مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 920 بازدید
برنامه APK Easy Toolبرای راحتر کامپایل و دیکامپایل کردن فایلهای APK که سرعت کار شما را نیز افزایش می دهد. برای دانلود برنامه و آموزش استفاده به لینک پرتال سایت مراجعه نمایید. معرفی برنامه APK Easy Tool
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 920 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده به سختی دارم رو کوک رام کار میکنم! تمام مراحل رو بدستی انجام میدم تغییرات رو میزنم و بدرستی هم ریپک میکنم و بدرستی هم رایت میشه!!! ولی متاسفانه وقتی آرم سامسونگ میاد دوباره میره روی ریکاوری!!! با این نرم افزار ها و این آموزش ها ریپک کردم: >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html >http://forum.gsm-developers.com/thread11303.html#post39027 >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html از مدیریت محترم در خواست راهنمایی میخوام تا این مشکل رو حل کنم. با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 919 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز بنده در انتخاب سایز سیستم مشکل دارم وقتی سایز خیلی بالا انتخاب میکنم فایل ریپک میشه اما موقع رایت ارور میده و رایت نمیشه دوستان ممنون میشم سایز دقیق این فایل رو برام بصورت بایت بنویسید
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 2 پاسخ
- 919 بازدید
سلام دوستان با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers فایل زیپ میسازم یه قسمت میپرسه TYPE COMPRES LEVEL اینو باید روی چند بزنم؟ در آخر سوال میکنه ساین بشه یا نه.اونو چی بزنم؟ ممنون میشم جواب بدین
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 917 بازدید
سلام خسته نباشید داخل سایت اموزش تغییر CSC رو گذاشتن و توضیحاتی هم دادن ولی کد های اخر رو توضیح ندادن اگر امکانش هست کدهارو میزارم ممنون میشم توضیح بدین چی هست اگر کد کاربردی بازم هست که مفید باشه بزارین ممنون میشم <CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode>true</CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode><CscFeature_Camera_DisableGPSMenu>false</CscFeature_Camera_DisableGPSMenu><CscFeature_Clock_DisableAccWeat…
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 0 پاسخ
- 917 بازدید
سلام سعی کردم آموزش رو با نهایت سادگی و قابل فهم بودن بنویسم تا مشکلی پیش نیاد. خب. اولین چیزی که نیاز دارید، یه نسخه ی مناسب اوبونتو برای سیستم شماست. من لینک دانلود هر دو نسخه رو براتون میذارم تا بسته به نیاز و مشخصات سیستمتون، اوبونتو ۳۲بیتی یا ۶۴ بیتی رو دانلود کنید. (اگه سیستم شما ضعیفه و رم آن کمتر از ۲ گیگ هست، نسخه ی ۳۲ بیتی و اگه سیستم جدید و قوی هست و رم آن هم بالاتر از ۲ گیگ هست، نسخه ی ۶۴ بیتی رو نصب کنید). Ubuntu 14.10 | 32 Bit Ubuntu 14.10 | 64 Bit و اینم pdf اموزش نصب اوبونتو ۱۴.۱۰ دانلود منبع:ubuntunews.ir
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 912 بازدید
V2.3.3 2018.04.26 Fixed regression with compressing default AOSP filetypes like mp3. (Issue 1769) Fixed detection of aapt2 builds older than certain SDK versions. (Issue 1774) UPLOADBOY SERVERS
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 912 بازدید
سلام خدمت دوستان اینم از اخرین نسخه Ubuntu نسخه 32 نسخه 64
- 2 پاسخ
- 909 بازدید
سلام علیکم دوستان ببخشید من الان رو ریپک مشکل دارم ممنون راهنمایی کنید . اینم لینک -وقتی میخوام ریپک کنم این خطا رو میده .. فایل مال J500F ====به صورت دستی : با نرم افزار : با نرم افزار :
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 908 بازدید
سلام به تمامی دوستان برای ابدیت می تونید از خود مخازن اصلی اقدام به ابدیت کرد و برای این کار نت رو وصل کنید وارد Terminal بشیه و فرمان زیر رو تایپ کنید sudo apt-get update و اینتر بزنید دوستان توجه کنید همون طور که قبلا هم گفتم به خاطر مسائل امنیتی پسورد نمایان نمیشه و بعد از زدن پسورد اینتر کنید تا عملیات ابدیت آغاز بشه. ادامه کد های مفید رو هم در ادامه همین پست میزنم . یاعلی
- 2 پاسخ
- 908 بازدید
درخواست اموزش ساخت فایل BOOTبرای حذف قفل کاربری گوشی های اندرویدسامسونگ با سلام درود مممنون میشم لطفا اموزش ساخت این فایل و رایت با اودین برام بذارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
لطفا آموزش تبدیل رام های flash tools گوشی های مدیا تک به فرمت zip برای نصب از طریق ریکاوری را در انجمن قرار بدید.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 906 بازدید
سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم که خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی حل نشد من یه رام d820g plus ویرایش کردم. بعد از ریپک کردن دیدم زمانی که میخواد به wifi وصل بشه روی درحال به دست آوردن آدرس ip گیر میکنه اول فکر کردم مشکل از ویرایش منه ولی اومدم فقط آنپک و ریپک کردم دیدم مشکل پا برجاس حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 2 پاسخ
- 903 بازدید
سلام به اساتید بزرگ من تازه اموزش کوک رام شروع کردم لطفا راهنمایی کنید برای قدم اول باید کدام برنامه رو سیستم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 900 بازدید
درخواست ابزار وبرنامه های لازم برای کوک رام در ویندوز 10
- 1 پاسخ
- 899 بازدید
سلام. ببخشید من با هر اسمی برنامه Dialer.apk رو سرچ زدم نتونستم پیداش کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
- 5 پاسخ
- 898 بازدید
سلام میخواست بدونم چرا نمی تونم فایل سیستم g700-u10 b126 رو آنپک کنم ext4_unpacker ارور میده http://uupload.ir/files/znwh_capture.jpg http://uupload.ir/files/1do_2.jpg
- 1 پاسخ
- 896 بازدید
با درود. دوستان میشه روش کار با این برنامه رو بزارید. آخه هر کاری میکنم این پیامو میده Settings.apk has not been extracted, please do so before doing this step با تشکر
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 0 پاسخ
- 895 بازدید
فیوشا (Fuchsia) یک سیستم عامل منبع باز است که در حال حاضر توسط گوگل در حال توسعه است. این سیستم عامل به این صورت مشهور شد که این پروژه در اوت ۲۰۱۶ و بدون هیچ گونه اعلامیه رسمی در قالب گیت خود ظاهر شد. این نام به معنای "صورتی + بنفش = Fuchsia فیوشا است که اشاره ای به رنگ صورتی (اولین تلاش اپل در یک سیستم عامل مبتنی بر میکرو هسته بر روی شی گرا) و بنفش (نام رمز اصلی آیفون) است. بر خلاف سیستم عاملهای قبلی توسعه یافته گوگل مانند سیستم عامل کروم و اندروید که مبتنی بر هسته ی لینوکس هستند، فیوشا بر اساس هسته جدیدی به نام Zircon(زیرکون) بنا شدهاست. به گفته ی سوندرا پیچای مدیر عامل شرکت گوگل و پریسا تبریز مدیر ارشد امنیت گوگل این سیستم عامل به زودی بر سیستم عامل اندروید و …
آخرین پاسخ توسط abargsm, -
- 2 پاسخ
- 894 بازدید
با سلام... چجوری میشود تم دیفالت گوشی را تغیر داد یعنی پس از رایت فایل گوشی با تم مدنظر مثلا نوت ۷ بیاد بالا... و چجوری میشه به رام تم اضافه کرد؟ ممنون...
آخرین پاسخ توسط Ali-Gsm9985, -
eng root g930f
توسط alizarei72- 0 پاسخ
- 893 بازدید
G930FXXE2EREM_8.0.0_ENG-ROOT.tar
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 4 پاسخ
- 892 بازدید
سلام فایل رو باز کردم ولی پوشه csc وجود نداره تا بخوام فایل language.xml رو ادیت کنم.مشکل چیه؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 886 بازدید
سلام آیا میشه رام رسمی گلگسی نوت4 مدل n910c را به روی نوت4 مدل n910s پورت کرد اگه میشه خواهش رهنمای کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 883 بازدید
سلام دوستان چطور میتونم ناتیفیکشین رام miui 9 رو جایگزین ناتیفیکیشن cloudy g2 3.3 کنم؟ http://
آخرین پاسخ توسط jin kazama, -
- 3 پاسخ
- 880 بازدید
سلام.میخوام فایل یک تبلت چینی رو طوری ویرایش کنم که عملکرد لمسش بر عکس بشه یعنی جای x و y رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنین که اون قسمت عملکرد لمس مربوط به چه فایلی داخل رام هستش.ممنونم.
آخرین پاسخ توسط ILYA20,