مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 746 بازدید
سلام خوب هستین .قبلا یه فایل روت برای G5520 دادین الان اگه امکانش هست برای رام دیگه ای که گفتم برام روتش رو تهیه کنین خیلی گیرشم .ممنون میشم فایلای مورد نیاز: s9.picofile.com/file/8293598842/g5520.zip.html
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
از دوستان اگه کاستوم ریکاوری تست شده g900f رو داره ممنون میشم قرار بده
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام برای s4 مدل l720 و 720t رام کوک شده و پچ فارسی سازی برای دو مدل 6592 گوشی htc 816g اماده شده منتها نیاز به تست داره برای 816 دوستانی که می خوان می تونم پچ رو براشون بفرستم و تست کنن ولی برای s4 حتما باید گوشی رو برای بنده بفرستید تا رام تست و رفع عیب بشه چون رام حجمش نزدیکه 1.5 گیگ هست دوستانی که توانایی تست دارن تو همین تاپیک با شرایط ذکر شده اعلام امادگی کنن
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت عزیزان در اموزش زیر آموزش ساخت رام روت شده سامسونگ - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers وقتی میخام فایل رو ریپک کنم با ارور زیر مواجه میشم اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید رام مورد نظر هم گوشی J106H هس "][/url]
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام تو این تاپیک میخواهیم در مورد رام در سیستم عامل اندروید صحبت کنیم اونم از اول تا اخر در واقع اطلاعات کامل دولوپری. پس با ما باشید قسمت اول اندروید یک سیستم عامل متن باز هست که بیشتر به عنوان سیستم عامل گوشیهای هوشمند استفاده میشه و در این سیستم دست مصرف کننده کاملا باز هست برای استفاده از اون. سورس کدهای اندروید چه هستند؟ اندروید تشکیل شده از توده ای از نرم افزارها برای ارایه وسیعی از دیوایس ها با شکل و قیافه های متفاوت. اهداف اولیه بوجود اومدن اندروید استفاده از تعدادی برنامه متن باز جهت استفاده در موبایل و دولوپر ها بود تا با استفاده از افکار و ایده های نو اورانه و خلاقانه روز به روز بر پر بار شدن این سیستم عامل همت کنند و اونو بر…
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
همه چیز درباره رامهای سفارشی mohsen 1395/09/22 ویکی جی اس ام ارسال دیدگاه 170 بازدید با سلام و درود فراوان در سایت با آموزشهای زیادی همراه بودیم درباره ساخت رام و ریکاوری و ویرایش انواع رام اکنون میخواهم بعنوان زنگ تفریحی درباره رامهای سفارشی یا کاستوم رامها صحبت کنم براتون وقتی که یک گوشی اندرویدی نو میخرید شکل و ظاهر گوشی و سیستم عامل آن برای شما جذاب است اما ممکن هست بعد مدتی از چشمتان بیفتد و حتی ممکن است خود شرکت دیگر گوشی شما پشتیبانی نکند اینجاست که رامهای سفارشی بیشتر به چشم می آیند و اندروید جدید را به گوشی شما با ظاهری کاملا متفاوت می آورند اما به ظاهر خلاصه نمی شوند رام روت شده دسترسی کام…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
خسته نباشید رام رو باز میکنم تغییرات رو میدم بعد از بستن و ساخت فایل زیپ (فایل فلش زیپ قابل فلش از ریکاوری) رام رو رایت میکنم و بدون مشکل رایت میشه ولی روی لوگو گیر میکنه. حتی هیچ تغییری هم اعمال نکنم و رام رو بسازم بازم روی لوگو گیر میکنه.مشکل از کجا میتونه باشه؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
ورژن جدید gsd
توسط sky4500k- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت استاد عزیز میخواستم بپرسم خبری موثقی از اینکه نرم افزار بعدی به چه صورتی روانه ی بازار میشه نمیدین؟ با تشکر
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
ویرایش csc
توسط salahaddin2324- 1 پاسخ
- 939 بازدید
سلام دوستان من چند برنامه سیستمی رو مثل پیامک و تماس عوض کردم و می خوام در هوم اسکرین گوشی در پایین صفحه نمایش در دو طرف دکمه app قرار بگیرند ولی نمی دونم دقیقا کدوم از فایل های xml رو تغییر بدم و مثلا default_apps.xml یه چیزایی نوشته شبیه launcher:className="com.sec.android.app.sbrowser.SBrowserMainActivity" launcher:iconPosition="3" launcher:packageName="com.sec.android.app.sbrowser" /> ولی دقیقا نمی دونم این className و packageName رو چجوری از فایل apk دربیارم توی اینترنت میگن از فایل دیکامپایل شده AndroidManifest.xml مربوط به هر apk میشه درش بیارم ولی نمی فهمم خیلی کد نویسی زیاد داره یه راه ساده تر نیست این د…
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 3 پاسخ
- 937 بازدید
درود دوستان خسته نباشید وقتی زبان گوشی از انگلیسی به فارسی یا بالعکس تغییر میکنه جای ناتیفیکیشن و انتن و .. عوض میشه و میشه گفت که آینه میشه چطور میشه کاری کرد که در هر دو زبان جای اونها ثابت باشه مثلا فایل زبان فارسی رو تغییر داد و ساعت رو سمت چپ قرار داد یا اینکه هردوتا فایل در اصل یکی باشن نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا ن ممنون بابت پاسخگویی
- 6 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان من به تازگی متوجه شدم که با ویرایش فایل بوت میشه قسمت قفل یوزر حالا پین یا الگو یا اثر انگشت هرچی باشه رو برداشت همچنین از همین فایل میشه دسترسی به روت رو باز کرد اگه امکانش هست و دوستان اطلاعات بیشتری دارند لطف کنند بفرمایند(اصلا صحت داره یا نه وبرای چی گوشی هایی و چه برند هایی؟؟؟؟) همچنین من تونستم فایل بوت رو اکستراکت کنم و دو فایل داخل آن که یکی ramdisk و دیگری zimage استخراج کنم و محتویات ramdisk رو کامل ببینم ولی نمی تونم محتویات zimage رو ببینم تازه اصلا سر در نمیارم محتویات ramdisk به چه دردی می خوره(از طریق ابزار Android Image Kitchen)
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام میخوام فایل نصب برنامه اندروید apk که کانکشن هوشمند وی پی ان هست ویرایش کنم . قسمت اتصال به سایت سازنده میخوام بردارم از چه برنامه ای میشه استفاده کرد برا ویرایش
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 5 پاسخ
- 908 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز همانطور که در آموزشها بیان کردید یه روشی که میشه در کمترین زمان ویرایشات لازم را انجام داد روش جایگزینی هست اما سوال اینجاست که مثلا ما رامی را که ویرایش میکنیم در تنظیمات یک گزینه اضافی داشته باشد و یا یک گزینه کمتر آیا در این صورت رام ترجمه میشه بدون ایراد؟ وفقط جایی که وارد نکردیم را نخواهیم دید و یا ترجمه نشده باقی خواهد ماند و یا نه کلا فورس کلوز میده؟| و یه سوال دیگه مثلا در گوشی هایی مثل سری نوت یه تنظیماتی برای مدادشان هست میشه اینارو کلا حذف کرد و دیده نشوند ،در کل منظورم اینه مثلا بخش هایی از تنظیمات رو حذف کنیم که قابل نمایش نباشه مثلا کلا درباره تلفن نباشه رو گوشی؟
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 5 پاسخ
- 926 بازدید
رامی که من داشتم روش کار میکردم رام انگلیسی بنگلادش بود. سوال اینجاست؟؟؟(چرا بعد از آنپک و ریپک فایل بدون کوچکترین تغییراتی به گوشی فارسی اضافه شد؟؟؟ برای من که تعجب شده؟
- 4 پاسخ
- 979 بازدید
سلام من یه رام کوک شده مال g610-u00 رم خواستم برای تمیرین باز کرده و داخلشو ویرایش کنم اما ارور زیر رو میده در حل این ارور هم شما در اموزشها نوشتین که یا رام قابلیت ریسورس نداره که شامل مشکلم نمیشه چون رام ویرایش شده هست و قبلا کوک کردن پس قابلیت داشته که رام ویرایش شده دومی هم اشاره کردین به ورژن apktool که اونم ورژنی هست که شما معرفی کردین و آخرین ورژن هست مشکل از کجا میتونه باشه؟ حالا من فایل های لازمو آپلود کردم تا خودتونم یه بررسی بکنید دانلود فایل های مورد نیاز
آخرین پاسخ توسط hackerbaz,