مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت همراهان همیشگی و دوستداران توسعه اندروید امروز یک ابزار بسیار عالی را برای معرفی داریم نام این ابزار Tickle My Android که به صورت مخفف TMA نام میبریم کار با برنامه بسیار ساده می باشد و دارایی قابلیتهای بسیار قدرتمندی است قابلیتهای برنامه تغییر آیکون باتری تغییر آیکون وای فای تغییر آیکون سیگنال تغییر شکلکها تغییر نوار اعلانات تغییر دکمه های ناوبری تغییر آیکون های قفل کامپایل و دیکامپایل دئودکس کردن تغییر فونت ساخت فایل قابل فلش استفاده از ورژنهای مختلف APKTOOL تمینگ بیش از 6 رام با هم ساخت فایل logcat کنترل با موس و…
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
برای پورت رام یا ساخت رام باید آن ار دئودکس کرد یک ابزار بروز دئودکس را امروز به شما معرفی میکنیم نام این ابزار Fulmics Deodexer می باشد که تحت ویندوز می باشد این برنامه بر اساس باینریهای baksmali و smali تمام فایلهای *.odex و *.oat در سیستم را دئودکس می کند برای اجرای برنامه نیاز به نصب بودن .NET Framework 4.5 و جاوا دارید همچنین نصب بودن Baksmali/Smali از ورژن 2.2 به بالا راهنمایی استفاده از برنامه برنامه را اجرا کرده به تنظیمات بروید و مسیر فایلهای baksmali/smali را به برنامه بدهید پوشه ای که می خواهید دئودکس کنید را انتخاب کنید بر روی دئودکس کلیک کنید برای دانلود ابزار Fulmics Deodexer از لی…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 8 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام این ابزار را قبلا هم معرفی کرده بودم ولی بخاطر پشتیبانی از اندروید 6 و کمی تغییر در ریپک و آنپک فایل در پستی جدا ورژن جدید را برای معرفی داریم باز هم مثل ورژن قبلی برای اجرا نیاز به برنامه های جاوا و پایتون دارید اکنون فایلهای SYSTEM.IMG یا SYSTEM.NEW.DAT را همراه با file_contexts کپی کنید فایلfile_contexts را در مسیر boot.img\ramdisk یا در فایل ریکاوری میتونید پیدا کنید طبق دستورات ابزار راحت فایلهای خود را ریپک و آنپک کنید تمام موفق باشید لینک در پرتال سایت برای مشاهده لینکها و دانلود ابزار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و برای ریپک وآنپک کردن کرنل های boot و recovery و img مورد استفاده قرار می گیرد.برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید android-image-kitchen-v2-4gsm-developers برنامه را دانلود واز حالت زیپ خارج کنید. فایل img مورد نظر خود را به داخل پوشه برنامه انتقال بدید و مانند عکس زیر آنرا بگیرید و بکشید درون unpackimg.bat رها کرده و RUN را بزنید. در پوشه ramdisk میتوانید فایل استخراج شده را پیدا کنید. بعد از اعمال تغییرات خود میتوانید برای ریپک کردن دو بار بر روی repackimg.bat کلیک کنید و تمام فایل جدید آماده هست. برای …
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
این ابزار شاید کمکی برای دوستان توسعه دهنده باشد دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 933 بازدید
معرفی ابزار کامپایلر و دیکامپایلر نرم افزارهای apk همانطوری که در جریان هستید سیستم عامل های اندروید متن باز بوده و توسعه این سیستم عامل رایگان و آزاد میباشد.به همین جهت گوگل برای توسعه نرم افزارهای اندرویدی ابزار apktool.jar را جهت کامپایل و دیکامپایل عرضه کرده تا توسعه دهندگان بتوانند تغییرات دلخواهی در فایل apk ایجاد کنند. این ابزار دایما بروزرسانی میشوند و برای سیستم عامل های ویندور،گنو/لینوکس ارایه میشود در بروزرسانی های جدید باگهای نسخه های قبلی را رفع کرده و ویرایش رامهای جدید را امکانپذیر میکند. ابزار مربوطه نیز توسط کاربر قابل توسعه هستش و توسعه ابزار apktool نیاز به آشنایی با برنامه نویسی جاوا را دارد. نرم افزارهای مختلفی جهت ویرایش فایلهای ap…
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام برای بیشتر ویرایشهای رام نیاز به ادیت فایلهای Smali می باشد با ابزار این پست به راحتی هر چه تمام فایلهای Smali خود را مدیریت کنید از لینک زیر ابزار را دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید بر روی Baksmali_tool.bat کلیک کنید اجرا شود تا پوشه های مورد نیاز درست شوند فایل APK یا جار را در پوشه put-file-here قرار دهید از برنامه عدد یک را بزنید فایلها در پوشه project بوجود می آیند تغییرات خود را در این پوشه انجام دهید در آخر برای اسمبل کردن فایل از عدد 2 استفاده کنید اگر همه چی به خوبی پیش برود فایل شما در پوشه finish ساخته می شود دقت داشته باشید که نسخه های Baksmal…
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
با سلام امروز یک برنامه براتون معرفی می کنم که خیلی راحت با چند کلیک بتوانید فایلهای APK و JAR را دئودکس کنید نام برنامه Ultimate Deodexer می باشد. لینک آموزش و دانلود برنامه در پرتال
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام آموزشهای زیادی در رابطه با ساخت فایل زیپ در سایت قرار دارد و آموزشهای ساخت رام و غیره امروز ابزاری رو براتون معرفی میکنم که راحت فایلهای زیپ خود را قبل از فلش بر روی گوشی تست کنید این برنامه در ویندوز اجرا می شود و بعنوان یک شبیه ساز فایلهای زیپ را تست می کند ظاهر این شبیه ساز مانند ریکاوریCWM می باشد از گزینه install zip می تونید فایل زیپ خود را انتخاب و تست بکیند برنامه در ورژن اولیه می باشد و از فایلهای آروما پشتیبانی نمی کند مواردی که برنامه بررسی میکند برای سالم بودن فایلتون به شرح زیر هستند >Supported syntax - (#) comments (ui_print) printing (package_extract_file) extracting files (package_extract_directo…
- 8 پاسخ
- 3k بازدید
با سلام همیشه برای ویرایش فایلهای APK باید از دستورت استفاده کرد امروز براتون برنامه ای را معرفی می کنم که خیلی راحت و سریع می تونید فایلهای خود را کامپایل و دیکامپایل کنید برنامه بر روی ویندوز اجرا می شود برای اجرایی برنامه به پیش نیازهای زیر نیاز دارید جاوا نصب باشد برنامه NET framework نیز باید نصب باشد برنامه Microsoft Powerpacks را نیز نصب کنید به راحتی هر چه تمامتر فایلهای APK را انتخاب و با یک دکمه دیکامپایل کنید تمام فعالیتهای برنامه را نیز در لاگ پایین نرم افزار می توانید مشاهده کنید در تب دیگری از برنامه نیز با ADB می توانید فایلهای مود شده خود را به راحتی به دستگاه خود بفرستید …
- 13 پاسخ
- 3.1k بازدید
قبلا آموزشی در خصوص ساخت فایل زیپ قابل فلش در سایت قرار داده بودم اکنون براتون یک برنامه تحت ویندوز معرفی میکنم که خیلی راحت هر فردی یک فایل قابل فلش درست کند با استفاده از این برنامه شما قادر خواهید بود فایلهای زیپ زیر را درست کنید برنامه های مختلف فایل انیمیشن بوت کرنل از قابلیتهای جالب این برنامه ساخت فایل فلش عادی و فایل آروما می باشد همچنین می توانید فایلها را به گروهای خاصی تقسیم کنید مثلا می توان چند کرنل را قرار داد تا موقع نصب یکی را انتخاب کرد برنامه Android Flashable Zip Creator را از فایل زیر می توانید دانلود کنید آموزش ویدیویی لینک پرتال برا…
آخرین پاسخ توسط sayyid, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
[h=4]با سلام امروز هم یک ابزار برای راحتر کردن کارهای توسعه در خدمتتان هستیم[/h] نام این ابزار Android Developer Suite می باشد این ابزار با یک محیط شبیه به کدنویسی طراحی شده و با بقیه آشپزخانه متفاوت می باشد برنامه با #C نوشته شده است و اکنون در ورژن آلفا به سر می برد کار با برنامه هم به سادگی انتخاب مکان رام خود و انجام بقیه مراحل بسادگیست قابلیتهای برنامه برای دانلود برنامه از لینک زیر استفاده کنید Android Developer Suite لینک در پرتال برای دیدن گالری تصاویر
- 1 پاسخ
- 905 بازدید
برنامه APK Easy Toolبرای راحتر کامپایل و دیکامپایل کردن فایلهای APK که سرعت کار شما را نیز افزایش می دهد. برای دانلود برنامه و آموزش استفاده به لینک پرتال سایت مراجعه نمایید. معرفی برنامه APK Easy Tool
- 2 پاسخ
- 943 بازدید
رامهای رسمی معمولا بصورت اودکس هستند ولی برای یک توسعه دهنده برای ویرایش فایلها و استفاده از فایلهای دیگر نیاز است که رام را دئودکس بکنید با این برنامه که معرفی میکنیم خیلی راحت تمام فایلهای سیستم دئودکس می شوند. لینک پرتال برای دانلود و آموزش برنامه
- 0 پاسخ
- 6.3k بازدید
با سلام یکی از پروژهای بسیار جذاب اندروید مولتی رام می باشد مولتی رام این قابلیت را به دستگاه شما می دهد که چندین رام اندروید را بر روی گوشی خود نصب و اجرا کنید حتی سیستمهای مبتنی بر لینوکس را نیز بر روی مولتی رام می توانید اجرا کنید کار اصلی مولتی رام هنگام بوت دستگاه می باشد در هنگام بوت می توانید رام مورد نظر خود را انتخاب نمایید همراه ما با باشید با اطلاعات کامل درباره MultiROM و نحوه پورت و استفاده تاریخچه MultiROM در سال 2012 برای اولین بار توسط Tasssadar توسعه داده شد این توسعه دهنده بار اول برای دو دستگاه LG Optimus One/P500/Vو the Google Nexus 7 (2012) مولتی رام را توسعه داد بار اول Tasssadar از سختی…
- 16 پاسخ
- 2.4k بازدید
معرفی جی اس ام سورس کاربران عزیز جی اس ام سورس یک سایت زیر مجموعه جی اس ام دولوپرز اختصاصی توسعه دهندگان هست میتوانید آموزش های مربوط به استفاده از سورس و ساخت تولز را از این سایت دریافت کنید و همینطور بنده بنا دارم تولزهایی که میسازم سورسش را در این سایت ارائه دهم تا از روی آن سورس پیشرفتی در پروژه شما صورت بگیرد کلیات رفرنس Androidlib چیست ؟ کتابخانه اندروید لیب Androidlib توسط regaw_leinad نوشته شده برای زبان های C#.NET و VB.NET و در اختیار برنامه نویسان در XDA قرار گرفته است. androidlib یک رفرنس متن باز نوشته شد... کاربران عزیز برای ادامه مطلب از سایت جی اس ام سورس استفاده کنید http://gsmsource.ir/androidlib-reference/
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و کار با آن نیز راحت می باشد.با این ابزار می توانید فایلهای سیستم را آنپک و ریپک کنید به لینک پایین در سایت جی اسم ام مراجعه کنید برای دانلود و دیدن آموزش ویدیویی موفق باشید. معرفی و آموزش ویدیوئی ابزار Tool Unpack Repack system.new.DAT & system.IMG
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 4 پاسخ
- 870 بازدید
سلام فایل رو باز کردم ولی پوشه csc وجود نداره تا بخوام فایل language.xml رو ادیت کنم.مشکل چیه؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید.رام تک فایل رو ادیت کردم ولی فایل csc موجود نیست.باید چیکارکرد؟ میخوام فایل زیپ درست کنم.فایل csc نیست ادیت کنم تا توی منو ظاهر شه زبان
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 12 پاسخ
- 1.8k بازدید
? بسم الله الرحمن الرحیم ✋ سلام خدمت عزیزان - یک سوال داشتم؛ ممنون میشم کمک کنید ؛ چون راه حل های زیادی داخل سایت ها هست و کمی بنده سردرگم شدم : ? بنده میخوام که یک اپلیکیشن ساده بتوانم درست کنم که داخلش دسترسی های سیستمی مثل برخی عملکردهای StatusBar که بصورت عادی داخل نرم افزارها امکانش نیست ایجاد کنم(برای مثال الان روشن خاموش کردن وای فای داخل اپ معمولی هم امکان پذیر هست ولی فعال کردن حالت پرواز امکان پذیر نیست و یکسری دسترسی ها که نیاز به write secure setting permission دارند) . ? درخواست بنده نوشتن اپ نیست(بنده چند سال است که برنامه نویس اندروید هستم) .. در واقع فقط خواستار توضیح راجع به نحوه تبدیل یک برنامه به یک برنامه سیستمی با این قابلیت ها هست…
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان نحوه اضافه کردن عکس در قسمت About گوشی می خواستم اگه دوستان لطف راهنمایی کنن ممنون میشم داداش ایلیا ممنون میشم کمک کنی
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . امروز نیز در خدمتتان هستیم با آموزش نحوه بدست آوردن bit فایل system.img و cache.img برای ریپک بدون مشکل (برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز) خب دوستان همانطوری که در آموزش های قبلی خدمتتون عرض کردیم رامهای سامسونگ به صورت چند بایتی ارایه میشوند. ممکن است رام شما 32 بیتی باشه و یا 28 بیتی . حالا ما وقتی استخراج میکنیم رام رو قطعا متوجه نمیشویم که بیت رام چی بوده و باید مدام با انواع روش ها ریپک کنیم و موقع رایت انواع خطاها روبرو بشیم تا یک نوع از ریپکمون میگیره که اینکار خارج از حرفه ای بودن توسعه دهنده هست و خسته کننده میشه. در این آموزش یاد خواهید گرفت چطور میشه نسخه bit فایل را تشخیص داد. قوانین: ارسا…
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
برای این کار دوستان باید به اول اسم فایل . اضافه کرد و بعد رفت بیرون و اومد تا مخفی بشن و دکمه ی ctrl+h فایل های مخفی شده را میشه نشون داده و اگه نخواستین بعد از نشون دادن فایل . اولش را بردارین.یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
نرم افزار SAMTool 1 2
توسط samtool- 17 پاسخ
- 3.2k بازدید
نرم افزار SAMTool نسخه بتا محصولی از GSM DEVELOPERS برنامه ای مخصوص گوشی های سامسونگ برای سرویس دهی در حالت های ADB و MTP کاربردهای نرم افزار: ریبوت به حالت های تعریف شده گوشی های سامسونگ توسط ADB ریبوت به حالت فلش بدون نیاز به ADB حذف قفل صفحه بدون پاک شدن اطلاعات (روت) حذف قفل صفحه گوشی های سری قدیمی سامسونگ در حالت MTP و بدون نیاز به ADB (در نسخه اصلی) حذف قفل FRP در حالت های ADB و متد Call رید اینفو از گوشی در حالت های ADB و RECOVERY فعال سازی منو فارسی پایدار (روت) فعال سازی منو فارسی با یک کلیک بدون روت مخصوص رام های ساپورت شده زبان فارسی ریست فکتوری در حالت MTP بدون نیاز به ADB کنتر…
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 764 بازدید
سلام خدمت دوستان کوکر تازه وارد و قدیمی نرم افزار ساده برای انپک فایل های سیستم برای کوک شما :xxx دانلود کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,