مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با پچ چند مگابایتی برای فارسی سازی و انلاک تمامی قفل NOLIA X RM980 تمامی نسخه ها با اینکه این مدل کمی قدیمی شده است ولی با درخواست کاربران وی ای پی اقدام به فارسیش کردیم شما با این پچ علاوه بر فارسی سازی قادر خواهید بود تمامی قفل ها را نیز انلا کنید بدون از دست دادن اطلاعات و بدون کوچکترین ریسک و بدون باگ شارژ و دیگر باگ ها ... اسکرین شات : رایت از طریق cwm recovery لینک ریکاوری و پچ { دانلود پچ فارسی سازی NOKIA X RM-980 بدون با…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 14 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان بازم با یه رام دیگه در خدمت دوستانیم =)) رام فارسی HTC Desire 820G PLUS dual sim نسخه کوک شده توسط MR.Ali ADD persian LANGUEGE fixed bug ONLY MT6592 Android 4.4.2 http://support.gsm-developers.com/820g-plus-820pi-cooked/ موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی desire 516 dual sim بدون باگ نسخه کوک شده توسط ILYA20 برای اولین بار در دنیای Gsm PORT ROOT AND BUSYBOX PORT PERSIAN Language FIXED BUG اسکرین شات: دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده desire 516w dual sim حل مشکل شبکه موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
رام کوک شده فارسی گوشی لنوو a316i توسط ehsan_zamani_68 ver :4.2.2 لینک دانلود https://firmware.ir/lenovo-a316i-cooked/
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان اینبار با رام فارسی htc desire 816h_g در خدمت شما هستم نسخه کوک شده توسط RA.Majid و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام cpu : MT6592v OPGL200 D816h قابلیت فلش با sp flashtool اندروید 4.4.2 فول روت =)) دوستان عزیز این رام بر 816h و 816g جواب میده و تست شده است. البته فقط اونایی که cpu mt6592v باشند. این رام در بخش رام های کوک شده قرار میگیره :x:x
- 2 پاسخ
- 933 بازدید
سلام خدمت همگی این فایل بدون مشکل پنل اعلان میباشد(حتی در صورتی که مشکل پنل اعلان داشته باشین با رایت این فایل مشکل حل خواهد شد) موفق باشین download
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 0 پاسخ
- 785 بازدید
دانلود رام های رسمی و فارسی لنوو A319 با لینک مستقیم
آخرین پاسخ توسط MAD_GSM, -
- 1 پاسخ
- 971 بازدید
Ubuntu یکی از توزیع*های لینوکس است که بر اساس دبیان پایه*گذاری شده *است اما در چندین مورد با دبیان تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم افریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» (Humanity Towards Others) گرفته شده*است. اوبونتو هر شش ماه یک بار نسخه جدیدی را به بازار عرضه می*کند. علاوه بر این برای هر نسخه از اوبونتو، تا ۱۸ ماه پس از انتشار آن نسخه، پشتیبانی ارائه می*شود. برای نسخه LTS مثل 8.04 (Hardy)، به جای پشتیبانی ۱۸ ماهه، سه سال پشتیبانی برای نسخه ویژه رایانه*های شخصی و پنج سال پشتیبانی برای نسخه*های سرور ارائه می شود.یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی*سازی است. به همین منظور این نرم*افزار برای تمام ملیت*ها موجود است. کار کردن با…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
با سلام خدمت شما عزیزان این پست در جهت اعلام مشکلات و نظرات شما عزیزان در بخش رام های کوک شده ایجاد شده همکاران گرامی لطفا فقط در این پست مشکلات و نظرات خودتون رو ارائه بکنید. درغیر این صورت و اعلام در بخش های دیگر رسیدگی نخواهد شد. موفق باشید. gsm - developers
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
با سلام خدمت تمام عزیزان رام فارسی شده مدل HTC Desire 816g plus ملقب به HTC Desire 816h نحوه تشخیص: اسکرین شات از گوشی: لینک دانلود http://support.gsm-developers.com/816h-mtk6592-cooked/ نکته: دقت کنید مشخصات یکی باشه فلشر در کنار رام موجود میباشد برای فارسی سازی فقط تیک boot-android -userdata-recovery رو بزارید و بزنید بدون مشکل
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 884 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با پچ فارسی سازی Y625-U32 در 3 ثانیه با فایل چند مگابایتی برای اولین بار در دنیای جی اس ام توسط تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپرز و ILYA20 میتونیم با جرات بگیم این کار برای اولین بار در دنیای جی اس ام هستش.... کاربران عزیز با این پچ سه ثانیه کل گوشی رو میتونن فارسی کنن بدون پاک شدن اطلاعات و بدون ریسک و تمامی بیلد نامبر... نحوه رایت : گوشی رو با IROOT روت کنید فایل رو پس از دانلود اکسترکت کنید... پوشه ILYA20 که حاوی فایلا dll. هستش رو به مموری کارت گذاشته و ب…
آخرین پاسخ توسط m62gsm, -
- 1 پاسخ
- 603 بازدید
اولین و مهم ترین نکته دوستان اینه که زمانی قرار در خط فرمان ترمینال دستوری بزنید باید و باید در اول فرمانتون از کلمه sudo استفاده کنید دومین مورد که من خودم روز های اول باهاش درگیر بودم وقتی فرمان اینتر می کردم ازم پسورد می خواست و وقتی پسورد میزدم چیزی نمینوشته ک بعدا فهمیدم این از امنیت این سیستمه و با زدن کلید پسورد تایپ میشه و با زدن اینتر هم اون فرمان اجرا در ضمن در هنگام زدن پسورد توجه داشته باشید زبان en باشه که اگه نباشه در اکثر اوقات ارور تکرار پسورد میزنه.یاعلی
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 899 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با پچ فارسی سای SM-J500Gدر 3 ثانیه تمامی مشخصه ها 15 مگابایتی برای اولین بار توسط ILYA20 همانطور که در جریان هستید این مدل سفارشی هستش و قطعا رام فارسی برای این مدل ارایه نشده و شایدم نخواهد شد... این پچ بدون پاک کردن اطلاعات و بدون رایت رام میتواند این مدل را فول فارسی و فیکس کند .... (در عرض 3 و یا 2 ثانیه ) برای تمامی مشخصه های 5.1.1 جواب میده... اسکرین شات: نحوه رایت: …
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمامی عزیزان اینبار در خدمت شما هستم با رام کوک شده فارسی lenovo tab2 A7-30hc که بر روی A7-30h هم جوابگوست توسط احسان زمانی با اندروید 4.4.2 بدون باگ و کامل تست شده لینک دانلود دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A7-30HC بدون باگ
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمت شما هستم با رام فارسی desire 620G mtk 6592 نسخه کوک شده توسط ILYA20 برای اولینبار ADD PERSIAN ENABLE ROOT & BUSY BOX version:4.4.2 FIXED BUG BY ILYA20 http://support.gsm-developers.com/desire-620g-cooked/ موفق باشید و ماندگار
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فوقلعاده ترین رام HTC DESIRE616 DUAL SIM MTK6592 کوک توسط ایلیا صوری writed by spflashtool powerd by:ILYA20 rooted&install busy box اسکرین شات: لینک دانلود پسورد:Gsm.developers موفق باشید و ماندگار
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام رسمی و فارسی HTC Desire 816G MEDIATEK 6582 نسخه کوک شده توسط ILYA20 ADD PERSIAN LUANGUIGE PORT ROOT VERSION :4.4.2 KK MEDIATEK 6582 WRITE BY SPFLASHTOOL DEVELOPMENT BY TEAM forum.gsm-developers.com screenshut: لینک دانلود دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده DESIRE 816G MTK6582 بدون باگ موفق باشید…
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان اینبار با رام فارسی htc desire 820-s در خدمت شما هستم نسخه کوک شده توسط ehsan_zamani_68 و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام HTC Desire 820s , us dual sim cpu : MT6752 مدل عددی شرکت که پشت ان حک میشه A50ML - 0PGZ100 قابلیت فلش با sp flashtool اندروید 4.4.4 http://support.gsm-developers.com/820s-dual-sim-cooked/
- 6 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام امروز در خدمت دوستان خواهیم بود با رام فارسی huawei y520-u22 fix bug کوک توسط MR.Ali & ILYA20 FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE لینک دانلود : ِDownload خوش باشید ...
- 0 پاسخ
- 765 بازدید
با سلام خدمت عزیزان افتخار دارم رام لنوو a7-30gc کوک و فارسی شده توسط احسان زمانی رو در اختیار شما بزارم اندروید 4.4.2 بدون باگ و کاملا تست شده دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO a7-30gc نسخه کوک شده بدون باگ سبز و پاینده باشید....
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی NOKIA X2 DUAL SIM RM1013 حل مشکل گوگل پلی و روت شده کوک توسط ILYA20 MODEL:NOKIA X2 DUAL SIM RM1013 VERSION:2.1.0.13 PRODUCT:059V782 WRITE BY RECOVERY CWM ROOTED BUSY BOX INSTALL FIX PROBLEM GOOGLE PLAY FULL FARSI DEVELOPMENT BY TEAM forum.gsm-developers.com ILYA20 اسکرین شات: رام رسمی و فارسی NOKIA X2 RM-1013 DOUAL SIM حل مشکل …
- 1 پاسخ
- 981 بازدید
باسلام خدمت همکاران محترم رام فول فارسی LENOVO A516 CPU MTK 6572 ANDROID 4.2.2 فایل در حال آپلود میباشد...............
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
در این مقاله قصد داریم کارهایی را که یک کاربر ایرانی معمولا پس از نصب توزیع اوبونتو گنو/لینوکس انجام می*دهد را شرح دهیم. فرض شده که نصب اوبونتو بدون مشکل بوده و سیستم شما به اینترنت متصل است. 1. قبل از هرچیز به تنظیمات سامانه می*رویم. 2. از تنظیمات سامانه، منابع نرم*افزاری را انتخاب می*کنیم. ۳. از زبانه*ی نرم افزار اوبونتو، نوع نرم*افزاری را که می*خواهیم به سیستم خود اضافه*کنیم مشخص می*کنیم. به یاد داشته باشید که دسته*های Main و Universe شامل نرم افزارهای آزاد هستند و دسته*های Main و Restricted توسط کنونیکال پشتیبانی می*شوند. ۴. از زبانه*ی به*روزرسانی می*توانید نوع به*روزرسانی*هایی که برای نرم*افزار خود می*خواهید و نحوه*ی اعمال آن*ها را مشخص کنید. به*روزرسا…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان نصب کردن لینوکس خالی که میدونید کار درستی نیست دوال بوت هم ریسک راه و هم مشکلات wmvare هم باگ داره باهاش اما بهترین راه نصب با VirtualBox.4.3.28 هست 1-با این برنامه هیچ ریسکی نداره 2-میتونید راحت بین میزبان و میهمان فایل انتقال بدین 3-تصویر تمام صفحه هست
آخرین پاسخ توسط Pejvak, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز باز مثل همیشه در خدمتتان خواهیم بود با رام فارسی LENOVO A706 نسخه کوک شده توسط ILYA20 PORTING ROOT?YES FIXED BUG ARABIC/PERSIAN Language دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A706 بدون باگ موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20,