مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام ببخشید من میخوام برنامه هایی که داخل فولدر Data/app هستن رو پاک کنم . گوشی هم روت هست میرم برنامه های اضافی رو از اون قسمت پاک میکنم ولی گوشی رو که فکتوری ریست میزنم دوباره اون برنامه ها نصب میشن خواستم ببینم این برنامه ها از کدوم فولدر دستور نصب میگیرن که برم از اونجا پاکشون کنم که دیگه نصب نشن درضمن میخوام تغییراتی داخل فولدر دیتا بدم ولی این فولدر اصلا تغییراتش دائمی نیست و بعد از ریست همه چیز به حالت اصلیش برمیگرده . داخل فریمور هم پارتیشن دیتا نیست اگه بود شاید میشد اونو آنپک کرد و فایلهای اضافی رو از داخل رام پاک کرد. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط amg_developer, -
- 5 پاسخ
- 982 بازدید
با سلام این رام رو انپک کردم و ویرایش کردم اما الان که میخوام ریپک کنم این خطا رو میده نمیدونم مشکل از کجاس یه بارم برای تست فایل رو انپک کردم و بدون تغییر ریپک کردم ،ریپک می شد اما الان بعد از اینکه گزینه y رو زدم و حجم فایل رو که زدم این خطا میاد و ریپک نمیشه ممنون اگه راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط سیوان, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید . ببخشید بنده همون ابتدای کار مشکل در آماده سازی سیستم برای ساخت ریکاوری دارم. آموزش زیر رو دنبال میکنم: آموزش ساخت ریکاوری CWMاز منبع(بخش اول) - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers کد اول رو میزنم درست اجرا میشه ولی تو کد دوم مشکل میده اینم عکس :
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
سلام من هر کاری کردم نتونستم فایل سیستم گوشی g930f و g930v رو آنپک کنم. با هر روشی رفتم بعد از چند ثانیه برنامه ها متوقف میشه و خطا میده. طبق تاپیک زیر هم مراحل رو رفتم بازم خطا داد. http://forum.gsm-developers.com/thread11517.html
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان و مدیران محترم من میخام یکی از سورس هاس سیانوژن یا الباقی رو تو لینوکس اضافه کنم برای امادی سازی REPO اما وقتی دستور رو میدم با ارور زیر مواجه میشم ...... لطفا راهنمایی کنید با تشکر
- 0 پاسخ
- 626 بازدید
سلام علیک مشکل در انپک فایل سیستم مدل گوشی n920c با چند نرم افزار تست کرذم فقط 12 برنامه رو اکستراکت میکند وبعد 30 دقیقه صبر کردم هیچی خطا نمیده و همین جوری میمونه ممنون الیا جان راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 2 پاسخ
- 895 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز بنده در انتخاب سایز سیستم مشکل دارم وقتی سایز خیلی بالا انتخاب میکنم فایل ریپک میشه اما موقع رایت ارور میده و رایت نمیشه دوستان ممنون میشم سایز دقیق این فایل رو برام بصورت بایت بنویسید
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 3 پاسخ
- 960 بازدید
سلام من مبتدی هستم تازه نرم افزارو تهیه کردم من تو قسمت اضافه کردن زبان که وارد میشم برای باز کزدن این فایل framework-res.apk یا همون کامپایل کردن مشکل دارم وقتی که کد دستوری apktool if framework-res.apk رو وارد میکنم این اتفاق میوفته و مثل اموزش چنتا خط دستوری باز نمیشه http://s1.uploadweb.ir/file/66677_Capture.PNG نمیدونم ایراد ازچیه ویندوزمم تازه عوض کردم پیشاپیش ممنون از همه
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان دو گوشی برای تست دارم یه y560 , اس 3 طبق این پست رام رو انپک و ریپک کردم http://forum.gsm-developers.com/post39046.html#post39046 و طبق این پست فایهای مربوطه رو انپک(سیستم. فرمورک. مدیاتک ) http://forum.gsm-developers.com/thread11186.html وطبق این پست ریپک http://forum.gsm-developers.com/thread11188.html طبق این پست ساین http://forum.gsm-developers.com/thread11187.html و گوشی رو فلش زدم نمیدونم اشکال کار کجاست گوشی ها رو ارمشون موندن اینم بگم فقط سیستم رو ویرایش کردم با فایل بدون ویرایش مشکلی ندارن
- 3 پاسخ
- 786 بازدید
با سلام.بعداز ویرایش رام و ریپک به فایل system.img جهت رایت در ادین با روش استاد عزیز ILYA20 که توضیح داده بودن به 32 بیتی تبدیلش کردم ولی هنگام تبدیل به فرمت tar و یا حتی zip ارور میده و تبدیل نمیشه درصورتیکه وقتی تبدیلش نکردم به 32 بیتی کامل به فرمت tar تبدیل میشه.من هم با برنامه استاد و هم با برنامه 7z به فرمت tar تبدیلش میکنم.در ضمن ویندوز من 64 بیتی سون هست.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 0 پاسخ
- 792 بازدید
سلام بنده تمام مراحل را انجام می دهم و فقط در قسمت آرشیو کردن آن دچار مشکل هستم / از آموزش تبدیل فایل به .md5.tar هم استفاده کردم اما متاسفانه فایل ها کامل آرشیو نمیشه و بعد از رایت گوشی رو آرم میمونه . درخواستم از اساتید این هستش که بگین چه طبق تصویر زیر فایل ها را تبدیل فایل .tar کنم بدون کاهش حجم و بتونم به راحتی تو ادین فلش کنم . چون به صورت معمولی هم پک میکنم نمیشه با برنامه alzip هم این کار کردم اما بازهم نشد . ممنون میشم راهنمایی کنید . دانلود عکس Download jpg از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود اساتید و همکاران محترم... لطفا در مورد چند گزینه که تو عکس ها که گذاشتم راهنمایی کنید چون برای من گنگ و نامشخص است گزینه 1تلفن 2مخاطبین3 انترنت بروسر4 موزیک و 5ویدیو پلیر 1
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اقا ایلیا من تمام مراحلو درست رفتم مشکلم اینه کن framework-res رو چطوری جایگزین تو سیستم رام کنم هرچی نگاه کردم تو سایت ندیدم توضیحی در موردش و اینکه اسم خودمو بخوام تو قسمت درباره سیستم تو رام بزارم کدوم قسمت باید برم
- 15 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم دوستان وقتی میخوام فایلsettingsapk رو دیکامپایل کنم این ارور رو میده بعد اینکه ویندوز عوض کردم به این مشکل بر خوردم و اینکه فایل framework-res به خوبی دیکامپایل شد ولیsettingsapkنشد
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 14 پاسخ
- 1.6k بازدید
خسته نباشید من کامل مراحل رو انجام میدیم با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers از گوشی رام رو میگیرم حجم رو هم از گوشی میزنم به بیت هم دقت میکنم ولی وقتی رایت میکنم فایل رو ارور میده سیستم خواهشا اگه راهی هست لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
مشکل در ریپک فایل سیستم 1 2
توسط K47EH- 13 پاسخ
- 1.6k بازدید
مشکل در ریپک فایل سیستم نسخه رام 6.0.1 مدل j500f اینم تصویر با نرم افزار :: دستی "::
- 13 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام هر چه مقدار حجم رو کم وزیاد میکنم نمیشه ورژن 4.1تست کردم جواب ندادورژن 5.1تست کردم جواب نداد فایل سیستمی مربوط به I9300هستش با اندروید 4.4 وحجم فایل سیستمی 1.67گیگ میباشد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام ودرود خدمت هم کاران عزیز میخوام فایل رو ریپک کنم این ارور رو میده سایز هاشو بالا و پایین هم کردم اما انوز مشکل پابرجا هست لطفا
- 2 پاسخ
- 761 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز دوستان موقع ریپک فایل سیستم این ارور میده حجم اصلیه فایل این هست(3،388،748،980 و حجمی که من انتخاب میکنم این هست3398858980
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سامسونگ g5520 وقتی فارسی میکنم و انتقال میدم به گوشی بدون مشکل فارسی هستش ولی وقتی ریست میشه (خاموش روشن) فارسی میپره مشکل از کجاس؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 15 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام میخوام قسمت setting در هواوی y560 رو فارسی کنم دو تا رام از این گوشی دارم یکی قسمت تنظیمات فارسی دیگری انگلیسی فایل سیتینگ رو از هردو رام استخراج کردم و بعد دیکامپایلشون کردم و دو تا پوشه values-fa و values-fa-nokeys رو از داخل ستینگی که فارسی بود به ستینگی که فارسی نبود انتقال دادم و کامپایلش کردم دوباره که دیکامپایل میکنم دو تا پوشه ای که کپی کرده بودم نیستن و رام رو که روی گوشی رایت میکنم فارسی اضافه نمیشه به قسمت تنظیمات
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام تا حالا کسی از دوستان فایل system رو بدون دردسر ریپک کرده و رایت کرده باشه چون من زمانی که فایل اصلیو فقط آنپک و ریپک میکنم و رایت میکنم گوشی یا روی آرم گیر میکنه یا بعد از آرم صفحه سیاه میشه لطفا رهنمایی کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 2 پاسخ
- 772 بازدید
دوستان من در کامپایل کردن Settings.apk با این ارور مواجه میشم
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم بنده بعد تغییرات و حتی بدون تغییرات در setting وقتی میخوام فایل رو کامپایل کنم این ارور رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 15 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام میخوام فایل framework-res.apk مربوط به گوشی g6000 سامسونگ رو کامپایل کنم اما خطای زیرو میده. >-------------------------------------------------------------------------- |Fri 11/04/2016 -- 16:15:15.70| -------------------------------------------------------------------------- java version "1.8.0_92" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_92-b14) Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.92-b14, mixed mode) '"D:\Users\M\Desktop\CHC\a\apk stop fixer\other\adb.exe"' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. A subdirectory or file modified-system-apk-files-here already exists. W: Could not find sources EERRO…
آخرین پاسخ توسط masoud,