مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 865 بازدید
با سلام.ولی تو تبدیلش به tar ارور میده...فکر کنم مال 32 بیتی شدنش باشه
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 2 پاسخ
- 863 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز بنده در انتخاب سایز سیستم مشکل دارم وقتی سایز خیلی بالا انتخاب میکنم فایل ریپک میشه اما موقع رایت ارور میده و رایت نمیشه دوستان ممنون میشم سایز دقیق این فایل رو برام بصورت بایت بنویسید
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
پورت رام Paranoid Rom به آسانی قبل از شروع آموزش دقت کنید که ورژن اندروید رام Paranoid Rom با رام بیس شما باید یکی باشد سعی کنید رامی که پورت می کنید از یک برند باشند سعی شود دو دستگاه مشخصات شبیه به هم داشته باشند مخصوصا رزولوشن شروع می کنیم 1- پوشه App،Media وFramework را به ParanoidAndroid پورت کپی کنید 2- پوشه های App،mediaو Framework را از بیس رام پاک کنید 3- پوشه های که در مرحله اول کپی کردید در بیس رام کپی کنید 4- به مسیر system/etc بروید یک پوشه به اسم paranoid می بینید 5-پوشه paranoid را به بیس انتقال دهید 6-به مسیر Meta_inf/com/Google/Updater Script در بیس بروید،updater script را باز کنید و کد زیر ر…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 5 پاسخ
- 855 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز همانطور که در آموزشها بیان کردید یه روشی که میشه در کمترین زمان ویرایشات لازم را انجام داد روش جایگزینی هست اما سوال اینجاست که مثلا ما رامی را که ویرایش میکنیم در تنظیمات یک گزینه اضافی داشته باشد و یا یک گزینه کمتر آیا در این صورت رام ترجمه میشه بدون ایراد؟ وفقط جایی که وارد نکردیم را نخواهیم دید و یا ترجمه نشده باقی خواهد ماند و یا نه کلا فورس کلوز میده؟| و یه سوال دیگه مثلا در گوشی هایی مثل سری نوت یه تنظیماتی برای مدادشان هست میشه اینارو کلا حذف کرد و دیده نشوند ،در کل منظورم اینه مثلا بخش هایی از تنظیمات رو حذف کنیم که قابل نمایش نباشه مثلا کلا درباره تلفن نباشه رو گوشی؟
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
با سلام... چجوری میشود تم دیفالت گوشی را تغیر داد یعنی پس از رایت فایل گوشی با تم مدنظر مثلا نوت ۷ بیاد بالا... و چجوری میشه به رام تم اضافه کرد؟ ممنون...
آخرین پاسخ توسط Ali-Gsm9985, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
درخواست اموزش ساخت فایل BOOTبرای حذف قفل کاربری گوشی های اندرویدسامسونگ با سلام درود مممنون میشم لطفا اموزش ساخت این فایل و رایت با اودین برام بذارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 851 بازدید
V2.3.3 2018.04.26 Fixed regression with compressing default AOSP filetypes like mp3. (Issue 1769) Fixed detection of aapt2 builds older than certain SDK versions. (Issue 1774) UPLOADBOY SERVERS
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 850 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز هوآیی y520-u22 اندروید 4.4.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool ***************************************************************************** شات:
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 849 بازدید
سلام دوستان با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers فایل زیپ میسازم یه قسمت میپرسه TYPE COMPRES LEVEL اینو باید روی چند بزنم؟ در آخر سوال میکنه ساین بشه یا نه.اونو چی بزنم؟ ممنون میشم جواب بدین
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 847 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده به سختی دارم رو کوک رام کار میکنم! تمام مراحل رو بدستی انجام میدم تغییرات رو میزنم و بدرستی هم ریپک میکنم و بدرستی هم رایت میشه!!! ولی متاسفانه وقتی آرم سامسونگ میاد دوباره میره روی ریکاوری!!! با این نرم افزار ها و این آموزش ها ریپک کردم: >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html >http://forum.gsm-developers.com/thread11303.html#post39027 >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html از مدیریت محترم در خواست راهنمایی میخوام تا این مشکل رو حل کنم. با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 846 بازدید
سلام علیکم دوستان ببخشید من الان رو ریپک مشکل دارم ممنون راهنمایی کنید . اینم لینک -وقتی میخوام ریپک کنم این خطا رو میده .. فایل مال J500F ====به صورت دستی : با نرم افزار : با نرم افزار :
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
با درود. دوستان میشه روش کار با این برنامه رو بزارید. آخه هر کاری میکنم این پیامو میده Settings.apk has not been extracted, please do so before doing this step با تشکر
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 2 پاسخ
- 845 بازدید
سلام به اساتید بزرگ من تازه اموزش کوک رام شروع کردم لطفا راهنمایی کنید برای قدم اول باید کدام برنامه رو سیستم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 844 بازدید
سلام. ببخشید من با هر اسمی برنامه Dialer.apk رو سرچ زدم نتونستم پیداش کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
- 0 پاسخ
- 841 بازدید
سلام در قسمت رفع باگ پورت رام برای گوشی های mtk به باگ عدم اتصال به اینترنت و یا وصل شدن به اینترنت و نشناختن شبکه های 4g و 3g اشاره نشده لطفا در این مورد هم آموزشی قرار بدید .
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم که خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی حل نشد من یه رام d820g plus ویرایش کردم. بعد از ریپک کردن دیدم زمانی که میخواد به wifi وصل بشه روی درحال به دست آوردن آدرس ip گیر میکنه اول فکر کردم مشکل از ویرایش منه ولی اومدم فقط آنپک و ریپک کردم دیدم مشکل پا برجاس حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 0 پاسخ
- 839 بازدید
داستان شکل گیری و خیزش اندروید؛ استارتاپی ورشکسته که بدل به پلتفرمی جاودانه شد. در سال ۲۰۰۴، اندی رابین تماسی فوری را با دوست خود، استیو پرلمن برقرار کرد؛ استارت آپ او به نام
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
eng root g930f
توسط alizarei72- 0 پاسخ
- 839 بازدید
G930FXXE2EREM_8.0.0_ENG-ROOT.tar
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 4 پاسخ
- 833 بازدید
دوستان من فایل های مدیاتک رو خوب ویرایش و فارسی و ادیت میکنم اما اسمسونگ رو فایرموار و سیستم یو رو پیدا کردم اما سیتینگ رو نمیدونم باید کدوم فایل رو پیدا و تغییرات رو انجام بدم تشکر [ATTACH=CONFIG]1037[/ATTACH]
- 1 پاسخ
- 833 بازدید
درخواست ابزار وبرنامه های لازم برای کوک رام در ویندوز 10
- 1 پاسخ
- 832 بازدید
آیا میشه رام را قبل از فلش زدن در کامپیوتر اجرا کرد؟
- 2 پاسخ
- 831 بازدید
سلام کسی آموزش ساخت cf auto root رو داره؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
سلام آیا میشه رام رسمی گلگسی نوت4 مدل n910c را به روی نوت4 مدل n910s پورت کرد اگه میشه خواهش رهنمای کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 826 بازدید
سلام به تمامی دوستان برای ابدیت می تونید از خود مخازن اصلی اقدام به ابدیت کرد و برای این کار نت رو وصل کنید وارد Terminal بشیه و فرمان زیر رو تایپ کنید sudo apt-get update و اینتر بزنید دوستان توجه کنید همون طور که قبلا هم گفتم به خاطر مسائل امنیتی پسورد نمایان نمیشه و بعد از زدن پسورد اینتر کنید تا عملیات ابدیت آغاز بشه. ادامه کد های مفید رو هم در ادامه همین پست میزنم . یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 820 بازدید
درود خدمت دوستان.... بریم ساغ بحث امروز.. اخرين نسخه برنامه رو از اينجا ميگيريم... >https://github.com/Lanchon/DexPatcher/releases سورس ها مورد نيازمون رو هم از اينجا ميگيريم.. >https://github.com/Lanchon/DexPatcher خب اينم لينک اسکرييپ ها براي لينوکس.. >https://github.com/Lanchon/DexPatcher-scripts و بقيه ي ايزار هايي که ما نياز داريم.... >https://github.com/Lanchon/ExtractAR License تمام پچ های DexPatcher تحت پوشش GPL هستند وشما باید مطمعن بشید که سورس ها در دسترس هستند.... واسه اينکه درک بهتري از قضيه داشته باشيم لينک هاي زير رو نگاه کنيد تا مفهومي تر بشه واستون قضيه... نمونه کد اصلي خب اينم پچي که شما ميخوايد و باهاش کار…
آخرین پاسخ توسط ILYA20,