مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 610 بازدید
برای آنپک و ریپک کردن فایلهای img برنامه های زیادی وجود دارند،بخاطر متفاوت بودن باینرهای مختلف اندروید در ورژنهای مختلف و متفاوت بودن فایلهای فریمورهای گوشی ها ممکن هست بعضی از این برنامه ها بر روی بعضی فایلها جواب ندهند. آموزش و معرفی ابزار آنپک و ریپک فایلهای img فریمور
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 569 بازدید
دستگاهای زیادی وجود دارند که برای رفع اشکالات و کارکرد بهتر هسته اندروید با سورس سیانوژن باید پچ بشوند.در این آموزش ما درباره پچ کردن از دو سایت github و Gerrit Code Review صحیبت می کنیم. آموزش چگونگی پچ کردن سورس سیانوژن
- 26 پاسخ
- 3k بازدید
سلام وقتی میخوام برنامه هارو با apk stop fixer ریکامپایل کنم خطای زیر رو میده
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 851 بازدید
سلام علیکم دوستان این برای 6 بار هست من این درخواست رو میدم ولی هی میگید جواب میدیم لازمش دارم من تمامی مراحل رفتم فقط رواین پک کردن موندم اون بگم شما در روز 20 دقیقه فرصت نمیکنید یه فیلم امورش کام از اندروید 2 تا اندروید 6 تهیه کنید ممنون جواب بدید . ً@*&،6569ً@*&،6569ً@*&،6569 درخواست فیلم اموزشی پک فایل سیستم گوشیهای سامسونگ
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 7 پاسخ
- 921 بازدید
سلام بنده مبخاستم از خودگوشی رام تهیه کنم و از پارتیشن ها بکاپ بگیرم و تونستم اما فقط یه مشکلی دارم وقتی از سیستم گوشی بکاپ میگیرم به صورت ایمیج و میخام از فست بوت رایت کنم با ارور زیر مواجه میشم invalid sparse file format at header magi fastboot ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
- 0 پاسخ
- 911 بازدید
با سلام امروز هم با یک آموزش اختصاصی در خدمت دوستان هستیم،تا دوستان بتوانند استفاده کنند آموزش سازگار کردن سورس سیانوژن برای کامپایل رام برای دلگرمی و ادامه کار از انجمن و سایتمان حمایت کنید با تشکر
- 15 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام میخوام فایل framework-res.apk مربوط به گوشی g6000 سامسونگ رو کامپایل کنم اما خطای زیرو میده. >-------------------------------------------------------------------------- |Fri 11/04/2016 -- 16:15:15.70| -------------------------------------------------------------------------- java version "1.8.0_92" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_92-b14) Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.92-b14, mixed mode) '"D:\Users\M\Desktop\CHC\a\apk stop fixer\other\adb.exe"' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. A subdirectory or file modified-system-apk-files-here already exists. W: Could not find sources EERRO…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 3.7k بازدید
به نام خدا با سلام دوستان امروز براتون آموزش ساخت و پورت رام miui که یکی از رامهای بسیار متفاوت و معروف اندروید می باشد را آماده کردیم در این آموزش یاد میگیرید که چگونه یک رام miui را برای هر دستگاه اندرویدی آماده کنید. لینک آموزش کامل در سایت لینک کانال تلگرام ما برای ایجاد انگیزه و ادامه کار سایت و قرار دادن آموزشهای بیشتر سایت ما را به دوستان خود معرفی کنید.
- 21 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان کسی میدونه برای حل مشکل بر عکس بودن ساعت و تاریخ چه باید کرد؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 15 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام علت اینکه نمیتونیم خود فایل فلش رو باز کنیم و ویرایش کنیم چیه؟ و باید یه گوشی باشه تا فایل های فریمورک رو از خود استخراج کرده و سپس کوک کنیم؟ و یا اگه همچین امکانی هست ممنون میشم توضیح بدید
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده از بعد ظهری امروز شروع به مطالعه کوک یا همون ادیت رام کرده ام. بعد از استخراخ فایل system.img این پوشه بدست اومد. و از داخل این پوشه ها این فایل ها رو کشیدم بیرون: خب چطوری این فایل های apk رو ویرایش کنم و با چه نرم افزاری میشه؟
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام در این پست قصد دارم برنامه های ک روی اوبونتو نصب کردم و برام جالب بود رو براتون بگم و همچنین کاراییشون رو هم بگم پس تا تکمیل پست صبور باشید. Wine: ای برنامه به نظر من هم جالبه هم کار آمد به چند دلیل اصلی ترینش تعمیر کار بودن با کمک ای برنامه می تونیم برنامه ای نصب شده رو ویندوز رو اجرا کنیم=P~ Goldendict: کار ای برنامه هم مثل بابیلونه دیکشنری و تا الان که من هر چی ازش پرسیدم کلمات رو درست برام معنی کرده VLC: اینم به نظرم اکثرا بشناسن کارش پخش فیلمه Empathy: اینم ی جوری میشه گفت همون یاهو مسنجر خودمونه Evince: ای برنامه هم کار Adobe Acrobat Reader رو انجام میده ظاهرشم به نظر من قشنگه LibreOffice: از این برنا…
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 13 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام هر چه مقدار حجم رو کم وزیاد میکنم نمیشه ورژن 4.1تست کردم جواب ندادورژن 5.1تست کردم جواب نداد فایل سیستمی مربوط به I9300هستش با اندروید 4.4 وحجم فایل سیستمی 1.67گیگ میباشد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 750 بازدید
سلام بنده تمام مراحل را انجام می دهم و فقط در قسمت آرشیو کردن آن دچار مشکل هستم / از آموزش تبدیل فایل به .md5.tar هم استفاده کردم اما متاسفانه فایل ها کامل آرشیو نمیشه و بعد از رایت گوشی رو آرم میمونه . درخواستم از اساتید این هستش که بگین چه طبق تصویر زیر فایل ها را تبدیل فایل .tar کنم بدون کاهش حجم و بتونم به راحتی تو ادین فلش کنم . چون به صورت معمولی هم پک میکنم نمیشه با برنامه alzip هم این کار کردم اما بازهم نشد . ممنون میشم راهنمایی کنید . دانلود عکس Download jpg از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط fafal, -
فارسی ساز g928v
توسط K47EH- 0 پاسخ
- 667 بازدید
سلام علیکم دوستان لطفا اقا الیا یا راهنمایی در مورد پک رام system.img بدید یا به روش جایگزینی اگه زحمت نمیشه رام این مدل رو برامون فارسی کنید شدیدا احنیاج دار م ممنون با تشکر خیلی واجبه
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 1 پاسخ
- 624 بازدید
با سلام خدمت اقا ایلیا و تمامی عزیزان .درخواست من از اقا ایلیا اینه که ماچند ماه میشه جهت اموزش کوک کردن رام اقدام به خرید کردم اموزش ها رو دنبال کردم و خیلی وقت هم گذاشتم مرور کردم رو چند تا رام هم پیدا کردم اما هنوز موفق به کوک کردن و اضافه کردن فارسی به یه رام سامسونگ نشدم خیلی برام ضروریه که اموزش رو کامل یاد بگیرم میدونم شما هم مشغول هستین و زحمت میکشید اما واقعا نیاز به اموزش جز به جز تر داریم من الان در نحوه تغیر و فارسی کردن در برنامه های سیستمی مثل تنظیمات مخاطبین و اس ام اس و و... و همچنین نحوه اضافه کردن فارسی و دست کاری کردن پوشه raw , valus تا بعد به ریپک رسیدن مشکل دارم در اینجای اموزش به نظرم باید توجه بیشتری بشه وجزئ تر بهش پرداخته بشه مشکل ما حل میشه خوا…
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام آقای صوری با عرض پوزش من رام رو تدیت میکنم ولی در موقع رایت ارور میده مشکل از چی میباشد ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی a5000zh رو فارسی کردم اما زبان فارسی در قسمت زبان ها نمایش داده نمیشه با مورلوکال فارسی میکنم. با روش زیر هم که فرمودین اقدام کردم اما مشکل حل نشد.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 625 بازدید
با عرض سلام علیک دوستان این دومین با است در این رابطه پست میزارم تمامی اموزشها را نگاه کردم ولی باز مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اقا الیا ممنون میشم یه اموزش قرار دهید مثل کار با فایلهای apk گیج شدم. system.img انپک کردم الان میخوام پک کنم ولی خطا میده یا نمیشه اندروید 4.4.2 هستش سامسونگ ممنون راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 2 پاسخ
- 775 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان در این بخش قصد دارم اموزش ریپک فایل system.img بدون نیاز به اوبونتو با ویندوز رو برای شما عزیزان توضیح بدم لطفا تا پایان اموزش سوالی پرسیده نشود موفق باشید و ماندگار
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
درود خدمت دوستان.... بریم ساغ بحث امروز.. اخرين نسخه برنامه رو از اينجا ميگيريم... >https://github.com/Lanchon/DexPatcher/releases سورس ها مورد نيازمون رو هم از اينجا ميگيريم.. >https://github.com/Lanchon/DexPatcher خب اينم لينک اسکرييپ ها براي لينوکس.. >https://github.com/Lanchon/DexPatcher-scripts و بقيه ي ايزار هايي که ما نياز داريم.... >https://github.com/Lanchon/ExtractAR License تمام پچ های DexPatcher تحت پوشش GPL هستند وشما باید مطمعن بشید که سورس ها در دسترس هستند.... واسه اينکه درک بهتري از قضيه داشته باشيم لينک هاي زير رو نگاه کنيد تا مفهومي تر بشه واستون قضيه... نمونه کد اصلي خب اينم پچي که شما ميخوايد و باهاش کار…
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام تو این تاپیک میخواهیم در مورد رام در سیستم عامل اندروید صحبت کنیم اونم از اول تا اخر در واقع اطلاعات کامل دولوپری. پس با ما باشید قسمت اول اندروید یک سیستم عامل متن باز هست که بیشتر به عنوان سیستم عامل گوشیهای هوشمند استفاده میشه و در این سیستم دست مصرف کننده کاملا باز هست برای استفاده از اون. سورس کدهای اندروید چه هستند؟ اندروید تشکیل شده از توده ای از نرم افزارها برای ارایه وسیعی از دیوایس ها با شکل و قیافه های متفاوت. اهداف اولیه بوجود اومدن اندروید استفاده از تعدادی برنامه متن باز جهت استفاده در موبایل و دولوپر ها بود تا با استفاده از افکار و ایده های نو اورانه و خلاقانه روز به روز بر پر بار شدن این سیستم عامل همت کنند و اونو بر…
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اینم یه کتاب عالی برای شروع اولیه شما .... :xxx ... دانلود =P~ منبع : ubuntu-book.org
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
اولا: ما تو لینوکس چیزی به نام فرمت نداریم که کلیک راست کنی رو خود درایو فرمت را بزنی و تمام مانند ویندوز دوما:برین تو دش منو و مانند تصویر زیر کلمه disks را سرچ کن gOxtJ.jpg و بعد مانند تصویر زیر عمل کنید و روی گزینه ی تنظیمات کلیک کنید گزینه ی فرمت را بزنید!! difUV.jpg
- 1 پاسخ
- 929 بازدید
با سلام همکاران اگه نمیتونن این سیستم عامل رو نصب کنن میتونن آنلاین اونو تجربه کنن فقط یکم سرعت نت داشته باشید خوبه=))=)) Ubuntu
آخرین پاسخ توسط ILYA20,