخام و 28 بیتی اگه ابزاری هست در ویندوز یا سایجوین لطفا اعلام فرمایید ممنون
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان .من اگه بخوام فقط فایل framework و system رو فارسی کنم میشه کاری کرد به زیپ تبدیل کنم و از طریق ریکاوری رایت کنم؟
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 9 پاسخ
- 2.9k بازدید
آموزش ساخت فایل بوت برای روت تمام گوشیهای اندروید
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به دوستان بالاخره قسمت ما هم شد که رامی رو کوک و فارسی سازی کنیم ولی نمیدونم چطوری اسم رام رو تغییر بدم و تبلیغ مغازه رو بزارم،از دوستان ممنون میشم راهنمایی که راهنمایی کنن. با تشکر.
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
منظور از دیسورس اندروید چیه؟
- 9 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام به دوستان و خصوصا آقا ایلیا که تونستم از طریق تلگرام با ایشون موضوع را در میان بزارم بنده طبق تاپیک های فوروم پیش رفتم و فایل اصلی رام g920v ورژن مارشمالو رو دارم و فایل cache.img را آنپک کردم و بعد ریپک کردم و تبدیل کردم به نسخه 32 بیتی و بعد تبدیل کردم به md5 و در آخر رایت با اودین اما <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/005> Added!! <ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1207).. <ID:0/005> File analysis.. <ID:0/005> SetupConnection.. <ID:0/005> Initialzation.. <ID:0/005> Get PIT for mapping.. <ID:0/005> …
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
خسته نباشید رام رو باز میکنم تغییرات رو میدم بعد از بستن و ساخت فایل زیپ (فایل فلش زیپ قابل فلش از ریکاوری) رام رو رایت میکنم و بدون مشکل رایت میشه ولی روی لوگو گیر میکنه. حتی هیچ تغییری هم اعمال نکنم و رام رو بسازم بازم روی لوگو گیر میکنه.مشکل از کجا میتونه باشه؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 8 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام این ابزار را قبلا هم معرفی کرده بودم ولی بخاطر پشتیبانی از اندروید 6 و کمی تغییر در ریپک و آنپک فایل در پستی جدا ورژن جدید را برای معرفی داریم باز هم مثل ورژن قبلی برای اجرا نیاز به برنامه های جاوا و پایتون دارید اکنون فایلهای SYSTEM.IMG یا SYSTEM.NEW.DAT را همراه با file_contexts کپی کنید فایلfile_contexts را در مسیر boot.img\ramdisk یا در فایل ریکاوری میتونید پیدا کنید طبق دستورات ابزار راحت فایلهای خود را ریپک و آنپک کنید تمام موفق باشید لینک در پرتال سایت برای مشاهده لینکها و دانلود ابزار
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت شما دوستان عزیز .میخوام فایل سیستم اندروید 7 رو باز کنم ولی اصلا تغییری نمیکنه و روی صفحه میمونه و باز نمیکنه.اروری هم نمیده مشکل از کجاس؟ با برنامه lollipop&marshmallow tool_32bit استفاده میکنم
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
الان من میخام ریپک کنم این ارور رو میده؟ یه جاشم متوجه نشدم حجم پوشه سیستم رو باید وارد کنم یا حجم خود فایل اورجینال system.img که اکستراکت کردم؟ با افزایش حجم مشکلم حل میشه اما دیگه فایل توی اودین رایت نمیشه و هنگام رایت سیستم ارور میده الان باید چکار کنم؟ من بعد ریپک سیستم اونو با برنامه allzip به پسوند tar تبدیل میکنم مشکلی پیش نیاد؟
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان عزیز frame work رو از طریق root explorer جایگزین کردم ندیدم کپی کامل شه گوشی ریست شد چجوری میتونم فایلمو بزارم و گوشی بیاد بالا؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام J510 f ver 7.1.1 دارم می خوام xpoced رو نصب کنم فایل Xpocedinstaler رو نصب می کنم وقتی توی برنامه میرم میگه xpoced fremwork نصب نشده به سایتش میرم xposed-v89-sdk25-arm v نصب میکنم از طریق ریکاوری. بعد از نصب xposed-v89-sdk25-arm از طریق ریکاوری گوشی رو ریست می کنم مشگل از ابنجا شروع میشه که گوشی مجدا میره تو ریکاوری باید فلش کنم. بعد از فلش مجدا کار رو تنجام دادم بکاپ گرفتم برنامه رو نصب کردم بازم میره تو ریکااوری بکاپ رو هم که گرفتم برمیگردونم بازم میره تو ریکاوری کمک کنید. XposedInstaller_3.1.5
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده دارم فایل j500h رام بنگلادش کار میکنم میخوام در seeings.apk اسم خودم رو هک کنم ادیت فارسی سازی .... میدونم که این مدل براحتی با حذف با csc یا روش دیگه فارسی میشه. بنده تا حالا در برند سامسونگ کار نکردم. خب حالا کل کار خودم رو توضیح میدم تا تا بهتر بفهمید در کجا مشکل دارم. من اومدم فایل system.img.ext4 رو از رام بیرون کشیدم. بعدش با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam فایل رو آنپک کردم بدون مشکل. اینم محتویات داخل پوشه جدید به نام system- که ساخته شد: حالا من اومد فایل SecSettings2 رو از پوشه priv-app بیرون کشیدم. میخوام که با نرم افزار apktool تولز آنپکش کنم. با این دستور ز…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
باسلام... من رام اندروید ۶ سامسونگ که ریپک میکنم اوکی هست فارسی هم میشه ولی وای فای از کار میفته و فعال نمیشه.. تا اندروید ۵ اوکی هست ولی اندروید ۶ وای فای مشکل پیدا میکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید...
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام گوشی a5000zh رو فارسی کردم اما زبان فارسی در قسمت زبان ها نمایش داده نمیشه با مورلوکال فارسی میکنم. با روش زیر هم که فرمودین اقدام کردم اما مشکل حل نشد.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان دو گوشی برای تست دارم یه y560 , اس 3 طبق این پست رام رو انپک و ریپک کردم http://forum.gsm-developers.com/post39046.html#post39046 و طبق این پست فایهای مربوطه رو انپک(سیستم. فرمورک. مدیاتک ) http://forum.gsm-developers.com/thread11186.html وطبق این پست ریپک http://forum.gsm-developers.com/thread11188.html طبق این پست ساین http://forum.gsm-developers.com/thread11187.html و گوشی رو فلش زدم نمیدونم اشکال کار کجاست گوشی ها رو ارمشون موندن اینم بگم فقط سیستم رو ویرایش کردم با فایل بدون ویرایش مشکلی ندارن
- 8 پاسخ
- 3k بازدید
با سلام همیشه برای ویرایش فایلهای APK باید از دستورت استفاده کرد امروز براتون برنامه ای را معرفی می کنم که خیلی راحت و سریع می تونید فایلهای خود را کامپایل و دیکامپایل کنید برنامه بر روی ویندوز اجرا می شود برای اجرایی برنامه به پیش نیازهای زیر نیاز دارید جاوا نصب باشد برنامه NET framework نیز باید نصب باشد برنامه Microsoft Powerpacks را نیز نصب کنید به راحتی هر چه تمامتر فایلهای APK را انتخاب و با یک دکمه دیکامپایل کنید تمام فعالیتهای برنامه را نیز در لاگ پایین نرم افزار می توانید مشاهده کنید در تب دیگری از برنامه نیز با ADB می توانید فایلهای مود شده خود را به راحتی به دستگاه خود بفرستید …
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,