مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
با سلام و درود خدمت دوستان پس از چند روز که وقت گذاشتیم روی پروسه بعد شکرانه نتیجه داد و همانطوری که قول داده بودم خبر خوشحال کننده ای خواهید شنید و الا وقتشه که ببینید و خوشحال بشید . رونمایی از اولین نسخه نرم افزار GSD Android Tool v1.0.0.0 محصول جی اس ام دولوپرز این نرم افزار چی هست و چیکار میکنه؟ یک نرم افزار برای تعمیر گوشی اندرویدی و ساخت فایل RvSecuRitY جهت آنلاک قفل گوشی ها بدون پاک شدن اطلاعات ---------------------------------------------------------------- پیش نیاز اجرای این نرم افزار : microsoft net framework 4.0 -------------------------------------- امکانات این نرم …
آخرین پاسخ توسط Takband, -
- 10 پاسخ
- 27.6k بازدید
ابزاری برای بردن به حالت دانلودینگ گوشی های سامسونگ با یک کلیک @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ با عرض سلام خسته نباشید دوستان عزیز شاید براتون پیش اومده باشد گوشی رو میخواهید فلش کنید ولی متاسفانه گوشی نمیره به حالت دانلودینگ . یا این که کلید های ولوم گوشی مشکل داشته باشد. با زدن گزینه 1 به طور خودکار میره رو حالت دانلودینگ اینم شات: Downloading-SAMSUNG-MR.Majid پسورد فایل:MR.Majid
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 دنبال کننده
- 93 پاسخ
- 22.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان پس از چند روز انتظاری که کاربران کشیده اند نسخه جدید Gsd android tool رو انتشار دادیم . همانطوری که مستحضر هستید در نسخه قبلی قابلیت های کلیدی اضافه شده که که هر کاربری رو مجبور به داشتن این ابزار میکرد . در این نسخه جدید ده ها امکانات بیشتر و با یک محیط کاربری حسابی در خدمتتان هستیم پیش نیاز اجرای این نرم افزار : microsoft net framework 3.5 امکانات این نرم افزار: بخش سامسونگ: خواندن اطلاعات کامل گوشی همراه با عکس دستگاه چک روت بودن گوشی فرمت دستگاه (نیاز به روت) خارج کردن گوشی سامسونگ از حالت Factory/Safe (نیاز به روت) حذف قفل تمامی گوشی ها بدون پاک شدن اطل…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 107 پاسخ
- 14.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان به دلیل اینکه حجم ساخت فایل ها بالا رفته یعنی روزانه حداقل 3-4 تا فایل آنلاک درست میشه برای همین تصمیم گرفتیم جهت جلوگیری از شلوغ شدن آخرین ارسالی یک تایپک ایجاد کنیم تا جدیدترین فایل قرار داده شده را در این تایپک اطلاع رسانی کنیم. فایل RvSecuRitY چیست؟ شرایط استفاده و حقوق تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز. تعاریف ساختار و تثبیت مالکیت دسترسی به این فایل ها چطور هست ؟
آخرین پاسخ توسط alirembo, -
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستیم با یک نرم افزار کاربردی برای تولید سریال خام هشدار و نکته : این نرم افزار جهت تست و راستی آزمایی IMEI دستگاه ساخته شده (نمونه کارایی این نرم افزار رو باکس ها و یا سایت های متفاوت از جمله imei.info انجام میده و محض اینکه کار سریعتر انجام بشه اپلیکیشن توسعه داده شده) و مسئولیت هر گونه استفاده غیرقانونی از این اپلیکیشن به عهده خود کاربر میباشد. اسکرین شات » دیزاین و توسعه توسط ILYA20 دانلود Gsm-developers IMEI Maker
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
با سلام در ورژنهای جدید اندروید سامسونگ روت گوشیها دغدغه ای شده است بخاطر استفاده متفاوت boot.img در گوشیهای سامسونگ یک روش روت را نمی توان کلی استفاده کرد توسعه دهنده معروف Chainfire قبلا با فایلهای روت اتوماتیک راه حل ساده ای برای روت را در جلویمان گذاشته بود ولی اکنون همین فایلها فقط بر روی چند بیلد خاص جواب می دهند و باعث بوت لوپ می شوند اکثر اوقات یک توسعه دهنده بیشتر نیاز به روت گوشی دارد برای بهتر کار کردن با گوشی آموزش امروز را بنده بیشتر در تایپیک زیر چندین بار تست کردم و کاملا جواب داده است پروژه ساخت فایل روت هر مدل گوشیهای اندروید سامسونگ برای توسعه دهندگان اکنون با من باشید تا چگونگی ساخت فایل روت برای تما…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 7 پاسخ
- 12.9k بازدید
درود بارها و بارها پیش اومده که ما نرم افزار کارا از مورلوکال جهت سهولت و تسریع روند سرعت کارمون برای فارسی سازی استفاده کنیم خب همینجور که میدونید توی اندروید بالا نیاز به اجرای adb shell داریم که تقریبا یکم وقت گیره با اسکریپتی که براتون آماده کردم میتونید فقط با زدن یک کلید از مورلوکال استفاده کنید گوشی رو در حالت usb debuging وصل کنید و بعد کلید1 و enter شات: دانلود نسخه 1.0 از: Gsm developers More locale Auto Change Config.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other دانلود نسخه2.0 از: MEGA
آخرین پاسخ توسط se7en.net, -
آموزش اضافه کردن زبان فارسی به رامهای غیر منطقه ای در تمامی ساختار و نسخه های اندروید در برخی رامهای گوشیهای مختلف به دلایل سیاست های منطقه ای یا عبارتی سفارشی بودن مدل ، فایلهای apk را به فارسی ترجمه نمیکنند.ولی در برخی دیگر از رامها تمامی فایلهای apk سیستمی به فارسی ترجمه شده است ولی نمیتوانید زبان فارسی را در لیست زبانها مشاهده کنید. حالا برای شما نیز جای سوال است که چرا مدلی که سفارش کشورهای دیگه هست تو ایران پیدا میشود ؟ جواب سوال این است که به دلیل واردات غیر قانونی به صورت قاچاق دیوایس مربوطه غیر فارسی بوده و فقط زبان های مخصوص کشوری که سفارش داده بود میباشد. در اینجا آموزش برای فارسی کردن رامهای مختلف به هر دلایلی که فارسی نداشته با…
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
gsd android tool آموزش ویدیوئی کامل gsd android tool حذف قفل s7 s8 و... در حالت frp=on و oem=on 1 2 3
توسط ILYA20- 21 پاسخ
- 11.3k بازدید
با سلام و درود خدمت کاربران گرامی همانطوری که در جریان فعالیت های ما هستید چندی پیش جدیدترین نسخه نرم افزار Gsd Android Tool را در جی اس ام دولوپرز معرفی کردیم این ابزار قابلیت های بسیار منحصری رو در اختیار شما عزیزان قرار میده که میتونید قابلیت های این ابزار را از این صفحه مشاهده کنید. کاربران بسیاری درخواست آموزش استفاده از نرم افزار Gsd android tool را از ما کرده اند و به همین خاطر بنده تصمیم گرفتم این آموزش ویدیوئی رو برای شما بسازم. توسط این آموزش قادر خواهید بود ; مشکلات و خطاهای نرم افزار را رفع کنید . گوشی های s7 , s7 edge , s8 و … رو در حالت frp = on و oem=on و یا در دو حالت خاموش آنلاک قفل امنیتی انجام دهید و توضیح ت…
- 14 پاسخ
- 11k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان در این بخش از آموزش قصد دارم شما را با نحوه ساخت فایل cert توسط باکس ها و ویرایش سریال با rootexplore آشنا کنم و همینطور شفاف سازی کنم که cert از چی بوجود میاد. >این موضوع به صورت تجربی هست و برای برخی مدلها مربوط میشه و ممکنه اشتباهی در آن باشد .< خب دوستان cert از چی بوجود میاد ؟ همانطوری که همه عزیزان در جریان هستند بخش امنیتی imei سامسونگ در دایرکتوری efs سامسونگ قرار دارد باکس های ارایه شده میان از طریق خواند فایل های موجود در این دایرکتوری یک فایل cert میسازند . خب در داخل efs یک دایرکتوری دیگری نیز هست به اسم imei که اطلاعات مربوط به سریال در این بخش قرار دارد و به راحتی قابل ویرایش هستند. در دایرکتوری ime…
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 10.9k بازدید
با سلام در بسیاری از آموزشهای سایت حتما دو کلمه دئودکس و اودکس را دیده اید معمولا برای ساخت کاستوم رامها آنها را دئودکس می کنیم اودکس: در سیستم اودکس فایلهای با فرمت .odex در کنار فایلهای APK هستند این کار برای بهینه شدن دالویک فایل اجرایی می باشد مثلا در کنار فایل Browser.apk یک فایل با نام browser.odex وجود دارد خوب حالا مهمترین کاری که این فایل browser.odex انجام میده چیست؟ این فایل ساختار سیستم را مدیریت می کند و اطلاعاتی نظیر اجرایی برنامه،مقدار استفاده برنامه و غیره را ذخیره می کند فایل اودکس به سیستم اندروید اجازه می دهیدکه بدون جستجو و باز کردن فایل APK به این اطلاعات دسترسی پیدا کند فالهای Odex در کش دالویک ذخیره …
سلام و وقت بخیر خدمت کاربران گرامی جی اس ام سورس و جی اس ام دولوپرز احتمالا برای شما هم اتفاق افتاده که آموزش های بسیاری را دنبال کرده اید و نتوانستید اونطور که باید آموزش های دریافت شده را عملی کنید . مثلا آموزش هایی که در سطح اینترنت برای زبان c++ هست به صورت کتابی گفته شده و درک کاربر از این ویدیوها بسیار سخت هست ، همینطور آموزش c++ با فریمورک قدرتمند QT به زبان فارسی وجود ندارد . تیم جی اس ام دولوپرز این افتخار را دارد تا با آموزش ویدیوئی زبان C++\QT در خدمت شما عزیزان باشد . آموزش به صورت ویدیوئی خواهد بود ، سعی شده در طول دوره به صورت روان توضیح داده بشه و همینطور آموزش رو به صورت پروژه محور پیش خواهیم برد ، تنها درخواستی که از شما داریم حفظ کپی ر…
آخرین پاسخ توسط samtool, -
- 24 پاسخ
- 8.9k بازدید
دوستان تمامی راه های انجمن رو رفتم توی انپک فایل system.img واقعن مشکل اساسی دارم و تا حالا نتونستم انپک کنم که بخوام ویرایشی چیزی انجام بدم کسی تونسته انپک رو انجام بده
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 12 پاسخ
- 7.4k بازدید
با سلام امروز یک آموزش عامه پسند ایرانی بصورت رایگان براتون آماده کرده ام کوک کردن رامهای فارسی برای گوشیهای هواوی و سامسونگ گاهی هم تبلتهای برندهای دیگر در بازار ایران رایج می باشد ما در این سایت برنامه ها و ابزارهای متعددی را معرفی کردیم که بعضا فواید بسیار زیادی دارند با چند ابزار ساده و بدون داشتن علم برنامه نویسی خیلی راحت شما هم میتونید رام فارسی کوک کنید آموزشها در این مورد در انجمن و پرتال Gsm-Developers زیاد می باشد این آموزش مبتدی نیست و بیشتر مختص کسانی هست که کمی درگیر کوک رام فارسی هستند برای شروع اول باید یاد بگیرید که سیستمهای گوشی را ریپک و آنپک بکنید در لینک زیر آموزشها متعددی را جمع آوری کردم براتون یادتون نره هر م…
آخرین پاسخ توسط mrsajjad, -
آموزش ویدیوئی حل مشکل force close(متوقف شده است) نرم افزار APK بعد از کامپایل در خیلی مواقع پس از کامپایل نرم افزار با ابزار apktool و رایت آن روی دیوایس با مشکل عدم اجرا شدن مواجه میشویم.این مشکل بیشتر در نرم افزار هایی چون camera،contacts،gallery2 و ... مشاهده میشود. این مشکل به دلیل سطح فشرده سازی نرم افزار میباشد.بهترین سطح فشرده سازی نرم افزار apk مقدار 0 میباشد.برای اینکار ابزاری جهت انتخاب سطح فشرده سازی و کامپایل بدون مشکل قرار میدهیم . 1-با استفاده از آموزش قبلی نرم افزارهای کنترل کننده را نصب کرده سپس انها را دیکامپایل کنید. 2- پس از دیکامپایل موفق نرم افزار با ابزار apktool،پوشه نرم ا…
با سلام و درود خدمت دوستان دیشب ویدیوئی ارائه دادیم مبنی بر اینکه گوشی های سامسونگ را در حال FRP روشن بدون پاک شدن اطلاعات در چند ثانیه میشه آنلاک کرد ما برای اولین بار این امکان را در دانگلی که قرار هست ارائه بدیم اضافه کردیم GSD Dongle (مخفف Gsm-developers) ویدیو را از طریق لینک های زیر میتوانید مشاهده کنید ویدیو از آپارات https://www.aparat.com/v/tpLbv ویدیو از یوتیوب
آخرین پاسخ توسط mtk6572s4clone, -
- 10 پاسخ
- 6.5k بازدید
دوستان سلام یه فایل سیستم رو ویرایش کردم حجم فایل اصلی سیستم هم 3/494/627/344 با انواع مختلف حجم ریچک میکنم اما باز موقع رایت فایل فیلد میده از چه حجمی باید استفاده کنم ممنون
- 0 پاسخ
- 6.3k بازدید
با سلام یکی از پروژهای بسیار جذاب اندروید مولتی رام می باشد مولتی رام این قابلیت را به دستگاه شما می دهد که چندین رام اندروید را بر روی گوشی خود نصب و اجرا کنید حتی سیستمهای مبتنی بر لینوکس را نیز بر روی مولتی رام می توانید اجرا کنید کار اصلی مولتی رام هنگام بوت دستگاه می باشد در هنگام بوت می توانید رام مورد نظر خود را انتخاب نمایید همراه ما با باشید با اطلاعات کامل درباره MultiROM و نحوه پورت و استفاده تاریخچه MultiROM در سال 2012 برای اولین بار توسط Tasssadar توسعه داده شد این توسعه دهنده بار اول برای دو دستگاه LG Optimus One/P500/Vو the Google Nexus 7 (2012) مولتی رام را توسعه داد بار اول Tasssadar از سختی…
- 4 پاسخ
- 6k بازدید
با سلام رام Resurrection Remix یکی از رامهای با امکانات فراوان اندروید می باشد این رام تقریبا تمام امکانات رامهای دیگر را در خود دارا می باشد Resurrection Remix را دارایی گزینه های بسیار فراوانی برای شخصی سازی است با ما باشید با چگونگی ساخت این رام بی نظیر قبل از شروع آموزش به چند نکته زیر دقت کنید این آموزش با لینوکس اوبنتو 64 می باشد نیاز به آشنایی با دستورات لینوکس دارد آموزش بصورت ساده و مبتدی نمی باشد نیاز به دانلود بیشتر از 20 گیگ هست در آموزش پس نیاز به اینترنت قوی با یک سیستم قوی دارد در وهله اول برای نصب محیط مورد نیاز کد زیر را برای جاوا نصب کنید >$ sudo apt-get install ope…
- 6 پاسخ
- 6k بازدید
آموزش ساین کردن برنامه های apk برای اجرای نرم افزار غیر سیستمی در سیستم عامل نیاز به ساین کردن آن میباشد. در فایلهای سیستمی نیازی به ساین کردن نیست و میتوانید بدون ساین کردن نرم افزارهای مد نظر را ویرایش کرده و کامپایل کنید برای ساین کردن فایل apk را به پوشه SignApk کپی کنید. دانلود نرم افزار مربوطه سپس فایل cmd.exe موجود در نرم افزار را اجرا کنید و کد زیر را تایپ کنید. java -jar signapk.jar certificate.pem key.pk8 your-app.apk your-app-signed.apk در اینجا بجای your-app نام نرم افزاری که میخواهید ساین کنید را مینویسید. به طور مثال java -jar signapk.jar certificate.pem key.pk8 bazaar.apk bazaar-signed.ap…
- 8 پاسخ
- 5.9k بازدید
سلام خسته نباشید ببخشید ی گوشی تنکو دکمه ای هست رمز داره cpu هم مدیاتک هست چه جوری میشه رمزشو برداشت مدل tecno t473
آخرین پاسخ توسط saed-2001, -
- 0 پاسخ
- 5.7k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز این فایل mxl مال مدل c5000 هست همینطور که می بینید حالت شبکه فقط cdma داره ولی در تنظیمات شوو نیست دوستانی که در این مورد تجربه ای دارند ممنون میشم تجربه هاشون رو درمیون بزارن
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 5.7k بازدید
با سلام امروز آموزش چگونگی قرار دادن ساعت و تاریخ در وسط نوار اعلان را برایتان آماده کرده ام به اعتقاد خیلها وجود ساعت در وسط نوار اعلان زیبایی خاصی دارد برای اینکه اینکار را در هر رامی که دارید انجام دهید با ما همراه باشید موارد مودر نیاز برنامه APKTOOL یک برنامه ویرایشگر متن مانند Notepad++ فایلهای apk زیر برای ویرایش SystemUI.apk فایلها را یکجا ذخیره کنید و ادامه کار را با ما باشید قرار دادن ساعت در وسط برای شروع کار به مسیر SystemUI/res/layout بروید فایل status_bar.xml را باز کنید دنبال کد زیر باشید ><com.android.systemui.statusbar.Clock کد بالا کد قر…
سلام دوستان pdf آموزشی ساده ای رو براتو نقرار دادم که توی این آموزش میتونید به راحتی لینوکس خودتون رو به صورت dual boot نصب کنید یعنی وقتی ویندوزتون میاد بالا انتخاب کنید که به محیط لینوکس تون برید یا ویندوز 7 یا 8 (این اموزش برای 7 نوشته شده ولی هیچ فرقی با 8 نداره) یه توضیح کوچولو بدم اینم اینکه شما قبل از نصب می تونید یه قسمت از هاردتون رو جدا کنید مثلا حدود 50 گیگ تا بدون مشکل لینوکس توی اون قسمت نصب بشه و.... آموزشش توی نت هست ولی کسی مشکل داشت بگه قرار بدم .... خوش باشید Download =========================== آموزش دوم این آموزش با جزیات بیشتریه من خودم به این روش و با این توضیحات نصب کردم
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 31 پاسخ
- 5.1k بازدید
سلام همونطور که اطلاع دارید گوشی A7108 رام فارسی نداره و فایل های موجود در اینترنت هم همگی دارای باگ های مختلفی مثل سنسور تماس و ... هستن بنده این فایل رو از گوشی A710F پورت کردم و تا الان هیچ باگی روش ندیدم. برنامه های چینی حذف شدن و گوگل پلی هم فیکس شده و بدون مشکل کار میکنه. رایت از طریق اودین انجام میشه و به صورت سه فایله هستش. ( بدون csc ) قبل از رایت CRom Service رو off کنید. بعد از فلش هم وایپ کنید. لینک دانلود از سرور انجمن هر گونه کپی برداری ممنوع بوده و از لحاظ شرعی حرام است. موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط Hawi23,