مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 15 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام میخوام فایل framework-res.apk مربوط به گوشی g6000 سامسونگ رو کامپایل کنم اما خطای زیرو میده. >-------------------------------------------------------------------------- |Fri 11/04/2016 -- 16:15:15.70| -------------------------------------------------------------------------- java version "1.8.0_92" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_92-b14) Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.92-b14, mixed mode) '"D:\Users\M\Desktop\CHC\a\apk stop fixer\other\adb.exe"' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. A subdirectory or file modified-system-apk-files-here already exists. W: Could not find sources EERRO…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 7 پاسخ
- 947 بازدید
سلام بنده مبخاستم از خودگوشی رام تهیه کنم و از پارتیشن ها بکاپ بگیرم و تونستم اما فقط یه مشکلی دارم وقتی از سیستم گوشی بکاپ میگیرم به صورت ایمیج و میخام از فست بوت رایت کنم با ارور زیر مواجه میشم invalid sparse file format at header magi fastboot ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
ارایه نرم افزاری جهت آنپک و ریپک فایل system.img ***************************************************** با سلام و درود خدمت دوستان عزیز ... در این پست قسط دارم نرم افزاری بهتون معرفی کنم جهت آنپک و ریپک فایل system.img قبلا استاد ایلیا عزیز بسیار راجب آنپک و ریپک توضیح دادند ... بنده نرم افزاری رو که بهتون ارایه میدم چند کار میتونه انجام بده: 1 . آنپک فایل system.img.boot.img و فایل ریکاوری 2 . با این نرم افزار میتونید تمامی ویروس های موجود در در رام های mtk رو حذف کنید.هر گونه ویروس جدیدی که باشد و .... بزودی آموزش بصورت کامل و تصویری ارایه میشود لطفا صبور باشید ...
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده از بعد ظهری امروز شروع به مطالعه کوک یا همون ادیت رام کرده ام. بعد از استخراخ فایل system.img این پوشه بدست اومد. و از داخل این پوشه ها این فایل ها رو کشیدم بیرون: خب چطوری این فایل های apk رو ویرایش کنم و با چه نرم افزاری میشه؟
- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام طبق ویدیو جلو رفتم فقط جایی که گفتید مقدار فایل سیستم رو به مگابایت بنویسید متوجه نشدم سوالم در مورد پست دومی هست http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html من یه فایل سیستم i9500 رو استرکت کردم و حالا می خام ریپک کنم اما نمی دونم مقدار فایل سیستم من 2.12GB هست مقدار این رو چقدر باید وارد کنم ؟ I9500 4.4.2 راستی باید با ریپک 5.1.0 این کار رو انجام بدم؟ البته فایل سیستم رو دستکاری نکردم فقط میخواست ببینم می تونم ریپک کنم؟ http://uupload.ir/files/0ziu_capture.jpg
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
سلام بنده تمام مراحل را انجام می دهم و فقط در قسمت آرشیو کردن آن دچار مشکل هستم / از آموزش تبدیل فایل به .md5.tar هم استفاده کردم اما متاسفانه فایل ها کامل آرشیو نمیشه و بعد از رایت گوشی رو آرم میمونه . درخواستم از اساتید این هستش که بگین چه طبق تصویر زیر فایل ها را تبدیل فایل .tar کنم بدون کاهش حجم و بتونم به راحتی تو ادین فلش کنم . چون به صورت معمولی هم پک میکنم نمیشه با برنامه alzip هم این کار کردم اما بازهم نشد . ممنون میشم راهنمایی کنید . دانلود عکس Download jpg از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط fafal, -
فارسی ساز g928v
توسط K47EH- 0 پاسخ
- 678 بازدید
سلام علیکم دوستان لطفا اقا الیا یا راهنمایی در مورد پک رام system.img بدید یا به روش جایگزینی اگه زحمت نمیشه رام این مدل رو برامون فارسی کنید شدیدا احنیاج دار م ممنون با تشکر خیلی واجبه
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 1 پاسخ
- 639 بازدید
با سلام خدمت اقا ایلیا و تمامی عزیزان .درخواست من از اقا ایلیا اینه که ماچند ماه میشه جهت اموزش کوک کردن رام اقدام به خرید کردم اموزش ها رو دنبال کردم و خیلی وقت هم گذاشتم مرور کردم رو چند تا رام هم پیدا کردم اما هنوز موفق به کوک کردن و اضافه کردن فارسی به یه رام سامسونگ نشدم خیلی برام ضروریه که اموزش رو کامل یاد بگیرم میدونم شما هم مشغول هستین و زحمت میکشید اما واقعا نیاز به اموزش جز به جز تر داریم من الان در نحوه تغیر و فارسی کردن در برنامه های سیستمی مثل تنظیمات مخاطبین و اس ام اس و و... و همچنین نحوه اضافه کردن فارسی و دست کاری کردن پوشه raw , valus تا بعد به ریپک رسیدن مشکل دارم در اینجای اموزش به نظرم باید توجه بیشتری بشه وجزئ تر بهش پرداخته بشه مشکل ما حل میشه خوا…
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی a5000zh رو فارسی کردم اما زبان فارسی در قسمت زبان ها نمایش داده نمیشه با مورلوکال فارسی میکنم. با روش زیر هم که فرمودین اقدام کردم اما مشکل حل نشد.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 642 بازدید
با عرض سلام علیک دوستان این دومین با است در این رابطه پست میزارم تمامی اموزشها را نگاه کردم ولی باز مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اقا الیا ممنون میشم یه اموزش قرار دهید مثل کار با فایلهای apk گیج شدم. system.img انپک کردم الان میخوام پک کنم ولی خطا میده یا نمیشه اندروید 4.4.2 هستش سامسونگ ممنون راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 26 پاسخ
- 3k بازدید
سلام وقتی میخوام برنامه هارو با apk stop fixer ریکامپایل کنم خطای زیر رو میده
- 21 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان کسی میدونه برای حل مشکل بر عکس بودن ساعت و تاریخ چه باید کرد؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 3 پاسخ
- 876 بازدید
اندروید 6.0.1 از گوشی g900h فایل system.img رو در اوردم و انپک کردم و apk های فارسی رو جدا کردم از گوشی g900v فایل systen.img.ext4 رو استخراج کردم و کار های زیر رو انجام دادم 1 کانورت کردم به system.img ( چون وقتی در حالت system.img.ext4 استخراج میکردم پوشه ی boot.img درست میشه ) و انپک کردم و پوشه ی system- درست شد 2 - فایل های فارسی رو جایگزین کردم و دوباره پوشه ی system ریپک کردم و فایل system.img درست شد 3 - system.img ساخته شده رو کانورت کردم به فرمت اصلی که همون system.img.ext4 بود ( و تبدیل کردم به 32 بیتی ) با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11550.html 4 - با برنامه allzip فایل system.img.ext4 ساخته ش…
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 730 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستانی که با دیکامپایل و کامپایل اپلیکیشینهای موجود در رام ها مشکل داشته و یا هنگام هنگام کامپایل و sign اپ ها مشکل دارن از این نرم افزار استفاده کنند که کار باهاش خیلی راحته. اموزش خیلی ساده است 1-اول برنامهایی رو که میخواهید دیکامپایل کنید بعد انجام تغیرات لازم ان رو کامپایل کنید و بعد گزینه سوم sign apk رو بزنید و خروجی برنامه رو بدون هیچ گونه مشکل و ارور مشاهده کنید. LINK FILE FOR APK : https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424953615
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 771 بازدید
با عرض سلام علیک من از تمامی اموزشهایی که قرار دادید خوبمتوجه شدم به جز ریپک سیستم خیلی موضوع رو گنگ کردید ممنون یه ویدیو اموزش بزارید برای سری سامسونگ و هواوی ممنون میشم خیلی
- 2 پاسخ
- 752 بازدید
دوستان من در کامپایل کردن Settings.apk با این ارور مواجه میشم
- 11 پاسخ
- 1.3k بازدید
1-درخواست نرم افزار pack== system.img== برای cpu mtk 2-یک نرم افزار میخواستم که بتونم رام استخراج شده رو دوباره پک کنم ممنون راهنمایی کنید روی cpu mtk
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم همانطوری که در جریان هستید کرنل های کاستوم ریکاوری که از سوی توسعه دهندگان ارایه میشوند امکانات بسیار جالبی در اختیار مصرف کننده و همینطور خود توسعه دهنده در اختیار میگذارد. به عبارتی شما میتوانید با ساخت اسکریپت تغییرات مختلفی روی دستگاه اعمال کنید . میتوانید پچ برای انلاک قفل ، حذف فایلهای اضافی از رام ، رام کاستوم ، حذف انواع ویروس ها و .... درست کنید و پچ ساخته شده را از قسمت install ریکاوری کاستوم رایت کنید. حال اینکار بستگی به ابتکار شما دارد که چه نوع پچی درست کنید که چه نوع تغییراتی در گوشی اعمال شود. در این بخش از اموزش یاد خواهید گرفت که چطور یک اسکریپت درست کنید تا بتوانید تغییرات دلخواه از طریق ریکاوری کاستوم ا…
- 1 پاسخ
- 967 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . رامهای huawei معمولا با فرمت update.app ارایه میشوند و برای دسترسی به محتوای این نوع رامها و ویرایش هر یک از اعظای رامهای update.app نیاز به انپک و ریپک آنها میباشد. در این اموزش یاد خواهید گرفت چطور میشه رامهای huawei با فرمت update.app را آنپک و ریپک کنید. با ما همراه باشید. 1- ابزار زیر را دانلود و نصب کنید. >http://support.gsm-developers.ir/dl11/book/Huawei_Hacker_Toolkit_v1.4.zip 2- Huawei Hacker Toolkit را اجرا کرده سپس از سربرگ Tools>unpack>update.app را انتخاب کنید. 3- فایلی که میخواهید استخراج کنید را از مسیرش انتخاب کنید . سپس منتظر بمانید تا عملیات استخرا…
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 12 پاسخ
- 2k بازدید
ممنون میشم از دوستان که لینک دانلود برنامه apk stop fixer و آموزش کار باهاش رو توضیح بدن.
- 3 پاسخ
- 753 بازدید
با سلام.بعداز ویرایش رام و ریپک به فایل system.img جهت رایت در ادین با روش استاد عزیز ILYA20 که توضیح داده بودن به 32 بیتی تبدیلش کردم ولی هنگام تبدیل به فرمت tar و یا حتی zip ارور میده و تبدیل نمیشه درصورتیکه وقتی تبدیلش نکردم به 32 بیتی کامل به فرمت tar تبدیل میشه.من هم با برنامه استاد و هم با برنامه 7z به فرمت tar تبدیلش میکنم.در ضمن ویندوز من 64 بیتی سون هست.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 3 پاسخ
- 865 بازدید
با سلام.ولی تو تبدیلش به tar ارور میده...فکر کنم مال 32 بیتی شدنش باشه
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 13 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان همانطوری که مطلع هستید پس از ریپک فایل system.img و یا cache.img رامهای سامسونگ با مشکل رایت نشدن فایل مربوطه روی گوشی مواجه میشویم و با خطای faild و عدم رایت شدن روی گوشی میشویم . این مشکل در گوشیهای سامسونگ با اندروید نسخه 4.3 به بالا پیش می آید . برای حل این مشکل با ما همراه باشید. فرمتی که ما با استفاده از فایل باینری make_ext4fs ریپک میکنیم 28 بیتی هستش ولی برخی رامهای سامسونگ نسخه 4.3 به بالا به صورت 32 بیتی باید رایت شوند یعنی شما برای رایت این نوع رامها باید فایل system.img و یا cache.img ریپک شده را به فرمت 32 بیتی تبدیل کنید. برای اینکار اموزش زیر را دنبال کنید. ابزار مربوط به ریپک طبق سیستم عاملتون و نسخه ا…
آخرین پاسخ توسط mrsajjad, -
ویندوز حل مشکل استخراج نشدن فایل system.img مدلای s7 و فایل system با حجم بالای 4 gb 1 2
توسط ILYA20- 10 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام و درود خدمت توسعه دهندگان محترم . همانطوری که در جریان هستید حجم رامهای s7 و مدلهای جدید بالای 4 گیگابایت هستند و ابزارهای ارایه شده قادر به استخراج نیستند و در نصفه با خطای stop مواجه خواهید شد . برای حل این نوع مشکلات امروز با اموزش اختصاصی در خدمتتان هستیم . با ما همراه باشید. 1- ابزار موجود در تایپک زیر را دانلود کنید و فایل حجیم system.img را داخل همین ابزار کپی کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11176.html 2- در پوشه مربوطه دکمه shift را گرفته و کلیک راست بزنید سپس گذینه open commond window here را انتخاب کنید تا cmd باز شود. 3- سپس با استفاده از کد زیر فایل system.img تان را به ext4 تبدیل کنید. imgextracto…
- 15 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام میخوام قسمت setting در هواوی y560 رو فارسی کنم دو تا رام از این گوشی دارم یکی قسمت تنظیمات فارسی دیگری انگلیسی فایل سیتینگ رو از هردو رام استخراج کردم و بعد دیکامپایلشون کردم و دو تا پوشه values-fa و values-fa-nokeys رو از داخل ستینگی که فارسی بود به ستینگی که فارسی نبود انتقال دادم و کامپایلش کردم دوباره که دیکامپایل میکنم دو تا پوشه ای که کپی کرده بودم نیستن و رام رو که روی گوشی رایت میکنم فارسی اضافه نمیشه به قسمت تنظیمات
آخرین پاسخ توسط masoud,