مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 734 بازدید
در گوشیهای سامسونگ انیمیشن بوت با فرمت QMZ ذخیره می شود که در این آموزش چگونگی تبدیل یک فایل انیمیشن بوت زیپ به این فرمت را آموزش می دهیم لینک آموزش در پرتال انجمن آموزش ساخت انیمیشن بوت برای موبایلهای سامسونگ
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 734 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با پچ چند مگابایتی برای فارسی سازی و انلاک تمامی قفل NOLIA X RM980 تمامی نسخه ها با اینکه این مدل کمی قدیمی شده است ولی با درخواست کاربران وی ای پی اقدام به فارسیش کردیم شما با این پچ علاوه بر فارسی سازی قادر خواهید بود تمامی قفل ها را نیز انلا کنید بدون از دست دادن اطلاعات و بدون کوچکترین ریسک و بدون باگ شارژ و دیگر باگ ها ... اسکرین شات : رایت از طریق cwm recovery لینک ریکاوری و پچ { دانلود پچ فارسی سازی NOKIA X RM-980 بدون با…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 733 بازدید
درود روشی برای بکاپ گرفتن از رامهای سامسونگ هست؟ً@*&،78
- 3 پاسخ
- 730 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستانی که با دیکامپایل و کامپایل اپلیکیشینهای موجود در رام ها مشکل داشته و یا هنگام هنگام کامپایل و sign اپ ها مشکل دارن از این نرم افزار استفاده کنند که کار باهاش خیلی راحته. اموزش خیلی ساده است 1-اول برنامهایی رو که میخواهید دیکامپایل کنید بعد انجام تغیرات لازم ان رو کامپایل کنید و بعد گزینه سوم sign apk رو بزنید و خروجی برنامه رو بدون هیچ گونه مشکل و ارور مشاهده کنید. LINK FILE FOR APK : https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424953615
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 730 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز دوستان موقع ریپک فایل سیستم این ارور میده حجم اصلیه فایل این هست(3،388،748،980 و حجمی که من انتخاب میکنم این هست3398858980
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
ابتدا نرم افزار Run Auto_Tool.exe را دانلود کنید نرم افزار را بصورت adminstrator اجرا کنید شماره 4 رو تایپ و اینتر کنید فایل های system و file_contexts را در پوشه input-IMG کپی کنید. به نرم افزار برگردید و اینتر بزنید منتظر بمانید تا فایل سیستم انپک شود سایز فایل را کپی کنید موقع ریپک لازم خواهد شد قسمت سفید رنگ مشخص شده وقتی فایل انپک شد اینتر کنید بایستی فایل انپک سیستم را در پوشه Unpack -IMG FOLDER پیدا کنید …
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 727 بازدید
قابلیت های برنامه PersianDM ۱- تنظیم aria2 به طور اتوماتیک برای داشتن حداکثر سرعت دانلود با بیشترین تعداد connection ممکن ۲- قابلیت تنظیم صف دانلود (دانلود دسته ای ) ۳- تنظیم زمان برای شروع دانلود ۴- تنظیم زمان برای پایان دانلود ۵- shutdown , suspend , hibernate کردن سیستم بعد از اتمام دانلود ۶- قابلیت تنظیم پروکسی ۷- قابلیت Pause و Resume ۸- انتخاب حداکثر تعداد کانکشن هم به عهده کاربر گذاشته شده که اگر بخوات دانلود پهنای باند کمتری بگیره میتونه حداکثر کانکشن رو کم کنه(پیش فرض و حداکثر ۱۶) هست ۹- نشان دادن روند دانلود ( مقدار دانلود شده و تعداد کانکشن و زمان باقی مانده) و به صورت progress bar ۱۰ - پخش notification بعد از اتمام دانلود ۱۱ - از مشکلات aria2 این…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
با سلام به همراهان همیشگی سایت امروز در خدمتتان هستیم با آموزش استخراج فایل سیستم از فریمورهای رسمی شرکت سونی که نسبت به بقیه برندها آسانتر می باشد. لینک آموزش کامل بهمراه ویدیو در پرتال
- 1 پاسخ
- 722 بازدید
سلام دوستان رام رو با cygwin برای حجم بالا تبدیل میکنم و با ext2explore باز میکنم فایل ایمیج تبدیل شده رو ولی فقط save داره توی برنامه ext2explore و نمیشه برنامه رو از داخل ext2explore دستکاری کرد. روش صحیح کار کردن برنامه ext2explore رو میگین؟ روش ریپک کردن رام که زمان رایت روی گوشی ارور نده رو با استفاده از cygwin رو لطف میکنین؟
- 1 پاسخ
- 721 بازدید
دوستان کاستوم ریکاوری پورت شده چرا گزینه ها رو نداره دلیلش چیه؟
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
لینک مقاله : http://www.gsm-developers.com/connect-adb-via-wifi/ موفق باشید / SYS113
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 1 پاسخ
- 717 بازدید
سلام خوب هستین .قبلا یه فایل روت برای G5520 دادین الان اگه امکانش هست برای رام دیگه ای که گفتم برام روتش رو تهیه کنین خیلی گیرشم .ممنون میشم فایلای مورد نیاز: s9.picofile.com/file/8293598842/g5520.zip.html
- 0 پاسخ
- 716 بازدید
از اساتید کسی میدونه چجوری میتونم گوشیو با هر وسیله ای به مودم وصل کنم؟
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 1 پاسخ
- 716 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده میخوام رام g900f رو به g900v پورت کنم ولی متاسفانه رایت نمیشه و همون اول سیستم ارور میده و تصمیم گرفتم رام خود گوشی رو کوک و فارسی بهش اضافه کنم و تمام مراحل رو درست میرم باز هم موقع رایت ارور میده با جستجوی های که انجام دام متوجه شدم در پوشه setting و.. یه پوشه دیگه هست به اسم arm و در اون پوشه فایل SecSettings.odex.xzبه این نام وجود داره خواستم بدونم که ایا بعد از دیکامپایل و ویراش های مورد نظر و کامپایل و در اخر جایگزن کردن فایل برای فلش فایل کامپایل شده با odexسازگاری نداره که رایت نمیشه و ارور میده یا مشکل از جای دیگه هست بیت رامی هم که اقدام به انپک کردم 28 بود
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
دوستان تو xda یه مطالبی درباره ترجمه برنامه های سیستمی برای تغییر زبان در گوشی های روت شده خوندم ولی به هیچ جا نرسیدم / سورس کدی یا نرم افزاری که واقعا کار کنه هست تو این زمینه؟ مثله یک لابرواتور تقریبا بشه تغییرات داد بدون پورت از فایل های گوشی دیگه
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
ساخت یک رام از قبل روت شده آماده سونی توسط یک ابزار به راحتی چند کلیک می باشد پس با همراه باشید. لینک آموزش در پرتال سایت
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
با سلام در توسعه رام یا پورت رام اگر زبان مورد نظر خود را در رام نداشته اید با استفاده از این آموزش ساده می توانید زبان دلخواه خود را اضافه کنید. لینک آموزش در پرتال سایت
- 1 پاسخ
- 709 بازدید
آموزشهای مختلفی برای پورت انواع ریکاوری گذاشته بودیم اما اکنون با آموزش ساخت کامل از کدهای منبع در خدمتتان هستیم که در پنج بخش بصورت قدم به قدم براتون آماده کردیم تا بتوانید ریکاوری خودتان را بسازید. لینک آموزشها در پرتال سایت بخش اول بخش دوم بخش سوم بخش چهارم بخش پنجم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 708 بازدید
با سلام ممنون میشم دستورات کامل که توسط نوت پد میسازیم و با پسوند bat سیو میکنیم و از طریق جایگزینی فارسی میشه رو لطف کنید یه فایل Bat خودم ساختم اما میخوام مطمین بشم که کارکردش و دسوتراتی که نوشتم درسته یا نه اول فریمورک رو جایگزین کنیم یا اول ستینگ و اینا رو چون توی برخی پچ ها گوشی رو آرم میمونه
- 0 پاسخ
- 707 بازدید
دوستان سلام /میخواستم پورت twrp در محیط ویندوز رو یاد بگیرم. امکانش هست؟ برای چیپ MTK آموزشش تو سایت هست ولی برای چیپ های دیگه تو محیط ویندوز نیس.
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 706 بازدید
با یک آموزش دیگه در خدمتتون هستیم،در این آموزش پورت ریکاوری رو داریم برای تمام چیپها که یکسان هست ولی در مورد چیپ اسنپدراگون ممکن هست فایلها متفاوت باشن و جواب ندهد ولی برای خیلیها جواب می دهد. لینک آموزش در پرتال سایت آموزش پورت ریکاوری کاستوم Cwm و CTR
- 0 پاسخ
- 706 بازدید
با سلام مثل همیشه یک ویدیوی آموزشی براتون آماده کردم تا برای درک بهتر مطلب چند روز گذشته در رابطه با آموزش APKTOOL و نحوه ویرایش یک برنامه توسط APKTOOL می باشد. لینک ویدیو در پرتال سایت
- 2 پاسخ
- 705 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت توسعه دهندگان عزیز دوستان یه n910s اوردن برای فارسی سازی و.... بنده فایل اندروید 6.0.1 مدل n910c رو پورت کردم و گوشی بدون هیچ مشکلی بالا اومد و تنها مشکلی که براش پیش اومده اینکه وقتی تماس میگیرم صدای که از دستگاه پخش میشه شبی به رادیو هست و اصلا صدای طرف فهمیده نمیشه دوستان در مورد این باگ بنده رو راهنمایی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 700 بازدید
سلام دوستان کوکر. دوستان برا ویرایش apk ها باید اونارو deodex کنیم بعد ویرایش کنیم یا فرقی نداره؟
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
Lenovo TB-7304I FRP.rar
آخرین پاسخ توسط alizarei72,